perjantai 28. marraskuun 2014

Boots For Every Weather

Heippa murut! Pitkästä aikaa olis vuorossa vähän kenkäkampanjaa, sillä mut otettiin mukaan Indiedaysin ja SORELin yhteis kamppikseen, jossa pääsin tutustumaan näihin laadukkaisiin kenkiin. Merkinä SOREL oli mulle entuudestaan tuttu (tietty?), mutta kyseisen merkin kenkiä en ollut aikaisemmin päässyt testaamaan. Mulla oli jo entuudestaan sellainen mielikuva, että SORELin kengissä yhdistyy laatu, mukavuus ja kaunis ulkomuoto – ja aivan oikeassa olin.

Sain itselleni kahdet omavalintaiset kengät, ja päädyin yllä näkyviin ”korkkari-kumppareihin” sekä alla näkyviin bootseihin. Meillä on täällä suomessa niin paljon loska- ja sadekelejä että laadukkaat, vettäpitävät kengät on ihan must have. Mä ainakin itse vihaan tallustella esim. kaupungilla märissä kengissä, ja oon tykännyt ihan jo sen vuoksi panostaa hieman laadukkaampiin syys/talvikenkiin.

Valitsin korolla varustetut Medina II kumisaappaat nimenomaan kaupungilla oloa, tai hieman parempia tilaisuuksia silmällä pitäen. Mun mielestä kengät on tyylikkäät ja hyvät jalassa, mutta erityisesti huomion kiinnitti heti toi korossa oleva metallinen laatta, joka tuo niille heti vähän erilaista särmää. Nahkaiset koristeet saa myös halutessaa irrtoitettua kengästä, jolloin jäljelle jää vain musta kenkä ja koron yksityiskohta. :)

id-kuva

Kuitenkin jo ennen kumisaappaita mun huomion kiinnitti nämä ihanuudet! Slimshortie bootsit oli vaan ihan mun näköiset ja kivaa vaihtelua ainaisten mustien kenkien tilalle! Kyllä kelpaa tallustella koululle ja muihin menoihin näin tyylikkäissä bootseissa, jotka tietysti kestävät myös sitä vettä. Veikkaampa että näistä tulee mun tän talven lempikengät, sillä ne on tyylikkäät, mukavat jalassa ja menee oikeestaan säällä kuin säällä!

Mun olis tarkoituksena tulla vielä vähän myöhemmin näyttämään teille parit eri asukuvat näistä kyseisistä kengistä, mutta sillä välin te voitte käydä osallistumassa kampanjasivulla SORELin lukijakilpailuun, jossa voit voittaa tietysti vapaavalintaiset bootsit myös itsellesi! :) SORELin löydät myös facebookista sekä Instagramista @SORELfootwear ja #SORELstyle

With love, Silja


35 Responses to “Boots For Every Weather”

 1. pia sanoo:

  Beautiful look, the boots are great!
  Fashion latte with vanilla

 2. Amanda sanoo:

  Moi! Käytätkö nykyään pidennyksiä vai onko kaikki sun omaa hiusta? Jokatapauksessa ihana tukka sulla :)

 3. sonja sanoo:

  Oon vieläki järkyttyny, ettet ookkaa niin pitkä ku kuvittelin (mullistus tapahtui viime vastauspostauksessa) ja nyt tulee katottua näitä kaikkia kuvia ihan uudella silmällä :D mutta aivan ihana olet :-*

 4. Suvi sanoo:

  Kivat kengät ja asu! :) kuka yleensa ottaa sun asukuvat?

 5. miimi sanoo:

  pipo pilaa kyllä asun :D

 6. kaija sanoo:

  Aivan ihanat, varsinkin nuo ensimmäiset! Onko kuinka hyvät jalassa? On varmaan pakko itseliekin tilata ;)

 7. sini sanoo:

  Järkyt kengät mut sä oot upee niinku aina ! <3 :D

 8. Karoliina sanoo:

  mistä toi takki? :)

 9. Tuju sanoo:

  Oi että miten kauniita kuvia!
  Enkä tiennytkään että Sorelilla on tollasia nätimpiä ja naisellisempiakin kenkiä. :-D Hauskan näköiset nuo ylemmät :-)

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo mun mielestä Sorel on panostanut tähän esteettiseen puoleen ihan huolella! :) Tykkään kovasti!

 10. ida sanoo:

  Onks noi sun omat hiukset?:-)

 11. H sanoo:

  Oletpa ollut kauniina liikkeellä! Sun hiukset näyttää hyvältä, minkä merkkiset nämä sun nykyiset pidennykset ovat? Laadukasta vaaleaa pidennyshiusta tuntuu olevan vaikea löytää, joten kaipailen vinkkejä. :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on Rapunzelin Quick&Easyt, ne on ihan lempparit! Kiitti! :>

 12. Eläimet :( sanoo:

  Todella harmi, että taitaa kaikissa kilpailun vaihtoehdoissa olla nahkaa. Kuluttajana en halua ostaa tuotteita, joissa on nahka- tai turkissomisteita, en myöskään kannattaa kilpailuun osallistumalla. Muistaakseni Sorelillakin olisi ollut ihania tuotteita, jotka ovat vegaaneja. Ulkonäöllisesti molemmat valintasi olisi ollut mieleisiä.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä itse taas nimenomaan suosin hyviä nahkaisia kenkiä, jotka säilyy käytössä hyvänä, ja on usein myös parempia jalalle. :) Eikä tarvii ostaa niin usein uusia!

 13. Vilmaaa sanoo:

  Moikka! Oon lukenut sun blogia alusta asti ja tää on miun ehoton lemppari :D Miul on itelläni tosi samantapanen tyyli ja tääl on lähes jokainen asu ollu sellanen minkä voisin itekin päälleni vetästä.
  Tuli mieleen, että tiiätkö yhtään mistä pystyisin tämän/samantapaisen mekon ostaa? :) http://lifeofsilja.indiedays.com/2013/12/09/ivyrevel-dusk-dress/

 14. Tinja sanoo:

  Noille ekoille kengille en oikein syttynyt, mutta matalakantaiset saappaat näyttävät kivoilta! :)

 15. Emma sanoo:

  Onko sulla tällä hetkellä pidennykset päässä?:)

 16. Ajy sanoo:

  Kerrassaan upeat nuo jälkimmäiset!

 17. ninni sanoo:

  ääh en kestä sulla on niiiin ihana hymy :) tosi kaunis ja valkonen :) ja noin kengät on kun tehty sulle :) teit siis hyvän valinnan ;D heh

 18. Katja sanoo:

  Ihana takki!

  katjazzlife.blogspot.com

 19. Linda sanoo:

  Heippa!

  Ihania kuvia! Mistä mahtaa tuo musta neule olla? :)

Kommentoi