torstai 21. maaliskuun 2013

2009-2010

Hello! Nyt olis vuorossa näitä vanhempia kuvia. Joku olikin kommentoinu että ”mitä vanhempia sen parempi”, mutta mun mielestä nää pahimman pissis-ajan kuvat kolmen-neljän vuoden takaa on kaikista parhaita :D Ja jos joku haluaa nähä niitä ihan 1-4v kuvia, niin oon laittanu pari niitä tän postauksen loppuun!
Noi lähestulkoon kokonaan pois nypityt pikimustat kulmakarvat on kyllä aika priceless.. :D Muuta meikkiä taas löytyi noihin aikoihin naamasta enemmän kun laki sallii, enkä olis varmaan poistunu ilman meikkiä mun huoneesta edes vessaan ;D Mutta kaikkihan omia rajojaan kokeilee vai mitä?
Onko teilläkin ollu samanlaisia teini-iän kriisejä? :D
With love, Silja

130 Responses to “2009-2010”

 1. Avatar Juliaana sanoo:

  jenni vartiaisen kaksoisolento! :D

 2. Avatar jenni sanoo:

  joo eiköhän meillä kaikilla oo ollu toi vaihe:-D sulla se oli mustat kulmat ja itelläni, että nyppijät ei ollu sanavarastossa… haha! sulle sopii kyllä noi mustatkin blondien lisäks tosi hyvin täytyy sanoo. toi kuudenneks vika kuva on muuten upee, mutta mikä ketunhäntä sulla roikkuu päässä:-D? haha!

  xx, Carpe fucking Diem

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Teinivuosien kommelusten johdosta mulla ei oo kulmakarvoja enää ollenkaan <3 Ei oo tykkäilly kasvaa takasin, vaikka niiden leikkaamisesta muutama vuosi on

  • Avatar Anonymous sanoo:

   juu sama homma. vituttaa ku oon mennyt ne nyppimään niin ettei niitä ole paljon paskaakaan xD

 4. Avatar Jenna sanoo:

  Hahah ihan parhaita kuvia! :D Löysin sun blogin vasta nyt, mutta jään ehdottomasti kyllä seuraamaan 8)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi eii nuo kulmat.. :D mut hei oo onnellinen et sulla oli tollane pissisvaihe, eikä niiku mulla sellane ernu/emo vaihe, et hiukset oli jokaista mahdollista väriä ja silmät täynnä eriväristä luomiväriä ja tukka tupeerattu aivan palloks XD oh god hävettää vieläkin ajatella niitä aikoja :D mut hei oot kyllä tosi kaunis noilla tummilla hiuksilla myös!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  haha:D tuli omatki ajat mieleen pari vuotta sitte:D hiukset piti tupeerata niin paksuiks että näytti harakanpesältä, meikkivoiteella tein nudehuulet, kulmat ihan mustiksi, ripsiväriä monta kerrosta ja paksu kerros puuteria niin hyvältä näytti XD ja hiukset mulla on vaihtanu väriä pari kertaa. Luonnostaan olen ihan blondi mutta tiettyhän ne hiukset piti värjätä sinisiks ja puna-ruskeiks ja raidottaakki vielä piti! (ei siis tietty samaa aikaa:D) mutta enään en näistä platinablondeista hiuksistani luovu!:) ..ja en häpeä tuota miltä olen näyttänyt! Sillä olen samaa mieltä kanssasi, ilman erilaisia kokeiluja en näyttäisi välttämättä nyt tältä kuin nyt näytän:)
  Ihanaa kevättä!:)

 7. Avatar Kristal sanoo:

  Teini kriisit oon unohtanu mut nyt ne muistu mieleen ;)

 8. Avatar saara sanoo:

  aivan mahtava postaus! itte en haluu ees muistaa miltä näytin ku olin 13-14 v. huh huh :D

  http://saararrr.blogspot.fi/

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  hahha joo täälläki myönnän kyllä yläaste ajan meikkikokeilut yms :DD muun muassa mustalla tussilla piirrettyt kulmakarvat… ja se oli must myös silloin kun olin blondannut tukkani ja se oli ihan kusenkeltainen mutta blondit ku halusin ni oli pakko. myös se hirvee sivuotsis oli pakko olla :DD ja nudehuulet ja meikkiä enemmä ku laki sallii.. heräsin maan tasalle siinä vaiheessa ku yhessä futispelissä mua haukuttii kulmakarvapelleks :DDDD

 10. Avatar jasminsofi sanoo:

  On kyl pakko sanoa et sä olet upea molemmilla hiuksilla :D kateus iskee!

 11. Avatar sofia sanoo:

  Sulle sopii kyllä paljon paremmin blondit kyllä, kun näihin vertaa :) Hölmöjä noi anonyymit, ketkä sanoo, että ei nää eroa tähän päivään, mä vaan kyllä nään ison edistyksen! Nykyään näytät paljon kauniimmalta ja et meikkaa noin paljon! :)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  haha niin kyl muistan sut tollasena ku aina menitte koulussa jennin kans just ton näkösinä :—-D hahahah voi näytät kyl niin erillaiselta nykyään!

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Mistä ostat sun tekoripset ja paljon ne maksaa? + Mistä ostat sun ripsiliiman ja paljon se maksaa? :)

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  No hei Silja!
  Mielestäni kun laitat näitä ”teinivuosien kuvia”, niin tahdon sanoa sulle että musta tuntuu että oot vieläkin teini ja katselet muutaman vuoden päästä näitä kuvia ja mietit samaa :) Olethan kovin nuori vieläkin. Kaunis naisen alku kyllä olet, täytyy myöntää. Mutta älä anna ihQun poikaystävän ja naamavärkin määrätä elämääsi liikaa :)

  Aurinkoista kevättä!

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Apua, karmee näky :D Onneksi itse en oo ollu mikään huomiohuora… Oot ollu NOLO :D

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Huoh, jos noissa kuvissa esiintyvät lookit on hirmuisia tyylimokia, niin sit täytyy olla kyllä aika pikkutarkka. Mä en huomannut noissa kulmissa enkä hiuksissa mitään vikaa, itse olen yli 20 ja edelleen tupeeraan mustaa tukkaani ja meikkaan toisinaan vahvasti. Aikuistua ei ole sama kuin muuttua tylsäksi, mutta ilmeisesti teille monille se tarkoittaa sitä. Silja on ihan nätti kyllä, mutta melko tylsä tyyliltään varsinkin nykyään. Ja ei, en ole kateellinen. :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ”mutta melko tylsä tyyliltään varsinkin nykyään” totta, sitä se teettää kun vaatteet on niin massa.. Ei, minäkään en ole kateellinen Siljalle.

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  kasvoko sun kulmakarvat sit niiku takasin? mul ei kasva ja tää on tosi rasittavaa :D

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei apua jos oot oikeesti noissa kuvissa 14 , mitä ihmettelen tosi paljon sillä kasvon muodot ja piirteet on aikuismaisia ja tyyli pukeutua kans vähän vanhemman tytön tapainen nniin milt sit oot näyttäny esim 12 v jos sillon oisit oikeesti ollu jotenkin epämuodikas. Sillä en nää näissä kuvissa kamalasti mitään sellasta hävettävää ite oon 15 ja mua luullaan usein n.18 vuotiaaks mut silti ku katon näitä ja mietin et oot ollu 14 tunnen itteni 12v näköseks !mut siis jos joku mun luokalt näyttäis tolt ku sä nois kuvis luulisin et se ois jääny muutamaks vuodeks luokalleen tossa on ehkä 2 kuvaa joissa ajattelen et näytän vanhemmalta mut jos todella oot nois 14 niin en voi sanoo muutku et tosi kadehdittavaa , ja oot kyllä mielettömän kaunis!:) ja anteeks tää mun hassu tapa kirjottaa sekasin puhe- ja kirjakieltä:)

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Ja sitten vielä noista kulmista ne oli sillon varmaankin muodissa, muutaman vuoden pääst nää nykyset ”oikeanlaiset” kulmat on varmaan ihan yhtä hävettäviä

  • Avatar Anonymous sanoo:

   En usko että luonnolliset (eli tarkoittamasi ”oikeanlaiset” kulmat) on koskaan hävettäviä, ihan siitä syystä että ne ovat juurikin _luonnollisen_ näköiset kulmat. Eikä mielestäni kyse ole mistään kulmakarvamuodista (kuten esim. ohueksi nypittyjen tai katkaistujen kulmien kohdalla) sillä luonnollisia kulmia on ”pidetty” vuosikymmeniä, eikä niitä ole kummaksuttu missään vaiheessa.

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  heei! ois ihan älyttömän kiva jos jaksaisit postailla useemmin :) mukavaa luettavaa, mutta harmi ku niin ”harvoin” ://

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Mun mielestä oot tuhat kertaa paremman näköönen noilla tummilla hiuksilla! Ja ylipäätänsäkkin nätimpi ennen. Nyt oot… tusinablondi, jee?

Kommentoi