tiistai 16. huhtikuun 2013

Bun kind of day

Ennen olin kova pitämään hiuksia kiinni – itseasiassa se oli jopa harvinaista että pidin hiuksia auki. Nykyään tilanne on ihan toisin päin, tykkään mun hiuksista niin paljon etten raaski laittaa niitä kiinni! Mutta tänään vaan tuntui siltä että haluan laittaa hiukset siistille nutturalle, joten käytin tilaisuuden hyväksi kuvasin teille miten teen sen!

Käytin uutta nutturadonitsia jonka ostin Ginasta, ja se on taatusti isoin mitä oon koskaan nähnyt, vaikkei kuvissa ehkä siltä näytä :( :D

1. Ensimmäiseksi tuperaan hiuksia kevyesti
2. Sitten pujotan valkin ponnarin ymärille, ihan kiinni päähän
3. Tämän jälkeen asettelen hiukset siten, ettei donitsia näy mistään suunnasta
4. Kiinnitän hiukset laittamalla ponnarin hiusten päälle
5. Sen jälkeen kerään ”ylimääräiset” sojottavat hiukset, ja kieritän ne nutturan ympärille. Kiinnitän hiukset nutturan alle parilla pinnillä!
6. Ja tadaa valmista tuli! Aikaa tähän kului max 10 minuuttia!
Käytättekö samaa tekniikkaa? :P
With love, Silja

126 Responses to “Bun kind of day”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Toi nuttura on just hieno!:) ja haluisin kysyy mistä toi bannerin kuvas oleva paita on ? Ku se on niin ihana<3

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  aaa vittu ku täältä peräkylästä saa mistään noi isoo donitsii.. Aivan ihana nimittäi toi nuttura :)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Sun kasvot on ihan helvetin rumat.

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Hahaha!! Sä oot varmaan joku +100 kg läski pullukka ja kaukana kauniista,mutta turhaan Siljaan omaa turhautumista purat ;-) siljalla on aivan törkeen kauniit kasvot !!!

  • Avatar Anonymous sanoo:

   itseasiassa en ole :) oon melkee alipainonen valitettavasti :)) saan sanoo oman mielipiteeni, kaikki ei ajattele samalla tavalla ku sä ;)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ano 16.25: oman mielipiteen voi kertoa hyvin paljon ystävällisemmin :) ja jos ei siljan naama sua miellytä, miks oot täällä? :D

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Pakko tunkea oma nenäkin tänne, mutta miten sä noista kasvoista voit mitenkään saada rumat ? Ei hän varmasti kaikkien ihanne naisen kasvoja täytä, mutta oikein helvetin ruma ? Sitä mieltä tuskin kukaan on.

   Ehkä jossakin syrjäytyneessä afrikan maassa, jossa ihannoidaan ”mitä isompi nainen sen parempi” ja maalataan itsensä oranssiin mutaan=kaunis iho (katsoin juuri tästä dokumentin). Ehkäpä oot sieltä peräisin ?

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Hahhah katoin pikku kuvasta että mitä ihmettä miks oot kuvannut itseäs bagelin kanssa. Voi juku :-D

 5. Avatar Nana sanoo:

  Hyvä postaus! piti ihan itsekin käydä Glitteristä hakemassa pienempi donitsi :). Nopea ja helppo laittaa pitkät hiukset kiinni eikä tartte aina pitää ponnarilla :). Glitterissä oli kivoja nutturapinnejäkin joilla saa tehtyä vähän ”juhlavammankin” nutturan. Aurinkoa kevääseesi!

 6. Avatar Sofia sanoo:

  sulla on ihanat hiukset ja oot älyttömän kaunis! :)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  miten sää saat sun ihoin noin kauniiksi? :)

 8. Avatar Tytti sanoo:

  superisot kiitokset tästä vinkistä!! tykkään pitää nutturoita ja niistä tulee aina ihan vaivasia, mutta marssin kauppaan ostamaan tommosen donitsin ja tein tän mukaan ja nyt näyttää hyvältä :) jee!

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  hyi vittu

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  siis täytyy sanoa että vihaaan noita donitsinutturahirvityksiä, tulee mieleen pikkuballerinat ja jumppatytyt MUTTA sun tää on poikkeus !!!! ihmekyllä :D toi on tosi makee just siks ku se on noin HUGE, aivan ihana sottasemmasta, tai sotkusemmasta siis, versiosta tykkäisin varmaan vielä enemmän:)

 11. Avatar Summerww_ sanoo:

  Mistä sie oot hankkinut ton donitsin tuohon nutturaan? :) Tosi kiva, saisimpa itelli nuin ison ku ei oo hiuksii paljoon :)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  ^Iihan glitteristä löytyy donitseja. Kiitos paljon tästä, oon aina halunnut kokeilla tota mutta olen nähnyt vaan latvasta kieputus vinkkejä, jotka ei multa vaan onnistu. Sun tekniikkas toimi, kiitos!

Kommentoi