perjantai 20. heinäkuu 2018

#aikuistelua

Kaupallinen yhteistyö. OP Nano Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

 

Mä koen edelleen olevani monessa asiassa aivan lapsi, ja saan välillä joidenkin asioiden hoitamisesta pienet ahdistuksetkin päälle. Oon monesti puoliksi vitsillä ja puoliksi tosissaan heittänyt; että toivoisin olevani vielä sen ikäinen, että äiti hoitaisi mun ”aikuistenasiat”. Usein tulee vieläkin tiukan paikan tullen ensimmäisenä soitettua äidille, koska ainahan äiti osaa kertoa mitä pitää tehdä, vai mitä?

Monesti puhutaan siitä, että lapsena kuvitteli olevansa vähän päälle parikymppisenä naimisissa unelmiensa miehen kanssa, että on lapsi tai vaikka parikin, sekä joku kiva omakotitalo. Mutta ainakin mä kuvittelin lapsena myös että aikuisena osaankin sitten vaan hoitaa sitten kaikki asiat itsenäisesti ja ilman apua. Ihan kuin täysi-ikäisenä astuttaisiin jonkun kultaisen portin läpi, ja sitten kaikki olisi vaan kivaa ja helppoa! Ei tainnut sekään mennä ihan kuten pienenä kuvittelin, vaikka kaikesta on ihan hyvin selvittykkin tähän mennessä. :D Elämä on kuitenkin ainakin mulle yhtä hämmentävää kuin lapsenakin, ja nyt kun on itse kaikesta vastuussa, ehkä ajoittain vähän pelottavampaakin.

OP Nano haastoi mut miettimään sitä miltä tuntuu olla aikuinen, ja miten omaa elämää on helppo turvata yksinkertaisilla asioilla, kuten vaikka ottamalla kotivakuutuksen! Mä oon aina ollut tälläisissä asioissa onnekseni todella huolellinen ja saanut kiitostakin vanhemmiltani siitä miten aikuismaisesti hoidan kaikki asiani, vaikka käytös jne. ei aina kovin aikuismaista olekkaan ollut. :D

Koen olevani kiitollinen siitä, että mulle on kotona annettu niin hyvää esimerkkiä elämänhallinnasta, että ainakin kaikkien tälläisten käytännön asioiden hoitaminen on ollu itsestään selvyys. Kuuntelin yksi päivä bussissa ohimennen kahden naisen keskustelua siitä, miten vuokrakämppään oli otettu alivuokralainen ilman lupaa, ja asuntoon olikin tullut vesivahinko. Kuka sen sitten korvaa jne. kun tällä alivuokralaisella ei ollut edes kotivakuutusta… Mä itse en rehellisesti sanottuna uskaltaisi edes elää ilman, sillä ajattelen että tottakai juuri silloin tapahtuisi jotain.

Nyt mulla tulee ihan juuri ajankohtaiseksi taas kotivakuutusten vertailu ja ottaminen, joten tää kampanja tuli siinä mielessä hyvään saumaan, ja sai ainakin mun kiinnostuksen. OP Nano Kotivakuutus nimittäin on uudenlainen kotivakuutuspalvelu, jonka käyttö on tehty super helpoksi. Voit valita kahdesta paketista (asunto tai asunto ja tavarat) juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi OP Nano on edullinen, alkaen vain 3,70€/kk, sillä siinä ei ole mukana mitään turhaa. Iso plussa ainakin multa myös siitä, että kaikki asiointi tapahtuu helposti netissä tai kännykällä, eikä tarvitse jonotella mihinkään puhelinpalveluun! Vihaan sitä. :D

OP Nano Kotivakuutuksen saa kuukaudeksi testiin ilman veloitusta, joten tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Lunasta ilmainen kuukausi täältä!

Kaupallinen yhteistyö. OP Nano Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

With love, Silja


18 Responses to “#aikuistelua”

 1. Sari sanoo:

  Hei, ihanat nämä housut :) mistä olet hankkinut?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Apua, oisko ne ihan vaan H&M:ästä :D Tai zara, en valitettavasti muista!

 2. Saara sanoo:

  Mistä noi sun housut on? :)

 3. Minna sanoo:

  Ei millään pahalla mutta alkaa vähän kyllästyttää nää yhteistyöpostaukset :/ Päivität blogias tosi harvoin ja neki on lähes aina tehty yhteistyössä jonkun firman kanssa, joskus tuntuu siksi ettei tästä blogista saa enää mitään irti.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulle on kasaantunut jonkun verran yhteistöitä kun en kipeänä pystynyt kuvailemaan, niin niitä on sen takia nyt muutama lähekkäin normaalista poiketen. Mutta yhteistyöpostauksissakin on aina muuta sisältö joten suosittelen silti lukemaan ajatuksella. :) En oo ikinä ymmärtänyt itse tätä yhteistyö-valitusta, luen muiden blogeista ne ihan samalla mielenkiinnolla. Lisäksi yhteistyöt mahdollistavat bloggaajia kirjottamaan laajemmin erilaisista jutuista.

 4. Sanna sanoo:

  Kuuntelen just Jannen ja Valtterin podcastia aiheesta ja tää teksti on kyllä ihan kaksonen sen kanssa! Samoja termejä ja asioita kuten aikuisuuden kultainen portti ja että parikymppisenä olis jo perhe ja oma talo jne

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hauskaa, meillä on siis samoja ajatuksia Jannen ja Valtterin kanssa, pitää varmaan tehdä poikkeus sääntöön ja käydä kuuntelemassa heidän podcast (en oo ikinä kuunnellut podeja)! :) Uskon tosin että aika monikin voi samaistua näihin aatteisiin? :D Kummatkin termit on mun mielestä aika yleisiä, ainakin itselleni!

 5. Emma sanoo:

  Voisitko tehdä hiustenhoito rutiineista postausta? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo ajattelin tehdä tosta edellisestä hiuspostauksesta inspiroituneena!! :)

 6. Meea sanoo:

  Mistä noi sun housut on? Kivat!

 7. Hemppe sanoo:

  Hei kiitti vinkistä, otan tän korvan taa ens vuotta ajatellen kun asia on ajankohtainen taas! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mielestä tää oli myös hyvä, kun oon aiemmin itse tuskaillut aina vakuutusten kanssa! :) kiva että oli apua!

 8. Kirppu sanoo:

  Moikka, mua kiinnostais tietää miten sun opiskeluiden käy kun muutat Helsinkiin? Haetko siirtoa johonkin toiseen kouluun vai aijotko opiskella Porvoossa?

 9. Miltsi sanoo:

  Oletteko eronneet Tatun kanssa? Sillon kum oli se kysymys juttu instassa, siitä sai käsityksen että ootte eronneet, mutta eilisestä insta storyesista molemmat lisänneet samasta paikasta kuvan. Vaikka onkin henk. Kohtainen asia, olisi kiva tietää :)

Kommentoi