keskiviikko 02. heinäkuun 2014

Festari-kampaus!

Kuten pari päivää sitten lupailin, tuun jakamaan teille muutaman mun lemppari muotoilutuotteen festarikampausta varten! Oon siis mukana Indiedaysin ja Got2b:n yhteistyökampanjassa, jonka mukana lähden perjantaina tsekkaamaan Summer Up festivaaleja Lahteen. 🙂

Mä itse tykkään pitää hiuksia auki aina kun mahdollista, ja tunnen ehdottomasti olevani parhaimmillani hiukset avoinna. Ajattelinkin siksi laittaa Summer Uppiin seuraavanlaisen kampauksen:

Mun ihan lemppari tuote on jo pidempiään ollut Got2b Powder’ful -hiuspuuteri, ja se on avainasemassa tässäkin kampauksessa. Mulla on luonnostaan niin ohuet ja liukkaat hiukset, ettei niihin saa oikeestaan millään muulla tuotteella tarvittavaa volyymiä. Olisin kuitenkin halunnut käyttää kampaukseen hiuspuuterin lisäksi muotovaahtoa, täytyy muistaa se perjantaina!! Aloitin kampauksen tekemisen laittamalla todella pienen määrän hiuspuuteria päälaelle ihan hiusten tyveen. Hieroin puuterin tasaisesti joka paikkaan, ja tupeerasin vielä lopuksi vähän.

Otin teille myös havainnollistavan kuvan siitä miltä mun hiukset näyttää ilman – ja hiuspuuerin kanssa. Mun mielestä toi ero on aika suuri, varsinkin luonnossa hiukset on todella selkeästi kuohkeammat ja paksumman näköiset! 😉

Huom! Hiuspuuteria pitää laittaa todella vähän, jottei hiuksista tule tahmaisia. 🙂

Seuraavaksi siiryin kiharoiden tekemiseen! Innostuin myös vähän fiilistelemään Sean Paulia.. ;D Odotan sen keikkaa niiin paljon!

Sitten tein loivia kiharoita muotoiluraudalla. Rentojen Beach-kiharoiden pariksi sopisi varmasti hyvin myös Got2b:n suolasuihke, jonka ajattelin vielä käydä hakemassa kaupasta ennen Summer Uppia. Te jotka ootte kokeilleet suolasuihketta, suosittelisitteko? Mä en oo ikinä kokeillut, joten olis ihan mielenkiintoista testata! 😛

Silja uusiLopuksi tein vielä kummallekkin puolelle päätä letit, jottei etuhiukset roiku naamalla. 🙂 Viimeistelin kampauksen vielä suihkuttelemalla vähän Got2b:n ihanan tuoksuista 2sexy -lakkaa, jotta kampaus varmasti pysyy paikoillaan. Unohdin ottaa kuvan lakasta, joten liitin sen nyt hienosti tohon sivuun.. :DD

Ajattelin myös tässä samalla jakaa teille mun all time favourite -hiustuotteen kun kerran Schwartzkopfin Got2b-tuotteista puhutaan! 😀 Kuten varmaan mun blogista huomaa, pidän usein hiuksia kiinni joko nutturalla tai sitten ponnarilla, jolloin mun otsan ”vauvahiukset” nousee aina ihan pystyyn… Niitä vauvahiuksia ei muuten saa kuriin yksikään hiuslakka – mutta onneksi on olemassa miesten keltainen Got2b Glued -vaha, joka on tähän hommaan the best! Tää kyseinen tuote on ainoa mitä Jyri suostuu omiin hiuksiinsa käyttämään, ja ymmärrän kyllä miksi!

Otan purkista pienen pikkurillinpään kokoisen nokareen, ja hieron kädet yhteen niin että vaha levittyy tasaisesti. Sen jälkeen levitän sitä vauvahiuksiin, vetäen niitä samalla haluttuun suuntaan. Näin saa kuitenkin helposti aikaan ns. lakkakypärän, joten tuotetta ei siksi kannata laittaa kovin paljoa. 🙂

 

Ps. Mua ja Jo’s Secret -blogin Johannaa voi tulla moikkailemaan perjantaina Summer Upissa Got2b:n asuntovaunulle klo 19.30! 🙂

With love, Silja


Lähettänyt Silja Sundberg klo 22:47 | Kommentoi

Tunnisteet:No Responses to “Festari-kampaus!”

 1. Kaktus sanoo:

  Toi lakka on ihan parasta mut haisee mun mielestä ihan kaljalle :DD

 2. Rena sanoo:

  Thanks a lot for showing your tricks – although honestly I’m not sure if they will work on my hair …
  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

 3. dsf sanoo:

  Siis miten toi hiuspuuteri käytännössä eroo perus meikkipuuterista, tiedätkö? 🙂 Jossain on neuvottu laittamaan meikkipuuteria hiuksiin tuuheuttamaan mutta vaikka laittasin sitä kilon niin en ees tunne että ois mitään 😀 toimiiko toi siis jotenkin eri tavalla?

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä oon kuullu aika paljon kaikkia omituisia/hulluja niksejä mitä tulee meikkaamiseen ja hiustenlaittoon, mutta en oo IKINÄ kuullut että joku laittais meikkipuuteria hiuksiin. 😀 Siis en osaa sanoa mitä eroa niillä perjaatteessa on, mutta sen tiedän että ne ovat kaksi täysin eri tuotetta, enkä ikinä vois kuvitella laittavani hiuspuuteria naamaan! 😀

   Hiuspuueria kun laittaa vähänkin liikaa, niin sen vaikutus menee ihan metsään. Sitä tulee laittaa ihan pikkiriikkinen määrä jakaus jakaukselta, jotta tuuheuttva vaikutus syntyy 🙂 Se antaa rakennetta hiuksen juureen, jotta ne ”jaksavat” kohota hieman. 😀

   • Rousie sanoo:

    hah, itsehän käytän tukassa meikkipuuteria aina välillä 😀 en tuuheuttamaan, mutta viemään rasvaista lookia pois x)

    • hilppa sanoo:

     Siis meikkipuuteri on puuterin ja meikkivoiteen yhdistelmä, voidemainen tuote, miten te sitä laitatte hiuksiin?
     Irtopuuteri on jauheinen viimeistelytuote, kivipuuteri sama tiivistettynä.

 4. J sanoo:

  Suosittelen kyllä suolasuihketta!! Mulla on tosi ohuet hiukset ja liukkaat eikä kiharat tunnu ikinä pysyvän.
  Tällä viikolla oonkin kokeillut ekaa kertaa pyyhekuiviin hiuksiin ja föönännu ja sitten muotoiluraudalla kiharat ja on pysyny miljoona kertaa parempana kiharat! Se antaa sellasta kivaa rakennetta ja pitoo hiuksiin varsinkin kun on luonnostaan liukkaat hiukset 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Oi kiitos paljon vinkeistä, kuullostaa just täydelliseltä! 🙂

 5. emma sanoo:

  Todellakin kannattaa ostaa suola suihke!

 6. aurora sanoo:

  Hei, voitko tehdä postauksen festariasusta?? Mitä aijot laittaa Summer uppiin päälle 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   En usko että kerkeän tekemään enää tänään.. 🙁 Musta tuntuu että meen ihan shortsit+toppi+bootsit yhdistelmällä 🙂 Ja tietty varmuudeksi jotain lämmintäkin mukaan. 😀 Jos on tosi paska ilma niin korvaan shortsit nahkahousuilla!

 7. inski sanoo:

  osaatko sanoa mikä on toi väri sun hiuksissa? tai millä sävyllä oot viimeks värjäillyt? täydellisen sävynen, tommosta on haettu pitkään!!

  • lifeofsilja sanoo:

   Se on Garnien Olian Tumman vaalea, eli 7.0! Mutta huom! mun latavat on niin blondatut, että väri ei tarttunut sinne lähestukoon yhtään, älä siis odota samanlaista tulosta jos sulla on jonkun muunlainen lähtötilanne! 🙁

 8. Ninni sanoo:

  Oi pitääki kokeilla tota vahaa! Mulla on nimittäin sama ärsyttävä ongelma, että noi ”vauvahiukset” on aina ihan pörrössä ja pystyssä kun haluis laittaa hiukset ponnarille 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo suosittelen kyllä todella lämpimästi! Mä oon käyttänyt tota jo varmaan kaks vuotta! 😀

 9. Suvi sanoo:

  Kuinka paljon tuo hiuspuuteri ja vaha maksavat? On meinaan mullakin ikuinen ongelma hiusten lattanuus ja erityisesti nuo fucking vauvahiukset joten olisi varsin toivottut tuotteet täällä, mutta muuton alla rahatilanne on aika tiukilla 😀 sulla on ihanat hiukset 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Apua nyt kysyit pahan, en yhtään muista! Jyri ostaa aina ton vahan kun se on vähän niinkun sen (:D) mutta veikkaan että kummatkin on alle 15€? Hiuspuuteri varmaan joku 7€ ja vaha vähän yli kympin! 🙂

   • Suvi sanoo:

    Okei, kiitos, toivottavasti ehdin pian käydä ostamassa! 🙂 nytkin joka ikinen vauvahius ihan pystyssä kun töissä ollut hiukset nutturalla…

 10. Kata sanoo:

  Vau noi Got2b:n tuotteet vaikuttaa todella lupaavilta. Toi lakka on mulla monesti ollutkin ja tykkään niin tuoksusta kuin kokonaisuudestakin – kyllä se pitää!:)

  • lifeofsilja sanoo:

   Sama juttu täällä! Ellen väärin muista niin mulla on ollut tota samaista lakkaa ekan kerran yli 5 vuotta sitten! 😀

 11. Sara sanoo:

  vitsi tota hiuspuuteria on pakko testata, nimittäin mun hiukset näyttää ihan samalta kuin sulla tossa ennen-kuvassa! kiitos vinkistä ! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Kannattaa kyllä testata! :> Luin myös jostain blogista, että sisältö on oikeastaan täysin sama kuin Osis:in Dust it -hiuspuuterissa, joka on tuplasti kalliimpaa! 🙂

 12. Anni sanoo:

  Mulla se suolasuihke ei ainakaan hirveen hyvin toimi, paitsi jos teen vaikka letin tai nutturan yöksi ja suihkutan sitä päälle niin antaa pientä kiharaa. ja mulla on vielä aika helposti kihartuva hiustyyppi. MUTTA kyproksella ollessa kun sitä samalla tavoin käytin, niin aamulla mulla oli lähes afro :’D Jos on siis kostea ilmasto niin toimii!!

  • lifeofsilja sanoo:

   Okei 🙁 No kai se toimii jokaisella vähän eritavoin! 🙂

 13. sarpukka sanoo:

  Onko tuo hiuspuuteri oikeesti noin hyvä? Pysyykö kokopäivän noin kuohkeena hiukset?
  Itellä on kans tosi ohut ja lättänä tukka, ja tuntuu ettei mikään muukun hiuslakka ja tupeeraus siihen auta.. Oon kokeillut four reasonin hiuspuuteria, mutta ei se toiminut minun hiuksiin ollenkaan.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulle ei tulis mieleenkään enää käyttää tupeeraus+hiuslakka komboa hiuspuutereiden kokeilemisen jälkeen, se verran parempi lopputulos syntyy näillä! 🙂 Ja jos hiuspuuteri ei sovi sun hiuksille, niin useimmat kuivashampoot antaa saman efektin mulla! 🙂 Hiuspuuteri on hieman ”tahmaisempi” kuin kuivashampoo, mulla vaan alkoi päänahka protestoimaan kun käytin lähes päivittäin kuivashampoota! 🙁

 14. Ida sanoo:

  Ahh kiitos! Mä marssin tästä kauppaan hakemaan tota pelastusainetta törröttäville vauvahiuksille!:D

  • lifeofsilja sanoo:

   Toi on kyllä ihan loistava tuote, ainoo joka mulla toimii! 🙂 Iso plussa myös hinnasta ja riittoisuudesta. 😛

 15. Ihanaa! sanoo:

  Mä näinkin sen sun instakuvan ja huhhuh mikä volyymi siinä oli!! Olin jo tulossa kysymään, että miten toi on mahdollista mut onneks teitkin kokonaisen postauksen asiasta! 🙂 Mutta siis, pitikö toi hiuspuuteri sulla koko päivän? Mulla nimittäin ainakin kuivashampoon kanssa käy niin että päivän aikana lässähtää 🙁 Entä likaako toi hiuksia jollain tavalla?

  • lifeofsilja sanoo:

   Hiuspuuteri on siitä hyvää, että vaikka hiukset päivän aikana hieman lässähtää, niin sit ei tarvitse lisätä ollenkaan. Riittää että pöyhit hiuksia sormenpäillä uudelleen, niin tuote ”aktivoituu” jälleen! 🙂

 16. Tinde sanoo:

  Hei, entä se kilpailu ja sen voittaja?

  • lifeofsilja sanoo:

   Julkistan sen kunhan kerkeän! 🙂 Nyt oon muutamat viimepäivät ollut koko ajan jossa, joten en valitettavasti ole kernnyt. 🙁

 17. Joo sanoo:

  Ensin sanoit, että tykkäät pitää hiuksia auki aina kun mahdollista, sitten sanoitkin että pidät usein hiuksia kiinni. Hmm..? 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Useimmiten on helppo vaan vetäistä hiukset nutturalle, varsinkin jos on kiire. Mun hiuksissa on ainakin paljon enemmän tekemistä jos haluan pitää niitä auki. 🙂 Yritän siis pitää hiuksia paljon auki, mutta on useimmiten on vaan helppo laittaa ponnarille/nutturalle! 😀

 18. Linda sanoo:

  Heei pakko kokeilla tota vahaa, kiitos vinkistä! 😀 Mulla kans sojottaa vauvahiukset ihan joka suuntaan, kun yritän pitää hiuksia kiinni. Ja tuttu tunne toi et mikään lakka ei auta ihan yhtään. Pitää oikeesti hankkia tota vahaa heti kun vai ehdin.

 19. susann sanoo:

  Tuo on kyllä kaikista kokeilemistani hiuspuutereista paras! Toinen hyvä, jota mulla on kokeilussa nyt, on Pirkka! mutta näillä on muistaakseni vain euron hintaero ja tuotehan on kovin riittoisaa, joten jatkossa taidan ostaa tätä got2be:n versiota 🙂

 20. Myy sanoo:

  Käännät kyllä pään kuin pään festareilla. Tuo kampaus on sulla aivan ihana. Olet todella kaunis! 🙂

 21. josa sanoo:

  KIITOSKIITOSKIITOS! et arvaakaan paljonko olen tapellut omien vauvahiuksieni kanssa! Ei olisi ikinä tullu mieleen kokeilla miesten tuotteita 😀 pelastit monet aamut juuri 🙂

 22. henna sanoo:

  Tosi ihania kampauksia, semmosia mitä ite psytyy helposti tekemmään :)!
  Nyt näin partuei-kampaajana on pakko viilata pilkkua että toi glue ei oo vahaa vaaan geeliä 🙂 mutta ihana blogi sulla ja ihanaa ja aurinkoista kesää sulle :)!

  • henna sanoo:

   Ja tohon äsköseen mun kommenttiin vielä et kannattaab kokeilla sitä suolasuihketta, ite ainajkin ihan rakastuin heti kun se tui markkinoille :D!

 23. Saara sanoo:

  Oho! Onpa hyvää hiuspuuteria 🙂 Itse en tuuheutta tarvitse yhtään lisää 😉

  http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi