maanantai 02. huhtikuu 2018

Muoti kuuluu kaikille!

Kuten tiedätte, mä en oo kovinkaan merkkien päälle, mitä tulee pukeutumiseen tai asusteisiin. Mä oon aina (varsinkin nyt vähän vanhemapana) ollut sitä mieltä että kivoja juttuja löytää ihan mistä vaan, enkä todellakaan shoppaile vain muutamissa tietyissä paikoissa.

Uusia vaatteita hankittaessa ei ainakaan mulle oo aiemmin tullut mieleen tsekata ns. ruokakauppoja, kuten esimerkiksi Prismaa. Kävin kuitenkin vähän aikaa sitten tutustumassa kampanjan mukana Prisman naistenvaatteiden puoleen, ja löysin siltä monia kivoja juttuja. Pakko mainita heti alkuun, että myös hinnat olivat mun mielestä erittäin kilpailukykyisiä, jos vertaa kauppoihin joissa shoppailen enemmän. Näätte nyt näissä asukuvissa mulla vähän street-henkisen asun, mutta vaatetyylejä oli monia. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Prisman kanssa, sillä kuten heidän sloganikin sen sanoo; muoti kuuluu kaikille! ♥︎ Ja nyt shoppailut voi hoitaa hyvin vaikka ruokaostosten yhteydessä.

Ihan ensimmäisenä koko vaateosastosta mun silmään pisti toi pitkä musta ”Boy meets girl” huppari. Mä rakastan erillaisia huppareita kun puhutaan vähän rennommasta pukeutumisesta, mutta en oo ikinä ennen omistanut tälläistä pidempää mallia. Näin heti silmissäni kuinka ihana ja lämmin se on vetää päälle vaikka hieman viilenevässä kesäillassa shortsien ja topin päälle, mutta on siis ollut mulla jo nyt paljon käytössä mukavuutensa vuoksi. :) Huppari on siis Boy meets girl -merkiltä, joka olikin mulle jo tuttu etukäteen – en vain tiennyt että tuotteita myydään Prismoissa!! Merkin takana on hienoja ja kantaaottavia ajatuksia mm. kiusaamista vastaan, joka on tietysti mun mielestä ihan mahtavaa ja lisää tunnearvoa vaatteille. Myös hupparin alla näkyvä F*uck bullies -paita on samalta merkiltä.

Farkut puolestaan valitsin iJeansin mallistosta, joka on suunnattu muotitietoisille aikuisille jotka haluavat mukavia ja tyylikkäitä farkkuja edulliseen hintaan. Malleja oli monia erilaisia, eri värivaihtoehdoista erilaisiin kulutuksiin, mutta mä valitsin tosi omantyyliseni tummanharmaat/mustat farkut. Erityisesti pidän siitä miten farkut istuu mulle vyötäröltä ja pepusta, leikkaus on jotenkin ihan täydellinen mun vartalolle, mitä olin tietysti positiivisesti yllättynyt, sillä useimmat farkut menee metsään juuri näistä paikoista.

 


Sain myös teidän kesken arvottavaksi 50€ lahjakortin Prismaan. Voit osallistua mukaan, kertomalla onko Prisman vaatemerkit, kuten iJeans, Boy Meets Girl ja Zoo York sulle entuudestaan tuttuja.

Mun mielestä olisi myös tosi kiva kuulla tiedän ajatuksia siitä, voiko vaatteita ostaa ihan mistä tahansa kaupasta, vai ootteko ”merkkirajoitteisia”, mutta kilpailuun osallistuminen ei sitä kuitenkaan vaadi. :) Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä, ja aikaa osallistua on viikko, eli 9.4. saakka!


With love, Silja


139 Responses to “Muoti kuuluu kaikille!”

 1. Salla sanoo:

  Ei oo tullu vielä ostettua kyseisiä merkkejä :)

 2. Vilmapauliina sanoo:

  Boy meets girlin vaatteita oon Prismassa nähnyt, tosi mageita vaatteita!! :) muihin merkkeihin en oo vielä törmännyt. Mun mielestä vaatteita voi ostaa ihan mistä vaan, ja etenkin asusteita oon itsekin ostellut muistakin kuin ketjuvaateliikkeistä.

 3. Vikke sanoo:

  En omista kyseisiä merkkejä, mutta olen törmännyt niihin ja olisin ehdottomasti halukas kokeilla näitä vaatteita :)

 4. Elli sanoo:

  On tuttuja, mutta itsellä ei ole ikinä ollut.

 5. Kiia sanoo:

  Boy meets girl merkki on tuttu, muut ei ole. Mun mielestä vaatteita voi ostaa mistä vaan löytää mieleisiä, kirpputoreilta kalliisiin merkkivaatekauppoihin, mikä vaan itseä miellyttää! :)

 6. Suski sanoo:

  On tuttuja merkkejä. Mielestäni ei väliä mistä vaatteita ostaa, on kyseessä sitten marketti tai merkkivaatekauppa. Pääasia, että vaate miellyttää :)

 7. Minttu sanoo:

  Merkit eivät ole ennestään tuttuja. Lastenvaatteita kylläkin on tullut ostettua Prismasta paljon!

 8. teppana sanoo:

  eivät ole ennestään tuttuja, mutta kiinnostavat kovasti!

 9. Nanna sanoo:

  Ovat tuttuja merkkejä ennestään ja sieltä löytyy näitä ”skeittivaatteita” poikaystävälle. Se on ostanu pari vaatetta sieltä ja aikoo ostaa jatkossakin. Munki täytyy tutustuu näihin merkkeihin paremmin ja käydä kattoo itellekki jotain

 10. Annika sanoo:

  Boy meets Girl on kyllä tuttu, muut ei. :)

 11. Suvi sanoo:

  Ei oo ennestään tuttuja :)

 12. Sonja sanoo:

  Nimeltä tuttuja, mutta omasta kaapista ei löydy. Eniten vaatteita tulee ostettua tavarataloista.

 13. Jenni sanoo:

  Olen nähnyt näitä merkkejä joskus, mutta en ole omistanut niiden vaatteita. Ja voin ostaa hyvin vaatteitani mistä tahansa kaupoista

 14. Jelena sanoo:

  Oon törmänny noihin Boy Meets Girls – vaatteisiin Prismassa! :)

 15. Ipe61 sanoo:

  Lähikauppani on S-market, ei Prisma, joten nämä merkit on ihan uusia tuttavuuksia minulle.

  – Ipe

 16. Pauliina sanoo:

  Eivät ole ennestään tuttuja. Voin ostaa vaatteeni mistä vain kaupasta.

 17. Sannamarianna sanoo:

  Noi ei oo tuttuja, mutta ei ole mitään merkkirajoitteita. :)

 18. henriikkav sanoo:

  Harvemmin Prisman vaatehyllyjä tulee tsekattua (johtuu varmaan siitä, että mulla on muutenkin vähän vaateshoppailuinnostus laskusuunnassa), mutta toki sinnekin eksyn toisinaan :) Oon mm huomannut, että Prismasta löytyy mun vartalolle sopivimmat treenivaatteet (Danskin ja Cheetah) eikä niitä ole kyllä hinnallakaan pilattu. Boy meets girl on tuttu merkki ja muutaman paidan heiltä omistankin.

  Nuorempana mua ehkä nolotti käyttää Prisma/tokmanni/jne vaatteita, mutta nykyään vaatteen merkillä ei ole mulle mitään väliä. Pääasia on, että vaate näyttää kivalta päällä ja on laadukkaanoloista matskua.

 19. Emma sanoo:

  Boy meets girl-vaatteet on tuttuja mulle, oon jonkun verran niitä nähnyt. Mjös House-merkki on tuttu mulle ja niiltä saa hyviä mustia sukkahousuja!
  Urheiluvaattrissa ja kengissä oon ehkä vähä liian merkkien perää… kyllä niitä löyttyy hyviäkin ilman merkkiä…

 20. Pia sanoo:

  Ei ole tuttuja mutta viimeaikoina olen alkanut katselemaan hyvällä silmällä :)

 21. Tuija sanoo:

  Nuo merkit ovat itselleni vieraita, mutta Prisman vaateosastolla tulee vierailtua silloin tällöin :)

 22. Satu sanoo:

  Oon nähnyt noita prismoissa, mutta ostettua ei oo tullut. :) mä kyllä ostan vaatteeni/asusteeni niin h&m tai ginatricot kuin esim. adidas, ck, gant.. Eli kaikenlaista löytyy, merkillä ei väliä :)

 23. Noora sanoo:

  Boy Meets Girls on tuttu muista blogeista:)

 24. Sarppa sanoo:

  On tuttuja merkkejä!

 25. Sovia sanoo:

  Olen törmännyt, ikinä ei ole ollut aikaa tutustua tarkemmin!

 26. Juulia sanoo:

  Ovat tuttuja, vaikka ei ole tullut kauheasti näitä vaatteita ostettua. Pitäisi varmaan tutustua enemmän

 27. Maiju sanoo:

  Merkin tiedän, mutta itseltäni ei näitä vaatteita vielä ainakaan löydy!

 28. Mk sanoo:

  En omista yjtään kyseisiä merkkejä, mutta oon nähnyt prismassa. Olisi kiva kokeilla!

 29. Sofia sanoo:

  On tuttuja, mutta en ole itse ostanut

 30. Petrammm sanoo:

  Näytätpä hyvältä tuossa hupparissa! :) täytyy varmaan kokeilla seuraavalla kauppareissulla! iJeansin farkkuja olen kokeillut juuri vähän aikaa sitten. Olisi kiva voittaa hiukan omaa shoppailurahaa, kun nyt kaikki rahat menevät lasten ulkoiluvaatteisiin. Hyvää kevättä sinulle!

 31. Vera sanoo:

  Joskus on tullut törmättyä boy meets girliin prismassa :)

 32. Annina sanoo:

  Eipä oo tuttuja! Pitääpä tsekata seuraavalla prismaa reissulla! :)

 33. Tuulispää sanoo:

  Prisman uusia merkkejä on kampanjoitu aika näkyvästi, joten ihan tuttuja merkkejä ovat. En ole kuitenkaan vielä vaatekaappiini niitä hankkinut.

 34. Emilia sanoo:

  Boy meets girl on tuttu, täytyypä käydä tsekkaamassa noi muut merkit Prismassa! :)

 35. Kati sanoo:

  Prisman vaatteet ovat tulleet tutuiksi hiljattain, kun eksyin tutkailemaan lähiprisman valikoimaa. Olin todella postitiivisesti yllättynyt, ja löysinkin todella kivoja vaatteita ja juurikin kilpailukykyiseen hintaan :)

 36. adele sanoo:

  Zoo york on tuttu :)

 37. Minna sanoo:

  Ei ole tuttuja merkkejä ennestään. Ostan vaatteita mistä vaan jos löytyy tarpeellinen/ sopiva.

 38. Peppina sanoo:

  Ei oo entuudestaan tuttuja! Oon kyllä nähnyt noita kyseisiä vaatteita ohimennen Prismoissa. :-)

 39. Annie sanoo:

  Mistä noi kengät on? Ne on aivan ihanat. :)

Kommentoi