sunnuntai 27. toukokuu 2018

Holiday Mode On!

id-kuva

Tässä teille muutamia ihan random kuvia Roomasta sunnuntain piristykseksi – itse heräilen juuri ihanista hotellilakanoista Espanjan Mallorcalta. :) Bongattiin tänne matkat 2 päivää sitten todella halvalla, ja päätettiin ottaa äkkilähtö – vaikka asioiden järjestely vaatikin vähän töitä näin nopealla varoitusajalla, heh! Onneksi ympärillä on ihania ja auttavaisia ihmisiä, niin matka onnistui. Tosi siunattu ja onnellinen olo tästä asiasta!

Koska suomessa (ja Euroopassa kai ylipäätään) on nyt ollut viime aikoina yllättävänkin hyvät säät, kaikki matkat on olleet tosi edullisia, ja meidänkin reissu kustansi yhteensä vain 250€/hlö sisältäen lennot ja oikeasti hienon 4 tähden hotellin. Normaali hinta reissulle olisi ollut jotain 2000€ luokkaa kahdelta. Olisi siis ollut tyhmää olla hyödyntämättä mahdollisuus pieneen irtiottoon. :) Mulla ainakin on tuntunut tämän kevään/alkukesän ajan ”tarjotin” aika täydeltä, joten on kivaa päästä vähän rentoutumaan, uimaan jne. Vaikka tälläkin reissulla joudun nopeasta lähdöstä johtuen tekemään jonkun verran töitä, niin onhan se vähän mukavampaa palmujen alla.

Kivaa sunnuntaita kaikille! ♥︎

With love, Silja

PS. Jos teillä on jotain ihan must see -vinkkejä Mallocalle, niin kertokaa ihmeessä!! :)


11 Responses to “Holiday Mode On!”

 1. xod sanoo:

  Hmm tuli vaan mieleen että mikset vastaa kun monet on kysyny ootko vielä parisuhteessa? Ette kai oo eronnu? :(
  Ihanaa lomaa kuitenkin <3

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En vaan jaksa vastailla samaan kysymykseen joka viikko :)

   • Anni sanoo:

    Jos vastaisit niin kyselyt ehkä harvenisivat. Vastaamattomat kysymykset herättävät aina epäilyksiä ja lisää kysymyksiä.

    • Maria sanoo:

     Oon hieman samaa mieltä, mikset vaan jätä julkasematta näitä kommentteja, joissa kysytään sun statusta? Mitä enemmän ihmiset huomaa sun vastaamattomuuden, sitä enemmän lähtee liikkeelle kaikkea paskaa ja tätä tulee vain lisää. Ei sillä, että itseäni kiinnostaisi asia, lähinnä siksi, että moni varmasti turhautuu tai harmittelee, kun ei tiedä asian laitaa. Usein luen kommentteja ja mun silmään ei ainakaan ole osunut vastaus kertaakaan :)

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Jätän jatkossa kommentit hyväksymättä. :)

 2. Sari sanoo:

  Se vanhanaikainen puinen juna Palmasta Solleriin läpi vuoriston on aika mahtava kokemus. Sit kun siitä vielä laskeutuu museo-ratikalla Port de Solleriin pieneen satamakylän ihaniin ravintoloihin lounaalle tai lasilliselle, niin kyllä on upea kokemus!
  Ihanaa lomaa teille!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Moni ehdottikin tätä, mutta veikkaan että on meidän makuun liian ”turisti” juttu! :P Uskon että paikka olisi ollut upea!

 3. Moih sanoo:

  Ihanaa lomaa! <3 Pakko kysyä et miltä sivulta bongasitte noi matkat? Täällä yks matkakuumelainen!

 4. Hanna sanoo:

  Hei!

  Ihania kuvia, Rooma on kyllä yks ehdottomasti kauneimmista kaupungeista missä oon koskaan ollut. Kyl jäi osa sydämestä sinne ja pakko päästä uudelleen!

  Mistä löysitte noin halvat lennot ja kuinka pitkäksi ajaksi? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Siis mulla ihan sama juttu, ei ollut kovia odotuksia Roomaa varten – mutta rakastuin aivan täysin! <3 Ihan pakko päästä pian uudelleen, niin paljon jäi näkemättä ja se yleis fiilis on aivan uskomaton!

Kommentoi