sunnuntai 25. helmikuu 2018

Living in Denim

*Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

Hyvin päällä istuvat farkut on ehdottomasti yksi tärkeimpiä juttuja mulle mitä tulee omaan pukeutumiseeni, ja mun kaapista löytyykin erilaisia farkkuja aika läjä. On rikottua farkkua, tummaa, vaaleaa ja eri korkuisia vyötäröitä. Mun go-to malli on kuitenkin useasti tummat farkut korkeammalla vötäröllä. ;) Kevään tullen tekee kuitenkin aina mieli vaihtaa hieman vaaleampiin farkkuihin, ootteko huomanneet samaa?!

Varsinkin ihan basic farkkuja on helppo yhdistää oikeastaan mihin asuun tahansa. Niiden ympärille saa helposti myös vähän paremman asun, mutta ne toimivat vähintään yhtä hyvin arjessa vaikka printti t-paidan parina, kuten mulla näissä kuvissa. Kummatkin uutuudet löytyvät Elloksen omasta Denim-mallistosta jossa on nyt kaikki farkut -20% alennuksessa vielä tänään!!!

id-kuva

Mä oon kuitenkin siinä mielessä aika nirso farkkujen suhteen, sillä haluan että ne istuu hyvin päällä ja on sen lisäksi oikeasti mukavat jalassa. Käytänkin tästä syystä oikeastaan vaan jegginssejä ja strech-farkkuja, sillä ne pitävät kivasti muotonsa ja myötäilevät kivasti joka puolelta. Mun mielestä näissä Elloksen farkuissa on ollut tosi hyvä hinta-laatusuhde, ja sen vuoksi omistankin sieltä jo muutamat erilaiset farkut. Kuvissa näkyvät harmaat Thea farkut löydät täältä ja pestyt mustat Nina jegginsit täältä. Mikäli innostuit myös paidoista, vihreä t-paita täältä ja valkoinen t-paita täältä. :)

Tällä hetkellä odottelen jo niin paljon että noi pakkaset loppuisi ja kevät alkaisi, sillä haluan päästä jo käyttämään tuota farkut&t-paita yhdistelmää ja tietysti heittää siihen päälle vielä nahkatakin ja jotkut kivat aurinkolasit.. ;)

Ja hei!! Ois tosi kiva kuulla mistä kaupoista te löydätte omat suosikkifarkkunne, sekä millaisia farkkuja suositte eniten omassa pukeutumisessanne! :)

With love, Silja

 


18 Responses to “Living in Denim”

 1. Maria sanoo:

  Mulle farkut on ainainen ongelma ja siks mun luotot on vero modan läpivärjätyt super stretchit pituudessa /36 :-D siis MISSÄÄN ei ole tarpeeks pitkiä pöksyjä mulle 180cm pituiselle ja jos on pituus hyvä, niin vyötärö on väärä… Olis niin kiva kun vois vaan ite suunnitella omat farkut alusta loppuun <3__<3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikä! Toi ei oo kyllä kivaa.. Eiks jostain nettikaupoista löytyis sitte? Monilla hyvillä merkeillähän on niitä ”tall” mallistoja! :) Joo se ois kyllä niin siistiä! :P

   • Maria sanoo:

    Nettikaupoista ei vaan jaksa tilata kymmentä paria sovitella edestakas – done that, not funny :-D usein ne TALL-merkin alla olevatkin on tehty max 170cm pituiselle.. Että joo #tallgirlproblem

 2. Heini sanoo:

  Moi! Jossain vaiheessa siivoilit vaatekaappeja ja kyselit hyvän kirpputorin perään. Joko sulla on pöytä jossain kirppiksellä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En oo vielä ottanut mitään.. :( En oikeen löytäny mitään sellasta mitä etin, mutta ehkä pitää vaan viedä jonnekkin. :D

 3. Rosa sanoo:

  Moi! Kiva postaus Mistä noi mustat korolliset kengät on? Aivan ihanat

 4. Julia sanoo:

  Moi! Voisitko tehdä postauksen sun eri asuista? Tarkoitan siis ihan vain vaikka jotain vanhempiakin kuvia, mutta tähän vuodenaikaan ja kesään soveltuvia. Sulla on niin kiva tyyli ja ihania vaatteita että olis kiva ottaa vähän mallia ja inspistä sulta :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei kiva idea! En oo tässä nyt oikeen kuvailla asuja kun on niiiin kylmä enkä viihdy ulkona muuta kun Hipon kanssa lenkillä! Mutta voisin ettiä vanhoja asuja! :P

 5. mmmm sanoo:

  mun lempparit on leviksen mile hight :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oon joskus katellu niitä!! Vissiin just Elloksella oli myynnissä? :P

 6. Essi sanoo:

  Oliko noissa pestyissä mustissa farkuissa lahkeet nilkasta kireät (ihon myötäiset), vai jäikö hieman väljäksi? olisi kivat tilata jopa!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulle on vähän löysät, mutta mulla on oikeesti todella kapea nilkka ja noi housut ois voinu olla myös ehkä koon pienemmät.. :) Otin jostain syystä 36 kun pelkäsin et ne on pienet. Haha!

 7. Ansku sanoo:

  Must on hassua, et sanot hintalaatusuhteen oleva niin hyvä, et omistat muutamat farkut. Ootko maksanu yhtiäkään itse? :’D

 8. Vee sanoo:

  Täällä myös yksi farkkutyttö. Tykkään eniten juuri pehmeistä farkuista, mukavuus ennen kaikkea. Omia lemppareita on nykyään Cubuksen Jegging Janet ja Piecesin jeggingsit. Janeja käyttänyt kohta 2 vuotta miltei päivittäin ja ei ole mennyt juuri miksikään, lisäksi pesussa palautuu aina muotoonsa. Eikä todellakaan ole hinnalla pilattu. Hiljattain löysin myös mustat farkut (Noisymayn Stayblack) jotka on tähän asti pitäneet värinsä.

  Kivannäköiset noi Elloksen harmaat farkut, mutta ei uskalla sovittamatta tilata. Kevääksi pitäisi tosiaan saada jotkut vaaleammat, muttei ole vielä löytynyt sitä täydellistä sävyä.

  Asukuvia toivon minäkin lisää. Sulla on ollut aina kiva tyyli. Kevätauringonpaisteeseen kuvaamaan vaan ;)

 9. juulia sanoo:

  kiva nasaali nenä ääni sul insta videois :D

Kommentoi