perjantai 06. kesäkuun 2014

Stories Behind My Latest Instagram Photos

1. Eilen lähdettin iltakävelylle Kaivariin Jyrin ja kaverini Janeten kanssa, sekä juotiin muutamat sidukat. Tunnit vieri jutellessa vähän liian nopeasti, ja yhtäkkiä kello näyttikin jo puolta kahta.. Kesäyöt hyvässä seurassa on vaan jotain niin parasta! 🙂

2. Selfie, meitsie ja mitä näitä nyt on.. 🙂

3. Uudet lemppari shortsit saatu Sheinsidelta. Nää on kiva yksityskohta arkiseen asuun, ja sopii kivasti myös kesäiltojen viettoon! 😉 Shortsit löydät täältä.

id-kuva1. Lisää Raybaneita mun aurinkolasi kokoelmaan! Nää aviatorit on vaan niin parhaita, ja ottaisin ne vaikka jokaisessa värissä mitä löytyy! Lasit saatu Loveyewearilta, ja mustat löytyy täältä sekä ruskeat täältä!

2. Oon aina ihastellut tyttöjä jotka ”uskaltaa” käyttää lippiksiä jne. koska en itse koe näitä yhtään omaksi jutukseni vaikka silmääni kovasti miellyttääkin! 😀 Kuvassa näyttää ihan kivalle, mutta en kyllä uskaltais laittaa päähän mihinkään lähtiessä… 🙁

3. Sain ihanan lähetyksen Starbucksilta, nimitääin uusia Refresha energiajuomia, jotka on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista, ilman väri- tai lisäaineita. En oo vielä kerennyt näitä maistamaan, mutta palaan myöhemmin asiaan 😛

1. Olin tekemässä Showroomissa yhden promokeikan muutama viikko sitten! 🙂

2. Hipon kanssa polskimassa Lauttasaaressa.. Aika hyvä kuva vaikka itse sanonkin, tosin se näyttää ehkä vähän pelottavalta! ;D

3. Ystäväni Miran kanssa uudella Freedom-terassilla muutamilla. Mun päivää piristää aina ihan hirveesti kaikki tälläset kivat pikkutekstit.. 🙂

Toppi Sheinsideltä! 🙂

With love, Silja


No Responses to “Stories Behind My Latest Instagram Photos”

 1. Mertsi sanoo:

  Noissa aurinkolaseissa on useesti ne koot S,M,L… Niin minkä kokoset sulla on noi raybanit? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Raybaneissa ne koot on muistaakseni small, medium ja large! Mulla on yhdet smallit (musta kultaiset) ja nää uudet on kummatkin mediumia. Ne smallit pysyy paremmin päässä, mutta mun makuun ne linssit on vähän liian pienet.. Mediumeissa se linssi on mun mielestä ihan täydellisen kokoinen, mutta niitä piti vähän fiksata jotta saatiin sitten taas sangat soivaksi. 🙂

 2. Maraa sanoo:

  Upeita kuvia! Mikä sun instagram tilin nimi on? Voisit linkkaa sen johonkin tänne 🙂

 3. =) sanoo:

  kiva tämä postaus! 🙂 Haha, tuo lippiskuva on niin ihana, ja mun mielestä sulle sopii toi älyttömän hyvin! Itse pidän lippiksiä nykyään varmaan joka päivä.., sen siitä saa kun on ollut enemmän poikakavereita kuin tyttökavereita koko elämän ajan.. 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos 🙂 Mä oon kyllä myös sellanen että viihdyn paremmin poikaporukssa, kuin tyttöporukassa.. 🙂

 4. Myy sanoo:

  Onpa taas älyttömän kaunis kuva susta tuo ylärivin mustavalkonen! Ja nuo viereiset shortsit on aivan ihanat! Huolisin itsekin samanlaiset. 🙂

 5. derp sanoo:

  Heheee, mul on helppoa kun uskallan pukeutua ihan miten vain 🙂 Joskus on päiviä kun oon meikittä pieruverkkareis, välil oon nii swag olevinaan, gootimpaa, perus muodikas… oon aika kameleontti pukeutuja 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Oon kyllä samanlainen, mutta mun tyylinvaihdokset ei ehkä oo ihan noin räikeitä ;D

 6. Y sanoo:

  Harmi vaan, että tequilassa käytetään limeä eikä sitruunaa.

  • lifeofsilja sanoo:

   Toi onkin väännetty siitä sanonnasta, kuten varmasti tiedät hyvin.. 🙂 Oot varmasti negatiivisin ihminen kehen olen ikinä törmännyt, huomaatko itse ettei sulla ole ikinä mitään hyvää sanottavaa? 😀 Onneksi en itse oo samanlainen jokaisesta pikkuasiasta valittaja.

  • Emmi sanoo:

   Harmi vaan, että tequilassa voidaan käyttää myös sitruunaa limen tilalla. 🙂

   • lifeofsilja sanoo:

    Jep, varsinkin suomessa saa yleensä sitruunaa.. 🙂

    • Y sanoo:

     No kyllä taas vedettiin hernettä nenään, en kyllä tietääkseni valittanut edellisessä viestissä, satuin mainitsemaan. Limeähän siinä yleensä käytetään. Ja kyllä multa hyvääkin sanottavaa, helppo se sun on siellä huudella. 🙂

     • inkku sanoo:

      Tiesiksä Y että tequilan kanssa voi vetää vaikka ananasta, jos huvittaa..kuulostaa oudolta mutta Englannissa baarimikko tarjos meille sitä sillä tavalla.. että ens kerralla päde asioista joista tiedät 😉

  • Emilia sanoo:

   Harmi vain, että itseasiassa Suomessa tequilan kanssa tarjotaan kyllä yleisimmin sitä sitruunaa. terveisin baarimirkku Savosta. Ja valittanut ehkä et, mut pakko sun on itsekkin myöntää, et turha kommentti turhasta asiasta, piti vaan löytää jotain valittamista 😀 pösilö lapsi.

 7. Jonna sanoo:

  Moikka Silja, mikä koko sulla on noista shortseista? Arvon että mahtuuko mulle S, ku en oo ikinä sheinsidelta tilannu… Muuten käytän kyllä XS/S Lindexistä, kappahlista, H&Mstä..

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on koko S, ja se on aika nappi! Helpottaa muuten netistä tilailua jos mittaat lantion ja vyötärön, kun kaikissa nettikaupoissa kuitenkin lukee vaatteista nämä straagiset mitat. Ei tarvii enää pähkäillä kokojen välillä, tai lähteä palauttelemaan! 😀

   • L sanoo:

    Musta on tosi outoa ja oikeestaan aika ärsyttävääkin, että sun teksteissä on näin paljon kirjotusvirheitä. Tää ”straagiset” oli varmaan nyt vaan ajatusvirhe, mut joka postauksessa on yhdyssanavirheitä tai muita kirjotusvirheitä.. Kaikillehan niitä välillä sattuu, mutta tää on kuitenkin sun työ josta sulle maksetaan. Ei se varmaan ihan mahdottomia vaatis tarkastaa tekstit läpi tai kopioida ne vaikka Wordiin, joka alleviivaa virheet? 🙂

 8. Kaisa sanoo:

  Hei onks sulla minkä kokoset noi sheinsiden shortsit, onko pientä tai reilua kokoa?

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on noista S koko, ja se on just hyvä – ei oo liian kireät eikä löysät. 🙂 Sanoisin että toi S koko muutenkin vastaa aika hyvin normaalia kokoa.

 9. Ninni sanoo:

  Näytät tossa lippa kuvassa sini sabotaaaagelt :Dd

 10. Nimetön sanoo:

  Moikka! Vitsi noi shortsit on ihanat! Ja sä olet todella kaunis 🙂 saanko kysyä vetääkö Hippo lenkeillä? Meillä on ranskis (1v), joka vetää melkein kokoajan. Kuulin ystävältä että asiaan saattaisi auttaa ketjupanta? Näin ig:ssä (muistaakseni) kuvan, jossa Hipolla oli samantyyppinen ketju 🙂 eli onko teillä muutenvain kyseinen ketju joskus käytössä vai samasta syystä? Mukavaa viikonloppua 🙂 Hipolle rapsut!

  • lifeofsilja sanoo:

   Hippo vetää toisinaan, ja tätä varten käytiin se ketjupanta hakemassa. Sen käyttö vaatii omistajaltakin vähän opettelua että osaa käyttää sitä oikein, sillä muuten se ei auta koiraakaan. 🙂 On ollut tosi hyvä kapistus, eikä pidetä sitä enään ”kuristavana” vaan riittää että Hippo kuulee sen kilahduksen jos se yrittää vetää. Kuristuspantojahan ei kannata käyttää kuin koulutuksessa ja muutenkin vain hetken aikaa, kunnes on oppinut kävelemään oikein. 🙂

 11. pia sanoo:

  Cool photos 🙂
  Fashion latte with vanilla

 12. Henna sanoo:

  Hei ihan superkiva postaus! Mä en yleensä diggaile instapostauksista, koska kuvat on pieniä, huonolaatuisia ja ihan vierivieressä, eivätkä musta kerro sen suurempaa tarinaa 😀 Mutta tää oli musta mahtavan erilainen idea, ehdottomasti jatkossa lisää näitä pikkutarinoita kuvien kylkeen!!

 13. hei sanoo:

  Hei, ajattelin vaa kertoo sulle, että viiviaexandra käyttää instagramissa sun kuvia 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   En löytänyt ainakaan enää.. 🙁 Mutta kiitos paljon kun ilmoitit!<3

 14. Noora sanoo:

  Moikka!
  Tää ei nyt tähän postaukseen liity, mutta kysynpäs kumminki! Eli sullahan on tatuointi kyljessä? Sattuiko kun otit? Ite oon miettiny samaan paikkaan ottamista, mutta mietin, että onko se silleen ”herkkä” paikka ottaa tatska? 🙂 Kiva jos vastaat, haluisin tosi paljon tietää! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   No kipuhan on suhteellista ja yksilöllistä, mutta kyllä se aika paljon sattui! Katsoin juuri tatuoinnin ottamista edletävänä päivän Jersey Shoren jakson, jossa joku niistä jätkistä kävi ottamassa samaan kohtaan tatuoinnin, ja itki koska se sattui niin paljon!! 😀

   Mutta eihän se kipu kestä kun hetken aikaa, ja tatuointi on kuitenkin ikuinen. 🙂

 15. ssa sanoo:

  Hei mistä tuo lätsä on? Miellyttää kovasti silmää tuo mustan ja keltaisen yhdistelmä 🙂

 16. Annika sanoo:

  Heippa! 🙂 Puhuit että laseja piti säätää sulle sopiviksi. Kävitkö siis ihan optikkoliikkeessä vai uskaltauduitko itse säätämään?

 17. Sanni sanoo:

  Hei ! mistä oot ostanu tuon kolmannen kuvan vihreän topin mikä on noiden shortsien kanssa?

Kommentoi