torstai 17. toukokuu 2018

Tukea kesän juhliin + Arvonta!!

*Kaupallisessa yhteistyössä Change Lingerie

Kesä on ehdottomasti mun lempivuodenaika sillä rakastan aurinkoa, lämpöä ja kevyitä vaatteita. Yksi asia mun pukeutumisessa kuitenkin on ja pysyy ympäri vuoden, nimittäin hyvät ja tukevat alusvaatteet. Oon aiemminkin kirjoittanut blogiin siitä, miten itselläni naisellinen ja itsevarma olo lähtee jo niistä hyvistä alusvaatteista. Hetki takaperin kävin valkkaamassa Kampin Changelta muutamia tärkeitä juttuja kesää varten, ja esittelen teille nyt mitkä on mun kaksi must juttua!

Ensimmäisenä Control Shape -muotoileva alusmekko. Tää ei oo sellainen tuote mikä mulla pääsisi käyttöön ihan arjessa, mutta välillä jotkut mekot vaan vaatii kaverikseen alusmekon, jotta olo on tavallaan ”varmempi”. Mä en ainakaan itse tykkää käyttää mitään kovin ohuita trikoomekkoja tms, sillä mun mielestä ne ei vaan ole välttämättä kovin imartelevia, vaan tykkään enemmän jämäkämmistä ja paksummista kankaista – MUTTA tän alusmekon kanssa pystyy pitämään niitä ohuempiakin mekkoja. ;) Bonuksena mekko tietysti siloittaa kroppaa ja korostaa niitä omia luonnollisia muotoja kivasti, eli hyvä valinta esimerkiksi tärkeämpiin kesän juhliin.

id-kuva

Toisena kesän must -juttuna on ehdottomasti ihonväriset basic alusvaatteet. Ja vielä tarkemmin sanottuna ainakin itse tykkään eniten olkaimettomista rintaliiveistä ja mahdollisimman huomaamattomista alushousuista.

Tää setti on mulla tosi paljon käytössä, koska se sopii ihan kaikkien vaatteiden alle. Vaikka muuten suosin mun pukeutumisessa paljon mustaa, niin kesällä tulee käytettyä kuitenkin paljon vaaleita ja valkoisia vaatteita, jotka vaatii kaverikseen ihonväriset alusvaatteet. ;) Myös toi olkaimeton malli on mulle aika tärkeä, sillä en tykkää että rintsikoiden olkaimet näkyy toppien alta jne. Olkaimettomat rintsikat taas pitää olla ihan just eikä melkeen sopivat, jotta ne pysyy hyvin paikoillaan, eikä niitä tarvitse olla koko ajan nostelemassa.

Mun mielestä Changelta löytyy ehdottomasti ne parhaat basic alusvaateet – kuin myös ne seksikkäämmät ja esteettisemmätkin vaihtoehdot. En tiedä oonko aiemmin maininnutkaan, mutta mulla oli ennen aina vaikeuksia löytää omaa kokoa rintsikoista, sillä noissa isommissa vaateketjujen kaupoissa ei oo ikinä mulle sopivaa ympärysmittaa. Changella on kokoja ihan laidasta laitaan, ja lisäksi saat oikeasti asiantuntevaa palvelua myyjiltä. :)


ARVONTA! Lisäksi mulla on ilo arpoa teidän kesken 1 x 100€ lahjakortti Changelle! Tähän kilpailuun kannattaa ehdottomasti osallistua, sillä vaikkei alusvaatekaappi kaipaisi välttämättä täydennystä, Changelta löytyy myös super kivoja bikineitä ja oloasuja yms. Voit osallistua mukaan arvontaan kommentoimalla mulle tähän postaukseen mitä sä ostaisit lahjakortilla? :) Arvonta on avoinna 24.5. saakka ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

With love, Silja


422 Responses to “Tukea kesän juhliin + Arvonta!!”

 1. MamaB sanoo:

  Uudet rintsikat, olkaimilla ja ilman, tarvitaan kesään ihan ehdottomasti. Ehkä myös alusmekko…. Viimeksi tuli yllätyslöytöjä tehtyä, tosin siitäkon jo pari vuotta aikaa

 2. BK sanoo:

  Uudet rintsikat, olkaimilla ja ilman, tarvitaan kesään ihan ehdottomasti. Ehkä myös alusmekko…. Viimeksi tuli yllätyslöytöjä tehtyä, tosin siitäkon jo pari vuotta aikaa

 3. Emssu sanoo:

  Uudet rintsikat. Changesta oon ostanu aivan luvattoman kauan aikaa sitte ja oon ollu mielettömän tyytyväinen!

 4. Reetta sanoo:

  Sopivat olkaimettomat rintsikat, jotka ei tippuis koko ajan :)

 5. Katt sanoo:

  Ainakin uusia alusvaatteita (:

 6. Jessica sanoo:

  Ehdottomasti uudet tukevat ja imartelevat rintsikat ja niihin sopivat alushousut:)

 7. Sini sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti olkaimettomat liivit, sillä en vielä omista sellaisia!

 8. Tiina Nenonen sanoo:

  Postauksesi luettuani,innostuin kovasti ajatuksesta myötäilevästä alusmekosta (en ole koskaan omistanut)..eli lahjakortti menisi ehottomasti ”makkarankuoreen”!!!

 9. klaara sanoo:

  Ostaisin tuollaisen alusmekon, josta jo haaveillut pitemmän aikaa.
  klaara49@luukku.com

 10. PiaMaria sanoo:

  Ostaisin bikinit. Vihdoin on se kesä kun on varmuutta mennä bikineissä rannalle.

 11. Liina sanoo:

  Ehdottomasti ostaisin muotoilevan alusmekon kesän juhliin, joihin kuuluu muun muassa kolmet häät, yhdet ristiäiset ja rippijuhlat :)

 12. Julle sanoo:

  Alusvaatesetin, rakastan panostaa alusvaatteisii, nii ois oikee ihana ylläri:)

 13. Suvi sanoo:

  Raskauden ja imetyksen tuloksena on kroppa sen verran muuttunut että rintaliivivarastot pitäis laittaa uusiksi. Lahjakortti tulisi tarpeeseen, Changelta löytyisi varmasti täydellisiä vaihtoehtoja!

 14. Elisa sanoo:

  Ostaisin kunnolliset olkaimettomat liivit, ellen jopa kahdet! :)

 15. Anna sanoo:

  Hyvin tukevat rintaliivit ovat valkoinen valaani tällä hetkellä!

  anna-ylitalo@hotmail.fi

 16. Elina sanoo:

  Täydentäisin alusvaatevarastoa! :)

 17. niina sanoo:

  Ehdottomasti alusvaatesetti =)

 18. julia sanoo:

  alusvaatesetin tai alusmekon ! :)

 19. Kiikku sanoo:

  Ostaisin lahjakortilla itselleni uusia rintaliivejä, nykyiset ovat venyneet väärän kokoisiksi tai sitten jääneet pieniksi :/

 20. Laalaa sanoo:

  Olkaimettomat rintaliivit

 21. Ansku sanoo:

  Tarvitsisin oikeastaan juuri samat tuotteet, kuin sinulla tässä postauksessa! :)

Kommentoi