maanantai 20. toukokuun 2013

i’m ready for vacation!

Ollaan koko pimeä ja kylmä talvi puhuttu Natalian kanssa yhteisestä lomamatkasta – joka perjantai ollaan toivottu lottovoittoa ja haaveiltu Thaimaan valkoisista hiekkarannoista. Eilen meijän haaveet kuitenkin kävi toteen, sillä saatiin vihdoin ulkomaanreissulle päämäärä! Wihii! Ajankohtakaan ei vois olla yhtään parempi, sillä reissuun on enää 22 päivää.
Koko eilisen illan kaivelin jo innoissani kaapista kesävaatteita, ja fiilistelin tulevaa reissua :)
Lähdetään siis koko meidän ”fantastic fourin” voimin kohti Espanjan lämpöä, tarkemmin sanottuna Alicanteen ja Torreviejaan + suunnittelin meille pikkureissua myös Benidormiin :) Ollaan varattu meille n. kahden viikon ajaksi oma kämppä, ja autokin saadaan lainaan!
Kuva täältä
Kuva täältä

Onko teilläkin tiedossa lomareissu kesäksi? Minne päin? ;)
With love, Silja

165 Responses to “i’m ready for vacation!”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Kannattaa vierailla myös torreviejan läheisissä pienissä kylissä esim Guardamaressa (siellä oli ke muistaakseni markkinat) huomattavasti vähemmän suomalaisia tulee vastaan kun torreviejassa :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Oot Silja ihana! :)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Noissa smoothieissa on todettu olevan noin saman verran sokeria, kuin pussillisessa karkkia. Onhan se ihan järkeenkäypää, sillä kaikkien siihen tungettujen hedelmien sokerithan ne siellä lilluu. Ihan siis huijausta tuo ”terveyssmoothie”. Vaikka ei olisikaan rasvaa, niin kyllä se sokeri edesauttaa lihomista ihan yhtä lailla, puhumattakaan hampaiden reikiintymisestä…

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Olisitko laittanu samantyylisen kommentin, jos Siljalla olis ollu ton juoman tilalla karkkipussi, tyyliin ”Tiesitkö kuin epäterveellisii karkit hei on..??” Vai onko karkit sit ”hyväksyttävämpiä” vaikka oliski yhtä epäterveellisiä ko noi juomat? Eikö ihmisillä saa enää olla herkkuiloja lainkaan?

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Tossa sanoit että joku on kateellinen ku ei omista poikaystävää ETCETC. Onko tullu mieleen ettei kaikki edes halua seurustella? Oon 20, enkä todellakaan haluis nyt seurustella :) joka tapahtukses ihan huippuu matkaa teille, OON KATEELLINEN! Toivottavasti on hyvät säät! Vitsi ku itekki pääsis johonki!

  • Siis minkä takia SÄ vedät herneet nenään jos koko asia ei koske sinua? Jos joku tulee haukkumaan mun ystäviä ja poikaystävää niin kai mulla nyt on oikeus heittää omassa blogissani hänelle jotain takaisin? :)

   Kiitos, onneks oot hyvällä tapaa kade etkä alennu laittamaan tollasia; ”Teidän ”fantastic four” on neljä rumaa Johanna Tukiaisen näköistä tyttöä.” -kommentteja. :)

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Miks kaikki on muka kateellisii jos sanoo jotain negatiivista. Tietty niitäki on mutta kui aina pitää ns kateuskortti vetää esiin.
  Mä ite en pidä jyrin liian naisellisista piirteistä ja jyri ei omaa silmääni miellyttä. Silja on perus nätti tyttö, mutta ei mikään maatamullistavan upea ilmestys.
  Ja joo en ole kateellinen, köyhä, epäsosiaalinen sinkku, joka yrittää pönkittää itsetuntoaan. Tämä oli vain oma mielipiteeni. Jos kuitenkin jonkun persettä jäi kaivertamaan kommenttini voin antaa yhteystietoni niin voimme jatkaa keskustelua.
  Rauhoittukaa ihmiset. (:

  -Sini Mäkinen

  • Kun kommentti on tätä luokkaa ”HAHAHHAA ootte niin noloja ton teidän fantastic fourinne kanssa :D kaks bimboa blondia ”heteropoikaystävineen” :D” niin siitä kyllä osaa tunnistaa että kirjoittaja on jostain katkera tai päästään sekaisin. Eihän sunkaan tarvinnut ilmaista omaa asiaasi noin, vaan ihan asiallisesti? Siinä on iso ero!

  • Avatar sartsa sanoo:

   Tässä mä yhdyn kyllä suhun Silja ihan täysin ! Kyllä kritiikin antaminen ja toisen törkeä ulkonäön haukkuminen on kaksi TÄYSIN eri asiaa… vaikka mäkään en haluais itelleni Jyrin kaltasta poikkista, niin se ei tarkota etteikö joku muu haluais. Ja ei kyllä kukaan voi Jyriä rumaks sanoa, vaikka tyyli ei olekkaan sellainen mihin itse ihastuisin.
   Näistä neljästä kukaan ei kyllä tuksua muistuta sitte millään tapaa..
   Mutta yritä Silja jaksaa näit teinejä joilla ei näytä käytöstapojan olevan, sillä sä oot upee nuori nainen. Ja mä todella toivon, että nää anot jotka laittaa näitä törkeitä kommentteja on jotain keskenkasvusia teinejä, jotka ettii vielä itteesä ja koittaa pönkittää itsetuntoaan muita dissaamalla. Jos nää on jo teini-iän ylittäneitä aikuisia, niin sääliks käy raukat, kun pitää tollaseen alentua…
   Mutta hyvää jatkoa sulle Silja ja nauttikaa lomasta ja toisistanne !
   t: ikäloppu 25 v.

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Hahaa ollaan kans lähös ison porukan (8henkilöö) torreviejaan koska yhen henkilön perheellä on kämppä siel ja mul taas asuu tuttuja siellä (:

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Tee postaus sitten, millaista oli ja suosittelisitko :)

  Me lähdetään poikaystävän kanssa minun pääsykokeiden jälkeen, mutta ennen poikaystävän inttiin lähtöä jonnekkin rantalomalle, kohde on vielä vähän auki vaan. Ollaan mietitty mm. Espanjaa, Turkkia, Kreikkaa ja Kreetaa :) Poikaystävän ollessa intissä karkaan sitten tyttöjen kanssa kaupunkilomalle :)

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Ensi viikolla lähtö Turkkiin koko kesäksi! Ensin ihan vain Istanbuliin, mutta sieltä sitten etelärannikolle, tosin kierrän kaikki Alanyat ja Antalyat yms. turistirysät kaukaa!:D

  Pitäkää ihana loma!

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Oi Torrevieja on ihana paikka! Meillä on asunto siellä ja on tullu vietettyä siellä aika paljon aikaa, hyvä valinta! :)

 10. Avatar Pia Katariina sanoo:

  Oi vähän kivan näköistä ! Mä itse lähden alanyaan ja rodokselle ens viikon sunnuntaina heti valmistujaisten jälkeen kahdeks viikoks ! =) pitäkää kiva reissu :3

 11. Avatar Katsku sanoo:

  Mä lähden kans espanjaan andaluciaan 18 päivän päästä, en jaksa odottaa :)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Mauttomia kommentteja, ihan hävettää olla ihminen näitä lukiessa.

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  mäkin lähen espanjaan! tosin 20 päivän päästä ja fuengirolaan <3

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  miks et vastaa kaikkiin kommentteihin tai jätät joitain välistä ?:P

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Se et jos Silja julkasee kommentteja, niin ei tarkota et heti pitäs niihin vastata, jos se ei vaikkerkee. Munki kommenttiin oli vastannut hiukan myöhemmin julkaisusta. Ja kaiken kukkuraks Silja om laras bloggaja koska vastailee oikeesti näihin. Esim Derya ei vastaa ikinä, enkä muutenkaa jaksa enää lukee sen paskablogii kun vaikuttaa niin ilkeältä ihmiseltä.

  • Avatar Anonymous sanoo:

   maksaako silja sulle sen puolustelusta?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Lol ei maksa. :D ihmeellistä ininää vaan koska mielestäni Silja on vastannut melkeen kaikkiin kommentteihin. Heti jos on eri mieltä ku joku paska nillittäjä, niin a) joko mielistelee b) on perseennuolija tai c) on joku vilpillinen puolustelija

  • Avatar Anonymous sanoo:

   siltä vaikuttaa ;)

   ps. mielistely ja perseennuoleminen eroavat toisistansa miten?

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Ite oon lähössä kaverin kaa Bulgariaan 24 päivän päästä! :)
  hyvää reissua teille !:)

 16. Avatar iida sanoo:

  Niin kivan näköstä , pitäkää hauskaa! :) Ja itellä on suunnitelmana lähtee kesäks Englantiin :)

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Hauska asento sun bannerikuvassas. :D Mut hieno se on silti vaikka näyttääki vähä vaivalloiselta. Mun äitiäkin äsken huvitti kun luin blogias ja se sattui sivusilmällä näkemään sen. Kysyin pitäiskö munkin ottaa tommonen kuva omaan banneriin. :’D Vois olla ihan hauska näky ku koitan vääntyä siinä johonkin asentoon ja samalla koittaa hymyillä.

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Noita smoothieita kannattaa tehdä itse – tuollaisen hinnalla saat kolme kiloa marjoja tai hedelmiä. Ne kun heittää blenderiin, lisää vähän sokeria (kaikkiin ei edes tarvitse), hurauttaa ja kaataa johonkin laseihin/purkkeihin/pulloihin niin säästää paljon rahaa, pystyy tekemään eri makuja ja säätelemään sokeria.

 19. Avatar Anna- Mari sanoo:

  Antakaa idioottien provota. Paras keino ko ei noteeraa ollenkaa!

  Aah, huih, kumpa itsekin pääsisi taas ulkomaille! Mut ehk sitten, kun on tää suomen kesä nautittu :)

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  vautsi ihanaa! meillä itseasiassa itellämme on asunto juuri tuolla, joten kokemuksella voin sanoa että toi paikka on aivan ihana!! :)

 21. Avatar laura sanoo:

  Wow ois aivan ihanaa päästä Espanjaan, mutta pitäkää te hauskaa siellä =) Ite suuntaan heinäkuussa Englantiin ja Pariisiin :)

 22. Avatar Anonymous sanoo:

  voitko koskus tehdä postauksen normaalista päivästä, jolloin et osta mitään,jolloin et syö ulkona,jolloin et hehkuta jotain uutta tavaraa tai asiaa vai onko elämäsi aina nii ylimaallista ettei tällaisia päiviä ole. Sitä oikeaa siljaa ja OIKEAA elämää edes kerran ,kiitos

 23. Avatar Anonymous sanoo:

  Torrevieja on kyl tosi ihana paikka ja siihen ei vaa kyllästy! :) Itselläni asuu sukulaisia siellä niin tulee käytyä aika usein. Hauskaa matkaa! :)

 24. Avatar Jenny sanoo:

  Voi saasta oikeesti mitä kommentteja saat..oikein hävettää joidenkin puolesta …anna vaan palaa samalla mitalla takaisin jos joku haukkuu sua/sun poikaystävääs tai kavereita ..monella taustalla on oikeesti silkka kateus kun pääset lomalle, oot kaunis jne seurustelet …ja vaikkei olisikaan kateutta niin eihän ne ihmiset täysillä käy jotka arvostelee esim toisen poikaystävän ulkonäköä. Omassa tuttavapiirissä on myös ihminen joka on alkanut jatkuvasti piikittelemään mua ja poikaystävääni ja tiedän että taustalla on kateutta ..koska itsellä ei ole rahaa matkustaa, tyyppi on ollut sinkku jo vuosikausia jne!! Itsellä on toi torrevieja näkemättä ja pitäs varmaan lähtee tonne joskus :)

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Suomen kesä on niin lyhyt että itse kävisin kyllä mielummin syksyllä tai talvella lämpimässä lomalla. En raskis Suomen kesää siihen tuhlata.:)

 26. Avatar Jazzu sanoo:

  Oi vitsi oon kateellinen! Mut eiköhän tänne Suomeenkin lämmin ja kaunis kesä tule :)Itellä ei etelään ole tarkotus vähään aikaan mennä,mutta kesällä varmaan ainakin kaksi kertaa Tallinan risteilylle :)<3 Shoppailemaan ja nauttimaan kesästä!;)

  Toivottavasti siellä on kauniit ilmat kun meette ja hyvää matkaa! :)

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  en ymmärrä nyt kyllä alkuunkaan näitä anonyymejä.. mikä on motiivi kaikelle tälle bloggareitten haukkumiselle? saako joku siitä OIKEASTI mielihyvää/tulee hyvälle tuulelle jne? jos on jollain tasolla kateellinen, onko se aivan PAKKO näyttää tällä tavoin? en väitä, että kaikki haukkuminen olisi kateudesta johtuvaa, mutta silloin kun on, mitä ilkeilystä hyötyy? jos olet jonkun pitkille kauniille hiuksille kateellinen, mitä hyödyt kirjoittamalla kommenttiboksiin ’lol sullon vitun ruma fleda, värjäisit sen ees muun väriseks’. luuleeko kommentoija tosiaan, että bloggari tekee kuten haluat ja hänen kauniit hiuksensa ovat sitten historiaa? ja ensinnäkin JOS näin olisi, mitä IHMEEN vaikutusta sillä olisi asiaan? että yksi ainut ihminen maailmassa, jota et edes tunne, ei omista enää sinun kadehtimia hiuksia? ei se muuta omiasi mihinkään.. olipas todella hyvä esimerkki, mutta jotain piti nyt kirjoittaa kun en kestä näitä ihmisiä:D
  anonyyminähän on helppo kommentoida, mutta (kun kuitenkin joku ilkeilijä tämän lukee) niin mietippä ensi kerralla, jos pitäisitkin mölyt mahassasi? tee kerrankin hyvä teko! aikuistu! mietin ainakin, että mitä sinä OIKEASTI hyödyt ilkeilystä? saavutatko sillä jotakin? jos tämän tiedät, lisää se haukkumiskommenttisi perään ja kerro miksi haluat loukata toisia.
  ja ei, en todellakaan ole Silja, en Natalia,en heidän poikaystävänsä, enkä kukaan muukaan joka tuntisi yhtä ainutta bloggaajaa henk. kohtaisesti. minulle ei makseta (onko jotkut oikeasti niin helvetin tyhmiä kun edes miettii tällaista..) tästä kommentista, todellakaan. kommentin taustalla oli se, että en vain yksinkertaisesti jaksa ymmärtää lapsellisia ihmisiä, joilla ei muuta tekemistä ole kuin muiden haukkumine… ÄLKÄÄ LUKEKO BLOGEJA JOISTA ETTE PIDÄ!! jos joku vielä kehtaa tulla tähän kommentoimaan, että tämä on jonkun muun kuin minun itseni halusta kirjoittama kommentti, kuolen nauruun. tekisi mieli mieli nähdä joka ikisen LÄSKIRUMAKAMALAYÖK -kommentoijan oma elämä ja perusteet sille, miksi pitää haukkua.
  TODELLA pitkä kommentti, jos joku jaksaa lukea niin hyvä:D ps. Silja, sulla on kiva blogi, sanokoot kuka mitä tahansa!

 28. Avatar Anonymous sanoo:

  IHANIA balleriinoja! mistä nuo oikealla olevat valkoiset piikikkäät balleriinat on? olen metsästänyt sellaisia jo hetken aikaa, kaikkiin muihin väreihin olen kyllä törmännyt mutten valkoisiin :( itselläni on samanlaiset mutta korallinväiset juuri tilauksessa nellyltä :)

 29. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihanat nuo ’kultaset’ bikinit, mullakin on samanlaiset! :D
  Mukavaa lomaa teille kaikille! :))

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  oisko noita ylhäällä oikealla olevia balleriinoja saatavilla enää mistää ?:)
  ja onko H&M balleriinat minkälaiset jalassa ku jotku on sanonut et ne hiertäis hirveesti;O

Kommentoi