keskiviikko 12. kesäkuun 2013

And hello sunny Spain!

Eilen aamulla lädettiin viiden aikaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, ja olo oli aika epätodellinen ja uninen… En voinu vieläkään uskoa että ollaan todella lähdössä Espanjan lämpöön :D Lentokentällä vietiin ensimmäisenä laukut ja sitten suunnattiin Starbucksiin heräämään!
Lennolla Osloon vetäisin ”terveellisen” aamupalan..
Lento Oslosta Alicanteen ei ollut mikään maailman mukavin, sillä saimme noin puolessa välissä matkaa kuulla että Ranskan ilmatila on suljettu, jonka vuoksi lentoaika piteni kahdella tunnilla.. Matkalla oli myös kova turbulenssi, ja mulle tuli tosi huono olo :D
Kun saavuttiin vihdoin perille, kierreltiin pikaisesti paikkoja ja mentiin suht aikaisin nukkumaan. Kävin myös ostamassa itselleni Rantapyyhkeen, koska olin yllättäen unohtanut ottaa sellaisen mukaan :D
No ok, ehkä mukaan tarttui jotain muutakin pientä…
Tänään heräsimme aikaisin, ja suunnattiin suoraan altaalle ottamaan aurinkoa! :)
idkuva
 Nyt tultiin hetkeksi sisälle varjoon, ja syömään :) Illalla ajateltiin lähteä Torreviejan keskustaan kiertelemään kaikkia ihania krääsä-kojuja ja tietenkin mennä syömään!
Palaillaan taas!
With love, Silja

152 Responses to “And hello sunny Spain!”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihanan näköstä! :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta saako lentokoneessa käyttää kameraa ja tietokonetta? D: Eikös siinä alussa käsketä sulkemaan kaikki virtalaitteet :0

  • Avatar Anonymous sanoo:

   saa käyttää :) mut esim. kännykkä ja tietokone pitää olla ns. lentokonetilassa ettei ne nappaa signaali. Eli niillä ei saa mennä nettiin tai soitella :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Ne pitää olla pois päältä nousun ja laskun aikana (sillon kun se turvavyön merkkivalo palaa). Eli kameroita, tietokoneita ym. saa käyttää lennolla kun merkkivalo on sammutettu :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   aa okei :-)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ja joissaki lentokoneissa on valmiiks netti matkustajille. joten netissäki voi olla.

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Kaikki joiden mielestä Siljan kroppa on tasapaksu, katsokaa kymmenettä kuvaa

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  HEI HALOOO!!
  Vaikka tällä nuorella neidolla onkin 5000+ lukijaa, hän on silti ihminen. Minkä takia ensinnäkään pitää tulla toisen blogiin kommentoimaan jotain, mikä ei omaa ääoota ollenkaan eikä ole lainkaan rakentavaa? Toiseksi, kommentit ovat blogissa niin olennainen osa, olisi siis kiva, että itse postauksesta saatu positiiven tunne säilyisi myös sen jälkeen, kun kommentit on luettu.
  Kaikki minkä nettiin laittaa jää nettiin. Kuinkakohan moni tulisi omalla nimellään jakamaan negatiivisia mielipiteitä? Henkilökohtaisesti en ymmärrä, kuinka netissä käytöstavat unohtuvat. Sinä, joka tunnuit kokevat haitalliseksi sen, ettei Siljallla ole Beyoncèn kaltaista vyötäröä tuskin toteaisit Siljalle kasvotusten mielipidettäsi ainakaan yhtä töksäyttävästi. Mitä halusit kommentillasi edes saavuttaa? Jos löytäisit vastaavanlaisen blogin, jonka kirjoittaja sairastaisi esimerkiksi syöpää kommentoiaitko todella hänellekin, että ”Eihän tolla ole edes hiuksia päässä”. Ainoa syy minkä kommentillesi keksin oli se, ettet ymmärrä, kuinka Siljalla on niin paljon lukijoita, vaikka hän ei mielestäsi ole kovin upea ilmestys. En viittaa kateuteen, voithan ihan hyvin olla missmaailman näköinen mutta vahvat ihmiset eivät lyttää heikompia, vaan nostavat heitä ylös. Ainoa ihminen, jota tulisi yrittää olla parempi on se ihminen, joka eilen itse oli.

  Ja Silja, jos täällä sinua esimerkiksi tatuointisi auringonsaannista huolissaan olevat ihmiset ärsyttävät niin muista, että se kertoo vain siitä, kuinka tykästyneitä lukijasi sinuun ovat :)

  Toivottavasti lomanne sujuu onnellisesti loppuun asti <3

  • Avatar Anonymous sanoo:

   SIINÄ! <3 lukekaa kaikki "mielipiteensä" esille tuovat anot, ja alkakaa välillä ajattelemaan mitä sanotte!

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  osaatko sä tai kukaan muu täällä kertoo että jos sheinsiden tilauksista tulee niitä tulleja niin tuleeko postilaatikkoon vai pitääkö postista hakea kirjattu kirje tai joku sellanen?:-D

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  et taida olla ihan bikinikunnossa.. :D en tajuu ku kumminkin blogin mukaan ”treenaat” mut silti oot aika isokokonen ja sellanen löllö

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ei jumalauta!!:D oonkoha koskaa nähny kommenttia josta paistaa noin pahasti kateus ja katkeruus läpi xD en tunne siljaa enkä halua puolustella ketään, mutta kyllähän sen nyt jumalauta sokeekin näkee millanen kroppa siljalla on.. huhhu

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Vielä anonyymi 13.6 20:00 kirjoituksen jälkeen lähetät Siljalle tuollaista kommenttia? Kertoisitko miten tämän voi ottaa rakentavana palautteena? Suosittelen myös käyntiä optikolla, sinulla on todennäköisesti ongelmia lähiön kanssa.

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Mitä?! Ihan uskomatonta, että Siljan blogiin tulee tälläisiä kommentteja. Silja ei ole isokokoista nähnytkään (taitaa pukeututa xs-s kokoon) ja en näe mitään ”löllyvää” Siljan kropassa. Voisiko valtio panostaa hieman yläaste-ikäisten silmätarkastuksiin, kiitos! Taitaa olla muutamia, jotka ovat silmälasien tarpeessa…

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Siljako isokokonen ja löllö? :D hahaha

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Voivittu ootko tosissas?:D en sitte tiedä mikä on sun käsitys bikikunnosta jos silja ei mielestäsi oo sellases kunnos :D ja toiseksi, onhan kaikilla oikeus uikkareihin pukeutua, oli sitte missä kunnos tahansa! Oli taas vaan pakko päästä pahottamaan bloggaajan mieli, toivottavasti itselles tuli nyt parempi olo !

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Bikinikunto = pue bikinit päälle, valmista!
   Ja koskee ihan kaikenkokoisia..:)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Oot aika selkeesti näitä ihmisiä jotka yrittävät kieltää viimeiseen kateellisuutensa ja yrität etsimällä etsiä jotain olemattomia ”vikoja” joista on pakko mainita. Ehkä sitten kun olet saanut asiasi sanottua itsetuntosi kohenee.

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Mitä helvetin väliä vaikka ei olis ”bikinikunnossa”?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Eiks kukaa tajunnu et toi oli vaa paska ”läppä”:DD ei voi olla tosissaa tos.

 7. Avatar An_Nina sanoo:

  Voi että tuli hirmuinen matkakuume :)

  KickStartMyHeartIina

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  kuin alhasia te ihmiset osaatte olla? :D alkaa menemään maku koko kommenttiboksista ku saa naama rutulla lukea taas näitä paskavyöryjä.
  missä olitte ku äö:tä jaettiin?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Joo Silja pliis älä jaksa julkasta näit turhii kommenttei -.-

  • Avatar Anonymous sanoo:

   ÄÖ:tä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Sinä ainakin näytät olevan olleen paikalla kun ÄÖ:tä jaettiin.

   Itse olin paikalla kun ÄlykkyysOsamäärää(ÄO) jaettiin.

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Voi ei siljaaa minne on tissis kadonnu? Unohtuko ostaa bombshell bikinit :DD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Voi vittu te anonyymit osaatte olla noloja

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Ihan vain kertoakseni itsestäänselvän asian. Kaikkien tissit näyttävät tuonmallisissa bikineissä pienimmältä kuin rintsikoissa. Rintsikoiden tehtävä on tukeva rintoja, tuon malliset bikinit taas lähinnä litistävät niitä.

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Katsokaa kuva minkä Silja on lisännyt facbookkiinsa, siitä ehkä nätte paemmin, että Silja ON tasapaksu jos ette muuten usko..

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Mikä hemmetin tasapaksu :DDDDD

  • Avatar Anonymous sanoo:

   miks tää nyt on niin ” henkeen ja vereen” asia?

  • Avatar Anonymous sanoo:

   oikeesti vittu mitä sitte vaikka oiski tasapaksu, hoikka tyttö kumminki on. en oikeesti ymmärrä, millane sota tollasestaki asiasta on tullu… noloo

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Kauneus on katsojan silmässä, minä näen näissä kuvissa pelkkää puhdasta kauneutta <3

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Sanon tän kaikella ystävyydellä! Sun blogisi olisi paljon mukavempaa luettavaa, jos jättäisit ihan järjettömät kommentit pois täältä, varmasti vähentyisi sellainen kommentointi kun typerät anonyymit tajuaisi että et julkase sellasia kommentteja! :)

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Siis miten jotkut ihmiset voi olla näin perseestä!tasapaksu vai ei..jokaisen silmää miellyttää erilaiset asiat..Silja on täydellinen tollasena kuin on!millä oikeudella mollaatte täällä häntä..vaikka ois kuinka julkinen blogi ei tarvi silti kateutta tuoda kommenteissa ilmi ja haukkua..ihan ku ois itte niin täydellinen ,että on varaa arvostella muita? Voisitte kirjoittaa jotain positiivista..ja jossei muka oo ku negatiivista sanottavaa ni anteeks mitä teettekään sitte tällä sivulla??

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  Don’t feed three trolls ihmiset!! ne jotka tänne tulee sanoo siljaa löllöks tms haluu vaan lukijoiden, tai mikä parasta, bloggaajan huomiota ja hieroskelee sit tyytyväisenä käsiään ku ovat onnistuneet aiheuttamaan paskamyrskyn kommenteissa. Turha mennä valistamaa näitä sankareita, pitäis vaa jättää huomiotta niin.nää kommentoijat ei saa sitä tyydytystä että joku on loukkaantunu

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Ekaks, silja ei ole tasapaksu. Tokaks, vaikka olisiki MITÄ VITUN VÄLII:D ei kukaa oo täydellinen! Paitsi tietty nää anot jotka haukkuu :) ku ei uskalla ees oikeel nimel tulla haukkuu!

 16. Avatar Veronika sanoo:

  Hitto kun ihminen voi olla kaunis<3 ihania!

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Sää oot kaunis!:) huippua lomaa ja nauttikaa!

Kommentoi