maanantai 06. elokuu 2018

Elämyksiä Offerillalta + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Kirjottelin teille jo joskus keväällä siitä, miten oon ihastunut käyttämään Offerillaa, sen huippujen tarjousten takia! Eikä oikeastaan vaan niiden tarjousten takia, vaan sitä kautta löytää tosi helposti jotain tekemistä mikäli on vaikka vapaapäivä tiedossa. :) Nytkin siellä on erilaisia elämys-tarjouksia, kuten vaikka liput yhteen mun lemppari juttuun, seikkailupuistoon!

Oonkin huhtikuusta asti käyttänyt palvelua säännöllisen epäsäännöllisesti, ja oon itseasiassa päätynyt sitä kautta ihan huippuihin kokemuksiin. Tosi paljon on tultu käytyä Offerillan kautta erilaisissa ravintoloissa syömässä vaikka jotain tasting menúita jota en muuten olisi syönyt, ja ylipäätään tultu käytyä erilaisissa paikoissa joissa normaalisti kävisin syömässä.

Postauksen kuvat on Flamingo Spasta, joka oli myös ihan extemporee idea. Ostin tarjouksen Offerillalta samana päivänä, ja illalla oltiin spassa rentoutumassa. Oli niin mukavaa! Mä en ollut ennen käynyt kyseisessä paikassa, ja en ehkä koe että se Spa -puoli olisi ihan niiden normaalihintaisten lippujen arvoinen, mutta Offerillan tarjouksen avulla se oli ihan kelpo diili! Offerillan alennusprosentti on yleensä 50-90%.

Yhden kerran keväällä otettiin Tatun kanssa ihan vaan tarjous johonkin pieneen pizzeriaan kallioon, ei ajateltu että siinä olisi mitään ihmeellistä. Paikka oli kuitenkin tosi tunnelmallinen, ja kaksi vanhempaa latinomiestä puhui kovaan ääneen espanjaa (love it!!). Yhtäkkiä toinen kaivoi kitaran esille, ja molemmat alkoi laulamaan. Jotenkin ihan arkinen päivä sai kivan pienen käänteen, ja se on edelleenkin vahvana mielessä – tuntui kuin olisi hypännyt hämeentieltä hetkeksi toiselle puolelle maapalloa. Mä rakastan kaikkia tälläisiä pieniä suunnittelemattomia juttuja. Näitä samanlaisia tarinoita mulla olisi monta kerrottavana, ja kaikki kiitos Offerillan.

Tiivistyksenä vielä mihin mä itse esimerkiksi käytän Offerillaa; Kun haluan jotain tekemistä, mutta ei oo mitään erityistä mielessä. Kun mulla on nälkä, ja haluan kokeilla jotain erilaista. Tai kun mietin vaikka jotain kauneudehoitoon liittyvää toimenpidettä niin tsekkaan aina ekana Offerillan diilit. :)


ARVONTA! Kommentoimalla mulle jotain esim. ’mukana’ sekä tilaamalla Offerillan sivuilta uutiskirjeen, olet mukana 40€ lahjakortin arvonnassa! :) Voittaja arvotaan viikon kuluttua 13.8.2018 ja tarkemmat kilpailun säännötä löydät täältä.


With love, Silja


66 Responses to “Elämyksiä Offerillalta + arvonta!”

 1. essi sanoo:

  Mukana!

 2. xod sanoo:

  mukana :)

 3. Janita sanoo:

  Mukana

 4. Ellen sanoo:

  Mukana! Käyttäisin voiton joko ravintolaan tsi sitten johonkin oieneen hemmotteluhoitoon. Intialainen päähieronta on kiinnostanut jo pitkään.

 5. Tupu sanoo:

  mukana!

 6. Marja sanoo:

  Mukana

 7. Helena sanoo:

  Mukana!

 8. Tiia sanoo:

  Mukana! :’)

 9. Salli sanoo:

  Mukana ja offerillan uutiskirje tuleekin minulle.

 10. hilkka sanoo:

  Mukana :)

 11. Jutta sanoo:

  Uutiskirje onkin ollut jo kauan tilattuna, mukana :)

 12. Anne sanoo:

  mukana!!

 13. E sanoo:

  Mukana! :)

 14. Minna hoo sanoo:

  Mukana

 15. sikkuralla sanoo:

  Mukana

 16. Julia sanoo:

  Mukana!!

Kommentoi