torstai 08. helmikuu 2018

The Perfect Valentine’s Day Suprise

*Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellington

Ystävänpäivän on ensi viikolla, ja lähetti toi mulle juuri yllätyksenä aikaisen ystävänpäivälahjan Daniel Wellingtonilta. En kestä miten upea paketti sieltä papereista paljastui, infinity ruusuilla koristeltuna!! Ja tietysti kaiken kruunaa toi kello, se on ihan kuin mulle tehty – niin nappi valinta heiltä! ♥︎

Oon ihan rakastunut nykyään tohon kapeampaan Petite-malliin, ja vaikka tykkäänkin ehkä eniten tuosta tyylikkäästä mattamustasta metallirannekkeesta, on toi nahkainen rannekekkin kivaa vaihtelua varsinkin siistimpiin tilaisuuksiin. Kokeilin syksyllä enismmäistä kertaa vaihtaa ranneketta mun toiseen DW:n kelloon, ja siinä meni ehkä kolme minuuttia – todella helppoa siis!

Ja huomaatteko tuon pienen kultaisen sydämen joka on mukana paketissa? Kerron postauksen lopussa mikä se on, sekä jaan teille alennuskoodin.. ;-)

id-kuva

Tosiaan Daniel Wellingtonilla on nyt menossa ystävänpäiväkampanja, jossa jokainen nahkarannekkeisen kellon tilaaja saa kaupanpäällisenä kauniin lahjapakkauksen, sekä nahkaiseen rannekkeeseen kiinnitettävän sydänkorun. Toi pikkuruinen sydän on niin suloinen lisä kelloon, love it!

Sain myös teille jaettavaksi alennuskoodin, eli mikäli oot miettinyt uuden kellon hankintaa, nyt kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset! Alennuskoodilla ”LIFEOFSILJA” saat -15% alennusta koko Daniel Wellingtonin valikoimasta. Nettikauppaa pääset selaamaan tästä! Ystävänpäivä tarjoukset ja alennuskoodi ovat voimassa 14.2. saakka. Happy shopping! ♥︎

With love, Silja


18 Responses to “The Perfect Valentine’s Day Suprise”

 1. Kk sanoo:

  Tohon edelliseen postaukseen viitaten: näin lukijan näkökulmastakin harmittaa, että mihin suuntaan blogit on menneet. Jotenki se aitous puuttuu, kun kaikki on liian siloteltua ja ”ammattimaista”. Tai ainakin mua kiinnostaa lukea aitojen ”oikeiden” ihmisten elämästä, eikä katsella kuvia, jotka vois olla suoraan luksusbrändien sivuilta tai jostain överikalliista lomakohteista. Tykkään kuitenkin siitä fiiliksestä, että bloggaajaan voi samaistua ja se ei tällaselta ”tavikselta” oikeen onnistu, jos meno on just tollasta. Kaipaan niitä vanhoja kunnon blogeja, missä kaikki ei ollu liian harkittua ja ammattimaista. :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei mä oon niin samaa mieltä sun kanssa! Tottakai on myös siistiä lukea kaikista upeista matkoista tai haaveilla luksus jutuista toisinaan, mutta aitous on se mikä on tosi tärkeää itselleni ihan elämässä ylipäätään! Koitan itse pyrkiä siihen aitouteen ja toinen on myös että koitan kertoa teille avoimemmin kaikkia asioita, ettei elämä näyttäisi aina liian silotellulta.. :)<3

 2. Maria sanoo:

  Harmittaa että huuliesi täyttö ei ilmeisesti ihan onnistunut, katselin jo edellisessä postauksessa että on epäsymmetriset ja epätasaisesti täyteainetta huulissa. Korostuu vielä tuolla punaisella huulipunalla. Harmittaa sinun puolestasi niin paljon!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Haha voi ei, ihan hirveetä että sua noin harmittaa!! Mä en itse huomaa kyllä mitään vikaa näissä, tykkään tosi paljon. Mitä tulee punaiseen huulipunaan niin laitoin sen näitä kuvia varten nopeasti ilman mitään rajauskynää tms. eli sitä en osaa sanoa kuinka epäsymmetriseltä se sitten näyttää. ;)

   • De sanoo:

    Siis noihan on symmetriset ja aivan ihanat! Käyn kyllä itsekkin ottamassa, koska huuleni on aika ohuet. :(

 3. emilia sanoo:

  Se on surprise, ei suprise. :)

 4. Milla sanoo:

  Hei,
  Mitä huulipunaa on kuvissa? Mikä merkki ja mikä sävy?:)

 5. Satu sanoo:

  Mun mielestä sun huulissa ei oo mitään vikaa, vaikka täytettä onkin. Hyviltä näyttää :) Itsellänikin on ylähuuli kapeampi kuin alahuuli ja voisin kyseistä operaatiota harkita.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos. :) Ylähuuli tulee olla silti kampeampi vaikka niitä täytettäisiin, näyttää muuten hassulle! :)

 6. Mi sanoo:

  Oletko ottanut kihlasormuksen pois? Kertooko tämä ettette ole enää yhdessä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ollaan yhdessä vielä, mutta kuten joku aika sitten kirjoittelin niin mietiskellään vähän mihin suuntaan suhde on menossa.. :)

 7. Noora sanoo:

  Millä värillä oot värjänny sun hiukset? Näyttää tosi kivan sävysiltä!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En oo aikoihin värjännyt millään! :) Toi toi tumma on ihan mun omaa väriä, vaikka ei se noin tumma kyllä livenä oo :P

Kommentoi