torstai 17. toukokuu 2018

Tukea kesän juhliin + Arvonta!!

*Kaupallisessa yhteistyössä Change Lingerie

Kesä on ehdottomasti mun lempivuodenaika sillä rakastan aurinkoa, lämpöä ja kevyitä vaatteita. Yksi asia mun pukeutumisessa kuitenkin on ja pysyy ympäri vuoden, nimittäin hyvät ja tukevat alusvaatteet. Oon aiemminkin kirjoittanut blogiin siitä, miten itselläni naisellinen ja itsevarma olo lähtee jo niistä hyvistä alusvaatteista. Hetki takaperin kävin valkkaamassa Kampin Changelta muutamia tärkeitä juttuja kesää varten, ja esittelen teille nyt mitkä on mun kaksi must juttua!

Ensimmäisenä Control Shape -muotoileva alusmekko. Tää ei oo sellainen tuote mikä mulla pääsisi käyttöön ihan arjessa, mutta välillä jotkut mekot vaan vaatii kaverikseen alusmekon, jotta olo on tavallaan ”varmempi”. Mä en ainakaan itse tykkää käyttää mitään kovin ohuita trikoomekkoja tms, sillä mun mielestä ne ei vaan ole välttämättä kovin imartelevia, vaan tykkään enemmän jämäkämmistä ja paksummista kankaista – MUTTA tän alusmekon kanssa pystyy pitämään niitä ohuempiakin mekkoja. ;) Bonuksena mekko tietysti siloittaa kroppaa ja korostaa niitä omia luonnollisia muotoja kivasti, eli hyvä valinta esimerkiksi tärkeämpiin kesän juhliin.

id-kuva

Toisena kesän must -juttuna on ehdottomasti ihonväriset basic alusvaatteet. Ja vielä tarkemmin sanottuna ainakin itse tykkään eniten olkaimettomista rintaliiveistä ja mahdollisimman huomaamattomista alushousuista.

Tää setti on mulla tosi paljon käytössä, koska se sopii ihan kaikkien vaatteiden alle. Vaikka muuten suosin mun pukeutumisessa paljon mustaa, niin kesällä tulee käytettyä kuitenkin paljon vaaleita ja valkoisia vaatteita, jotka vaatii kaverikseen ihonväriset alusvaatteet. ;) Myös toi olkaimeton malli on mulle aika tärkeä, sillä en tykkää että rintsikoiden olkaimet näkyy toppien alta jne. Olkaimettomat rintsikat taas pitää olla ihan just eikä melkeen sopivat, jotta ne pysyy hyvin paikoillaan, eikä niitä tarvitse olla koko ajan nostelemassa.

Mun mielestä Changelta löytyy ehdottomasti ne parhaat basic alusvaateet – kuin myös ne seksikkäämmät ja esteettisemmätkin vaihtoehdot. En tiedä oonko aiemmin maininnutkaan, mutta mulla oli ennen aina vaikeuksia löytää omaa kokoa rintsikoista, sillä noissa isommissa vaateketjujen kaupoissa ei oo ikinä mulle sopivaa ympärysmittaa. Changella on kokoja ihan laidasta laitaan, ja lisäksi saat oikeasti asiantuntevaa palvelua myyjiltä. :)


ARVONTA! Lisäksi mulla on ilo arpoa teidän kesken 1 x 100€ lahjakortti Changelle! Tähän kilpailuun kannattaa ehdottomasti osallistua, sillä vaikkei alusvaatekaappi kaipaisi välttämättä täydennystä, Changelta löytyy myös super kivoja bikineitä ja oloasuja yms. Voit osallistua mukaan arvontaan kommentoimalla mulle tähän postaukseen mitä sä ostaisit lahjakortilla? :) Arvonta on avoinna 24.5. saakka ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

With love, Silja


491 Responses to “Tukea kesän juhliin + Arvonta!!”

 1. Essi sanoo:

  Just olkaimettomat beiget rintsikat tulis tarpeeseen. Ja samaan sarjaan sit alushousut.

 2. Hennasylvimari sanoo:

  Ostaisin itselleni uusia rintaliivejä töihin, kosks on tärkeää, että kaikki vaatteet istuu hyvin pitkän työpäivän ajan!:)

 3. Anna sanoo:

  Ostaisin vihdoin uudet kunnolliset tukevat liivit, ja ehkä myös mätsäävät pöksyt :) ison kuppikoon kanssa on hankala löytää kivoja liivejä ja jos löytää ne on yleensä KALLIITA!

 4. Marine sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti uudet rintaliivit ja hyvin istuvat alushousut.

 5. Karoliina sanoo:

  Ehdottomasti jotain laadukkaita perusarkeen sopivia alusvaatteita

 6. Heli sanoo:

  Ainakin uudet rintsikat! Lihomisen myötä entiset on käynyt pieniksi, ja työttömänä ei oo varaa ostella useita uusia liivejä :(

 7. Peppi sanoo:

  Ostaisin alusmekon ja jonkun ihanan yhden alaosan! :)

 8. Anni sanoo:

  Uusia alusvaatteita, ehdottomasti!

 9. Isa sanoo:

  Uusia alusvaatteita :)

 10. Annina Salmi sanoo:

  Ostaisin uudet olkaimettomat liivit sekä niihin sopivat alushousut!

 11. Maria sanoo:

  Ihania alusvaatteita ostaisin!

 12. Minttu-Maaria sanoo:

  Uudet olkaimettomat rintsikat!

 13. Tiina sanoo:

  alusmekko/alusvaatteita

 14. Riina sanoo:

  Alusvaatesetti!:)

 15. Ullis88 sanoo:

  Tänä vuonna on painoa tullut hieman enemmän, enkä enää mahdu normiliikkeiden biksuihin! Changesta saattaisi löytyä sopivat! :)

 16. saya sanoo:

  Tarvitsisin oikeasti oikean kokoiset arkirintaliivit, joko mustana tai beigenä :) mukana kivassa arvonnassa!

 17. Rimu sanoo:

  Olkaimettomat rintsikat :)

 18. Siri sanoo:

  Rintojenpienennysleikkauksesta on toivuttu ja uusia liivejä pitäisi hankkia. Ostaisin olkaimettomat liivit ja jotkut kivat kaarituelliset liivit.

 19. tiieliina sanoo:

  Hyvät olkaimettomat rintsikat ovat jo pitkään olleet ostoslistalla :)

 20. Essi sanoo:

  Oikeesti sopivat olkaimettomat rintsikat on ollu hakusessa pitkään. :)

 21. Sarianna sanoo:

  Uudet ihonväriset alusvaatteet ja yöpaidan/mekon!!

 22. Tuuli sanoo:

  Uudet alusvaatteet!!!

 23. Kira sanoo:

  Olkaimettomat nuderintsikat ostaisin, sillä ne sopii lähes kaiken kanssa ja mulla on myös vaikeuksia löytää itselleni sopivan kokoisia rintsikoita, joten lähes aina on tarve uusille rintsikoille! :D Chancesta en ole koskaan ostanut mitään, joten nyt olisi hieno mahdollisuus päästä tutustumaan!

 24. Annika sanoo:

  Ostaisin olkaimettomat liivit ja ihanan kimonon :)

 25. Milshy sanoo:

  Hankintaan menisi alusmekko kesän häitä ajatellen!

 26. Jenna sanoo:

  Uudet olkaimettomat rintsikat ehdottomasti!:)

 27. Suvi sanoo:

  Olkaimettomat rintaliivit tulisi ainakin tarpeeseen! :)

 28. Hanna sanoo:

  Kaipailisin täydennystä alusvaatteisiin, plussana tietysti olisi jos kerrankin malttaisi ammattilaisen kanssa katsomaan juuri sen oikean rintsikkakoon itselle :)

 29. Johanna sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti olkaimettomat rintaliivit! En ole koskaan omistanut hyviä semmosia ja siksi olen kaihtanut kaikkia vaatteita mihin niitä tarttee. Nyt kuitenkin löysin ihanan mekon johon tarvitsisin nämä liivit, mutta en ole vielä löytänyt hyvä jotka sopisivat myös budjettiini

 30. Reetta sanoo:

  Ehdottomasti ostaisin vihdoin laadukkaat ja kunnolla istuvat rintaliivit! Halpavaateketjujen liivit ovat tulleet aivan liiankin tutuiksi, ja tuntuu ettei ikinä olisi rahaa laittaa kunnon alusvaatteisiin. Tästä saisi upean aloituksen alusvaatteiden päivittämiseksi!

 31. tnt sanoo:

  Ostaisin bikinit kesäksi :)

 32. Tinja sanoo:

  Ostaisin vihdoinkin kunnolliset oikean kokoiset rintaliivit!

 33. Petra sanoo:

  Ostaisin oikeasti oikean kokoiset rintsikat! Hormonien takia on koko muuttunut muutamaankin kertaan ja nyt ei ole oikeastaan hajuakaan mikä se oikea koko mulle olisi. Oikeanlaiset ja tukevat rintsikat on kuitenkin pukeutumisen a ja o!

 34. Lotta sanoo:

  Uudet olkaimettomat rintaliivit tulisi tarpeeseen hellevaatteita, etenkin mekkoja ajatellen.

 35. Anni-Kaisa sanoo:

  Ah, Changen alusvaatteet on parhaita! Ostaisin lahjakortilla joko ihan basic liivit arkikäyttöön tai jotkut kivat bikinit.

 36. hilda hissu sanoo:

  Uuden alusvaatteet olisi tarpeelliset :)

 37. Kata sanoo:

  Ostaisin uusia ihania ja parempia alusvaatteita :-)

 38. Taru sanoo:

  Kerrankin jotain laadukasta ja kestävää!

 39. Milla sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti nudet, olkaimettomat rintsikat!

 40. anna sanoo:

  alusvaatteita ostaisin :-)