keskiviikko 09. tammikuu 2019

New Year – New Hair

*Sponsoroitu kampaamokäynti

Maanantai-aamuna reippailin Fredalle A.K.A. Luovaan, tai tarkemmin sanottuna ihanan Essin penkkiin fiksaamaan hiuksiani. Vaikka oon ihan tietoisesti koittanut kasvattaa mun hiuksia ja ollut värjäämättä niitä, niin pakko myöntää itsekkin että oli jo aikakin tehdä pikku freesaus. Olin edellisen kerran värjännyt hiukset nimittäin joskus viime kesänä – ainakin puoli vuotta sitten.

Essi on ihan mestari värjäämään vaaleita hiuksia, ja annoinkin hänelle luottavaisin mielin aika vapaat kädet. Mun oma toivomus oli lähinnä se, että mun omaa sävyä jäisi vähän näkyviin ja lopputulos olisi luonnollinen mutta vaalea.

Aloitettiin raidoittamalla tukkaa ja mulle tehtiin muuten varmaan ekaa kertaa hiuksiin värjäyksen yhteydessä Olaplex-hoito, josta kyselinkin Essiltä innoissani! Essin värjäyksiin kuuluu siis aina myös Olaplex, joka on mun mielestä super hyvä juttu sillä se auttaa korjaamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Mun hiukset tuntuu tän ja leikkauksen ansiosta nyt niin terveiltä ja paksuilta. :P Lopuksi koko hiukset vielä sävytettiin.

Olaplexiltä on myös hetki sitten tullut shampoo ja hoitoaine, ja pohdin nyt vakavasti niiden tilaamista, sillä ainakin mun käsitellylle tukalle tekisi varmasti todella hyvää. Onko kellään näistä kokemuksia? :)

id-kuva

Ja tältä näyttää nyt lopputulos! Koitan päästä pian kuvailemaan myös luonnonvalossa jolloin sävyt tulee vielä paremmin esiin, mutta mun mielestä ero lähtötilanteeseen on jo näissä kuvissa todella iso. :D Hiukset ovat nyt kauniit kirkkaan vaaleat ja vivaihteekkat.

Jätettiin tyveen tota mun omaa väriä joka saa nyt huolettomasti kasvaa sieltä, ilman mitään tasaista värieroa oman ja värjätyn hiuksen välissä. Lisäksi pituudesta lähti aika paljon pois mikä vaatii vielä hieman totutteulua, mutta kuten jo sanoinkin niin hiukset tuntuu ihan älyttömän paljon terveemmiltä ja paksummilta näin.

Mitä ootte mieltä hiuksista??

Ihan super isot kiitokset Essille upeista hiuksista, ja mikäli siellä on muita blondeja jotka etsii huippua kampaajaa, niin en voi kuin suositella. ♥︎ Essin töitä voi ihastella enemmän instagramista (@hair.by.essi) ihan mahtavaa hius-inspoa!!

With love, Silja


7 Responses to “New Year – New Hair”

 1. Avatar Elina sanoo:

  Tosi upea lopputulos!

  Voin lämpimästi suositella Olaplexin shampoota ja hoitoainetta. Onhan ne aika arvokkaat, mutta todella riittoisia. Itse käytän pesuun noin puolikkaan teelusikallisen verran shampoota (longbob) ja hieman enemmän hoitoainetta. Toi shampoo vaahtoo ihan valtavasti, joten kannattaa oikeasti ottaa sitä maltilla! :D
  Pesun jälkeen hiukset ovat aina sileät, kiiltävät ja ihana pehmeät. Hiukset harjaantuu helposti myös märkänä, mutta vaikka tuotteet ovat tosi hoitavia niin ne ei latista hiusta, päinvastoin.

  Ajattelin seuraavaksi tilata myös se tehohoidon kotiin ja käyttää satunnaisesti.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon kun jaksoit kertoa! Pakko nyt sit varmaan hankkia ne myös hahah! :-)

 2. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Todella kaunis lopputulos! :)

 3. Avatar Jasmin sanoo:

  Moikka, voi vitsit niin upeat hiukset <3 Kirjoittelit jokin aika sitten Biorion hoitonesteestä hiuksiiin. Mitä mieltä oot ollut tuotteesta, onko ollut apua? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos<3 Hei siitä tulee ihan pian lisää juttua vielä, kandee pysyy kuulolla. :)

 4. Avatar Helen sanoo:

  Kauniit hiukset. Hyvin onnistui!
  Täällä myös blondi ja vaikka aito olenkin, niin tyvi tummuu, joten sitä on tullut sävytettyä jo jonkin aikaa.
  Kiva kuulla kampaajasuosituksia, niitä aina miettii.

Kommentoi