perjantai 05. syyskuu 2014

Behind The Scenes

Mun päivä starttas tänään kuvauksilla Suvilahdessa. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja mulla muutenkin hyvä fiilis, joten mikä oiskaan voinut parantaa päivää entisestään? No tietysti maskeeraajan penkkiin istahtaminen ja upeat stylistin valitsemat vaatteet! Vaikka kameralle poseeraaminen ei ookkaan mulle mitään lempihommaa, niin mä kyllä alan pikkuhiljaa lämpeemään tälle ”mallina” olemiselle! Varsinkin kun mukana on huippuhyvä Olympuksen kuvaaja Damian McGillicuddy ja hänen tiiminsä suoraan briteistä. :)

id-kuvaKuvassa upea Aino!

Kuvattiin yksi lookki aivan upeilla vaatteilla ja vähän neutraalimmalla meikillä, ja kaksi eri ”beautyshottia” hienoilla ja erikoisilla meikeillä. En halua laittaa teille lookeista vielä sen enempää kuvia, sillä tarkempaa juttua kuvauksista on tulossa kuun loppu puolella. ;) Pidetään sormet ristissä että kuvista tulee yhtä upeita, kuin fiilis joka mulle jäi tästä päivästä! Pakko vielä loppuun hehkuttaa että; God i love my job!!

Hyvää viikonloppua kaikille! ♥

With love, Silja


6 Responses to “Behind The Scenes”

 1. Avatar Rena sanoo:

  Thanks for this really interesting insights :)
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   The final images will be published at the end of the month! ;)

 2. Avatar vera matilda sanoo:

  Kai laitat valmiita otoksia tänne? :) niin hienolta näytti tuo yksi!
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 3. Avatar jelena sanoo:

  näyttää kyl makeilt noi meikit!

  http://karhu-junassa.blogspot.fi/

 4. Avatar camilla sanoo:

  Kuulostaa huikealta kokemukselta. Mallina oleminen on ihanaa aina niin kauan, kun kuvaaja on henkilö, jonka seurassa on rento ja mukava olla. :) Silloin tulee yleensä niitä parhaimpia kuviakin..

Kommentoi