maanantai 24. maaliskuun 2014

#SädehtiväKatse

Pääsin Lumenen ja Indiedaysin kampanjan merkeissä kokeilemaan Lumenen uusia Blueberry meikkeijä, ja päätin esitellä omia lemppareitani meikkipostauksen yhteydessä. Kuten oon aikaisemmissakin meikkipostauksissa kertonut, mulle meikin pääkohta on aina silmät. Oon ostanut muutamia ”räväkämpiä” huulipunia aina silloin tällöin, mutta ne jää jostain syystä aina meikkilaatikon uumeniin, sillä en koe voimakasta huulimeikkiä oikein omaksi jutuksi.

Aloitan meikkaamisen aina meikkipohjasta, mutta skippasin tälläkertaa sen esittelyn, sillä aikaisempia postauksia löytyy mm. täältä. Eli siirrytään suoraan silmämeikkiin;

Lumenen uudet Blueberry luomiväripaletit.

1. Silmä ilman meikkiä. 2. Aloitin levittämällä kulmaluulle sekä silmän sisänurkkaan kolmos paletin valkoista luomiväriä. 3. Levitin nelos paletin kahta tumminta ruskeaa luomivakoon. Vaaleampaa ruskeaa lähemmäs kulmakarvaa, ja tummempaa ruskeaa vain luomivaon paikkeille. 4. Häivytin ruskeat luomivärit pehmeämmäksi isolla pensselillä.

Seuraavaksi siirryin vedenkestävien uutuus eyelinerien pariin! Rakastuin kovasti tuohon valkoiseen kimaltavaan lineriin, mutta koska en keksinyt sille tähän meikkiin kunnollista käyttötapaa, päätin laittaa sitä kulmaluulle tehostamaan valkoista luomiväriä. Eli sipaisin eyelineriä kulmakarvan alapuolelle, jonka jälkeen levitin sitä sormempäällä taputtelemalla. Lopuksi lisäsin normaalin mustan kissamaisen rajauksen. Jos mun silmän muotoon sopisi alarajaus, käyttäisin myös hieman kajaalia alas, ihan silmän vesirajaan!

Rajauksen jälkeen vuorossa onkin ripsiväri. Laitoin tuohon kuvan jossa on pelkkää ripsiväriä, jotta on helpompi nähdä millaisen lopputuloksen Lumenen Blueberry Volume Black Crystal ripsiväri jättää. Tykkään kovasti, sillä väriä ei tule purkista liikaa, ja se erottelee ripset hyvin.

Jotta saisin aikaan vielä intensiivisemmän katseen ja näyttävämmän silmämeikin, lisäsin lopuksi tekoripset.

Sitten vielä sipaus nudea huulikiiltoa, ja täydellinen juhlameikki on valmis! ;) Tadaa!

Mulla onkin uusi kulmakynä ostoslistalla, ja ajattelin käydä hakemassa Lumenen blueberry sarjan kulmakynän! Onko kellään kokemuksia siitä, onko hyvää? Myös kulmien muotoiluvaha houkuttaisi (sitä oonkin joskus aikoinaan käyttänyt), sillä nää mun ”arabi-miehen kulmat” tarttis saada ojennukseen…

Lumenen kampanjasivulla on käynnissä myös arvonta, jossa viidellä henkilöllä on mahdollisuus voittaa 50€ arvoinen tuotepaketti, joka sisältää Lumenen Blueberry meikkejä. Lisää infoa meikeistä ja arvonnasta löydät täältä! Löydät Lumenen myös instagramista; #lumene & #sädehtiväkatse, ja muistathan tägätä myös omat Lumenen meikkikuvasi niihin! ;)

With love, Silja


47 Responses to “#SädehtiväKatse”

 1. Asss sanoo:

  Paras kulmakynä lumenen!!

 2. anna sanoo:

  Ihana meikki! Mulla on käytössä makeupstoren kulmakynä ja en vaihtais kyllä enää pois, viimeistelyyn käytän kulmageeliä! Toi kynä on aika hinnakas, 18euron paikkeilla mut on kyllä todella sen arvonen. Mulla menee lähes päivittäisesti meikatessa 2 kynää vuodessa, eli ei oo kyllä kallis sijoitus! :)

 3. Eve sanoo:

  Se kulmakynä ja -vaha on tosi hyviä! Itse käyttänyt molempia ja todella tyytyväinen! Suosittelen ;)

 4. Laura sanoo:

  Näyttääpäs herkullisilta nuo luomiväripaletit! :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Älä muuta sano! Mä oon ite vähän nirso värien suhteen. käytän oikeestaan vaan ruskean eri sävyjä, mutta nyt on hyvä syy opetella laittamaan vähän värejäkin joukkoon!! ;)

 5. Juulia sanoo:

  Monen vuoden käytön jälkeen oon kokenut Lumenen blueberry sarjan kulmakynän parhaaksi mahdolliseksi. Kivan pehmeetä jälkeä ja blonde sävy on mulle itelle just sopiva :) Suosittelen!

 6. Siiri sanoo:

  Lumenen blueberry-kulmakynä on ihan paras! Just sopivan pehmee ja täydellisen värinen, sillä saa painovoimakkuutta vaihtelemalla tosi vaaleesta aika tummaankin lopputuloksen. Myös se saman sarjan kulmageeli on ihan huippu!

 7. miss sanoo:

  mistä ostat sun tekoripset tai mitä tekoripsiä käytät? :) ihana meikki.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Oon tekemässä ihan just tekoripsistä postauksen, sillä tilasin ison satsin mun lemppari ripsiä! ;) Pysy siis kuulolla!

   (Kuvissa olevat tekoripset on osettu naamiaiskauppa Punanaamiosta)

 8. maria sanoo:

  ite käytän lumenen kulmakynää ja tykkään tosi paljon :) siin on vaa se huono puoli ku on vaa 3 eri väri/sävy vaihtoehtoa, itellä esim vois olla 2 ja 3 välistä 2,5 sävynä. vaaleenruskee on vähä liia tumma ja harmaanruskee taas vähä liian vaalee..:-(
  mut ne kynät on suht usein tarjouksessa, ja hinta oli viimeks 6,90e ku ostin. kulmakarvageeli on kans ihan ehdoton! itellä se värillisenä, mut seuraavaks ostan kyl läpinäkyvänä:)

  • lifeofsilja sanoo:

   Ai niitä on niin vähän, en oo yhtään tutustunu sävyihin! Mulle yleensä löytyy onneks helposti sopiva :)

   • maria sanoo:

    sulla on se hyvä, kun hiukset suht vaaleat ja kulmakarvatkaan ei oo tummat niihin nähden. mulla taas kulmakarvat on luonnostaan tosi tummanruskeet ja hiukset aika lailla samaa sävyä, ja usein kulmakynissä ei auta ku ottaa se kaikista tummin :/

 9. Siina sanoo:

  Voi että miten kauniisti osaat meikata! Tosi luonnollinen ja siisti vaikka iltameikki. Ja Sulle kyllä sopii paremmin nuo noin nudet huulet!

 10. milja sanoo:

  Mulla on kauan ollu lumenen blueberry kulmakynä ja on ihan loistava! Suosittelen :) ja tosi kiva meikki!

 11. Suvi sanoo:

  Sulla on todella kauniit silmät ja ihananmalliset kulmat! :) Ite joudun aina taistelemaan kulmiin muotoa kulmakynillä sun muilla, kun suvussa kulkee lähes ihan vaakasuorat kulmat…Ja muuten noita blueberry kulmiakyniä, voin ainakin mä suositella, pehmeä kärki, mutta saa myös tarkkaa jälkeä tehtyä ja värit on mielestäni tosi luonnollisia. Itellä ollut käytössä vaaleanruskea ja harmaanruskea.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla! Mulle vois ehkä olla se harmaanruskea, kuullostaa ainakin hyvälle! :)

 12. avvi sanoo:

  Blueberry kulmakynät on ihan okei :) Saa pehmeetä mutta myös terävää jälkeä. Itse oon käyttänyt vaan vaaleanruskeaa joka on nimestään huolimatta todella tumma ja aika oranssinsävyinen, eli en ehkä suosittele sitä sävyä…

 13. -- sanoo:

  Queen of Chaos Susse koittaa tyrkyttää anoheittereitä sun blogiin valittamaan turkistarhauksesta. Susse vissiin vihaa sua edelleen ko se tolleen sekä askissa että omassa blogissa tönii anoja huuteleen sun blogiis. Aika vitun raukka akka se Susse.

  • lifeofsilja sanoo:

   Okei, miten turkistarhaus liittyy muhun? Mä en omista mitään vaatetta/asustetta jossa ois aitoa karvaa. Myös mun vaatteet ja laukut on yhtä poikkeusta lukuunottamatta tekonahkaa… :D

   Voi kun Sussella on kurja elämä, toivon hänelle pelkkää hyvää!

   • kipsu sanoo:

    http://ask.fm/sussev
    Susse haukkuu sua tosi inhottavasti tuolla Askissaan. :( Mua inhottaa, miten se sua tolleen solvaa! Tosi asiatonta!

   • Ida sanoo:

    Ei helvetti, kuin huonosti pitää asiat omassa elämässä olla jos tekee noin?! Tai siis, en näe mitään muuta syytä et miks aikuinen ihminen alentuis tollaseen, tosi epäkypsää ja osottaa vaan sen, kuinka katkera ja kateellinen voi joku olla… Just spread them good vibes or go home :)

    • znkz sanoo:

     Mut siljahan kiusasi ylä asteella ainakin? kyl mä sen muistan

     • lifeofsilja sanoo:

      Joopa joo, helppohan se on nimettömänä levittää tollasta, mutta kerroppa toki ketä oon kiusannut ja millälailla? :) Veikkaampa että ei tuu vastausta.. :D

 14. janni sanoo:

  ”Jos mun silmän muotoon sopisi alarajaus, käyttäisin myös hieman kajaalia alas, ihan silmän vesirajaan!”

  Olen itse todella huono tekemään alarajausta ja kysynkin miksi sinulle ei se sopisi? Tarkoitatko jos silmät ovat vaikka pienet jolloin rajaus pienentää sitä entisestään? Mistä tiedän sopisiko se minulle eli toisinsanonen miten voin arvioida minkä kokoiset silmäni ovat? :D ja vaikka sanot ettei sinulle se sovi niin voisitko tehdä jonkun pienen postauksen jossa kertoisit niistä alarajauksista kuvien kera? :) en ole itse vielä löytänyt hyvää ohjetta alarajauksen tekoon ja sinun meikkipostaukset ovat aina olleet selkeitä ymmärtää! Ja vielä jos tiedät jonkun hyvän kynän/luomivärin rajauksen tekoon :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Se saa mun silmät näyttämään toosi pieniltä, ja se pysyy mulla ehkä 5min siististi.. :D

   Kai se on ihan itsestään kiinni että tykkääkö niistä ite! Jos sä tykkäät niin ehdottomasti kannattaa kokeilla! :>

 15. Laala sanoo:

  Susse taas vauhdissa! Mikä sen ihmisen ongelma oikee on? Tosi idioottimaista mustamaalata sua pitkin nettii. Mä luulin et se olis lopettanu siihen blogiarvosteluunsa sun kiusaamisen.

  • lifeofsilja sanoo:

   No pitää vaan yrittää ymmärtää.. Eikö hänellä ollutkin jotain henkisiä ongelmia? Mun mielestä oli ihan postauksenkin joskus kirjottanu kun selailin hänen blogiaan. :)

 16. mona sanoo:

  miks tossa lukee, että ”silmä ilman meikkiä” kun selvästi sulla on haalea rajaus silmässä:D tai sitten oot pessyt meikit huonosti en tiiä

  • lifeofsilja sanoo:

   Katoppa uudelleen. :) Jos en haluaisi laittaa kuvaa ilman meikkiä, niin en varmaan laittaisi! :D

 17. Nana sanoo:

  Olis kiva, jos tekisit semmosen siljasydänjyri postauksen iha ekoista treffeistä tähän päivään :)

  • Henna sanoo:

   Kannatetaan! :)
   Jos ei ihan jokaista yksityiskohtaa myöten mut jotain kumminkin :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Hauska idea! :) Aika laaja aihe vaan, pitäis rajata johonki tiettyihin juttuihin!

 18. Myy sanoo:

  Katselin itsekin samaisia luomiväripaletteja ja harkitsen vakavasti ostamista! Hyviä sävyjä. Ja vielä, tosi kaunis meikki sulla noissa kuvissa. :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! :) Suosittelen kyllä noita luomivärejä, tosi hyvä pigmentti ja mulla pysyi hyvännäköisenä koko baari-illankin. :)

 19. Jenna sanoo:

  Voitko rehellisesti sanoa, ootko joskus ollut koulukiusaaja? Kun siitä niin paljon vaahdotaan, niin olisi mielenkiintoista kuulla sun kanta asiaan.

  • lifeofsilja sanoo:

   Tiedätkö, mä en ymmärrä miksi mun pitäis todistella jatkuvasti asioitani sen takia että joku aivan toisella paikkakunnalla asuva mielisairas ihminen kertoo musta valheita?

   Mutta kyllä mä olen sanonut ennenkin, että joskus kaveriporukassa ollaan puhuttu ilkeästi koulun muista oppilaista jne. mutta en kutsuisi itseäni koulukiusaajaksi. Se vaan on mun mielestä sellanen kehitysvaihe monien teinien kehityksessä, kun ollaan mukamas muita parempia ja halutaan olla vähän ilkeitä.

   • kreppi sanoo:

    No se Susse on kyl henkisesti epävakaa ihminen. Tai ainaki siltä tuntuu ko kävin vilkasemassa sen blogia ja askia. En tajuu, miten joku voi olla noin ilkee ja katkera ja suoraan sanottuna kylmä vittupää. Sehän seurusteleeki jonku toisen mielisairaan kanssa. Match made in heaven. Mut hienoa, ette ota ittees noista sen idiooteista solvauksista. Se tekee susta paljon paremnan ja oot tommosen sonnan yläpuolella. Mietin sitäki vaan, et onkohan sen seuraajakunta samalla henkisesti tasolla olevaa

    • marica sanoo:

     Onko jotenkin väärin lukea henkisesti epävakaan blogia ja vaikka tsempata sitä kommenteilla? Ei se tarkota että itsellä olisi henkisiä ongelmia, jotkut nyt vaan ovat empaattisia. En nyt tarkoita että Siljan haukkuminen olis ok tai kenenkään muunkaan, mutta aika ajattelematonta väittää mieleterveysongelmaisen ihmisen blogin lukijoita mielisairaiksi =D

Kommentoi