perjantai 04. lokakuun 2013

Yksi asu – kolme lookia

Mut valittiin parin muun bloggaajan lisäksi mukaan Indiedaysin ja Vagabondin kamppikseen, jonka tarkoituksena oli stailata sama asu kolmeen eri tilaisuuteen sopivaksi vaihtelemalla kenkiä ja muita asusteita. Mulle itselleni ainakin tulee Vagabond nimestä mieleen ensimmäisenä kauniit nahkaiset kengät ja korkea laatu. Siksi olinkin ihan innoissani kun maanantaina käväisin heidän toimistollaan ihailemassa syksy/talvi mallistoa, joista valkkasin lainaksi muutamat kengät! Mä halusin muodostaa asut mun omien menojen mukaan, ja siksi päädyinkin valitsemaan aiheiksi koulun, vapaa-ajan ja juhlan.

Kouluun:

Kouluasuissani suosin aina mahdollisimman mukavia vaatteita, ja kenkiä joissa ei ole korkeaa korkkoa. Harvemmin panostan koruihin, mutta tykkään kuitenkin siitä että asussa on joku juju, ja tässä tapauksessa idea on näissä upeissa kengissä. Valkkasin asuun kauniit mokkanahkaiset Dawn-kengät, joissa on yksityiskohtana sivulla ihanat hapsut. Kengät olivat mukavat jalassa, ja mielestäni erittäin kauniit!

Vapaa-aikaan/Kaupungille:

”Ihmisten ilmoille” mennessä pyrin pukeutumaan aina vähän siistimmin kuin kouluun, ja lisään asuun mielelläni esimerkiksi koruja. Halusin tähän asuun mukaan myös kengät joissa on pientä korkoa, sillä jo pienikin korko antaa asuun ja olemukseen heti vähän ryhtiä. Mulle on kuitenkin tärkeää että kengät ovat hyvät jalassa, sillä usein esimerkiksi kauppoja kierrellessä tulee käveltyä paljon. Näistä tyylikkäistä, ratsastushenkisistä Grace-nilkkureista löytyy korkoa 8,5cm, joka antaa jo hyvin sitä kaipaamaani ryhtiä – kuitenkaan jalkoja väsyttämättä!

Juhlaan:

Tykkään kovasti käyttää erillaisia saapikkaita, ja ne luovat mielestäni asuun heti vähän juhlavamman sekä huolitellumman fiiliksen. Sisätiloissa ollessa voi heittää huoletta takin pois, ja lisätä asuun näyttävyyttä isoilla koruilla. Jostain syystä tykästyin kaikista kenkämalleista eniten mokkanahkaisiin kenkiin, eivätkä nämä ihanat Marion-saapikkaatkaan olleet poikkeus. Kengät käyvät vielä viileämmilläkin ilmoilla hyvin myös sukkahousujen pariksi, sillä ne ylettyvät polveen saakka. :)

Jos et ole vielä kerennyt ostamaan itsellesi laadukkaita syyskenkiä, niin nyt sinulla on oiva tilaisuus osallistua mukaan ID:n ja Vagabondin arvontaan, jossa sinun tulee ainoastaan käydä äänestämässä lemppari kenkäpariasi yhdeksästä trendikkäästä vaihtoehdosta, ja näin osallistut mukaan 100€ lahjakortin arvontaan! Kilpailu päättyy lokakuun lopussa. Mukaan pääset tästä! :)

Muistathan kurkata myös Vagabondin omat facebook-sivut? ;)

With love, Silja


47 Responses to “Yksi asu – kolme lookia”

 1. Avatar E sanoo:

  Oi, nuo ekat on ihan täydelliset kengät! Kivasti olet yhdistänyt asuihin nuita kenkiä :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

 2. Avatar mijau sanoo:

  ihania kuvia! mistä tuo valkoinen toppi on?:)

 3. Avatar Plan sanoo:

  Moikka Silja :)
  Tiedän että harrastat hyväntekeväisyyttä monessakin muodossa, ja vastaan tuli tänään tälläinen kampanja: Bik Bok lahjoittaa jokaisesta instagram kuvasta yhden (1) euron Planin kampanjaan jossa parannetaan tyttöjen oikeuksia kehitysmaissa. Jokaiseen instagram kuvaan tulisi merkitä hashtagiksi ”#bikbokforgirls2013” ja olisi suotavaa jos kuvassa jollain tavoin ”nostetaan käsi ilmaan tyttöjen oikeuksien puolesta” Ajattelin että instagramin aktiivisena käyttäjänä voisit tähän osallistua ja tällätavoin lisätä tietoisuutta kyseisestä kampanjasta :)

  Aurinkoista syksyä Siljalle!

 4. Avatar hhhhh sanoo:

  Musta ton arki- ja juhla-asun vois vaihtaa päittiäin. :-D

 5. Avatar kysyjä sanoo:

  aivan ihania asuja ja yhdistelmiä:)! mulla ois pari kysymystä, joihin toivoisin todella vastauksia!

  mistä toi sun valkoinen toppi on? se on hirmuisen nätti.
  Ja millä kameralla nämä kuvat on otettu ja millä putkella? minkälaisia asetuksia yleensä käytät,kun kuvaat? esimerkiksi minkälaiset asetukset ovat olleet päällä kun nämä kuvat on otettu? =) Ottiko Jyri nämä kuvat ?

  ja sit vielä semmosta tuleviin postauksiin ehotuksia että laita lisää enemmän kuvia susta ja Jyristä,ootte ihana pari ja teistä tulee kivoja kuvia :)

  Hauskaa syksynjatkoa!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Toppi on Blancosta, kamera on olympuksen pen mini, ja objektiivi on 45mm! Jyri ottaa yleensä mun asukuvat, eikä hän oo niin perehtyny valokuvaukseen niin luulen että automaatilla mennään lähes aina!

 6. Avatar Riikka sanoo:

  WAU MIKÄ PEPPU! ;D ja ihania asuja, oot upea!

 7. Avatar Mona sanoo:

  Oih miten ihania kuvia! <3

 8. Avatar Rena sanoo:

  Your look is not only cool for school, I like it in general because Camouflage is really trend for me at the moment. Unfortunately I own at the moment only my Camouflage pants and a blouse with this pattern, when I see you wearing this super cool look it looks like that I need immediately a Camouflage jacket, too :) I´m sure you have the best looks of the 3 bloggers <3 Thanks a lot for this great inspiration again.

  Happy weekend for you!

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Thank you :) I have actually two different camo jackets, and i love them! I bought my first one over 3 years ago :P

 9. Avatar SANNA S. sanoo:

  Hei!
  Sulla siis on ihan mieletön tyylitaju ;) Vaikka olenkin jo 30 v(siltä ei tunnu) tyyliltäni olen aika nuorekas, täältä löytyy siis ihan huippu ideoita..Just vasta löysin sun blogiin

  SANNA S.

 10. Avatar Emmi sanoo:

  Ootpas kyllä upea ilmestys! :-)

 11. Avatar M sanoo:

  Voi kun olet kaunis. <3

 12. Avatar sirpa sanoo:

  Vagabondin kengät on kyllä parhaita! :) Keskimmäiset on hienoimmat!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niin on! Mun lempparit on noi ekat, mutta no keskimmäiset tulee kyllä hyvänä kakkosena ;)

 13. Avatar Joanna sanoo:

  Aivan ihania kuvia ja asuja ! Erityisesti noi hapsunilkkurit miellyttää silmää :) Postausehdotus ois, jos mahollista niin kertoisit vähän lisää sun aiemmista harrastuksista. Olet aivan ihana ja hyvää syksyä sulle <3

 14. Avatar hellu sanoo:

  ei kyllä sovi yhtään sulle noi leveämmät pitkävartiset saapikkaat. Tekee sun vartalosta tosi epäsymmetrisen oloisen ja leventää sua! Muut asut toimii kyllä tosi hyvin!! :) tää oli kiva postaus

 15. Avatar maria sanoo:

  Moi:) hienoja kenkiä mut tykkäsin myös paljon laukusta joka on mukana kuvissa ”vapaa-aikaan/kaupungille”. Mist oot ostanu sen?!:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Se taitaa olla saatu Oasap.com:ista, ellen ihan väärin muista =) Kiitos!

 16. Avatar apua sanoo:

  Mulle on tullut mieleen, jos oot tänne laittanut kuvia sun mielestä kauniista naisista tmv, että on hauska kun mun silmissä sä olet yksinkertaisesti kaunein heistäkin. Oot ihan mieletön. Kauheen siirappista, mut minkäs teet. Kaikkee hyvää sinne, Hipollekkin!

 17. Avatar Emma sanoo:

  Sä oot niin upea ja tyylikäs Silja!:)

 18. Avatar Sini:) sanoo:

  Ooooo Silja oot niin ihquu<3 epistä ko oot aina nii täykkäri:((

 19. Avatar Karo sanoo:

  Vau, toi juhlaan suunniteltu asu on ihan täydellinen!

 20. Avatar Nepo sanoo:

  Ihana tyyli ! Hyvä peppu myös

 21. Avatar Maikq sanoo:

  Heippa silja! Oon menossa ens viikolla viroon päin ja ajattelin sulta vähän kysyä pari juttua kun oot sielä ilmeisesti aika monesti käynyt :D että osaisitko suositella sieltä jotain must juttuja? Tai jotain semmosia missä kannattaisi käydä? Niinkun jotain tiettyjä paikkoja, kauppoja,ruokapaikkoja, yms.. Tai jotain vaikkapa karkkeja ja semmosia että mitä sieltä kannattaisi ostaa :-DD

 22. Avatar Iida sanoo:

  Olet valinnut kyllä todella upeita kenkiä! Mun suosikit näistä on tuossa vapaa-ajalle/kaupunkiin-asussa olevat sekä nuo viimeisen asun saapikkaat. Vaikka niissä on molemissa korkoa, ne näyttävät tosi tukevilta ja mukavilta jalassa ja niillä varmaan pärjää myös silloin, kun on hiukan enemmän lunta ja liukasta. :)

 23. Avatar sugarapple sanoo:

  Mä rakastan Vagabondin kenkiä (etenkin ballerinoja, suosittelen!!)♥ Harmi vaan, kun ne on niin kalliita, niin ei aina raski heiltä ostaa kenkiä, kun uusien tarve on. Ainakin laadukkaita ovat:) Piti käydä heti osallistumassa arvontaan, koska ihastuin noihin sun valitsemiin saappaisiin!

 24. Avatar Mira sanoo:

  Mistä toi sun pipo on? :D Ja on aivan ihania asuja! Oot todella kaunis :)

 25. Avatar eve sanoo:

  miten voitkaan olla noin kaunis :)

 26. Avatar Aaron sanoo:

  Hi Silja,
  loved the outfits, you look great in jeans!

 27. Avatar Ida sanoo:

  Hiiii!! I found your blog recently and I really really like it and you’re so beautiful and I love your style!! My question is, where have you bought your lion necklace and your beanie? :)

Kommentoi