maanantai 24. syyskuu 2018

Easy Eyebrow Rutine

 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dependin kanssa

 

Siinä missä ennen inhosin mun tuuheita ja hiusväriin nähden tummia kulmakarvoja, oon oikeastaan ruvennut muutaman vuoden sisään vihdoin tykkäämään niistä. :D Laittautuminen on helppoa kun kulmakarvojen piirtely ei vie aikaa, eikä niitä myöskään tarvii koskaan värjätä tms. Mä kuitenkin tykkään oikeastaan aina huolitella mun kulmat, vaikken muuten kamalasti meikkaisi, sillä mun mielestä ne tuo niiin paljon ryhtiä kasvoille.

Oon jo vuosia jumittunut käyttämään samoja vanhoja kulmatuotteita, kunnes sain loppukesästä Dependiltä testiin läjän mulle ihan uusia tuttavuuksia. Nämä nousivat pienen alkukankeuden jälkeen mun  uusiksi suosikeiksi. Alkukankeus tosiaan siksi, että mulla kesti hetken aikaa löytää sopiva tekniikka uusien tuotteiden kanssa, kun olin niin tottunut siihen omaan vanhaan tyyliini. :) Kuitenkin viimeksi tänään huomasin hehkuttavani tuotteita ystävälle, joten onneksi astuin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilin jotain uutta.

 

 

Oon käyttänyt pomade kulmatuotteita niin pitkään kun niitä on ollut markkinoilla, joten tässä Dependin versiossa ei sinänsä ollut mulle mitään uutta. Uutta on kuitenkin toi sävy, joka sopii mun mielestä mulle tosi paljon paremmin kuin se mitä ennen käytin. Tää on paljon vaaleampi ja harmaampi, joten sopii hyvin pohjoismaiseen lookkiin. :) Koostumus on myös ihanan kevyt ja helppo käyttää. Mun sivellin on myöskin Dependiltä (eyebrow duo brush), ja se on niin kätevä kun toisessa päässä on toi harja.

 

 

Uutena tuttavuutena (mitä oon muuten pitkään halunnut kokeilla) oli tälläinen viistopäinen kulmakynä, jolla saa helposti todella tarkkaa ja siistiä jälkeä. Tällä on myös hyvä piirtää yksittäisiä karvoja kulmiin, mikäli siellä on kohtia joista iho paistaa enemmän. Mulla ainakin on muutama tälläinen koska mun toisessa kulmassa on arpi, jonka lisäksi myös teiniaikojen nyppimiset on huonontaneet karvankasvua. :( Käytän tätä usein kulmakarvojen viimeistelyyn, silloin kun haluan vähän sharpimman lopputuloksen.

 

 

Last but not least, tuote jonka olemassaolosta olisin halunnut kuulla niin paljon aiemmin.. Nimittäin Dependin Eyebrow duo styler! Tän toisessa päässä on kulmavahaa (kuvassa) ja toisessa päässä peiteväri/hihglight jolla saa rajattua sekä korostettua kulmakarvaa.

 

 

Tykkään aina harjata mun kulmat vähän ”ylöspäin”, mutta mun omat kulmakarvat on sen verran paksua, että harva kulmageeli pitää ne ojennuksessa… Toi vaha on kuitenkin ihan uskomattoman hyvää ja sen ansiosta mun kulmat on pysyneet juuri siellä missä pitääkin. :)

 

Yläpuolella näkyy mun kulmien normaali lopputulos – koitan suosia mahdollisimman luonnollista mutta kuitenkin siistittyä mallia. Ja mä käytän muuten kaikissa Dependin kulmatuotteissa sävyä Taupe, joka on mun mieletsä ollut tosi hyvä vaalean tukan kanssa. Dependiltä löytyy paljon muitakin sävyjä aina ihan mustanruskeaan saakka. Tuoteperheeseen kuuluu myös Slim & Thin eyebrow pencil, eli kulmakynä, jossa on vaivainen 1,5 mm:n kärki. Tällä saa tehtyä super pikkutarkkaa jälkeä.

Ja pakko myös hehkuttaa vähän aiheen ohi noita irtoripsiä, jotka on yksiä mun lemppareita ollut jo pitkään. Varsinkin noi kolme kuvassa näkyvää mallia on mun lemppareita – näyttäviä mutta silti luonnollisia. Alimat Sveat on ehkä jo vähän kärsineet, sillä oon käyttänyt niitä paljon. :D

 


Depend etsii nyt tuotetestaajia

Depend hakee 100 testaajaa, joista jokainen saa vastaustensa perusteella räätälöidyt Perfect eye -tuotepaketit kokeiluun. Testiryhmään voit ilmoittautua täällä. Jos paikka testiryhmästä ei osu kohdalle, voit ostaa tuotteita myös Dependin omasta verkkokaupasta, Hehku-myymälöistä sekä Kickseistä.

 


Voita kulmatuotepaketti

Voit myös osallistua Depend-tuotepaketin arvontaan kertomalla kommenttikentässä sun oman kulmameikki-rutiinisi! Vastaajien kesken arvotaan Dependin tuotepaketti. Aikaa osallistua on 7.10.2018 asti, ja löydät arvonnan tarkemmat säännöt täältä. Onnea arvontaan!

With love, Silja


79 Responses to “Easy Eyebrow Rutine”

 1. Emmi sanoo:

  Aloitan kulmien sävyttämisen loppupäästä ja kevennän alkupäähän, yritän häivyttää mahdollisimman luonnollisesti. Kylmä tummaruskea kulmakynä tai mattainen luomiväri on ne mulle sopivat värit.

 2. Smint sanoo:

  Kulmageeliä olen tottunut käyttämään ja kulmakynä on myös tuttu.

 3. kukka sanoo:

  Mun kulmameikkirutiini on kulmakynä ja valokynä sekä tietty nyppiminen.

  Nyt kesän jälkeen taas skarppaus kulmarutiineihin!

  Sulla on kyllä nätit kulmat!

 4. Siiru sanoo:

  Käytän kulmiini puuterista väriä ja kulmakynää, mutta pomadetyyppiset tuotteet kiinnostavat!

 5. Kettu sanoo:

  Mun rutiini on yksinkertainen mutta toimiva :D Harjaan kulmat ja laitan lumenen puuterimaista kulmaväriä tollasella viistopäisellä siveltimellä.

 6. Ilona sanoo:

  Kulmani värjätään ripsihuollon yhteydessä, ja vahvistan niitä kynällä tai fiiliksen mukaan pomadella tai puuterimaisella värillä silloin kun muutenkin meikkaan :)

 7. Roosa sanoo:

  Kulmameikki on tärkein osa päivittäistä meikkiäni, tällä hetkellä käytän abh:n pomadea mutta tahtoisin päästä kokeilemaan myös uusia tuotteita :)

 8. Paulina sanoo:

  Käytän kulmiini Lumenen kulmakynää ja – geeliä :)

 9. Roosa sanoo:

  Pomade kulmaväriä ja kulmakarva geeliä käytän! Ongelmana on ollut löytää hyvä kulmageeli/vaha joka oikeesti pitäis pitkät karvat siellä mihin haluan ne asettaa.

 10. Pauliina sanoo:

  Mulla on myös aika paksut ja tummat kulmat niin usein käytän vaan värillistä kulmavahaa :D vahvempaan meikkiin sitten kulmakynää.

 11. Tara sanoo:

  Vahvistan/piirrän kulmani jokapäivä,se tekee lookista huolitellumman näköisen vaikkei kiireisinä päivinä muuta ehtisi kasvoilleen laittaa. Tällä hetkellä käytössäni on kulmakynä, mutta oikeanlaiset tarvikkeet on edelleen hakusessa.

 12. Sara sanoo:

  Aiemmin käytin viistopäistä sivellintä ja Anastasian Dipbrow Pomadea, mutta nykyään suosin vähän luonnollisempaa lopputulosta, joten piirrän lisää kulmakarvoja Anastasian Brow Wiz -kulmakynällä itselleni, häivytän vähän kulmakarvojen ”alkupäästä” ja sitten lisään Essencen Make Me Brow -kulmageeliä. Lopuksi vähän Nyxin Wonder Penciliä kulmien alle korostamaan kulmaluuta.

 13. Suvi sanoo:

  Mun kulmameikkirutiini on hyvin simppeli: kulmien säännöllinen värjäys ja muotoilu sekä tietysti kulmien piirtäminen paikalleen :D Nyt käytössä on Tri brow-niminen paletti, oiskohan se Make-up Storelta muistaakseni.

 14. Niina sanoo:

  Käytän tällä hetkellä Lumenen kulmakynää, jolla vahvistan omat kulmani ja täytän kohdat, joissa on arpi/karvat eivät kasva. Yritän häivyttää mahdollisimman hyvin ja lopuksi kulmageeliä, jotta karvat pysyvät ojossa!

 15. Johanna sanoo:

  Kulmakynä ja kulmavaha. :)

 16. Hilla sanoo:

  Piirrän kulmiani päivittäin puuterimaisella värillä, sillä kulmakarvani ovat hyvin vaaleat luonnostaan. Olen kokeillut joskus Dependin kulmien värjäyssettiä, toimii mielestäni hyvin.

 17. Henriikkav sanoo:

  Aika yksinkertainen, viistopäinen sivellin ja pomade :D Joskus käytän myös kynää. Ja/tai jauhemaisia kulmavärejä. Ja pyrin myös värjäämään kulmiani. Käytän joskus myös pelkkää kulmageeliä. Milloin mitäkin; fiiliksen ja halutun lookin mukaan

 18. Eve_ sanoo:

  Käytän lähinnä puuterisia tuotteita kulmiini, mutta olen jo kauan halunnut kokeilla noita pomadeja!

 19. Nea sanoo:

  Ensin katson onko jotain hajakarvoja nypittävänä. Seuraavaksi käytän kulmakynää: rajaan ensin kulmien ala- ja yläreunan, sitten harjaan ja täytän tyhjät kolot. Lopuksi viimeistelen vielä kulmageelillä :)

 20. Katariina sanoo:

  Mun kulmarutiiniin kuuluu kulmien nyppiminen, kahden erivärisen kulmakynän käyttö (kulmien loppuosa tummemmalla kuin alku) ja kulmakarvageelillä viimeistely

 21. Janita Vänskä sanoo:

  Aloitan piirtämällä kulmakarvojen muodon alareunasta ja sen jälkeen yläreunan. Teen kulmakarvan kärjestä terävän ja tummemman. Alkupäästä haaleamman.

 22. Nanni sanoo:

  Värjään kulmat kestovärillä viikon(:D) välein, mun mielestä ne on parhaimmillaan sillon kun väriä on hieman ihossa. Sillon kun meikkaan tulee vielä laitettua ihan perinteistä kulmakynää.

 23. Elina sanoo:

  Suttaan kynällä, harjaan, suttaan kynällä, harjaan ja toistan tätä niin kauan kunnes olen lähes tyytyväinen tai saan itkupotkuraivarit ja aloitan alusta.

 24. Kiia sanoo:

  Kulmakynä ja kulmageeli kuuluu joka päiväiseen rutiiniin!

 25. xod sanoo:

  Mä vahvistan omat tummat kulmani kulmakynällä jonka jälkeen lisään vähän geeliä pitämään ne kuosissa :) jotain uutta ois kiva kokeilla

 26. Kati sanoo:

  Käytän kulmiin yleensä puuterimaista kulmaväriä ja vahaa. Olisi kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita!

 27. Karol sanoo:

  Käytän ensin kulmapuuteria siveltimellä ja korjailen vielä ohuella kynällä.

 28. Sara sanoo:

  Pomadea käytän. Ja kulmakarvaveitsi! Ihan huippu koska mulla on paljon vaaleaa vauvakarvaa, jota ei nyppimällä oikein saa irti.

 29. Essi sanoo:

  Värjään kulmiani säännöllisesti, joka helpottaa meikkausta. Meikatessa käytän pomade-tyyppistä kulmaväriä, ja kulmasivellintä, jolla teen mahdollisimman luonnolliset kulmat. Lopuksi harjaan kulmat kulmageelillä.

 30. Maija sanoo:

  Kulmat ovat minulle se tärkein osa meikistä! Käytän body shopin puuterimaista kulmaväriä! Olisi kiva koittaa jotain muutakin! Kynällä en osaa laittaa kulmia yhtään ja kulmavaha kiinnostaisi testata! ;)

 31. JV sanoo:

  Aika lailla annan kulmien elää omaa elämäänsä! Kulmakynällä vähän pidennän kulmien ”häntää” ja tummennan niitä. Siinäpä se oikeestaan, muuta kommervenkkiä en ainakaa toistaseks oo tehnyt :)

 32. Tiina sanoo:

  Itse käytän kulmakynää ja kulmaväriä.

 33. Vilmalai sanoo:

  Kulmakarvarutiinehini kuuluu kulmien nyppiminen, sekä lisäksi anastasia beverly hillsin kulmakynä ja pomade -vahaväri. Näistä ei kuitenkaan ole löytynyt mulle just sopivaa sävyä, ja koen etten saa näillä myöskään riittävän tarkkaa jälkeä tehtyä. Paremmat tuotteet etsinnässä siis! :D

 34. Kaitlin sanoo:

  Mulla on täysin värittömät kulmakarvat ja näytän ihan avaruusoliolta ilman meikkiä, joten piirrän ensin kulmakynällä ylä- ja alareunoihin kevyet viivat, sitten täytän keskiosan ja häivytän kevyesti värin tasaiseksi, jonka jälkeen vetelen vielä harjalla tujua hiusgeeliä itsepäisiin karvoihini joihin perus kulmageelit eivät pure sitten ollenkaan :D

 35. Meeri sanoo:

  Värjään kulmia säännöllisesti joten mulle riittää kun vähän kulmakynällä täytän aukkoja sitten lopuksi kulmavahaa. Tykkään tummista ja tuuheista kulmista.

 36. Hanneleena sanoo:

  Mulla on melko hailakat ja harvat kulmakarvat. Kynällä ensiksi rajat ja paikot sitten harjaus ja lopuksi kulmageeliä. Toisinaan onnistuu :D Pitäisi kyllä testailla ja harjoitella eri tuotteilla.

 37. Susanna k sanoo:

  Oon varmaan ainoo joka käyttää pelkkää kulmakynää ;D En siis osaa tehdä kivoja kulmia niin kynällä vaan vahvistan mitä omista on jäljellä :D

 38. Jenny sanoo:

  Käytän yleensä pomade tuotteita sillä en ole koskaan oppinut kynää käyttää. Alkupäätä yritän hieman häivytellä mut se ei aina onnistu kuten pitäisi. Ns häntä puuttuu omista kulmista kun piirrän sen.

 39. Tupu_ sanoo:

  Kulmakyniä olen oikeastaan käyttänyt pelkästään iät ja ajat, olisi kiva kokeilla muitakin vaihtoehtoja!

 40. Veera sanoo:

  Käytän kulmakynää ja kulmageeliä, sama rutiini ja tuotteet ollut ties kuinka pitkään. Kiinnostaisi siis kokeilla jotain uutta! :)

 41. Matilde sanoo:

  Lumenen harmaa-mustalla kulmakynällä ”piirrän” kulmat.

 42. Heidi sanoo:

  Mun kulmarutiiniin kuuluu aluksi pomade. Sillä ”piirrän” kulman rajat ja peitän kolot. Viimeistelen vielä harjaamalla kulmat ja mahdollisesti lisäämällä vähän väriä kulmakynän avulla. Lopuksi laitan vielä kulmageeliä pitämään karvat ojennettuna.

 43. pamela sanoo:

  Arkisin vaan sohin kulmakynällä kulmat jotenkuten kuosiin, mutta juhliin mentäessä yritän tehdä nätimmät kulmat. Näitä ois kiva päästä testaamaan! Sun kulmat näyttää ihanan luonnollisilta:)

 44. Vilma sanoo:

  Kulmakynällä arkisin täydennän omaa kulmaa ja jos aika sallii laitan myös puuterimaista väriä. Mahdollisimman luonnollinen ka siisti lopputulos tavoitteena. Kiinnostaisi kokeilla uusia tuotteita, sillä pelkästään näillä en saa enää haluttua lopputulosta. :)

 45. Jonnz sanoo:

  Pohjana kestoväri (noin 1x/kk, kotona tehtynä). Meikkivoidetta, siihen päälle kulmienhoitoainetta ja kahta eri sävyistä kulmakynää. Viimeistely puuterilla.

 46. Marine sanoo:

  Minun kulmavinkki on värjäyttää ja nyppiä kulmat, niillä pääsee jo pitkälle.

 47. Janika sanoo:

  Ensin harjaan kulmat ja vahvistan kulmat abh:n tuotteilla sekä lisään päälle kulmageeliä.

 48. memmu sanoo:

  Vahamaisella kynällä olen tähän asti kulmat tehnyt. Myös puuterimainen väri välillä käytössä.

 49. Nina sanoo:

  Kulmakynä

 50. Karoliina sanoo:

  Aloitan välittämisen kulmakynällä jonka jäljen pehmeämmän kulmaharjalla. Sen jälkeen lisään vielä häntään ja hiukan etuosan alaosaan puuterimaista kulmaväriä ja viimeistelen kulmageelillä. :-)

Kommentoi