perjantai 16. toukokuun 2014

Leo Shoes

Viime aikoina blogeissa ja katukuvassa on vilahdellut paljon leopardikuosia, varsinkin kenkien muodossa. Oon tässä hetken sulatellut tätä muotivillitystä josta en aluksi ollut kamalan innoissani – mutta kuten yleensä olen nyt aivan rakastunut! :D Olin siis älyttömän innoissani kun bongasin H&M:ästä nämä leo-espadrillot. :) Kaiksen lisäksi hintaa oli huimat 9,90€ joten en voinut yksinkertaisesti jättää näitä kauppaan! Iskeekö tää villitys tehin? ;)

With love, Silja


21 Responses to “Leo Shoes”

 1. Avatar Aleina sanoo:

  Muhun ainakin iskee. Itse ajattelin käydä vastaavat hakemassa Lindexiltä samaan hintaan.

 2. Avatar moi sanoo:

  täydelliset kengät <3 meinasin itsekin ostaa samanlaiset tänään :)

 3. Avatar Miina sanoo:

  Aivan ihanat kengät!! ♥

 4. Avatar pia sanoo:

  Amazing shoes, I want them :)
  http://pialunja.blogspot.com

 5. Avatar Siina sanoo:

  Vitsi, onhan noi aika gäheet…

 6. Avatar mk sanoo:

  haha, just tänään kävin itsekki ostamassa noi! on kyllä ihan huiput :)

 7. Avatar Lotta sanoo:

  Kun sellasia omasta mielestä einiinhyvältä näyttäviä vaatekappaleita alkaa näkyä enemmän katukuvassa, niin en yleensä kuitenkaan sano että ”mä en koskaan ostaa tommosta”, mulla nimittäin aika usein käy just noin, että yhtäkkiä se alkaakin näyttää omaan silmään hyvältä ja kohta kiikutan itse kaupasta samanlaisia juttuja…
  No, nää eläinkuosit on sellanen juttu joita oon kuitenkin vastustanut niin kauan kuin muistan. ja oon aina, tähän asti, ollut ihan varma että en ikinä pue päälleni mitään eläinkuosia muistuttavaakaan. mutta nyt viimeaikoina oon tajunnut, että tuo leopardikuosihan on ihan super! vaikka tommoset kengät, pakko saada kesäksi :d

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon pidempään tykännyt muutamista eläinkuosisita jutuista, mutta en oo kokenu niitä yhtään omaan tyyliin sopiviksi! :) Nyt vihdoin uskalsin ostaa ja tykkään kyllä!!

 8. Avatar Pamsu sanoo:

  Ostin itekin viime viikolla Mangosta ihanat leopardibaltsut, mutta jotenkin noi espadrillot on mun mielestä ihan järkyttävän rumia. :D mutta never say never…!

 9. Avatar Iina sanoo:

  Aivan ihanat kengät! Itse vierastan omassa tyylissäni eläinkuosisia kömpsyttimiä, mutta muiden jaloissa ne näyttää mun mielestä mahtavalta. Varsinkin nuo sun ostamat kengät on todella hienot!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Mulla on vähän sama juttu, en oikein koe leopardikuosia ”omaksi jutuksi”, mutta näihin oon kyllä niin ihastunut! :-D

 10. Avatar Ssonja sanoo:

  Ajattelin tilata nuo kengät mutta koko mietityttää.. Mulla normisti 36-37 jalka eli kumpi mahtaa olla parempi? Mikä koko sulla on?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on normisti 36, jouduin otaa 37! Siis yleensä H&M:än 37 koko on mulle tosi iso, mutta nää oli just sopivat. Eli kannattaa ottaa yks isompi!!!

   • Avatar Nea sanoo:

    Mulla sama juttu noissa kengissä, että normaalisti kaikki kengät on mulla 36, mutta noissa jouduin ottamaan 37! Eli yhden isompi koko kuin normaalisti ehdottomasti :)

Kommentoi