sunnuntai 09. kesäkuun 2013

2 x Killer Heels

Aina sillon tällöin saan yhteydenottoja/yhteistyöpyyntöjä erillaisilta nettikaupoilta, ja suurimman osan joudun valitettavasti hylkäämään erillaisista syistä. Välillä kuitenkin tulee vastaan myös mielenkiintoisia nettikauppoja, ja tänään ajattelin esitellä teille yhden sellaisen.
Noin viikko sitten muhun otettiin yhteyttä Mart of China-nimisen putiiki puolesta, ja mietin hetken että ”taas näitä samanlaisia kiinakauppoja jotka myy ylihintaista roskaa”. Hetken sivuja tutkailtuani yllätyin kuitenkin positiivisesti! Tuotteet kyllä tulevat Kiinasta, mutta hinnat ovat oikeastaan naurettavan halpoja, ja valikoima etenkin kenkien kohdalla on todella laaja! 
Iso plussa myös siitä, että useiden kenkien koot alkavat jo koosta 34. Itsekkin omistan 36 koon jalan, ja tuskailen välillä kun en löydä upeita ja korkea korkoisia kenkiä lähes mistään.
Sain Mart of Chinalta 30 dollarin lahjakortin, jolla tilasin itselleni nämä yllä näkyvät 
kaunokaiset. Siis miettikää, nämä kengät maksoivat yhteensä vähän päälle 20€
Nudet korkkarit 14cm koroilla täältä.
Mustat tekomokkaiset korkkarit kultaisilla niiteillä täältä.
Tuskailin just eilen sitä ettei mulla oo mitään kivoja korkkareita mukaan Espanjaan, ja nyt niitä onkin kaksin kappalein. Toimituksessa kun menikin vain neljä päivää. Ja pakko vielä mainita, että varsinkin noi mustat korot on todella hyvät jalassa, joten uskaltaa koron korkeudesta huolimatta laittaa vähän pidemmällekkin reissulle. :) Tein loppuun myöskin minikokoisen kollaasin muutamasta muusta silmääni miellyttävästä yksilöstä. :)
Mitäs tykkäätte mun uusista popoista?!
With love, Silja


99 Responses to “2 x Killer Heels”

 1. Avatar Jasmin sanoo:

  Kuuluuko tohon ’koko nimi’ kohtaan laittaa oma nimi vai mikä? :D oon tekemässä tilausta siis.. Ja kuuluuko tohon ’tarkka toimitusosoite’ kohtaan laittaa sen kyseisen postin osoite mihin ne toimitetaan vai oma osoite?

 2. Avatar korppi sanoo:

  hei, paljon tuolla maksaa toimituskulut? tai tullimaksut jne jne? eli kuinka paljon loppupeleissä maksaa ostaa jotkut 10 e kengät?

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Molemmat kengät ovat täydellisiä,itselläni on kans 36 kokoinen jalka ja rakastan käyttää korkokenkiä! Paljonko maksoi rahti noissa molemmissa kengissä?:) ps.Aivan ihana blogi,onneksi löysin♥

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Tuossa näyttää olevan halvin toimitusmaksu noin 14 euroa, ja toimitusaika 7-20 päivää. Miten sait ne neljässä päivässä, jos toimitusmaksusi oli sanojesi mukaan pieni?

Kommentoi