sunnuntai 04. marraskuu 2018

FitLine D-Drink ja parempi fiilis!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine-ravintolisien kanssa

 

Oon keväästä asti lisäillyt vähän sitä sun tätä terveellistä ruokavaliooni ihan vaan oman hyvinvoinnin kannalta (ei niinkään painonpudotuksen), ja nyt talvea kohti oon ottanut mukaan vielä kaikenlaisia vitamiinejä. Olo omassa kropassa on energisempi ja parempi kuin aikoihin, mutta silti halusin vielä vähän extra boostia ja aloitin mulla kaapissa pyörineen Fit Linen D-drink kuurin viime viikolla!

D-drink siis sisältää erilaisia superfoodeja, tukee aineenvaihduntaa, sekä tukee maksan toimintaa. Juoma sisältää mm. nokkosuutetta, parsakaalia, artisokkaa, merilevää, kurkumauutetta, seleeniä, omenakuitua ja inkivääriuutetta! Tätä juodaan siis kuurina kerran tai kaksi vuodessa.

Juon tätä nyt aamuisin 14 päivän kuurin, ja odotan innolla jos tulisi vähän ”puhtaampi” olo. Sekoitan itse tuotteen ihan vaan veteen – maku on tässä sellainen ns. terveellinen, kuin jossain vihersmoothiessa. Ei paha todellakaan.

Tää voisi toimia hyvin myös esimerkiksi joulun jälkeen, sillä mulla ainakin on usein vähän ällö ja turvonnut olo sen kaiken syömisen jälkeen. :D Mulla on vielä siinä synttäritkin paria päivää ennen joten tulee herkuteltua oikein olan takaa haha!

With love, Silja


Kommentoi