tiistai 21. toukokuun 2013

Kamera-rakkaus

Sain jokunen kuukausi sitten Olympukselta itselleni uuden mini kokoisen järjestelmäkameran, ja tämä kaunokainen on herättänyt teissäkin paljon kiinnostusta, joten ajattelin kertoa siitä, ja kokemuksistani hieman. Valitsin suht’ uudesta PEN Mini E-PM2 mallista itselleni valkoisen yksilön, joka oli kyllä ulkonäöllisesti hyvä ratkaisu. Se kiinnittää hyvällä tapaa huomiota, ja on mun mielestä erittäin kaunis perusmustien ja -hopeisten kameroiden rinnalla. :)
Vaikka kamera onkin kaunis, mietin aluksi voiko se vetää vertoja kunnon järkkärille? Oon ollut aina Canon-fani, ja siksi suhtauduin tähän mulle tuntemattomaan merkkiin vähän skeptisesti.
Kamera on kuitenkin ollut todellinen yllättäjä, ja paljon parempi kuin osasin edes unelmoida. Tajusin tänään näitä kuvia ottaessani, etten ole pariin kuukauteen edes koskenut vanhaan Canoniini :D Se tuntui kamalan isolta ja kämpelöltä tähän pikkuruiseen uuteen tulokkaaseen verrattuna!
Kamerassa on ihanan iso ja tarkka näyttö, joka on kaiken lisäksi vielä kosketusnäyttö! Tää oli mun mielestä aivan huippu juttu, ja nykyään otan suuren osan kuvista painamalla vaan näytöstä kohtaa johon haluan tarkentaa! Myös valikko ja kuvien selaus toimii sormea heilauttamalla. :)
Kamerassa on myös lisäksi todella paljon erillaisia kuvausasetuksia ja efektejä, joilla saa tarvittaessa lisää näyttävyyttä kuviin. Niistä voit lukea lisää täältä. Myös videon kuvaaminen HD:na onnistuu, ja yhden videon oonkin teille tällä jo kuvannut =)
Otin teille myös ”testikuvan” uudella Olympuksellani ja vanhalla Canonillani, jotta voitte vähän verrata kuvan laatua ja värejä! :)
Ennen kaikkeahan kamerassa on parasta sen pieni koko. Kamera mahtuu helposti pikkuiseenkin laukkuun, ja on helppo ottaa joka paikkaan mukaan! Odotan niin innolla että pääsen kuvailemaan teille espanjan menoa, eikä tarvitse kantaa selkä vääränä isoa ja painavaa kameraa!
Iskeekö teihin kameran ulkonäkö? :D


With love, Silja

ps. Mun ottama Streetstyle kuva pääsi finaaliin, joten jossette oo vielä äänestäneet Jannan upeaa tyyliä, niin nyt antamaan äänet meille tästä! Tarvitaan niitä kipeästi + samalla osallistutte arvontaan josta on mahis voittaa omaksi kyseinen kamera!

33 Responses to “Kamera-rakkaus”

 1. Avatar janna666 sanoo:

  ÄÄNESTÄKÄÄ MEITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3333333333333333333333333333333

 2. Avatar Selina sanoo:

  Paljon parempi laatusia kuvia tolla uudella!:)

 3. Avatar Mette sanoo:

  Ompas sulonen kamera ja toi valkonen väri on jees! Mua vähän harmittaa, etten ostanut sillon joskus tollasta hyvää pienemmän kokosta kameraa :) Ois niin kätevää vaan kantaa sitä kaikkialle.. järkkäri nimittäin painaa jonkun verran ja tollanen pikku kamera mahtuis taskuunkin! Upeita kuvia tolla tulee, mäki haluun tollasen haha :D

  <3: http://metenblogi.blogspot.fi/

  • Muakin harmitti ison järkkärin kanssa se, kun haluis ottaa sen mukaan joka paikkaan mutta kantaminen on niin ärsyttävää koon ja painon vuoksi :( No onneksi löytyi pelastus :D

 4. Avatar niinajasmiina sanoo:

  paljon toi kamera makso? tosi kätevän kokoinen :o

  • Sain siis kameran, en ole ostanut sitä :) Hinta on noin. 469,90€ =)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Nii, katokku näistä sun postauksista ei ihan heti ota selkoo et mitkä näistä on mainontaa ja mikä ei.

  • Postauksen ensimmäinen lause on ”Sain jokunen kuukausi sitten Olympukselta itselleni uuden kameran”. Ja postaus ei ole mainos, vaan omia mielipiteitäni kamerasta :)
   Ainoa ”mainos” on tuo katumuoti kisan mainos. Ja kaikissa yhteistyöpostauksessa on aina tägi ”commerical”.

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  paljon tolla olympuksella sitten on hintaa? :)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Onks Ton kilpailun palkinto tollanen kamera?

 7. Olympus kamerat on kyllä hyviä sinänsä että niitä voi kantaa kaikkialla mukana vaikka lompakossa.
  Mulla on tollainen olympus mut vähän pienempi ja se antaa melkein samanlaatuset kuvat kuin mun järkkäri, mut sitä on vaan helpompi kantaa esim. baareihin mukaan :) Kiva postaus!

  ~ Juicy Guava ~

 8. Avatar Joo Moi sanoo:

  Onpa käyevä! Tiiedätkö miks ffp jenni piilotti sen blogin ?

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  hei jos et tarvii enää sitä sun canonii, nii vois olla hyvä idea kaupata sitä täällä!!

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  miten tolla zoomataan, sillai ku pokkaris vai järkkäris?

 11. Avatar inka sanoo:

  Ois niin käytännöllinen tollanen pikkunen! Ärsyttää tosiaankin kantaa tollasta kunnon moloo mukana ja tulis varmaan postattuakin enemmän jotai järkeviä postauksia jos pystyis kokoajan kantaa mukana kameraa.

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Pystyykö tolla siis ottamaan kalansilmä kuvia ilman erikoista objektiivia?:) tuliko tässä sun paketissa joku objektiivi erikseen?

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Toi kamera kyl vaikuttaa tosi huipulle!:)Mites onks sul ollu mitää ongelmii sen kanssa? Oliko tos kameran mukana salama?:)

 14. Avatar Sienitukka sanoo:

  Mistä tai miten tuollaisia kameroita SAA? Itse joudun aina ostamaan kaiken, minulle kukaan ei koskaan anna mitään. Enkä voita mistään mitään :( ..on se niin väärin.

Kommentoi