torstai 09. toukokuun 2013

VideoBlog

Ps. Kun joku kuitenkin kysyy niin; toppi Sheinside ja koru h&m :D

With love, Silja

225 Responses to “VideoBlog”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  haha silja oot paras :D en tajuu kui nykyään ei voi sanoo yhtään mitään ilman et aina joku ymmärtää väärin ja vetää herneet nenään tai alkaa liiotella asioita…. muutenki tää video oli tosi hyvä, en nyt tarkota pahalla mut toisinaan blogin perusteella sust voi saada vähän ylimielisen kuvan, mut tässä tuli totuus sillai hyvin esille et oot oikeesti ihan jalat maassa oleva ihminen ja vaikutat tosi mukavalta ja rehelliseltä. ja oot oikeessa tos et se on niin tekopyhää väittää et ’en mä ikinä kenestäkää mitää pahaa oo puhunu’ ja sillai :D

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Musta tuntu ton Blogossipsin alkumetreiltä asti, että se kirjottaja olis janna ja olipa joku muukin sitä blogissa pohtinut. En voi tietenkään olla varma, mutta aika paskaa jos kaverilleen tahallaan aiheutta hankaluukisia :(

  • Mä en epäile jannaa, ja vaikka kirjottaja janna oliskin niin mä vaan nauraisin sille :D Siis en naurais pahalla vaan mun mielestä se ois just hyvä juttu xD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Epäilen että se kirjoittaja on Jannaa vanhempi. Joku joka tuntee Laura Heijan ikäisiä bloggaajia. Sinäänsä kiinnostaa tietää, kuka se on, koska hän on erittäin lahjakas kirjoittamaan ja haluaisin lukea hänen toista blogia!

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Oot tosi kaunis ja mun lempparibloggaaja.Ja tosi kiva ja hyvä tää video ja vaikutit toisiia silt et oot pahoillas jos joku loukkaantu:).Mun kuva susta muuttu iha älyttömästi ku katoin tota videoo( Siis positiivesti muuttu):)sit on kans tosi kiva et viittit vastailla meiä kommentteihi vaik niit onki tosi paljo, ku kaikki ei jaksa vastata. :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  hyvä video ja nätti oot mutta tarviiko niitä hiuksia kokoajan räplätä? Et taida ite huomata kun sorkit niitä kokoajan

  • Avatar Anonymous sanoo:

   siinä on sellanen psykologinen juttu :) hiusten räpläys on ahdistuneisuuden purkua

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Jos on hermostunut nii sillon yleensä tekee tommosta pientä :D

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  nyt oli pakko komentoida tähän, että huomas kuinka tää oikeesti tuli suoraan sun sydämmestä! ihanaa että myönnät sun vanhat virheet ja oot selkeesti kasvanu niistä sun vanhoista pikku hölmöilyistä. se on totta että netissä voi levittää helposti vaikka mitä paskaa, ja aina pitäis olla vähän varuillaan siitä, että mitä kannattaa uskoa ja mitä ei. Eikä lukioidenkaan kannata ottaa kaikkea ihan niiin vakavasti. läppä läppänä, ihan normaalia että bloggari heittää välillä vitsiä bloggaamisestaan!:)

  p.s.
  ootan innolla sitä sun postausta! :)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Must toi teijän läpänheitto ig:s oli ainaki just hauskaa:D ”mist noi kanat on ostettu” :DD
  Siitä puhe mistä puute – täs tapaukses huumorintajusta. kaikkee ei tarvis ottaa niin tosissaa,tekin ootte vaa ihmisii:D oot ihana <3

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Mistä asiasta sua on kiusattu? :o

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Miks et julkassu mun asiallista kritisoivaa kommenttia? Tosi aikuismaista juu… Niin sitä vaan että toi on vähän tekopyhää ja et taida ottaa asiaa kovin vakavasti. Sä olet voinut pilata jonkun loppuelämän.

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  no olipa mukava kuulla että ette kiusaajia kumpikaan ole. en ole lukenut aiemmmin blogiasi mutta tuolla juorublogissa sinua niin kovasti arvosteltiin niin tulin kurkkaan :) tuollanen koulukiusaajan leima on aika paha ja tuommosista huhu puheista on vaikea päästä eroon vaikka ne ei totta olisikaan. tosi kurjaa että sellaisista syytetään aiheetta :(

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Hmm voisit kiinnittää huomiota sun ilmeisiin kun puhut. Mut oli kiva video :)

 11. Avatar Sofie sanoo:

  Haluaisin nähä miten nää muut sitten tälläisen videon tekis paljon paremmin kun sinä! Mun mielestä saat heittää just sellasta läppää kun haluat:D ja muutenki bloggaajana ei oo varmaa mitää helppoo olla, joten tyhmää arvostella joka asiasta negatiivisesti, joittenki on vaa pakko löytää joka asiasta jotain negatiivistä, hyvä video oli musta !

 12. Avatar sarppa sanoo:

  Moi Silja !
  Mä olen lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja vaikutat todella paljon vanhemmalta mitä olet(itsehän olen sua melkeen 10 v vanhempi ja mulle on naurettukki kun luen ” teinin blogia” .)

  Mä olin ylä-asteella kans niitä tyttöjä joka kiusas muita tyttöjä. Se oli siinä iässä sellasta,että pönkittää omaa itsetuntoa pilkkaamalla muita. Ja omasta kokemukseksta voin puhua, että se kertoo huonosta itsetunnosta. Teini-ikäiset tytöt osaa olla todella ilkeitä.
  Mä ainakin kadun syvästi kiusaamista, mutta sitä ei saa tekemättömäks vaikka kuinka toivois.

  Mun mielestä sä vaikutat ihanalta naisen alulta ja tuntuu ,että oot viisastunu niistä kiusaamis ajoista hurjasti, kun siitä puhut avoimesti. Hyvää jatkoa sulle ja kaikkea hyvää elämään !
  -sarppa
  Ps. Oot kyllä niin kaunis, et tällänen vanha akka tulee vähän kateelliseks.. (:

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Siis toi teidän läppähän oli musta ainakin hauska. :—-D Ihme vikinää joidenkin lukijoiden osalta ja ihan turhasta. Täytyy muuten sanoo, että pidin sua joskus pari-kolme vuotta sitten ärsyttävänä ja vittumaisena pissiksenä (taisin olla itekkin semmonen), mutta nykyään et vaikuta kyllä yhtään semmoselta vaan tuntuu että oot aikuistunu tässä parissa vuodessa 10 vuoden edestä! :D

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  Musta on jotenkin outoa, että Siljaa haukutaan täällä tekopyhäksi. Tekopyhä ihminen olisi reagoinut ihan eritavoin silloin, kun olisi puhunut kiusaamisen kohteeksi joutumisesta. Tekopyhä ihminen olisi ruvennut vuodattamaan kyyneleitään ja tuskaansa tietyllä tavalla, mutta tässä videossa huomaa, että Silja on aito! Siljan silmistä huomaa hänen herkistymisensä, mutta hän haluaa tukahduttaa vetistyvät silmänsä, koska ei halua ruveta itkemään videossa! Jos Silja olisi tekpyhä: hän olisi ruvennut itkemään, aukomaan ongelmiansa ja ulisemaan..

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Silja oot kyllä aivan superihana! Todella tyhmää tuo koulukiusaamis-asiaan takertuminen muutamilta ihmisiltä, pitää hahmottaa se ero juuri tuollaisen ns. tyttöjen välisen arvostelun/kinan ja oikean, pitkäaikaisen ja jatkuvan koulukiusaamisen välillä. Ja tietenkin aina tulee niitä tilanteita, varsinkin yläasteen kultaisina vuosina, jolloin esimerkiksi kaksi tyttöä on toisilleen tasavertaisen inhottavia, jolloin kyseessä on juuri tuo ihan perus kinastelu.
  Aivan varmasti Silja on pahoillaan jos joskus on syyttä jotakin ihmistä arvostellut tai kohdellut huonommin, mutta sitä meistä kukaan ei tiedä onko näin edes käynyt ikinä. Silja oli reilu myöntäessään että on joskus käyttäytynyt myös vähän epäreilusti. Se on viisas, joka myöntää virheensä ja oppii niistä. Hyvä Silja! :)

 16. Avatar niinajasmiina sanoo:

  miks tästä ihan oikeesti tuli näin iso juttu? on se kumma kun anonyymit saa haukkua bloggaajaa ja bloggaajan läheisiä, mutta kun bloggaaja itse vähän ns. piikittelee vastaan tai yrittää nauraa haukkumisille jne niin siitä tulee kauhee haloo.

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Mua ainakin vaan nauratti toi teidän läpänheitto, kun lueskelin juorublogia :D Ja oot niin oikeessa, melkeinen jokainen on joskus kiusannut tai käyttäytynyt muuten tyhmästi. Itse ainakin olin pahimman luokan teini badass ja oikein posket punehtuu kun muistelen kuinka nolo ja kovaääninen ”kovis” olin olevinani :D Semmoista se oli silloin 14-vuotiaana, ei se kerro mitään kenestäkään ihmisestä miten on yläasteaikoina käyttäytynyt!

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Siis ihan mahtava video! Oli ihana nähdä tämmönenkii video niitten meikki juttujen sijaan, ja tää kylä toimi. Ihanaa Silja kun oot niin avoin ja myönnät myös omia virheitä. Hyvä juttu että teit nyt niille jotka loukkaantu, että todella arvostat lukijoitas, ja että se oli vaan läppää. Oot niin kauniskin ja sul on ihania vaatteita. Sun blogi on ihan mahtava ! :)

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  Olet 100-kertaa aikuismaisempi kuin Natalia. Toki sinulla on enemmän rahaa ja sponsoreita ja lukijoitakin pelissä, mutta mielestäni osoitit huomattavaa kypsyyttä pyytämällä näin julkisesti anteeksi. Videolla selitetty tarina on paljon uskottavampi ja saa varmasti monet antamaan huolimattomuutenne anteeksi. Natalia vähättelee lukijoiden huolta näiden väheksymisestä blogissaan ja on kaukana pyytää anteeksi. Hienoa Silja, hyvä päivitys, vaikutat todella mukavalta jatka samaan malliin! :)

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi Silja! Et usko kuinka paljon ihailen sua ja tää video oli jotain tosi hienoo! Oikeesti vaikutat tosi fiksulta nuorelta naiselta :) ja tähän ig:hen liittyen ni suurimmalla osalla ihmisistä on liian vähän huumorintajuu, miks on näin et ei kestä yhtään tällasta pientä läppää joka nyt ehkä vähän tehdään toisten kustannuksella?! :D kyseessä ei kuitenkaan ollu sen vakavampi asia kuin kysymykset liittyen VAATTEISIIN. mut viel tähän loppuun sellasii terkkuja, et älä säkään pahota mieltä tollasista syyttelykommenteista.. jos jotku ihmiset on loukkaantuneet jostai vitseistä ja haluu kostaa sen takii tollasilla perättömillä syyttelyillä ni ovat kyllä vajonneet alas! ps. oot huippubloggaaja!! <3

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Olet hieman lapsellinen… :D

Kommentoi