sunnuntai 04. maaliskuu 2018

Girls – We run the world!

*Kaupallisessa yhteistyössä Change Lingerie

Nyt maaliskuussa juhlitaan taas naistenpäivää, ja vaikka jokaisen päivän tulisi mun mielestä olla naistenpäivä, on se kuitenkin aina hyvä muistuts näin arjen keskellä. Naiset on mun mielestä niin mielenkiintoisia ja ihania ”olentoja” että meistä saisi saisi aikaan vaikka kuinka pitkän postauksen… Oon todellakin sitä mieltä että we run the world, eikä varsinkaan miehet pärjäisi tässä maailmassa ilman meitä. ;)

Mä oon monesti sanonutkin, että mun oma naisellisuus lähtee ennen kaikkea hyvästä olosta, ja siihen vaikuttaa suuresti esimerkiksi pukeutuminen. Pukeutuminen taas luonnollisesti alka hyvistä ja istuvista alusvaatteista, jonka vuoksi on ollut suuri ilo tehdä yhteistyötä Change Lingerien kanssa. Aiemmin en oikeastaan edes tiennyt mikä merkitys on hyvinistuvilla ja mukavilla alusvaatteilla. Oon kuitenkin aina pitänyt kauniista ja naisellisista alusvaatteista, sillä vaikka kukaan ei näkisi niitä, ne vaan antaa sellaista jännää ”ryhdikkyyttä” itsellekkin.

 

Kävin hetki takaperin katsomassa Kampin Changellä vähän keväisiä uutuuksia, ja mukaan tarttui nämä kuvissa näkyvät setit. Ihan ensimmäisenä huomion varasti nuo nude/mustat rintaliivit – siis niin mun tyyliset kuin vaan olla ja voi. Niissä on jotain niin kaunista, naisellista mutta mun mielestä ne on silti samalla seksikkäät. Kun ne pukee päälle, saa ehdottomasti sen pienen boostin itsevarmuuteen.

Myyjän suosituksesta kokeilin sitten myös tuota kukka-settiä, ja ihastuin siihen myös heti sovitettuani niitä päälle! Jotenkin ihan täydellisen malliset, ja vaikka harvemmin enää käytän mitään push up-rintaliivejä, niin pakko sanoa että tissit näytti kyllä tosi hyvälle niissä. :D Jotenkin toi kuviokin näytti niin kivalta päällä. Samaan aikaan tosi hempeä mutta kuitenkin naisellinen – ja ihanan keväinen!!

id-kuva

Pakko sen verran vielä hehkuttaa Changea, että en oo kyllä ikinä missään muussa liikkeessä saanut yhtä hyvää palvelua. Oon kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka jokainen asiakas on heille tärkeä, ja jokainen lähtee liikkeestä iloisena. :) Sain myös teille alekoodin tällä kertaa, eli koodilla ”SILJA” saatte 35% alennuksen Changen tuotteista – Koodi on voimassa Changen myymälöissä 4.3.- 11.3.

With love, Silja


18 Responses to “Girls – We run the world!”

 1. Maria sanoo:

  Siis alusvaatteilla on tosi suuri rooli mukavuuden suhteen. En oo käyttäny liiveissä kaaritukia 4vuoteen ja siis urheiluliivit päällä aina, kun ulos lähden :D Geenien mukana povea on siunaantunu ja se on mulle se murheenkryyni, sillä vaikka muuten olen kokoa M/L niin liivit tarvis olla jotain XL-XXL ja ei kiitos. Urheiluliivit on parhaat, kun ne vähän vielä litistää/tukee.

  Ehkä sitten joskus hennon ostaa hienommat :D mutta kaaritukia en päälleni suostu laittamaan.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Nykyään on onneksi myös tosi monia hienoja kaarituettomia liivejä!! :) Mä myös itse käytän useasti kaarituettomia, mutta oon kyllä tässä nyt huomannut ettei nekään tunnu yhtään pahalta kun on oikeasti sopivankokoiset liivit. Mä en esim saa mistään h&m:ästä yms. muista itselleni sopivan kokoista ympärysmittaa.. :)

 2. Meje sanoo:

  Kävin myös tänään taas liikkeessä pitkästä aikaa ostoksilla. Siellä on kyllä aina ollut aivan huippu palvelua, niin ammattimaista vois moni paikka ottaa mallia. (: alusvaatteilla on kyl älytön merkitys ja ah se tunne kun ne istuvat täydellisesti päälle tämä varmasti näkyy ulospäinkin. Kauniita settejä olet valinnut.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo oon samaa mieltä, en oo oikeesti saanut missään muualla samanlaista palvelua! :) Kiitos!

 3. Sari sanoo:

  Ihana etu, täytyy mennä heti käymään! Mä tykkään Changesta kyllä, vaikken oo vähään aikaan käynyt. Juurikin tuo palvelu ja sit se et löytyy suuria kuppikokoja pienellä ympäryksellä ja vielä kauniita ja hyvinistuvia. Kokoa 75 E on aika vaikea löytää monista malleista muista kaupoista… Joten kiitos tästä =)

 4. Kaisa sanoo:

  Mä en jostain syystä ymmärrä miten joku näkee sut niin nättinä, et ottaa ihan malliksi yhtään mihinkään :D tollaset tuhrusilmätki noin isoon naamaan suhteutettuna!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No hei, kiitos palautteesta :D

  • Siina sanoo:

   Whaaat! Sun ei varmaan pakko katsella Siljan blogia, vai halusitko provota tänne keskustelua? Mä en yhtään ihmettele et Loreal, Dior ja Change käyttää Siljaa kamppiksissa. Niin luonnollisen kaunis ja pohjoismaisen näköinen!

  • S sanoo:

   Mä taas en jostain syystä ymmärrä millasia ihmisiä tällästen kommenttien takana voi olla?? Jaksaa aina vaan ihmetyttää miten jollain voi olla noin paha olla itsensä kanssa että purkaa tollasta paskaa ympärilleen. Suosittelen sulle ihan ammattiavun hakemista. Mun mielestä tosi tyylikkäitä kuvia ja vaatii rohkeutta julkaista niitä tänne! En voi kun ihailla! :)

 5. Maija sanoo:

  Ettekö oo kihloissa enää? :(

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei olla enää pitkään aikaan oltu. :)

   • Kiia sanoo:

    Perus teinikihlat, surullista vaa et kolmekymppinen perheellinen mies lähtee tohon mukaan :D

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     No ehkä sun ei tarvii sitä alkaa analysoimaan, kun et tiedä yhtään mitä on taustalla. Harmi kun jotkut ihmiset vielä kuvittelee että on ok sanoa mitä vaan muille ihmisille… :( Kannattaa oolla ennemmin kiva muille, siitä voi saa paljon myös itselle. :)

 6. Minna-Mari sanoo:

  Siis herttinen, ettekö enää seurustele? :O Kauhee, sori en tiennyt!

 7. Sini sanoo:

  Sum hiukset on TÄYDELLISET nyt, ainakin näistä kuvista kun katsoo :o ootko vaalentanut niitä tässä lähiaikoina? Paha kun ote taas kasvattamassa omaa väriä, mut tiedän et kesän lähestyessä pakko saada kokoblondit takas :D näin jopa viime yönä unta et vaalensin ne kotona… mut ehkä maltan mieleni ja meen kampaajalle sit jos alkaa himottaa kunnon vaalee tukka :)

 8. Loviisa sanoo:

  Hei! Oot ihan super upea! Ihan ihme kommentteja tänne taas suolletaan!
  Vähän ot mutta millä värillä oot värjännyt sun hiukset vai onko kampaajan jälkeä? Ihana sävy!
  Ihanaa kevättä sulle

Kommentoi