torstai 22. toukokuu 2014

Mukaan Maybellinen testiryhmään?

Vihdoin myös Suomeen rantautuvat paljon kehutut Maybellinen Baby lips-huulivoiteet, joista on voinut kuulla hehkutusta niin ulkomaalaisilta bloggaajilta kuin youtuben suosikki vloggaajiltakin! Tuote lanseerataan Suomeen vasta elokuussa, mutta sitä ennen Maybelline etsii itselleen 200 hengen testiryhmää, johon sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan!

Maybellinen Baby lips sarjaan kuuluu 6 erilaista ihanaa huulivoidetta, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle oma lemppari. Itse sain testiin ns. tavallisen huulirasvan sekä huulirasvan ihanalla karkin pinkillä sävyllä, joka on kyllä ihan ehdoton lemppari tulevaa kesää varten. Tuote lupaa pitkäkestoista kosteutusta, ja pehmeyttä – ihan kuten vauvan huulet! ;D Itse sain tuotteet vasta, mutta lupaan kyllä raportoida miten ne toimivat.

Haluatko mukaan testiryhmään ennenkuin tuote lanseerataan Suomessa? Sinun tulee ainoastaan ladata Instagramiin sinun tyylisesi kuva omista kesähuulistasi, ja tägätä se #babylipsSuomi & #kesähuulet kategorioihin! Tämän tehtyäsi käyt täyttämässä Indiedaysin ja Maybellinen kampanjasivulla lyhyen lomakkeen johon tulevat yhteystietosi, sekä tietenkin Instagram nimimerkkisi! Mukaan testiryhmään valitaan siis 200 ihaninta, luovinta ja inspiroivinta kuvan ladannutta! Testiryhmäläiset saavat itselleen testiin Maybellinen Baby lips uutuus huulivoideita, sekä kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 Baby lips -tuotepakettia!!! Ilmiottautumisaika päättyy 1.6!

Jos sinusta siis tuntuu sille, että huulesi joutuvat rakkaudenkesänä 2014 ehkä mahdollisesti jonkin sortin koetukselle, suosittelen hakemaan testiryhmään täältä! ;)

With love, Silja


12 Responses to “Mukaan Maybellinen testiryhmään?”

 1. Avatar Millamaija sanoo:

  Tuleeks niitä noin monta? :o

  http://avaruusponi.blogspot.com

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En osaa sanoa montako tuotetta saa, mutta veikkaisin että saa muutaman eri sävyn! :)

 2. Avatar Janine sanoo:

  Aaahhh…I have a couple of baby lips too…i love them.
  I have one with me all the time :D

  pssshhht.blogspot.com

 3. Avatar marian sanoo:

  …ja taas meillä joilla ei instagramiin ole mahdollisuutta, ei ole tsäänsiä osallistua ):

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voi hitsi, en edes tajunnut tota ennenkun sanoit! :( Ompa kurja juttu…. Some-syrjintää! :D

 4. Avatar Henna sanoo:

  Itselläni on jo babylips tuotteita. Täytyy sanoo et ne tulee aika jäljessä tänne mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Ihania ne värit tuo hyvä lookin huulille. Ja olikin aika että ne saapuu suomeen omat on jo lopussa

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo mäkin oon pidempään jo lueskellut näistä, ja miettinyt että miksi Suomesta ei löydy.. Mutta onneksi kohta löytyy! :>

 5. Avatar marie sanoo:

  Tohon sun kaupungissa koiran kanssa -postaukseen ei voi kommentoida nii kysyn tässä :) miks ette käy koirapuistoissa enää, jos siellä on muita? Näin Hipon ja teiät kerran helsingissä vähän kauempaa ja Hippo oli niin söpö!! Ihana koira teillä :)

 6. Avatar Minde sanoo:

  Nyt on pakko kysyä, että mikset hyväksynyt sitä mun edellistä kommenttia tähän? :D Siis siinä ei ollut mitään asiatonta, huomautin sulle vain siitä että teet nykyään turhan paljon näitä kampanjapostauksia ja kysyin muiden mielipidettä asiaan.

 7. Avatar Kiira sanoo:

  Tiiätkö kuinka monta kertaa yksi henkilö voi osallistua? :D

 8. Avatar kiika s. sanoo:

  Noita huulivoiteita voi tilata NordicFeel:iltä (4.50€), on jopa alennuksessa jos tilaa kolmen paketin (12.95€) :)

Kommentoi