perjantai 25. toukokuu 2018

Two Times New

*Kaupallisessa yhteistyössä: Daniel Wellington

Huomaatteko näissä kuvissa mitään hassua..? Oltiin menossa Natalian kanssa ottamaan kuvia mun uusista Daniel Wellingtonin kelloista, ja laitoin kotona kummatkin kellot itselleni ranteeseen, etten vahingossakaan unohtaisi niitä kotiin. Noh, käytiin ensin hengailemassa ja syömässä Porvoon Jokirannassa, ja olin iloisesti ollut koko ajan kummatkin kellot ranteessani, haha! Päätettiin sitten kuvata kellot näin, sillä täähän oli j0 valmiiksi vähän niinkuin mun päivän asu! :D

Vaikka en ehkä muussa tapauksessa pitäisi kelloja näin samaan aikaan, näyttävät ne toisaalta myös ihan hauskalta yksityiskohdalta asussa – ja kaiken lisäksi housujen raidat ovat vielä kellojen kanssa ihan sävy sävyyn!

id-kuva

Daniel Wellington on siis juuri lanseranut mallistoonsa nämä kaksi uutta Classic -malliston kelloa, Roselynin ja Bayswaterin. Vaikka aluksi pidin rannekkeiden sävyjä ehkä jopa hieman syksyisinä, niin näyttäisi siltä, että taisin olla väärässä. Ne sopii mun mielestä nimittäin ihan loistavasti vaaleiden vaatteiden kanssa kivaksi väripilkuksi, ja varsinkin toi laivastonsininen ranneke on mun mielestä tosi fresh! :) Iskeekö nää uudet sävyt teihin, ja kumpi näistä vaihtoehdoista sopii sun mielestä paremmin mulle?

Kellot on myynnissä sekä mustalla että valkoisella kellotaululla, ja ruusukultaisilla tai hopeisilla yksityiskohdilla oman maun mukaan. Ja mikäli uuden kellon ostaminen on ajankohtaista, niin saatte tuttuun tapaan koodilla ”Lifeofsilja” -15% alennuksen Daniel Wellingtonin kelloista 10.6. saakka! :)

With love, Silja

Ps. Asutiedot tulossa myöhemmin…. ;)


Kommentoi