torstai 30. lokakuun 2014

Aivopieruja :D

(Videoon pääset myös tästä.)

Tällänen video syntyi, kun mun piti kuvata teille päivitetty versio mun meikkipohjasta… Arvostan kyllä ihan hirveesti kaikkia bloggaajia jotka tekee hyviä videoita, sillä mä en vaan yksinkertaisesti pysty siihen. 😀 Kun koitan olla mahdollisimman rento puhuessani kameralle, on matsku nimenomaan tälläistä. Ehkä harjoitus tekee mestarin, ja mun pitää alkaa kuvailemaan näitä vähän enemmän..? 😉

With love, Silja


No Responses to “Aivopieruja :D”

 1. Noora sanoo:

  Olisiko mahdollista saada linkki? 🙂 mun puhelin ei jälleen suostu näyttämään tuota mitenkään..

 2. Viivi sanoo:

  Mulla ei ainakaan näy videota? Johtuukoha mun puhelimesta vai mistä 😮

 3. Nane sanoo:

  En ole koskaan tainnut kommentoida blogiisi vaikka olen jo useamman vuoden roikkunut mukana, mutta tää video oli niin loistava että nyt on pakko 😀 Ihanaa nähdä tätäkin puolta koska tosiaan useimmat videopostaukset bloggaajilla tuntuvat olevan hiukan siloteltuja, tämän tyyppisiä juttuja olisi mahtava nähdä lisää. Hippokin oli niin suloinen tässä (tai no, ainahan se on), että olisi tosi kiva nähdä siitä enemmänkin videoita 🙂 Jotain yhdessä puuhailua ja lenkkeilyä, joku päivä Hipon kanssa tms jos joskus sattuisi tulemaan inspiraatio siihen 😀

 4. saara sanoo:

  Haha, hauska. 😀 Vaikkei saatukkaan meikkipohjavideoo, niin ei menny kyllä matsku ihan hukkaan. Aamun piristys.

 5. Hehwhwhw sanoo:

  Hahahaa ihan hiton hyvä video!! Pelastit mun aamun

 6. Annio sanoo:

  hehhe, musta toi video oli just hauska 😀 tuli hyvälle tuulelle!

 7. paula sanoo:

  ihana 😀

 8. Ida sanoo:

  Ootpas ihana! :D♡

 9. miu sanoo:

  Heh, ihana video 🙂

 10. Laura sanoo:

  Tää oli just hauska ja erilainen video! 😀 Hippo on kyl sellanen persoona että – ootte paras parivaljakko! <3

 11. Siina sanoo:

  Buaahahaaa! Nyt meni kyllä putkeen….

 12. saara sanoo:

  Ehkä voisit koittaa sellasta vlogityyppistä kuvaustapaa että otat vaan kameran käteen ja kuvailet pieniä pätkiä pitkin päivää ja editoit ne yhteen 🙂 jos se vois olla rennompaa ja helpompaa kun olla suoraan kameran eessä ja koittaa muistaa mitä on suunnitellu kertovansa 😀

 13. Laura sanoo:

  Haha, mulle tää video ainakin sai hymyn huulille ;D

 14. ll sanoo:

  Eikä, ihana!! :Dd

 15. moooi sanoo:

  :DD näytät vähän ffp-jenniltä tolla videolla 😀 Ihana Hippo!<3

 16. kaneli sanoo:

  Oot ihana!! :-D♥ Ihan paras video, ja ihana Hippo <3

 17. Suvi sanoo:

  Ihan mahtava pätkä! 🙂 ehdottomasti videoita ylipäänsä lisää ja varsinkin tällasia rentoja pätkiä missä oot just oma ittes 🙂 tästä jotenki välitty se millainen ihminen oikeasti olet kun välillä sun kuvista tulee sellainen ehkä hiukan itseriittoisen ihmisen vaikutelma, ja todellakaan en siis tarkoita pahalla, vaan meinaan sitä kun on asukuvia ja muita joissa oot aina niin upea ja täydellinen ja joskus jotenkin kovakuorisen näköinen niin tolla videolla olit ihanan rento ja tuli sellainen olo että sut ois ihana tuntea ihan oikeasti 🙂 harvinaisen sekava kommentti, mutta toivottavasti ymmärsit pointin oikein. 🙂

 18. Suvi sanoo:

  Niin ja Hippo oli tässä (ja on muutenkin) ihana! Tuli ikävä omaa koiraa. Onneks tänään pääsee vanhemmille taas katsomaan sitä! 🙂

 19. nuunuu sanoo:

  IHANAN valkoiset hampaat! Miten oot saanu niistä noin valkoset?

 20. ihanuus sanoo:

  Apua Silja sä oot niin ihana! Näitä videoita katon aina hymyssä suin, ja tää video pelasti mun päivän, kiitos siitä<3 Toi oli ihan paras toi "mä tajusin et mul ei ookkaan asiaa" 😀 Sä oot ihan huippu tyyppi, jatka samaa rataa ihanuus<3

 21. Eve sanoo:

  Silja oot ihana, en kestä! Just hyvä video, piristi 🙂

 22. Kiiu sanoo:

  pakko kysyä et mitä sulla on huulissa tossa videolla? Näyttää kivalta 🙂

 23. miiu sanoo:

  vau, sopii sulle tosi hyvin noi korvakorut! en edes tienny tosta traguksesta, mutta tosi kiva varsinkin toi ylärustokoru! 🙂

Kommentoi