maanantai 07. huhtikuun 2014

Our Home / Part 2 / Kitchen

Meidän keittiöstä mä tykkään ihan sikana! Se voi johtua siitä, että meillä on vihdoinkin astianpesukone, eikä tarvitse enää joka päivä kinastella siitä kumpi tiskaa tiskit.. Muutenkin keittiö on kyllä mun mielestä kiva, sopivankokoinen ja sopivan moderni – uuni&hella yhdistelmää lukuunottamatta. :) Meiltä löytyy keittiöstä poikkeuksellisesti myös pesukone, koska kylpyhuoneessa ei sille olisi tilaa. Keittiössämme jatkuu sama teema kuin olohuoneessakin, eli kaikki on aika simppeliä ja väreinä toimii valkoinen, harmaa, musta & hopea. Malliltaan keittiömme on avokeittiö, mutta koska sen yläpuolella sijaitsee parvi, se on normaalia huonekorkeutta matalampi ja näin ollen vähän kuin oma tilansa.

id-kuva

Sovittiin myös sisustussuunnitelijan kanssa, että laitetaan teille nyt ihan mahtava arvonta käyntiin!!! Eli nyt olis mahdollisuus osallistua mukaan skabaan, jonka palkintona on kotikuiskaajan sisustuskonsultoinnin peruspaketti (arvo 240€)  josta voit lukea tarkemmin täältä.

Huom! Arvonta on valitettavasti tällä kertaa mahdollinen vain pääkaupunkiseudulla asuville. :( Pahoittelut!

Kehotan todellakin kaikkia halukkaita osallistumaan, sillä tämä on ihan ainutkertainen tilaisuus saada apua sisustuksessa askarruttaviin asioihin, tai vaikkapa virkistää kotia uusilla jutuilla näin kevään kynnyksellä! ;) Jos oma koti ei kaipaa uudistusta, niin voihan konsultoinnin antaa myös vaikkapa lahjaksi! :) Voitte myöskin osallistua arvontaan tällä kertaa kahdella eri tavalla!! Kommentoimalla postaukseen oman toimivan sähköpostiosoitteesi osallistut normaalisti mukaan arvontaan, ja kommentoimalla toimivan sähköpostiosoitteen sekä tykkäämällä kotikuiskaajasta Facebookissa (täällä) sinulla on tuplamahdollisuudet voittaa palkinto! :) Arvonnen voittaja julkistetaan seuraavassa koti-postauksessa, ja teillä on siihen asti aikaa osallistua. Onnea arvontaan! 

With love, Silja


111 Responses to “Our Home / Part 2 / Kitchen”

 1. Avatar luomukukka sanoo:

  Osallistun!

 2. Avatar Lis sanoo:

  Osallistun! :)

 3. Avatar AJ sanoo:

  Ihana skaba, mukana :)

 4. Avatar Kerttu sanoo:

  Mahtava palkinto!

 5. Avatar Tkv sanoo:

  Mistä toi omenoiden kori??? :o :)

 6. Avatar Vilja sanoo:

  mukana ollaan! olis tosi tarpeellinen;)

 7. Avatar Jenna sanoo:

  Hei, mistä toi valkonen metallihylly on? :)

Kommentoi