sunnuntai 11. maaliskuu 2018

Iconic Spring 2018

*Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

Mä oon jo jonkin aikaa pitänyt sormia ja varpaita tiukasti ristissä koska toivon että kevät alkaisi pikkuhiljaa jo valua tänne Suomeenkin päin. Mä en tykkää yhtään tosta lumesta ja kylmyydestä, ainakaan näin pitkinä ajan jaksoina mitä Suomen talvi on. Oon alkanutkin jo selvästi haalimaan vaatekaappiin keväisempiä vaattekappaleita, ja toivonmukaan pääsen käyttämään niitä ainakin viimeistään ensi kuussa Roomassa. ;)

Vaikka tämän vuoden tuleva muoti onkin jotenkin erityisesti mun mieleen, oon edelleen koittanut valita mun vaatekaappiin myös klassisempia vaatekappaleita, jotka kestävät aikaa. Elloksen Iconic Clothing mallistosta bongasinkin muutamat ihanat vaatekappaleet juuri tähän tarkoitukseen.

Aiemmin mä en oo todellakaan ollut mekkojen ystävä, mutta viimeisen vuoden sisään oon ihastunut myös mekkoihin niiden huolettomuuden ja naisellisuuden vuoksi. Multa löytyy nyt tulevaa kesää varten muutama ihana yksilö, ja tää keltainen rento mekko on uusin tulokas. Keltään mun seuraajalta ei varmaan oo mennyt ohi, kuinka ihastunut oon ollut jo jonkin aikaa keltaiseen väriin. :D Ja ajatus siitä kesällä ruskeaa ihoa vasten… Love it!

Toinen vähän uudempi vaateihastus mulla on leveät housut! Ensimmäisen parini ostin viime vuona culotte-mallisena ja nyt oon hamstrannut myös muutamat kokopitkät housut. Valkoiset liehuvalahkeiset yksilöt olikin mulla pitkään wanted-listalla ja nämä Elloksen versiot ovat juuri sellaiset mistä olin haaveillut. Pakko kuitenkin mainita että housut ovat aavistuksen suurta mitoitusta, eli jos joku innostuu tilaamaan niin kannattaa ehkä ottaa koko alaspäin. :)

Last but not least maaliman täydellisin kauluspaita yhdistettynä perus sinisiin farkkuihin. En tiedä keväisin mitään niin kaunista ja raikasta päällepantavaa, kuin sinivalkoiset vaatekappaleet. Tämä raikkaus yhdistettynä imartelevaan ja mielenkiintoiseen leikkaukseen tekee tosta kauluspaidasta mun silmään tosi kivan. Ehdottomasti sellainen klassinen vaatekappale joka jokaisen tulisi omistaa. ;)

id-kuva

Mitä sanotte mun valinnoista? Onko nää teidän mielestä hitti vai huti? :) Kutn sanoin jo aiemmin, oon tykännyt yhteistyöstä Elloksen kanssa paljon. Tuotteet on aina olleet todella hyvälaatuisia ja toimitus ajat lyhyitä. Voin siis lämmöllä suositella teille Ellosta, josta muuten löytyy vaatteiden lisäksi myös paljon muuta. Oon tilaillut jonkun verran myös sisustus juttuja heiltä, tsekkaa esim. tämä postaus!

With love, Silja


6 Responses to “Iconic Spring 2018”

 1. Moih sanoo:

  Siljaaaa!! Sulle sopii ihan älyttömän hyvin keltainen, wau! <3 Mulla ois yks pyyntö, oisko sulla kiinnostusta tehdä Roomasta vlogia..? Ja täällä myös toinen kevään odottaja!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! <3 Joo hyvä idea! Voisin tehdä yhden pitkä blogin tai pari lyhyempää eti päiviltä? Kumpi ois parempi? :P

 2. Laura sanoo:

  Onpa ihana tuo keltainen mekko! Katselin sitä vähän tuolta netistä, mutta onko noi toimituskulut tosiaan melkein kympin alle 59€ tilauksissa?

 3. Nimi sanoo:

  Mitkä noi vaaleat farkut on? :)

Kommentoi