keskiviikko 02. lokakuun 2013

I <3 Training

Treenaaminen on aina ollu mulle luontainen asia, ja siihen on saanut purettua hyvin kaikenlaisia tuntoja. Harrastin ihan pikkutytöstä teini-ikään asti joukkuevoimistelua kilpatasolla, ja oli todella kova paikka mulle, kun jouduin sen lopettamaan vakavan loukkaantumisen takia. Mulla oli melkein vuoden liikuntakielto, joka jälkeen aloitin harrastamaan tanssia ihan vaan harrastuksena kerran viikossa. Mielenkiinto tälläiseen vapaaseen harrastukseen lopahti melko nopeasti, sillä olin niin tottunut siihen kilpailuhenkiseen harrastamiseen, ja tiukkaan valmennukseen. Vähän myöhemmin Jenni houkutteli mut mukaan cheerleading jengin karsintoihin. En tiennyt tästä lajista yhtään mitään ja jotain potentiaalia valmentajat mussa näki sillä pääsin mukaan (vaikka olin karsinnoissa 40 asteen kuumeessa). Cheeriä ehdin harrastaa vissiin vaan vähän päälle vuoden EM-tasolla, ennen kun paikat alko taas reistailemaan, ja muutenkin mulla tais olla silloin 15-veenä mielestäni parempaa tekemistä vapaa-ajalla, kun juosta treeneissä 24/7.

Cheerleadingin lopettamisen jälkeen pidinkin aika pitkän, muutaman vuoden tauon treenaamisesta, sillä en uskonut enää ikinä löytäväni mua kiinnostavaa lajia. Viime talvena aloin kumminkin käymään salilla tosi hyvän tsempin ja treenimotivaation kanssa. Mua sai välillä ihan pakottaa pitämään välipäiviä, ja toisinaan kävin salilla kakskin kertaa päivässä. Jostain syystä kesällä kaikki treenaaminen taas jäi, sillä oli niin paljon muuta tekemistä – mutta musta tuntuu että nyt ois taas korkea aika hommata se salikortti!! ;) Mulla ei oikeestaan oo treenaamisen suhteen mitään tavotteita, en halua kummemmin laihtua enkä todellakaan halua isoja lihaksia. Haluan lähinnä pitää kropan ja mielen virkeänä ja tuntea sen mahtavan euforian joka tulee rankan treenin jälkeen. Ainoo mikä salilla treenaamisesta mulle henkilökohtaisesti jää ”uupumaan”, on se kova kuri jonka alla oon tottunut treenaamaan. Unelmientäyttymys oliskin, jos mulla olis joskus varaa omaan personaltraineriin, joka kävis pitämässä sitä kuria yllä treeneissä! Se olis mahtavaa! :P

En oikeen tiedä miks aloin tästä avautumaan, kai mulla on vaan jo niin kova ikävä sinne salille.. Taidankin heti huomenna käydä ostamassa sen kortin mun lemppari salille eli Hot Gymille… :D Nyt lähdetään vielä Hipon kanssa piiiitkälle lenkille ja sit pizzaa!<3

Ps. Huomenna on luvassa asupostausta, sillä ihana ruotsalainen bloggari Kenza, lähetti mulle pari vaatetta uudesta mallistostaan!! Love love love!

With love, Silja


75 Responses to “I <3 Training”

 1. Avatar Neea sanoo:

  Onko toi kuva susta

 2. Avatar janna sanoo:

  Onko tuo hot gtm millainen paikka

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun mielestä se on tosi hyvä sali, aika moderni sisustus ja siisti kaikin puolin! Siellä on hyvin laitteita ja vapaapainoja. Mutta siis se on ihan pelkkä sali, eikä tarjolla mitään ryhmäliikuntaa :) Mun mielestä suurin plussa on se että se on auki 24/7!

 3. Avatar Maarit sanoo:

  Niice =)

 4. Avatar Rena sanoo:

  Oh, I´m impressed! You did already many sports – now I know why you have such a wonderful body <3 I like it also to do sports, and I change my preferences sometimes ;) At the moment I do daily the yoga like 5 Tibetians and walk daily with my lovely husband for mostly an hour. Further I like it to go hiking here in our Bavarian Alps. In the past I was nearly each day at a Fitness Center, but it looks like as it visited them to much, because now it doesn´t have any charme for me to visit again a Fitness Center …

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Avatar Jenna sanoo:

  Ei hitto sulla on hyvä kroppa.. Mulla kans tosiaan jääny toi kuntoilu vähemmälle ja pitäis oikeesti saada vähän motivaatiota että pääsis takasin siihen treenamisen makuun :D

  PS. Pakko vielä kehua miten asiallisesti vastaat myös kommentteihin jotka sisältävät kritiikkiä. Useampaa blogia kun luen oon kans huomannu ettei siihen ihan kaikki pysty.. Hyvät syksyn jatkot sinne :—)

 6. Avatar banana sanoo:

  Ihana postaus Silja! saako udella millaisesta loukkaantumisesta oli kyse?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulle tuli alaselkään rasitusmurtuma, ja yks selkänikama liikkui pois paikoiltaan :( Mulla on vähän väliä vieläkin kipuja, ja se kohta on tosi arka kosketukselle! Kiitos :)

   • Avatar banana sanoo:

    Auts kuulostaa pahalta, tsemppiä ja toivottavasti ei jää ihan elinikäiseksi vaivaksi! Leikattiinko sut ihan? Ite ollu nyt 7kk pois futiskentiltä kun polvesta meni oikaestaan kaikkimitä voi niin rikki:/

 7. Avatar g sanoo:

  sä tosiaankin tarvitsisit vähän lihsta ja massaa noiden luiden ympärille.. oikein kuvottaa tuollaiset.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Haha :D Kiitos vaan, mutta olen täysin tyytyväinen vartalooni, enkä halua yhtään lisää lihaksia/massaa!

 8. Avatar mooi sanoo:

  Jos syöt joskus vähän tuhdimmin niin turpoaako sulla maha silleen että näytät raskaana olevalta:D oot kuitenki aika timmi mahan kohalta ja niin olen minäkin suht. mutta välissä maha turpoaa kaksinkertaiseksi..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No siis ei mun maha kyllä turpoa ikinä, mutta kyllä mä pystyn sitä pullistamaan haha :D

 9. Avatar ällä sanoo:

  Mistä noi pöksyt on? Ihanat :)

 10. Avatar Jenni sanoo:

  Missä joukkueessa harrastit sillon tuota joukkuevoimistelua?? :)

 11. Avatar Ellen sanoo:

  Mua jäi mietyttämään kun joskus täällä sun in out listalla nauroit niin sanotusti ihmisille jotka esittelee kuvissa alusvaatteitaan yms. :) aloin vasta seuraa sua instassa niin sullakin on toso moni pikkareista otettuja kuvia ja uusin nyt vain rintsikoissa?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tosi monia pikkareissa otettuja kuvia?? MULLA?? :D Haha linkitä yks jos löydät..
   Et tainnut ihan ymmärtää sen solarium jutun pointtia? Jutun juju oli se, etten ymmärrä mikä idea siinä on, että otetaan alapäästä kuvia solkussa? Sen mun ”rintsikka” kuvan idea taas oli mun tatuointi, eikä se että esittelisin mun rintaliivejä? :)

 12. Avatar pia sanoo:

  Miks poistit sen thaikku kuvan kun alko tulee kommenttia että oot lähdössä porukoiden kanssa? En vaan älyä mitä ihmiset tuosta raivoaa:/ mutta siis poistitko sen siitä syystä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mitää? Ketkä raivoaa? :D Mun siskopuoli kommentoi siihen että lähdetäänkö mun isän kanssa, ja poistin sen kuvan siksi että joku tuli heti haukkumaan mut ihan pystyyn että miten voin jättää hipon hoitoon, ja että oon sen takia paska ihminen :D Ajattelin että säästynpähän useammilta tollasilta kommenteilta kun vaan poistan sen.

 13. Avatar Sini sanoo:

  no ootpas tosi lihaksikas… :D vähän nolo posetus ku oot ihan perus laiha vaan..

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   ”…enkä todellakaan halua isoja lihaksia”

   • Avatar bodari sanoo:

    ei sun kropassa mitään vikaa ole, mutta vähän kyllä pisti naurattamaan tuo ”strong is the new skinny” ja kunnon muskeliposeeraus ja sitten sinä, joka todellakin on SKINNY, ei lihaksikas.

    • Avatar Pinja sanoo:

     Tuon kuvan tarkoitus on todennäköisesti tuoda esille liikunnasta tuleva vahva olo, eikä mikään lihasten pullistelu. Ihminen voi olla vahva vaikkei kummoisempia lihaksia omistaisikaan. Kyllä Siljasta huomaa urheilu taustan ja liikunnallisuuden, sen verran kauniisti kroppansa kantaa. :)
     Kiitos ja aamen.

 14. Avatar anni sanoo:

  Missä joukkueessa olit kun harrastit jv:tä? :)

 15. Avatar Liina sanoo:

  Hei missä seurassa sä harrastit jv:tä? täällä kans yks vanha voimistelija ja nykyinen valmentaja :D. Ja hei toi on kiva kuulla että sulla on tavotteena saada vaan iloa salilla käymisestä. Monet kun unohtaa sen siinä lihasten tavottelussaan :/

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   PNV:n Safiriassa harrastin :) Mun mielestä se on vähän hassua että yhtäkkiä kaikki haluaa olla niin fitness, ja pitää olla kyykkäyspeppuu ja sixpackkii ;D Ite treenailen vaan just ihan omaks iloks ja siks ettei kunto romahda :) Missä valmennat? :P

 16. Avatar sira sanoo:

  Vitsit, sulla on upee kroppa!

 17. Avatar Emmi sanoo:

  Ihana postaus Silja! :) ja varsinki toi kuva on mieletön! Olis ollu viel sikamakeeta ku olis ollu useampi tollanen :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon, ja kiva että tykkäsit vaikka tää oliki vähän tällänen erilainen! :P

   • Avatar Emmi sanoo:

    Erilaisuutensa takia tää olikin älyttön hyvä postaus! :) saa tietää susta ihan uusia puolia :)

 18. Avatar Minna sanoo:

  Oon lukenu useista blogeista tota että pitäs mennä ostaan sali kortti ja en ole edes enen tätä päivää tajunnut ettei tuo olekkaan ihan halpaa puuhaa (tosin huomattavasti halvempaa kun toinen harrastus vaikka ottasin oman pt pari krt viikossa) mun äitipuolella kun on oma sali ja pt koulutus nyt sitä tajuaa kuinka onnekas onkaan tässä asiassa :)

 19. Avatar petra sanoo:

  Missä seurassa/joukkuuessa oot harrastanu jv:tä? :) t.joukkuevoimisteljia ;D

 20. Avatar sonja sanoo:

  mieletön kuva! oot niin upea, että ei sanatkaan riitä.. mutta hei, onko noi housut nää: http://www.sheinside.com/Grey-Drawstring-Waist-Pockets-Tapered-Cuffed-Trousers-p-95528-cat-1740.html ? ainakin näkyis jotain sun kuvia olevan tossa

 21. Avatar meltsu sanoo:

  sul on mieletön kroppa!

  haha häiritsi vähän kun sanoit että harrastit cheeriä 15-vuotiaana ja pidit muutaman vuoden tauon, ja oot nyt melkein 18.. mun mielestä tossa ei ehi olla muutamaa vuotta mutta samapa tuo mulle on :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! :) Taisin lopettaa cheerin vähän sen jälkeen kun täytin 15? En nyt oo itekkään ihan varma miten toi on menny, mutta who cares :)

 22. Avatar elli sanoo:

  missä joukkueessa harrastit cheerleadingia jos EM-tasolla olitte ja vuoden vaan ehdit harrastaa? :) itse harrastanut kohta 5 vuotta enkä mistään hinnasta lopettaisi!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Olin HAC:n Xtremessä, mutta mitä tekemistä sillä on joukkueen tason kanssa, että harrastin lajia vaan vuoden? :D

 23. Avatar Anna sanoo:

  Olet kyllä mielestäni enemmänkin juuri skinny kuin strong, mutta kyllä tuollainen kroppa mulle kelpaisi. :D

 24. Avatar Janni sanoo:

  Minkä nimiset noi pöksyt on?
  Tosi kivannäköset! (:

 25. Avatar Satu sanoo:

  Mikset pyydä yhteistyötä Elixian kanssa? =)

 26. Avatar Anniina sanoo:

  En tiennykkää että oot harrastanu voimisteluu :) ootko vielä kuinka venyvä, saatko esim. spagaattia?

 27. Avatar instagirrrrl sanoo:

  Millä nimellä sua voi seurata instagramissa? :)

 28. Avatar DERP sanoo:

  Tai sit hankkii omat aivot ja päättää mikä oma ihanne kroppa on. Naurattaa tollanen mikä kroppa on in milloinkin, 2000-luvulla piti olla ihan laiha ja nyt 2010-luvulla taas lihaksikas.

 29. Avatar jeska sanoo:

  Muistan aika helvetin selkeesti sun sanoneen et sä et ymmärrä tota fitnessvillitystä :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin?? Niinhän mä oon tänki postauksen kommenteissa sanonut?

   ” Mun mielestä se on vähän hassua että yhtäkkiä kaikki haluaa olla niin fitness, ja pitää olla kyykkäyspeppuu ja sixpackkii ;D Ite treenailen vaan just ihan omaks iloks ja siks ettei kunto romahda :)”

 30. Avatar Elli sanoo:

  siis kenza lähetti vai sä tilasit sieltä?

 31. Avatar Aleks sanoo:

  Milloin teet vastauspostaus part 2?

 32. Avatar Ässä sanoo:

  Kiva postaus, musta on ihanaa et sä toit esille ton sun urheilutaustan. Ettei porukka vaan luule, että tekemättä yhtään mitään saa tollasen kehon. Plus sen, että ihan tällanen terve, hoikka look vois olla terveellisempää kuin ittensä rääkkääminen ja joka kalorin laskeminen, puhumattakaan lihasten kasvatuksesta. Vähän ristiriitainen ehkä tuo kuva, nimenomaan kun oot terveen muotonen – et liian laiha tai lihaksikas (strong, tosin jos sulla olis enempi habaa niin ehkä asia ois erilailla). Tämä siis kaikella kunnioituksella sanottuna, sillä itse olen just sitä laihaa tyyppiä, hieman lihasta (tuskin edes noin paljon, hah).

 33. Avatar Helmi sanoo:

  ”Mulla ei oikeestaan oo treenaamisen suhteen mitään tavotteita, en halua kummemmin laihtua enkä todellakaan halua isoja lihaksia.”

  Ihanaa, ettei kaikki halua nykyään olla niin fit ja lihaksikkaita, vaan ihan normaalivartaloisia. Ärsyttävää kun ihmisten pitäisi pomppia ääripäästä ääripäähän: ensin halutaan olla pelkkää luuta ja nahkaa, sitten pelkkää lihasta. Miksei voisi olla ihan vaan ”normaalivartaloinen”? Mun mielestä esim. anorektikoiden syömättömyys ja kalorien tarkka laskeminen on yhtä kieroa kuin se, että jotku fitnesskisoihin osallistuvat syövät 8 kertaa päivässä jotain maitorahkaa ja kaiken pitää olla millilleen tarkkaa. Tuntuu, että koko elämä pyörii ihmisillä nykyään kropan ja ruuan ympärillä. Itsellenikin ulkonäkö on tärkeää ja olen ikionnellinen siitä, että olen saanut 7 kiloa läskiä pois ja voin vihdoin olla tyytyväinen, mutta nyt taas tuntuu, että pitäisi vastata jonkin vartalomuotin vaatimuksia.

  Pointti oli oikeestaan se, että ihmiset haluaa nykyään kauheesti liikunnalta vaan tuloksia tuloksia ja tuloksia, eikä sitä hyvää oloa. Ois kiva jos tekisit vaikka postauksen siitä mitä mieltä oot näistä fitnessbuumeista ja antaa jotain vinkkejä, miten lisätä päivään liikuntaa ihan vain siksi, että tulisi parempi mieli. :)

  Ja ole ylpeä itsestäsi, sillä olet niin kaunis!

 34. Avatar anna sanoo:

  miks oot blurrannu sun käsiä :-D?

 35. Avatar m sanoo:

  aaaa olit safiriassa hahahXD jännää!
  harrastitko syksynä 2007? mulla on nimittäin se dvd:D vois kattoo ja bongata sut hhahah

 36. Avatar emmi sanoo:

  Voi, hassua kuulla, että oot harrastanu joukkuevoimistelua – itekin sen parissa nimittäin vietin muutamia vuosia joskus nuorempana. Tuli ihan muistoja mieleen :-)

 37. Avatar essi sanoo:

  Tiesitkö ettei noin pientä pentua käytetä pitkillä lenkeillä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo kyllä tiedän. Meidän ”lenkit” on lähinnä siksi pitkiä että hippo pysähtelee haistelemaan ja ihmettelemään n. 5 metrin välein..

   • Avatar Sini sanoo:

    En itse omista koiraa, mutta olen huomannut että joillain koiran omistajilla on ihan kamala tarve pätee siitä miten koiraa pitäisi hoitaa ja miten ei! Hienoa sulle selitellä joka välissä teidän pitkistä lenkeistä ja siitä kuinka kehtaat jättää Hipon hoitoon muualle ym. Jos jollain on liikaa aikaa niin voisi keksiä jotain vähän rakentavampaa tekemistä kun kyseenalaistaa muita :D

 38. Avatar liisa sanoo:

  Aika ironista että sulla lukee tossa ”strong is the new skinny” vaikka itse edustat enemmänkin sitä pelkkää skinny tyyppiä :D Ei muuten, kyllähän sulla hyvä kroppa on tolleenkin mutta ehkä vähän väärät termit nyt kyseessä.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mutta siinä nimenomaa lukee strong eikä vaikka ”muscular is the new skinny”! Etähän sä voi sanoa kuinka vahva mä oon ;)

 39. Avatar Ella sanoo:

  Eikös se oo aika mahdotonta treenata kunnolla salilla ilman että muodostuis yhtään lihasta? Ja vaikka lihakset ei kuulukkaan sun kauneusihanteeseen ni muista, että terveydenki vuoks tukilihaksista täytyy pitää huolta! :)

 40. Avatar hessu sanoo:

  mikä sun stunttipaikka oli cheerissä sillon ku harrastit? :)

 41. Avatar Milla sanoo:

  musta on aika outoa että kaikki on löytänyt jostain jonkun salikipinän, mutta samalla hienoa että kaikki on ruvennut liikkumaan entistä enemmän! :) munkin pitäisi salille lähteä 3 viikon tauon jälkeen…

Kommentoi