torstai 15. toukokuun 2014

Just What I Needed

Käytiin eilen mun ystävän Petran kanssa tutustumassa Richin ja Joicon hiustenhoito ja muotoilutuotteisiin Ravintola Teatterissa Espalla. Ilma oli pitkästä aikaa ihanan aurinkoinen, ja oli kiva vaihtaa kuulumisia sekä nauttia tarjoilusta. Ohjelmassa oli kummankin tuotemerkin esittelyä stailausten muodossa, eli saimme katsella kun ammattilaiset näyttivät mallien hiuksiin miten mikäkin tuote toimii. :)

Vaikka itse tapahtuma ei sinällään ollut mitenkään kauhean erikoinen, oli ihanaa nauttia säästä, musiikista ja esityksistä Teatterin terassilla. Saatiin tilaisuudesta myös muutamia Richin & Joicon matkakokoisia tuotteita testiin, ja odotan innolla että pääsen kokeilemaan niitä! Oon ostanut laivalta joitain Richin tuotteita, ja muistan tykänneeni kovasti. :) Tilaisuuden jälkeen käveltiin äkkiä Iso Roban mäkkäriin, sillä mulla oli ollut kauheen kiireinen päivä, enkä ollut ehtinyt syödä mitään koko päivänä.. Järkyttävää! :D Kello oli siis tässä vaiheessa noin kahdeksan illalla..

With love, Silja


17 Responses to “Just What I Needed”

 1. Avatar M sanoo:

  Ompas sun kaveri kaunis!

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko tolla petralla blogia? :)

 3. Avatar Blörts sanoo:

  Luulin et saitte jotain tarjoiltavia siellä tapahtumassa, vai etkö syöny niit:( Pakko viel sanoo et ootte upeita tossa viimesessä kuvassa!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kyllä siellä oli tarjolla jotain pientä kuten tossa yhdessä kuvassa näkyy, mutta en nyt kehdannut pyytää koko pellillistä itselleni.. x)

 4. Avatar f sanoo:

  Ootteku kaksoset. Samanlaiset hiukset ja vaatteet ja poseerauskin.

 5. Avatar Heidi sanoo:

  Moi! Saitteko hyviä uusia vinkkejä tukan laittoon? :) Onko tuolla sun Petra ystävällä blogia? :)

 6. Avatar huh sanoo:

  Toi sun frendis on polttavan kuuma!!!

 7. Avatar :) sanoo:

  Rehellinen postaus sun ruokailutavoista ois oikeesti ihan huippua luettavaa näiden maitorahka-ananas-kaurapuuro-proteiinijauhe juttujen rinnalle!!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kyllä se tulee kunah keksin miten toteuttaisin sen! Saa antaa idiksiä! :)

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Tämä blogi on mennyt ihan silkaksi ”yhteistyökumppaneiden” ja ilmaisten bileiden sponssaamien tuotteiden mainostamiseksi. Tosi harmi, koska aiemmin tätä oli mukava lukea. Nyt 2/3 postauksista on silkkaa tuote-esittelyä ja siinä ei ole mitään kiinnostavaa.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tässäkään postauksessa en mainostanut yhtään mitään, kunhan olin ottanut muutamia kuvia tapahtumasta. Niin joo, yhdessä kuvassa näkyy muutama Richin tuote, mutta en ole kyllä mielestäni mainostanut yhtään mitään…. :D Hohhoijaa

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  ”Saatiin tilaisuudesta myös muutamia Richin & Joicon matkakokoisia tuotteita testiin, ja odotan innolla että pääsen kokeilemaan niitä! Oon ostanut laivalta joitain Richin tuotteita, ja muistan tykänneeni kovasti. :)”

  Ja tämäkö ei siis ole mainostusta? Hohhoijaa…

Kommentoi