tiistai 07. toukokuun 2013

New hair

Kuten otsikko kertookin, mulla on vihdoin päässä uusi tukka! Mutta sinänsä mikään ei oo muuttunut :D Päätin nimittäin taas pitkästä aikaa kokeilla Rapunzelin pidennyksiä, joihin oon aina ollut kovin tyytyväinen. Edelliset pidennykset olivat Hiusextran, ja en kyllä niistäkään keksi mitään huonoa sanottavaa!
Sain siis yhteistyönä valita Rapunzelin valikoimasta itselleni mieluisat hiukset, ja halusin testimielessä ottaa Quick&Easy teippejä. Ideana oikein hyvä, mutta itse oon tykännyt siitä että päässä on vähän eri kokoisia teippejä, ja tässä pakkauksessa kaikki on samanlaisia. Oli kuitenkin ihanaa kun sai laittaa hiukset suoraan päähän, eikä tarvinnut alkaa teippailemaan. :)
Kuten kuvasta näkyy, valitsin tälläkertaa kahta eri sävyä. Hiuksethan eivät ole ikinä kauttaaltaan samaa väriä, joten laitoin myös vähän tummempaa sinne joukkoon tuomaan eloisuutta. 
Otin neljä pakettia sävyä #60 joka on todella vaalea, ja kaksi pakettia sävyä #24/60, jolla laitoin ikään kun raitoja sinne tänne.
Ja tässä näkyy sitten lopputulos! Pakko sanoa että oon erittäin tyytyväinen. 
Mulla on nyt päässä enemmän hiuksia kun ikinä aikaisemmin, eli noin 5 pakettia :) Mutta luultavasti neljäkin olisi riittänyt. Hiusten pituus on 50cm.
Sain Rapunzelilta myöskin pidennyksille tarkoitetun shamppoon ja hoitoaineen, ja mun mielestä nää on aivan ehdottomat jos haluaa pitää hiukset kauniina pitkään. :)
Onko teillä kokemuksia näistä Quick&Easy teipeistä? Kertokaa mulle mitä ootte tykänny! :)
With love, Silja


74 Responses to “New hair”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Oon itekki tilaamassa noita teippejä eli kummat kannattais tilata nää samat ku sulla vai jotkut muut? Onks sun oma tukka menny huonoon kuntoon teipeistä?

  • Mun oma tukka on pysynyt ihan samanlaisena kuin ennen teippejäkin :) Mä en osaa siitä teippinauhasta sanoa mitään, kun ei oo koskaan ollut :( Mutta nää ainakin vaikuttaa tosi hyvältä!

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  saako noita laitettua ite hyvin ?:) ja lähteekö hiukset ?

 3. Avatar Pinja sanoo:

  Tosi kivan näköset ja oot saanut laitettua ne tosi hyvin, näyttää ihan kun ei oiskaan pidennyksiä! :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei näytä yhtään aidoilta.

 5. Avatar Sara sanoo:

  Ihanat hiukset! <3 Tekis mieli itekki kokeilla noita :)

  http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Itselläni on rapunzelin 50cm klipsipidennykset ja oon ollu niihin oikein tyytyväinen. Klipsit sopii mulle paremmin kun tykkään kuitenkin tästä lyhyestä hiusmallista tosi paljon. Mut vaihtelu virkistää. ;) Saatan kyllä tulevaisuudessa kokeilla myös teippipidennyksiä. Noi sun hiukset näyttää superhyviltä! Hyvä et otit vähä eri sävyisiäkin hiuksia niin näyttää aidommalta. :)

  • Mulla oli kans ne Rapunzelin klipsit ennen, mutta koska tykkään pitää pitkää tukkaa, niin nää on mulle 100 kertaa helpommat :) Toki välillä salilla toivoisin että ois lyhyemmät hiukset, mutta kuitenkin. :D Kiitos paljon!

 7. Avatar Tiia sanoo:

  Tosi luonnollisen näköiset:)!

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  onko toi miten paksu toi teippiosa noissa? itellä ollu rapunzelin hiusnauhateippi-pidennykset, jossa oli turhan paksu se teippiosuus :(

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Ootko koskaan tehnyt mitään kauneusleikkauksia, täyteaineita ynm. kasvoillesi ? Jos et, saat olla tosi tyytyväinen et oot syntynyt just sen klassisen kauniin naiskasvojen piirteiden mukaan ! etenkin toi nenä, näyttää ihan sellaselt et se ois leikattu just sellaseks, mitä aatellaan olevan täydellinen. Kuulostaapa jo negatiiviselta, mut sitä en tarkoita :D

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  onko noi helppo laittaa iha ite? :)

  • Mun mielestä on helpot laittaa, mutta jos teipit asettaa väärään asentoon, saattaa omat hiukset lähteä :( Eli en suosittele sitä kellekkään

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei sun valkoinen korsettitppi ois myynnissä, milläs hintaan lähtis ;)

  http://life-of-silja.blogspot.fi/2013/05/vappu.html

  jos ei, kertokaa mis sais samanlaisia D: oon niin tykästynyt tohon, ei tarvi ritsikoita, eikä siinä oo mitään ylimäräistä lisätty.

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Noi hiukset on musta kyllä jo liian pitkät.. 40cm ois täydelliset! mutta tämä on siis vain mun mielipiteeni :)

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Mooi!
  Osaatko kertoa mulle että uskallanko laittaa tuhkan värisen hiusvärin päähän jos mun hiukset on kahden värinpoiston jälkeen about saman väriset ku noi kaks oik. puoleisinta pidennystä? En tajua miten nää on edelleen tällaset vaikka lähtökohtana oli vaaleanruskea. :(

  Kun tekee värinpoiston niin yleensä hiuksista tulee oranssi, sitten keltanen mutta entäs sen keltasen jälkeen? Anteeks tää tyhmyys mutta oon ihan ensimmäistä kertaa vaalentamassa tukkaa.

  Entä koskahan mun kannattais laittaa väri päähän? Laitoin viikon sisällä 2 värinpoistoa ja tukka on toistaseks pysyny hyvänä ja entisellään.

  • Vaikka sulla olis valkonen tukka mihin laitat värinpoiston, niin siitä tulee keltainen. Koska kaikissa hiuksissa on jonkun verran sitä punapigmenttiä. :( Kannattaa ehdottomasti laittaa tuhkainen väri siihen päälle.

   Huom. värinpoisto ei ole hiusväri, siitä ei tuu mitään väriä sun hiukseen, se ainoastaan poistaa väriä, joten värinpoistolla et ikinä saa vaaleaa tukkaa. Se jättää sen aina keltaiseksi :(

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  Onko noi remy hiusta? :)

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  kuka sulle nuo laittaa?:)

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  kivalta näyttää, mutta luonnotoman pitkät :c

 17. Avatar Neppari sanoo:

  Ompa ihanat hiukset! Eikä yhtään edes näytä pidennyksiltä (:

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  kuka noi laitto sulle vai laitkoitko ite? :o

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  onko sun hiukset yhtään vahingoittunu teipeistä? oon miettiny ottavani teipit mutta mulla on kamalan ohut tukka ni oheniskohan se entisestään noista :I

  • Mulla on myös luonnostaan tosi hento, perus suomalainen hiuslaatu, en kuitenkaan koe että multa ois hävinny omaa tukkaa :) jos teipit on oikein laitettu, ei pitäis syntyä mitään vahinkoa!

 20. Avatar Juliaana R sanoo:

  Onpa kivat:) mä oon just ottamassa teipit pois ainaki kesän ajaksi!

  • Hyvä että pystyt :D mä en ihan vielä haluu näistä luopua, vaikka olinkin melkeen viikon ilman, ja oli ihanaa kun oli oma tukka :D<3

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Tosi kivat :)

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  Oon vaihtamassa klipseistä teippeihin enkä uskalla itse niitä laittaa, niiin missä mun kantsis käydä laittaan ne? Mun kaveritkaan ei oikee oo perehtyny pidennyksiin niin heiltä ei ainakaan apua löydy..:D Mitä mieltä oot itse teippien ja klipsien erosta, hyvät ja huonot puolet? Kiitti jos vastaat :-)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ei kyllä kannata alkaa laittaan jos ei ole koskaan teippejä aiemmin laittanut. teipit kannattaa laittaa n. 1cm päähän hiusten tyvestä, varmistaa ettei osio ole liian iso, jolloin teipit irtoavat helpommin toisistaan eikä myöskään liian pieni jolloin se rasittaa omaa hiusta enemmän. klipisithän kaikkista hiusystävällisin vaihtoehto on oikein pidettynä, mutta ei teipitkään huono vaihtoehto ole jos laittaa oikein ja huoltaa kunnolla :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ano 20.35 teippejä ei tule todellakaan laittaa 1cm päähän juuresta! hiusten kasvaessa huollon tarve tulee nopeammin ja pidennykset alkavat roikkua, saattavat jopa rueta näkymään. aivan juureen siis kiinni!

  • Avatar Anonymous sanoo:

   No en oikein voi käyttää enää klipsei, koska mun harrastuksen puolesta klipsit painaa ja muutenkim ahdistavat koska kokoajan pitää olla parantelemassa niitä. Joten mielellään vaihtaisin teippeihin..:)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ano 21.39, älä koskaan laita teippejä ihan kiinni tyveen :D 0.5cm – 1cm tyvestä, muuten teippiosio painaa hiukset katki.

   kampaamossa näkee usein teinityttöjä kun tulee ”korjaamaan” itse, tai kaverin tekemät teipit jotka on laitettu juuri näin ja omat hiukset ovat täynnä kaljuja kohtia.

 23. Avatar Leena sanoo:

  Mun mielestä näyttää tosi hyvältä ^^

 24. Avatar Sara sanoo:

  miten pitkät sun omat hiukset on ? näyttää hyvältä! itelläki on pidennykset, tosin klipsit, mut jääny käyttämättä ku en osaa leikellä niitä mitenkää joten ne erottuu omista aika ikävästi :X

 25. Avatar janetuuli sanoo:

  Sen verran sanon että itsellänikin ollut nuo quick&easyt, ja tykästyin siihen miten hyvin ne pysyi, mutta kuitenkin miten helposti ne lähti pois! On ollut monista eri firmoista varmaan viidet eri teipit, ja usein ongelma ettei niitä tahdo hellävaraisesti saada irti. Ainut miinus on tosiaan että kun olisin uudestaan saman tukan laittanut, niin teippi minkä rapunzelilta tilasin ei ollut samaa kun mitä noissa oli valmiina, eli taas tuli ongelma; miten saada hellästi pois. Eli jos vielä alkaisivat myymään tuota ihan samaa teippiä niin en kyllä voisi muuta kun suositella!! Ja siitä laadusta ni rapunzel on kyllä parin vuoden sisään parantanut huomattavasti laadussa, eli siihenkin olen ollut tyytyväinen. Kauhia sepustus tuli mutta tässä oma mielipiteeni! :D

 26. Avatar Anonymous sanoo:

  Pikku vinkkinä, leikkaa noita latvoja vähäsen, niin erottaa huonommin, etteivät ole aitoa hiusta:-)Muuten ihan hyvälaatusen näkösiä lisäkkeitä (y)

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Näyttää ehkä vähän luonnottomilta mut yleensä aina laiton jälkeen näyttää. Kyl ne sit ku ne on ollu hetken päässä, niitä harjailee, pesee jne. ni jotenki ”luonnollistuu”. Mut tosi kivan värinen tukka kuitenki ja hyvä et laitoit kahta sävyä! :)

 28. Avatar Anonymous sanoo:

  Montako teippiä sun päässä on nyt? Ku mietin ittelleni teippejä ja mun hiukset ei hirveen paksut oo et näkyykö ne ja paljon mun pitäis niitä tilata :D jos pliiis voisit vastata (:!

 29. Avatar Anonymous sanoo:

  *kateellisuus* aaaah täydelliset ♥

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  Ooks blurrannu sun ihoo :DD en meinaa siis vaan kasvoja vaan esim noita käsivarsia jne?

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  Tää mun asia ei kyllä liity mitenkään tähän postauksee mutta ajattelin kysyä sulta ku olet ennekin tilannut sheinside.comista. Muistatko yhtään kuinka kauan sulla kesti että ne vaatteet tuli, kun tarvittisin tän kuun loppuun mennessä. Niin että mahtaakohan ehtiä jos tällä viikolla tilaisi?

 32. Avatar Anonymous sanoo:

  Mulla on ennen ollut vain klipsipidennyksiä ja sitte uskalsin vihdoin koittaa noita samoja teippipidennyksiä ku sulla on ja oon ollu tosi tyytyväinen näihin, nää on ollut nyt mulla päässä melkeen 3 viikkoa. Ja noi näyttää kyllä tosi aidoilta sulla!:)

 33. Avatar Anonymous sanoo:

  Mikset voi vaan kasvattaa omia hiuksia, noi jatkot näyttää ihan luonnottomilta. Onko omat hiuksesi niin ohuet, että pidennyksistä saat ne tuuheammiksi?

 34. Avatar Jenni sanoo:

  Mullakin on hiukset Rapunzelista sävyssä #60 :) Hiusten ”oma” teippi vain ollut häävin hyvää, valuivat jo viikon jälkeen pois.. :/ Nyt tilasin Super tapea ja tallustelensen sekä hiusteni kanssa uudestaan huomenna liikkeeseen laitettavaksi! :) Muuten hius on laadultaan hyvää/kestävää ja olen kyllä myös ollut aina kovin tyytyväinen.

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

 35. Avatar polishedxpink sanoo:

  Tosi upeet hiukset kyllä tuli! =) Saako kysyä tarkemmin että miten noi pidennykset siis laitettiinkaan kiinni käytännössä?

 36. Avatar Anonymous sanoo:

  Tuskin laitoit ite, feikki. Ja taas oot tos vikas kuvas sorsa :(

 37. Avatar Anonymous sanoo:

  Toivottavasti Jyri eii oo pettäny sua

  • Jos tarkoitat tällä sitä blogossips blogia, niin mä tiedän valitettavasti kenestä ne mailit kertoo :/ eli ei oo musta ja jyristä kysymys alkuunkaan.. Ja vielä siis vastaus kysymykseen, ei ole pettänyt :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   No hyvä sitten :)

 38. Avatar Anonymous sanoo:

  Moikka, oon ensimmäisiä kertoja elämässäni lueskellut blogeja omien ”hiusmurheitteni” takia, ja olen todella ällistynyt näistä kommenteista. :o Kuinka kateellisia ja inhottavia kommentteja onkaan. Tässä lukemani nyt ei ole pahimpia ollenkaan, mutta kyllä tuostakin ne kateelliset läpi paistavat. Mitä kauniimpi nainen, kauniine hiuksineen ja vaatteineen, palaute on kylmää. Hävetkää kateelliset ihmiset ja satsatkaa omaan elämäänne! ;)

 39. Avatar Anonymous sanoo:

  Tunnen sut? Sun pikkusisko on Elle? Ja sun isä on Jan? Hehe ;D

 40. Avatar Marianna sanoo:

  Pysyykö sulla noi pidennykset hyvin päässä? Ite ku tilaan teippipidennyksiä joudun ostaa myös sen liiman, ja laittaa pidennykset päähän kii teipin sekä liiman voimin.. Pysyy pelkät teipit päässä säkällä sen yhen päivän.. :/

 41. Avatar Anonymous sanoo:

  Luin jotain sun aikaisempia postauksia, siis jotain 2010 vuoden materiaalia, ja siellä oli mainittu jokin kulmakarva postaus, mistä voisin löytää sen? :)

 42. Avatar Anonymous sanoo:

  kuinka kauan noissa sheinsidin tilauksissa kestää. Ja onkans pakko sanoo että sun blogi on yks parhsimmista ja oot kaikinpuolein upea!

 43. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihanat hiukset! Näyttää tosi aidoilta :) ite en oo pidennysten ystävä mutta sulle sopii! Mitä siis tarkoittaa teippipidennykset? Onko ne niiku kokoajan päässä? Anteeks tyhmä kysymys :D

 44. Avatar Milka sanoo:

  Itse sain eilen kans nämä samaiset rapunzelin quick and easy tapet päähän, ja nää on upeet! Ei tunnu ollenkaan et olis mitään pidennyksiä :) itsellä kans n. 6 pakettia ja riittää hyvin melko paksuunki hiuksiin.

Kommentoi