maanantai 24. syyskuu 2018

Easy Eyebrow Rutine

 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dependin kanssa

 

Siinä missä ennen inhosin mun tuuheita ja hiusväriin nähden tummia kulmakarvoja, oon oikeastaan ruvennut muutaman vuoden sisään vihdoin tykkäämään niistä. :D Laittautuminen on helppoa kun kulmakarvojen piirtely ei vie aikaa, eikä niitä myöskään tarvii koskaan värjätä tms. Mä kuitenkin tykkään oikeastaan aina huolitella mun kulmat, vaikken muuten kamalasti meikkaisi, sillä mun mielestä ne tuo niiin paljon ryhtiä kasvoille.

Oon jo vuosia jumittunut käyttämään samoja vanhoja kulmatuotteita, kunnes sain loppukesästä Dependiltä testiin läjän mulle ihan uusia tuttavuuksia. Nämä nousivat pienen alkukankeuden jälkeen mun  uusiksi suosikeiksi. Alkukankeus tosiaan siksi, että mulla kesti hetken aikaa löytää sopiva tekniikka uusien tuotteiden kanssa, kun olin niin tottunut siihen omaan vanhaan tyyliini. :) Kuitenkin viimeksi tänään huomasin hehkuttavani tuotteita ystävälle, joten onneksi astuin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilin jotain uutta.

 

 

Oon käyttänyt pomade kulmatuotteita niin pitkään kun niitä on ollut markkinoilla, joten tässä Dependin versiossa ei sinänsä ollut mulle mitään uutta. Uutta on kuitenkin toi sävy, joka sopii mun mielestä mulle tosi paljon paremmin kuin se mitä ennen käytin. Tää on paljon vaaleampi ja harmaampi, joten sopii hyvin pohjoismaiseen lookkiin. :) Koostumus on myös ihanan kevyt ja helppo käyttää. Mun sivellin on myöskin Dependiltä (eyebrow duo brush), ja se on niin kätevä kun toisessa päässä on toi harja.

 

 

Uutena tuttavuutena (mitä oon muuten pitkään halunnut kokeilla) oli tälläinen viistopäinen kulmakynä, jolla saa helposti todella tarkkaa ja siistiä jälkeä. Tällä on myös hyvä piirtää yksittäisiä karvoja kulmiin, mikäli siellä on kohtia joista iho paistaa enemmän. Mulla ainakin on muutama tälläinen koska mun toisessa kulmassa on arpi, jonka lisäksi myös teiniaikojen nyppimiset on huonontaneet karvankasvua. :( Käytän tätä usein kulmakarvojen viimeistelyyn, silloin kun haluan vähän sharpimman lopputuloksen.

 

 

Last but not least, tuote jonka olemassaolosta olisin halunnut kuulla niin paljon aiemmin.. Nimittäin Dependin Eyebrow duo styler! Tän toisessa päässä on kulmavahaa (kuvassa) ja toisessa päässä peiteväri/hihglight jolla saa rajattua sekä korostettua kulmakarvaa.

 

 

Tykkään aina harjata mun kulmat vähän ”ylöspäin”, mutta mun omat kulmakarvat on sen verran paksua, että harva kulmageeli pitää ne ojennuksessa… Toi vaha on kuitenkin ihan uskomattoman hyvää ja sen ansiosta mun kulmat on pysyneet juuri siellä missä pitääkin. :)

 

Yläpuolella näkyy mun kulmien normaali lopputulos – koitan suosia mahdollisimman luonnollista mutta kuitenkin siistittyä mallia. Ja mä käytän muuten kaikissa Dependin kulmatuotteissa sävyä Taupe, joka on mun mieletsä ollut tosi hyvä vaalean tukan kanssa. Dependiltä löytyy paljon muitakin sävyjä aina ihan mustanruskeaan saakka. Tuoteperheeseen kuuluu myös Slim & Thin eyebrow pencil, eli kulmakynä, jossa on vaivainen 1,5 mm:n kärki. Tällä saa tehtyä super pikkutarkkaa jälkeä.

Ja pakko myös hehkuttaa vähän aiheen ohi noita irtoripsiä, jotka on yksiä mun lemppareita ollut jo pitkään. Varsinkin noi kolme kuvassa näkyvää mallia on mun lemppareita – näyttäviä mutta silti luonnollisia. Alimat Sveat on ehkä jo vähän kärsineet, sillä oon käyttänyt niitä paljon. :D

 


Depend etsii nyt tuotetestaajia

Depend hakee 100 testaajaa, joista jokainen saa vastaustensa perusteella räätälöidyt Perfect eye -tuotepaketit kokeiluun. Testiryhmään voit ilmoittautua täällä. Jos paikka testiryhmästä ei osu kohdalle, voit ostaa tuotteita myös Dependin omasta verkkokaupasta, Hehku-myymälöistä sekä Kickseistä.

 


Voita kulmatuotepaketti

Voit myös osallistua Depend-tuotepaketin arvontaan kertomalla kommenttikentässä sun oman kulmameikki-rutiinisi! Vastaajien kesken arvotaan Dependin tuotepaketti. Aikaa osallistua on 7.10.2018 asti, ja löydät arvonnan tarkemmat säännöt täältä. Onnea arvontaan!

With love, Silja


79 Responses to “Easy Eyebrow Rutine”

 1. Rosa sanoo:

  Aloitan kulman alkupäästä vetäen hennosti siveltimellä viivoja eli ”karvoja” ja sitten tummennan ja täytän aukot kulman keskikohdasta häntään asti. Suihkutan kulmiin lopuksi lakkaa jotta pysyvät paikoillaan ja laitan vaaleaa väriä kulmaluulle :) Näitä uusia tuotteita olis ihana päästä testaan!

 2. Juuli sanoo:

  Muakin on siunattu tummilla ja paksuilla kulmilla eli en hirveesti jaksa niitä yleensä ”tuunata”. Yleensä käytän vaan Lumenen värillistä ja väritöntä kulmageeliä päällekkäin (toisesta väriä ja toisesta pitoa, ettei harota).

  :)

 3. klaara sanoo:

  Lumenen kulmakynää olen käyttänyt jo vuosi. Kulmissani ei pysy mitkään värit, mitä eri kosmetologeilla olen ottanut, joten olen tyytynyt kulmakynään. Olisi upeaa kokeilla tätäkin keinoa. Mukana arvonnassa.

 4. Ninna sanoo:

  Nypin ja kestovärjään säännöllisesti.
  Pyrin, että ne näyttävät hyvältä ilman meikkiä.

 5. Suvi sanoo:

  Käytän kulmakynää ja sit väritöntä kulmageeliä :)

 6. Anne sanoo:

  Käytän kulmiin pelkästään kulmakynää. Arkena vähän kevyemmin vaan :)

 7. Jnita sanoo:

  ”Piirrän” ensin kulmakynällä, sen jälkeen häivytän harjalla ja lopuksi kulmageeliä. Tää sama rutiini on ollut jo varmaan yli kymmenen vuotta, vaikkakin nuorempana lopputulos ei ollut niin kaunis. :D

 8. Saana sanoo:

  En ole vielä löytänyt säännöllistä kulmameikki rutiinia, vaan vaihtelem vähän tekniikoita. Yleensä kuitenkin teen rajat tummalla mahdollisimman terävällä kulmakynällä ja täytän samalla kynällä tai nyx:in voidemaisella.

 9. Mielestäni kulmat ovat meikin vaikein osa tehdä! Omat kulmat ovat keskenään erimalliset, kummassakaan ei selkeää muotoa ja kulmakarvat kasvavat harvassa. Viime aikoina olen opetellut käyttämään micro eyebrow kynää ja sipäisen kulmien päälle vielä mascaraa.

 10. Oona sanoo:

  Omat kulmani ovat luonnostaan aika vaaleat. Olen niitä itse värjännyt, mutta meikin vaikein osa tämä silti on. Aloitan laittamalla Lumenen kulmageeliä, jonka annan sitten hetken kuivahtaa. Sen jälkeen käytän Lumenen puuterimaista palettia, ja lopuksi vielä kulmageeliä. Olen kokeillut monia erilaisia ja erimerkkisiä tuotteita, mutta vielä ei ehkä sitä itselle täydellistä tuotetta ole löytynyt.

  • Anu sanoo:

   Värjäytän säännöllisesti kulmat kosmetologilla. Joka päivä käytän Lumenen kulmaväriä, jossa on kaksi eri sävyä. Olisi kiva kokeilla uutta tuotetta

 11. Minttu-Maaria sanoo:

  Kulmakarvani ovat luonnostaan aika tummat ja tuuheat vaikka vaalehiuksinen olenkin, joten arkisin saatan käyttää vain värillistä geeliä niiden ojentamiseen, mutta viikonloppuisin käytän enemmän aikaa muotoiluun ja väritän ns. Aukot pois kulmista!

 12. Henna sanoo:

  Värjään kulmat Dependin kestovärillä 1-2 viikon välein.

 13. Heidi sanoo:

  En ole oikein löytänyt tuotetta millä kulmia laittaisi. Kulmageeliä käytän silloin tällöin mutta vaikka väriä geelissä on tuntuu että kulmat jäävät osittain hailakaksi ja ei näytä kivalta.

 14. Sarianna sanoo:

  Microblading antoi rauhan pitkäksi aikaa kulmiin, sen jälkeen kerran laitettu kestoväri, nyt ihmetellään mitä seuraavaksi. Voisin ilomielin kokeilla välillä tuotteita joilla voisi itse laittaa kulmat kuosiin.

 15. Sanna sanoo:

  Kestovärjään kulmia, mutta väri ei pysy kauaa kulmissani. Käytän kulmakynää ja kulmageeliä tai dip pomadea. Pitäisi kokeilla uusia tuotteita, jos vaikka löytyisi joku uusi lempituote kulmille. Kulmien meikkaus ei ole mieluista puuhaa, symmetrisyys kaukana:D

 16. TiaB sanoo:

  Nypin muutamia hajanaisia pois ja kulmakynällä tuon esiin, oma väri kun on suht vaalea.

 17. Henna sanoo:

  Teen kulmat aina huolella, käytän tummanruskeaa kynää, Lumenen.

 18. ViiviK sanoo:

  Hännästä alotetaan ja tuotteena AB pomande. Terävä häntä, korkea kaari ja alkupää kevyempi. Geeli päälle ja peitevärillä korjaukset :)

 19. niina sanoo:

  Käytän vaihtelevasti kulmakynää, -geeliä ja -puuteria. Oon kokeillu monii tuotteita ja vielä vähän hakusessa ”täydellinen” rutiini :D

 20. iida sanoo:

  vuosia oon käyttäny lumenen kulmapalettia. Kostutan siveltimen jotta puuterimaisesta tuotteesta tulee voidemainen.

 21. Essi sanoo:

  Tykkään luonnollisista kulmista ja oon käyttänyt jotain ikivanhoja markettimeikkejä ainakin ikuisuuden ajan kun ne kuluu niin hitaasti :D Mun kulmarutiinit riippuu paljon päivästä et välillä en tee ollenkaan, välillä vaan geeli (sävyllinen koska oma väri niiin oleton) ja sit jos haluaa panostaa niin pomade + puuteri + geeli :) Sul on muuten tosi kivan näköset kulmat, kehystää sun kasvoja kivasti.

 22. Memma sanoo:

  Kumpa olisikin luonnostaan tummat ja tuuheat kulmakarvat, itellä vaan muutama hassu vaalea haituva. Kynällä ja puuterimaisella kulmavärillä laitettuna näitäkin voi jo melkein kutsua kulmakarvoiksi :D täydelliset kulmatuotteet on kyllä vielä hakusessa.

 23. Heidi sanoo:

  Kulmien meikkaamiseen menee eniten aikaa koko meikissä. Nypin ensin satunnaiet hajakarvat, sen jälkeen käytän abh.n pomadea. Ohuella kulmasiveltimellä vetelen kulmien alkuun viivoja, ja väritän loppuosan. Ripsiharjaa käytän lopputuloksen pehmittämiseen. Juhliin ja muihin taphtumiin käytän vielä peitevoidetta kulmien siisimiseen. Ennen käytin myös kulmageeliä, mutta en ole ollut vakuuttunut sen toiminnasta, joten sen käyttö on jäänyt.

 24. Nilla sanoo:

  No mun kulmathan on ihan kamalat enkä tiiä mitä tekisin niille tai mitkä olis sopivat tuotteet mun kulmille. Oon miettiny kulmageeliä koska sillä sais kulmakarvat harjattua kuosiin, mutten oo varma et pysyykö ne sellaisella tai millasia ne ylipäätään on. Tai toisin sanoen mihin kannattaa satsata rahaa ja mihin ei. Oon käyttäny kulmakynää ja sellasta häivytinsivellintä, mut nyt kun on vaaleammat hiukset (joskus oli mustat) niin kulmien laittamisestakin on tullut vaikeempaa. Käytän kuitenkin sellasta ruskeeta kulmakynää ja häivytän sitä väriä jollain pikkusiveltimellä :D

 25. N sanoo:

  Kulmapuuteri, kulmavaha ja korostus tuote kuuluvat jokapäiväiseen kulma rutiiniini! (:

 26. Anni sanoo:

  Mulle on tehty microblading-kulmat ja lisäksi värjään kulmakarvani itse. Nämä ovat erittäin hyväksi todetut työssä, jossa hikoaa ja joutuu heräämään aikaisin, mutta haluaa näyttää silti freesiltä :) Vahvemman meikin kanssa lisään vielä kulmakynällä selkeämpiä rajoja ja puuterimaisella tuotteella väriä. Pehmitän tulosta vielä kulmaharjalla. Luottotuotteet on kuitenkin vielä hakusessa joten näitä ois kiva kokeilla!

 27. Ninni sanoo:

  Rajaan kulmat kulmakynällä, väritän osan sisältäkin ja käytän värillistä kulmageeliä. Tahtoisin oppia paremman tekniikan.

 28. Airi sanoo:

  Hahmottelen kulmat ensin siistiksi ja sitten käytän pehmeähköä kynää. Hankalaa mielestäni enkä ole aina tyytyväinen omaan meikkaustulokseeni.

Kommentoi