sunnuntai 21. lokakuu 2018

This Weeks Fav Outfit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

id-kuva

Takki Bubbleroom / Neule House of Brandon* / Hame Nelly.com* /  Laukku Zara / kengät vanhat

Tässä tulis kuulkaas mun viime viikon lemppari asua! Olin lähdössä kauheella kiireellä kuvailemaan tulevia kamppisjuttuja keskustaan, ja mulla oli päällä aivan eri asu. Kunnes päätin ihan viime minuuteilla vetää koko vaatetuksen ihan uusiksi ja juosta ovesta ulos sen enempää miettimättä. Loppupeleissä tää oli mun meilestä tosi kiva ja toimiva kokonaisuus!

Asu on muuten tosi yksinkertainen, mutta ihan sairaan kivana yksityiskohtana toimii toi uusi ruutuhame, josta tulee mieleen kivat koulupuku vibat! Kuten kesällä jo kirjoittelin oon vihdoin oppinut olemaan naisellisempi ja käyttämään hameita – eikä se näköjään jäänyt vain kesään kuten pohdin. Mun vaatekaappiin on nimittäin tullut muutamiakin uusia hameita myös näin syys- ja talvikäyttöön, ja nykyään huomaan useasti mielummin valitsevani hameen/mekon kuin housut!

Mitä mieltä ootte tästä? :)

With love, Silja


Kommentoi