tiistai 08. huhtikuun 2014

School Look

Moikka moi! Tällä kertaa tyydyn vain lätkäisemään teille päivänasu-kuvat, sillä mulle iski äskön ihan kauhee migreeni.. :( Eli pidemmittä puheitta, tän näköisenä pyörin tänään koulussa. Kuvat on valitettavasti laadultaan vähän surkeita, sillä en saanut jostain syystä asetuksia yhtään kohdilleen, ja jouduin muokkailemaan valoitusta yms. jälkeenpäin..

Ps. Ompa ihanaa päästä takaisin normaaliin arkirytmiin, päivät tuntuu paljon pidemmiltä ja oon nyt kasin aikaan jo ihan väsynyt! :D

* Saatu yhteistyönä

With love, Silja


47 Responses to “School Look”

 1. Avatar ellu sanoo:

  tosi upeet vaatteet <3:)

 2. Avatar ennoj sanoo:

  Ehkä iha hyvä et meet kouluu ku necklace kirjotettu vääri :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hmm, niin.. Esimerkiksi korkeastikoulutetuille ihmisillehän ei ikinä satu kiireessä vahinkoja. :)

   • Avatar ennoj sanoo:

    Heh se oli vitsillä :) kaikillehhan virheitä sattuu! Sulla on hyvä tyyli bloggaamisessa

   • Avatar minä sanoo:

    Kannattais ennoj:n mennä kouluun kans kun ei osaa lukee kunnolla, migreenissä tuskin kamalasti kiinnostaa katella oikeinkirjotusta :) En usko, että koulutuksella on tässä tapauksessa mitään merkitystä.

 3. Avatar Nea sanoo:

  Ihana koru <3 mä tykkään niin kaikista statement koruista, varsinkin värikkäistä kun mun vaatteet on useimmin sitä musta-valkoista.. Toivottavasti näyttävät korut pysyy muodossa , ja vaikkei pysyiskään niin taitaisin siltikin käyttää ;)

 4. Avatar Ellen sanoo:

  Ihana asu!! :) mul ois semmone pieni avun tarve kun mä haluisin alkaa blogia pitämään ihan kunnolla, mutta tuntuu vähän turhalta yrittää pitää blogia yllä, kunnsitä ei seuraa juuri kukaan :D et miten saisi blogin ns ”muiden tietoisuuteen” ?

  livefearlessly-ellen.blogspot.fi

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä en oikeen osaa valitettavasti auttaa, kun en oo ikinä mun blogia missään mainostanut, ainoastaan irc-gallerian päiväkirjassa :( :D Mutta uskon kyllä että on tosi turhauttavaa!

   Eikös monet mainosta eri keskustelupalstoilla (esim. demi.fi), ja muistaakseni myös facebookissa on jotain bloggaajille tarkoitettuja ryhmiä? :)

 5. Avatar tiinaaa sanoo:

  minkä kokosia dr denimejä käytät? mietin ku oon ostamassa ja oon suunnilleen samanpitunen/kokonen kun sä :D

 6. Avatar pihla sanoo:

  mitä opiskelet? :)

 7. Avatar Jennnn sanoo:

  Kiva asu. :) Mutta sä kyllä näytät aina jotenkin ilkeeltä.. En tiiä mistä se johtuu, mutta vaikka hymyilet niin näytät niin katalalta :D

 8. Avatar Mia sanoo:

  Jyri on kuulemma ammatiltaan taksikuski :DD No ammatti miestä myöten…. :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei ole. :) Jyri tekee välillä viikonloppuvuoroja lisätienestiksi, mutta ei aja ammatikseen.. Onko sun mielestä joku työ muita huonompi? Olisiko parempi jos Jyri eläisi muiden verorahoilla eikä edes yrittäisi tehdä mitään duunia? :D

   En taida tietää ketään niin ahkeraa ihmistä kuin Jyri, joka tekee montaa eri duunia – ja tosiaan yksi näistä töistä on taksi, jossa vuorot kestävät ainakin 12h. Itse en ainakaan jaksaisi olla kahtatoista tuntia kuskaamassa kännisiä ihmisiä, ja tämän jälkeen parin tunnin yöunilla lähteä tekemään mitään muuta..

   • Avatar Nora sanoo:

    Siis mikä ihmeen kommentti toi oli mialta? Todella törkeää alkaa mollaamaan muiden työtä! Munkin mies ajaa taksia viikonlopuisin ja arkisin tekee muuta duunia ja ylitöitä on siinäkin työssä usein. Tuntuu että monien ihmisten kommentit on täällä tosi ylimielisiä ja silti nää ketä selkeesti luulee itestää pikkasen liikoja haukkuu siljaa ylimieliseksi tms. Koittakaa nyt ihmiset oikeesti oppii käyttäytymään!

 9. Avatar nellie sanoo:

  Montako lukiokurssia oot suorittanut tähän mennessä? :) eli koska olis tarkotus valmistua?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En oo miettinyt sen enempää että millä tahdilla meinaan käydä. Tietysti mahdollisimman pian, mutta ihan omalla tahdilla kuitenkin! :)

   • Avatar mitä? sanoo:

    Susta tulis loistava poliitikko. Puhut paljon, mutta et yhtään asiaa, saati että vastaisit sinulta kysyttyyn kysymykseen! Niin montako kurssia sä olet nyt siis käynyt? Ja kai sulla nyt joku aikataulu on, koska sun pitää tietyt aineet kirjottaa ja niihin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin etukäteen (jos et tiennyt)

   • Avatar Ella sanoo:

    Niin mutta kuinka monta kurssia olet suorittanut? Ei siinä mitään kiirettä ole, siskokin veti viidessä vuodessa kun oli vaihdossa yms luki pitkiä aineita :)

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     En osaa sanoa tarkkaa lukumäärää. Kursseja ei ole kertynyt myöskään sellaista määrää, että kirjoitukset olisivat vielä ajankohtaiset, ehkä kahden vuoden päästä! Tuskin niihin kirjoituksiin nyt montaa vuotta aikaisemmin tarvitsee ilmoittautua?? :)

     En myöskään halua sen enempää puida koulujuttujani täällä blogissa, tämä ei ole niitä varten. :) Blogissani käsitellään muotia, kauneutta ja hieman lifestyleä, mutta valitettavasti joudun rajaamaan paljon asioita pois, koska ihmiset eivät osaa kommentoida järkevästi. En kaipaa esimerkiksi kouluasioihini mitään negatiivistä lässytystä, hoidan sen juuri sellaisella rytmillä kun itse jaksan ja pystyn. :)

 10. Avatar Madi sanoo:

  Muistatko paljonko tolla takilla oli hintaa? Aivan täydellinen! Ihana asu muutenkin :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En muista! :( Toi takki on kyllä niin ihana, istuu tosi nätisti! :) Kiitos!

 11. Avatar Veera sanoo:

  En käsitä, minkä takia ihmisten pitää takertua pieniinkin virheisiin, kuten kirjoitusvirheisiin. Nämä henkilöthän ovat varmaan täydellisiä eivätkä tee virheitä ;) Nobody’s perfect!
  Mutta aivan ihana asu, toi takki on niin täydellinen! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No sanos muuta.. Kiitos! :)

  • Avatar ggggggggggggggg sanoo:

   varmaan ehkä senkin takia kun tämä on BLOGI.
   joskus jonkunnäköinen oikoluku on varmaan paikallaan….

   just saying..

 12. Avatar mmarica sanoo:

  Hei osaisitkohan kertoo missä metsässä tän: http://lifeofsilja.indiedays.com/2011/07/26/amazon-2011/#respond
  postauksen kuvat on otettu? :) Näyttää niin kauniilta :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hui ku on vanhoja kuvia :DD Noi on Nurmijärveltä jostain koskelta/joelta, en osaa sanoa tarkkaa paikkaa..:( Pikaisella googletuksella löyty sellanen kun Nukarinkoski, näyttää aika samalta! :)

 13. Avatar m sanoo:

  lifeofsilja
  9.4.2014 19:56
  Ei kaikkea tyhmää voi aina laittaa vitsin piikkiin.. :)

  :DDDDDDD itehän sä aina heität kaiken typerän vitsin piikkiin tyyliin ”ei tarvii ottaa niin tosissaan” sun muita vastauksia on usein näkynyt:D

 14. Avatar Julia sanoo:

  Selailetko koskaan vanhoja postauksias? Tuli vaan mieleen tosta aikasemmasta kommentista :D Mimmosia ajatuksia ne sussa herättää? Itse kun joskus erehdyin lukemaan vanhoja omia fb päivityksiä niin mut valtas niin suuri häpeän tunne et piti poistaa kaikki vanhat päivitykset xd

 15. Avatar Ida sanoo:

  Mitenköhän muilla näkyy tää sun blogisivu kännykällä? Mulla on siis iPhone ja postaukset aina näkyy tosi hyvin tässä mobiiliversiossa, mutta nää kommentit näkyy mulla ainakin aina silleen, että yks sana yhdellä rivillä :D eli varsinkin jos vastaat johonkin kommenttiin ja jos siihen vielä vastataan niin se palkki aina vaan menee kapeemmaks, tosi hankala selittää! Varmaan screenshot olis helpoin keino tähän, mutta ajattelin vaan kysyä, koska kaikkien id blogien kaa ei oo tätä ongelmaa :)

 16. Avatar emilia sanoo:

  Moikka!
  älyttömän kiva asu, ihailen sun tyyliä :) ottaa niin päähän noi ihmiset ketkä oikeen yrittämällä yrittää et löytäis jonku jutun minkä perusteella pääsis ilkeilee sulle.. Onpaha kyseisil henkilöil köyhä elämä kun ei oo muuta tekemista ku kritisoida ja keksiä pahaa sanottavaa susta… Itte oon blogin välityksellä ainakin saanu susta tosi hyvän kuvan! Tsemppiä :)

 17. Voi apua mitä kommenttia ihmisiltä. En vain ymmärrä miten joku jaksaa nähdä vaivaa ja käyttää aikaansa toisten ihmisten kyttäämiseen ja virheiden etsimiseen. Ei vaan mahdu päähän. Suosiolla on aina varjopuolensa mutta ei kaikkea tarvitse kestää. Tsemppiä. :)

 18. Avatar Ajy sanoo:

  Moikka! Millaista jalkatreeniä teet? :) Sulla on tosi kivan malliset jalat! Ja ootko näissä kuvissa laittanut huuliis jotain tiettyä voidetta kun näyttää niin ihanan sävyiseltä! :) osaatko myös neuvoa jonkin nude-värisen huulipunan/voiteen, jolla saisi punaisuutta pois? :)

 19. Avatar Eve sanoo:

  Heiii, kirjottele välillä Hipostakin jotain ja laita kuvia! Kaikkia ei ehkä kiinnosta, mut ne voi sitten skipata. Olis mahtavaa kuulla sen kuulumisia ja nähdä vähän kuvia :)

 20. Avatar Jonna sanoo:

  Kuvaatko kaikki sun kuvat sillä Olympus mini järkkärillä? :)

 21. Avatar johanna sanoo:

  Hei, mistä toi musta mekko/paita on hankittu, jossa on kyljissä noi aukot? :) se on ihana

 22. Avatar Cinsy sanoo:

  Millä ohjelmalla oot muokannu nää kuvat? :)

Kommentoi