keskiviikko 03. joulukuun 2014

Christmas Feel

Oltiin sovittu täksi päiväksi Petran kanssa shoppailu/lounastreffit keskustaan, ja ah miten jouluinen tunnelma siellä vallitsi!! :D Ainoastaan lumi puuttui, mutta jos multa kysytään niin sitä ei välttämättä edes tarvittaisi tänä vuonna.. No okei, jouluaattona voisi olla vähän valkoista maassa, mutta muuten oon ihan tyytyväinen tähän lumettomaan&loskattomaan säähän. :)

Koitin etsiä keskustasta itselleni jotain biletoppia ja Petra puolestaan metsästi mekkoa uudellevuodelle – kummatkin tuloksetta! :( Käytiin myös syömässä Piknikissä, juomassa jäälatet Johdossa sekä koluttiin jokainen mahdollinen vaatekauppa läpi.. Ihme kyllä mulle ei tarttunut yhtäkään rättiä matkaan, mutta kauneusjuttuja ostin senkin edestä. ;D

id-kuva

Mulla on muuten ollut Hipon suhteen todella huonoa onnea viimeaikoina.. Viikko sitten Hippo oli lähellä kuolla myrkytykseen, ja nyt sillä epäillään märkäkohtua! Oon ihan rikki kaikkien näiden juttujen jälkeen, ja vasta huomenna aamulla selviää mikä sillä nyt on. :( Toivotaan parasta ja pidetään sormet ristissä huomista eläinlääkärireissua varten!

With love, Silja


61 Responses to “Christmas Feel”

 1. Avatar o sanoo:

  kannattaa opetella pitämään koirastas vähän parempaa huolta ;-)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kaikki ei ole valitettavasti omistajan käsissä.. :) Hippo on mulle koko elämä, ja pidän siitä aina parasta mahdollisinta huolta.

   • Avatar Liisa sanoo:

    Siis voi kamala miten kamalia ihmiset voivatkaan olla?! Heti, jos koiralle tapahtuu jotain, niin se oikeuttaa heti haukkumaan huonoksi koiranhoitajaksi.. En vaan käsitä, mikä ihmisiä vaivaa..

  • Avatar Tiia sanoo:

   Hitokseen pistää vihaks tällästen paskapersejarkkojen kommentit! Jumaliste! -.-
   Tiedän itse miten järkyttävää se on kun on oman Koiran elämä vaakalaudalla. Hipolle supervoimia, toivottavasti kaikki kääntyy hyvin :)

 2. Avatar Heidi sanoo:

  Saanko kysyä mitä myrkkyä hippo söi? Meidän koira söi pari kuukautta sitten reseptilääkkeitä, kun olin valmistautumassa ulos kaverini kanssa. Se halusi huomiota ja teki jotain tuhmaa. Kukaan ei tiennyt miten koira reagoi lääkkeeseen, ei edes Viikin eläin sairaala. Voi olla ettei mitenkään tai sitten hyvin huonosti. Syötimme 40 hiilitablettia varmuuden vuoksi, ei ollu muuten helppo ja nopea juttu! Kamalaa jos koira olis kuollu! Huh! Kukaan ei tuntunut ymmärtävän kun halusin jäädä kotiin valvomaan koiran kanssa. Ei paljon biletykset silloin ollu mielessä. Koiran tilahan olis voinu pahentua. Olin vielä silloin eroamassa miehestäni, jos koirakin olisi menny…

  En tiedä miksi kerroin tän. Tsemppiä :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kuullostaa samanlaiselta stoorilta.. :) Ei osattu mullekkaan sanoa viikissä mitään, onneksi saatiin Hippo oksentamaan! Kiitos tsempistä!<3

 3. Avatar ott sanoo:

  ahhhahaa

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   lapsellista. :)

   • Avatar Enni sanoo:

    Miten kukaan edes voi oikeesti tulla tänne naureskelemaan tällaiselle vakavalle ja varmasti rankalle asialle! En ymmärrä ihmisiä joskus – en ollenkan! :(

    Toivotaan hipolle vaan parasta <3 ja kauniina olet ollut liikenteessä!

    • Avatar laura sanoo:

     Kauheita nää kommentit, mä en kans ymmärrä miten jotkut voi olla noin ilkeitä! Ei taida itellään olla koiraa, niin ei ymmärrä kuinka rakas se koira oikeasti onkaan…

     Mäkin toivon Hipolle parasta, toivottavasti kaikki on kunnossa!! ♥ ja tsemppiä sulle! :)

     • Avatar Anna sanoo:

      Samaa ihmettelen itsekin. Sinällään ihan se ja sama, vaikkei Siljasta tykkäisikään, mutta musta on kauheaa, jos jonkun mielestä eläimen kärsiminen on jollain tapaa naurun asia.

 4. Avatar plöööööö sanoo:

  syötitkö hipsukalle suklaata xD

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En usko että kukaan koiran/kissanomistaja syöttää lemmikilleen suklaata? :) Miksi olisin tehnyt niin?

   • Avatar Emmi-Juulia sanoo:

    Pakko kommentoida tähän. Meillä kotikotona koirille ostetaan joka vuosi jopa omat suklaiset joulukalenterit. Koiria löytyy perheestä 5. Äiti kouluttanut koiria työkseen 10 vuotta ja ihan tarkoituksella saavat suklaata vaikka silloin kun ihmiset itse syövät. Normi suklaa ei ole niin vaarallista kuin vaikkapa tumma suklaa. Ja sipuli on vielä vaarallisempaa. Näiden kaikkien varsinaiset haitat kuitenkin melko mitättömät.

    • Avatar xod sanoo:

     Vaikka ei hengenvaarallista oiskaan niin miks pitäs silti syöttää?! Eihän se nyt voi olla mitenkään erityisen hyväksikään koiralle tai muullekaan eläimelle… Suklaa on ihmisten herkku, koirilla on omat.

     • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

      Samaa mieltä kuin xod. Vaikka se koira ei silminnähden siitä oireilekkaan, niin se on silti elimistölle huonoksi. En ymmärrä miksi koiraa pitää inhimillistää, se on eläin ja sille on nimenomaan omat herkut. Jos olisin sinä, en välttämättä huutelisi että äitini on koirakouluttaja, ei nimittäin anna kovin ammattitaitoista kuvaa. :D

 5. Avatar emma sanoo:

  Oot kyllä aina yhtä upeena! Tosi kamala toi Hipon tilanne kyl…Oman koiran kohdalle sattu märkäkohtu sen ollessa 11kk ja olin about 8vuotta haaveillu koirasta ja lopulta kun se oli mun, meinaan menettää sen, no mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt mun neiti onkin jo 3vuotta (Y) tsemppii sulle! Eiköhän kaikki käänny parhainpäin, pidetään peukkuja, että Hipon tilanne ratkee…Paljon rapsutuksia pikkuiselle ja sulle jaksamisia!:) (Y)

 6. Avatar jj sanoo:

  Voi Hippoa, tosi ikävä kuulla.. Toivottavasti kaikki kääntyy hyväksi. Tsemppiä Silja <3

 7. Avatar minka sanoo:

  Ihme porukkaa liikkeellä… Haukkuvat heti omistajaa jos koiralla on jokin? Ihan niin kuin nämä kyseiset kommentoijat tietäisivät itse mistään mitään :D

  Toivottavasti Hipon tilanne kääntyy parhain päin!=)

 8. Avatar nina sanoo:

  Ihana takki! Mistä toi on ja mahtaakohan löytyä vielä? Ja voi hitsi miten ikävää toi Hipon juttu! Toivottavasti ei oo mitään vakavaa.. paranemisia pikkuselle:)

 9. Avatar Heidi sanoo:

  Meidän pikku chihulla todettiin pari vuotta sitten märkäkohtu. Kohtu oli ollut tulehtumistilassa jo pitkään ennen kuin koira antoi mitään merkkejä asiasta. Yhtäkkiä koiran tila huononi ja mentiin päivystykseen ja kohtu saatiin leikattua. Olisi kuulemma ollut enää pari päivää elinaikaa mutta onneksi päästiin pikaisesti leikkaukseen. Toivottavasti saatte selvyyden Hipon suhteen ! :)

 10. Avatar Frida sanoo:

  Oi kauheeta toivottavasti hippo paranee ! Paljon voimia sulle ja haleja hipolle <3 mullakin on koira ja se on mulle ihan älyttömän tärkeä onneksi sillä ei ainakaan toistaiseksi oo tapahtunu mitää, kynsi katkennut ja silloinkin huoli oli älytön.. en oikein edes tykännyt pentuajasta vaikka se ihanaa olikin mut pelkäsin niin että sille sattuu jotai jne.. ja itken vieläkin joka kerta kun vien sen hoitoon , ja ikinä ei oo ollu viikkoa pidempään missään ja sekin oli mun vanhemmilla:D

 11. Avatar petra alina aurora sanoo:

  Voi ei! Oikeesti tsemppiä tosi paljon! <3

 12. Avatar Satu sanoo:

  En ymmärrä mitä noi jotku kommentoijat oikein ajattelee…ääliöitä.
  Piti vaan tulla sanomaan, että oon seuraillu sun blogia jo pitemmän aikaa (oon saanu tosi paljon tsemppiä oman eron käsittelyynki) ja taidat olla mun wcw everyday! Vau :)

  Tosi paljon tsemppiä Hipon kanssa!

 13. Avatar Minna sanoo:

  Herranjumala oon järkyttyny noista muutamasta kommentista ! Ei kukaan voi edes ajatella tommosia ”hahaha”/”pidä lemmikistäs parempaa huolta” -tyyliin.
  Sairasta porukkaa. Ihan kuin jokainen sairaus tms olisi omistajan aiheuttama.. Ei.
  Toivottavasti Hipon tila kohenee ja asiat selviää. Ite oon ainaki iha paniikissa jos mun elukalla on joku hätä ja olo on iha kamala tuloksia odotellessa. Tiedän tuskasi :(

 14. Avatar Sara sanoo:

  Voi ei, mä pidän täällä sormet ristissä, ettei Hipolla ois mitään vakavaa! Inhottavia kommentteja oot saanu… :/ Sellasten ihmisten, joilla ei ole lemmikkiä, on tosi vaikea ymmärtää, miten tärkeä se oma koira tai kissa on. Alkuvuodesta meidän koiraa kolme kertaa isompi koira pääsi omistajaltaan vapaaksi ja hyökkäsi meidän koiran kimppuun, kun oltiin lenkillä. Vaikka tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja muutamalla pienellä paikkauksella, en oo ikinä kokenut mitään niin hirveetä, kun jouduin katsomaan ja kiljumaan, kun se toinen koira retuutti meidän koiraa kasvoista. :( Sen jälkeen meidän koira (ja minä) on pelännyt kaikkia tuntemattomia vapaita koiria…

  Anyway, Hipolle rapsutuksia! :)

  • Avatar :( sanoo:

   Meille kävi noin kesällä, isompi koira oli vapaana ja puri meidän pienempää koiraa. Ei ehditty edes eläinlääkäriin lähteä, kun koira jo kuoli. Eläinlääkärissä kertoivat että koira oli ilmeisesti kuollut shokkiin sekä sisäiseen verenvuotoon. alkaa ihan itkettää kun vähänkin miettii tilannetta tai meidän pikkuista..:( Kenellekkään en toivo samanlaista tuskaa. Toivottavasti Hipolla on kaikki hyvin ja jaksamisia sulle Silja!

   • Avatar Sara sanoo:

    Hui, tuli kattomaan onko Silja vastaillut kommentteihin ja luin tän.. Ihan kauhee sun tarina! :'(

    En ymmärrä, miten ihmiset pitää koiria vapaana yleisillä paikoilla! Meilläkin paristi käynyt tuon tapauksen jälkeen, et vapaana ollut koira on juossut meidän koiran luokse yllättäen ja siinä säikähtää itse, meidän koirasta puhumattakaan, niin paljon, että viime kerrallakin purskahdin itkuun, kun omistaja oli hakenut koiransa pois, vaikka tilanteessa ei ollut edes mitään vaaraa.

 15. Avatar Maaaaaaaaag sanoo:

  Hyi miten inhottavi kommentteja jotkut jaksaa lähettää:( eivät ilmeisesti omista koiraa taikka sydäntä:) kauheesti tsemppiä sulle! Toivottavasti hippo toipuu nopeasti! <3

 16. Avatar R sanoo:

  Märkäkohtu on hyvin yleinen nartuilla, mutta onneksi se paranee suht hyvin kunhan leikkaus saadaan tehtyä ajoissa. Toivotaan, ettei Hipolla ole märkäkohtua, mutta jos on niin eiköhän tämä selviä hyvin kun noin ajoissa on alettu epäilemään ja käydään tutkituttamassa. :)

 17. Avatar Nata sanoo:

  Voi luoja miten idioottimaisia kommentteja.
  Miten joku jaksaa nähdä vaivan tulla kirjoittamaan tänne jotain tollaista tai ylipäätään käydä sun blogissa jos on noin älytöntä tekstiä vaan sanottavana. Joillakin toi ”järki” ei näköjään kaukana juokse. Eikä empatiaa löydy.

  Toivottavasti kaikki kääntyy hyvin Hipon kohdalla :)

 18. Avatar K sanoo:

  Sulla on ollut pitkästä suhteesta eroaminen ja nyt huoli Hiponkin tilasta. Tekee varmasti rankkaa :( Toivon ja uskon, että kaikki kääntyy paremmin päin <3 muista että kun elämässä tulee huono ja rankempi jakso, niin seuraavaksi tulee todennäkösemmin parempi jakso! Tän oon ite monta kertaa huomannu :) Sulla vaikuttais ainaki blogin perusteella olevan oikea positiivinen asenne! Muista ikävistä asioista huolimatta uskoa aina parempaan ja tehdä asioita joista tykkäät :) Aika auttaa kaikkeen. Paljon voimia sulle tulevaan Silja ja Hipolle tsemppiä! :) <3

 19. Avatar S sanoo:

  Tässä nähään että nettiin ei vissiin oikeesti voi kirjottaa mitään ilman että jotkut sydämmettömät ja tunnevammaset tulee kommentoimaan tollasta paskaa. Vois ajatella ennen kun kommentoi että miltähän tuntuis tollanen kommentti omalle kohdalle? ei varmaan kivalta.

  Paljon tsemppiä tohon elämäntilanteeseen :( toivottavasti kaikki menee hyvin, pysy vahvana!

 20. Avatar Kati sanoo:

  Toivottavasti Hipolla kaikki hyvin <3!

 21. Avatar emppu sanoo:

  Voimia paljon! :) mun vanhemmilla oli kaks labbista ja tyttölabbikselle tuli juurikin märkäkohtu. Se kohdunpoisto kannattaisi tehdä mahd. ajoissa jos tietää ettei pennuta, mutta eipä mekään tiedetty. Jännä vaikka Hippo niin nuorikin vielä, toivottavasti paranee:)
  Meillä kyllä sitten leikkaus sujui mutkitta, mutta lääkärit teki virheen eivätkä määränneet verenohennuslääkkeitä leikkauksen jälkeen, niin sen seurauksena Fannin kunto heikkeni silmissä; toinen takajalka halvaantui, ruokahalu katosi.. En halua pelotella mutta kannattaa ottaa selvää asioista :) Tsemppiä!

 22. Avatar Hanna sanoo:

  Tsemppiä teille<3

 23. Avatar Julia sanoo:

  Meidän koira oli todella unelias ja laiskanoloinen kesällä, ei meinannut jaksaa pitää silmiään auki. Normaalisti se oli todella virkku ja häsläävä, joten pian huomattiin ettei johdu vaan kuumuudesta tämä käytös. Muutaman päivän päästä eläinlääkäri ultrasi kohdun ja samantien joutui leikkaukseen. Kuulemma seuraavana aamuna olisi voinut olla jo myöhäistä (vaikka koira oli ollut normaalinoloinen sinä päivänä). Tiedän aika monta koiraa, jotka tähän on kuollut joten kannattaa selvittää, jos on märkäkohtu kyseessä. Ettei sitten etene liian pitkälle :)

 24. Avatar Ronja sanoo:

  Jeeaap! Aina kaikki paska kaatuu niskaan samaan aikaan. Tsemppiä Hipolle (ja sinulle), ja onneksi märkäkohtu on suht yleinen vaiva joten el. tietää varmasti mitä tehdä. Toivottvasti Hippo on vakuutettu, sillä omat eivät ole ja kauhulla mietin jos kaihia pitää leikata tai epilepsialääkitystä alottaa..

 25. Avatar helmi sanoo:

  Ihania kuvia ja oot kyl hirmu kaunis :) blondit sopii sulle tosi hyvin! Ja voi ei toi Hipon juttu :( Mulla itsellä on pieni villakoira ja hän oli reilu puolvuotta sitte oli tosi omiin oloihinsa vetäytyvä ja surkean oloinen ja ei innostunut oikein mistään. En tiennyt mikä vaivasi kun huomasin että emättimestä valuu mätää. Vein äkkiä eläinlääkärille ja todettiin tosi paha märkäkohtu :/ enkä merkkejä märkäkohdusta todellakaan huomannut kun vasta kun se oli jo paha. Leikkaukseen vietiin ja poistettii kohtu ja leikkaus meni hyvin :) Oli niin reppana vaan leikkauksen jälkeen kun tärisi kokoajan ja piti antaa paljon kipulääkkeitä. Toivottavasti Hipolla ei märkäkohtua ole!

 26. Avatar Anna sanoo:

  En ymmärrä näitä ihmisiä, oksettaa ja hävettää miten joku viittii puhua noin rumasti.
  Super paljon tsemppiä ja toivottavasti Hipon tilanne kääntyy parhain päin <3

 27. Avatar nanninanu sanoo:

  Voi ei, kaikki tsempit Hipolle ja sulle. Itsellä kävi kanssa oudosti, sillon vielä alle vuoden ikäisen narttukoirani kanssa, pitkän suhteen eron jälkeen kun oltiin muutettu toiseen kaupunkiin koirien kanssa omillemme. Itselle kyseinen ero tuntui helpolta ja kaupungin vaihto teki hyvää. Koira alkoi kuitenkin yhtäkkiä kuumeilla, ei jaksanut mitään, hädin tuskin söi ja köpötteli hassusti takapää kyyryssä. Jyväskylän parhaalla klinikalla kkatsottiin kaikki mahdolliset useaan kertaan. Sitten lähdettiin Vantaalle erikoiseläinsairaalaan jossa otettiin selkäydinnäytteet yms. MITÄÄN ei löydetty. Järkyttävät laskut maksettiin ja koira parin viikon sairastelun jälkee parani yhtäkkiä. Vieläkään ei tiedetä mikä tuolloin oli vaivana… Äitini epäili koiran reagoineen myös eroon. Ne kun huomaa meistä ihmisistä kaiken. Joten sielläkin saattaa tästä syystä tulla Hipolle juuri nyt koettelemuksia. Mitäs sitä tietää kun eivät osaa puhua :)

 28. Avatar koiranomistaja sanoo:

  Voi kamala, tsemppiä kovasti! Tiedän miltä tuntuu, kun joutuu olemaan eläimen takia sydän syrjällään. Mulla koira on tosi herkkä kaikelle ja on sairastellut paljon, varmaan kerran kuussa jouduttiin käymää ell. Nyt lopulta kokeiltiin poistaa ruokavaliosta kaikki valmiit koiranruuat, ja pikkuinen alkaa vihdoin olla kunnossa. Jos me selvittiin tuosta pyörityksestä, niin tekin selviitte varmasti Hipon kanssa. Häntä pystyyn Silja, kaikki järjestyy varmasti. :)

 29. Avatar N sanoo:

  Voi, ihan sydäntä alkoi puristaa, kuinka suurta huolta se rakas karvakaveri välillä aiheuttaakaan… Itselläni vielä tuoreessa muistissa kun muutama kk sitten menetin mun rakkaan hauvan. :( <3 Hänellä todettiin just toi märkäkohtu, ja kasvain.. Leikkaus ei tähän auttanut. Kamalinta ja rankinta mitä oon elämässäni ikinä joutunu kokemaan.
  Jaksuja ja tsemppiä sinne!! <3

 30. Avatar Solance sanoo:

  Ilkeät kommentit kannattaa ignoorata totaalisesti. Tutkitusti ihmiset, jotka ei välitä eläimistä on empatiakyvyttömiä eli kärjistetysti psykopaatteja. Toivottavasti selviää, mikä koiraasi vaivaa, ja saa parasta mahdollista hoitoa. Eläimet on ihmisen parhaita ja luotettavampia ystäviä. <3

 31. Avatar P sanoo:

  Meidän koiralla oli kanssa märkäkohtu pari vuotta sitten. Koira oli tässä vaiheessa jo 10v, ja tila oli erittäin paha nopeassa ajassa. Koira äkkiä tampereelle leikattavaksi ja rukoillen parasta, kun ei vanhuudenkaan takia ollut edes varmaa herääkö leikkauksesta ikinä. Kuitenkin voimakas pikkuinen selvisi ja edelleen voi hyvin sairauksistaan huolimatta ♡
  Tsemppiä paljon, toivottavasti kaikki menee hyvin. Pelko rakkaasta lemmikistä on kyllä niin kamalaa :/

 32. Avatar marppps sanoo:

  Heei tsemppistä paljon! Tiiän liian hyvin miltä sust tuntuu, meijä 10 v labbis meinas kuolla nyt syksyllä just tohon märkäkohtuun. Se muuttu iha oudoks ihan yht ähkii, alko oksentelee, ei suostunu menee ulos, täris eikä reagoinu mihinkää..:/ lopult vietii se lääkärii ja vietii se ihan vikoilla tunneilla koska se ei ois todennäkösesti siit selvinny. Ja kantsii viedä kunnon lääkärille!! Meijä emma oli ekaks jossai espoon lääkäris mut ne kokeili jotai uutta leikkaustapaa noin vanhaa koiraa ja viikko sen jälkee oireet palas ja se oli taas iha vaisu ja vatsa oli iha turvoksis ni vietiin viikkiin ja siel selvis et kaikki ne leikkaushaavat vuos suoraa mahalaukkuu…. Ja taas oltii kuoleman kielis:/ joten ihan sikana tsemppii!! Mä niin tiiän milt sust tuntuu! Ihailen sitä miten omistautunu oot Hipolle, jatka samaan mallii!

 33. Avatar Juuli sanoo:

  Paljon voimahaleja ja rapsutuksia ihanalle Hipolle!! <3

 34. Avatar Ella sanoo:

  Mä oon tällainen Hipon fani, ja tietysti myös sun blogin kannattaja! Mutta harmi kuulla että Hipon kanssa on ollut huonoa onnea, toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin! Onneksi myrkytyksestä selvittiin, ja myös märkäkohtu varmasti saadaan hoidettua kun ootte olleet ajoissa eläinlääkärin luona. :)

  Meillä jännitettiin myös kesällä, kun meidän Mindyä puri kyy. Oltiin mökillä, ja lähimmälle eläinlääkäriasemalle oli tunnin matka.. Siinä sitten huristettiin tuhatta ja sataa, saatiin rakas koira eläinlääkärille tippaan ja koko reissusta selvittiin. Oli toivoton olo, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Näin käy aivan varmasti myös teillä! :)

 35. Avatar Minna sanoo:

  Ihan hirveitä nuo jotkut kommentit. Mulla itselläni on myös koira ja olin ihan hysteerisenä pelosta ja hädästä kun noin vuosi sitten näihin aikoihin epäiltiin myrkytystapausta. Koira oli kuitenkin sattunut nappaamaan maasta ilmeisesti ihan vaan jonkun grilliruuasta tippuneen myrkyttömän makkaranpalan, mutta pelkästään jo tämä säikäytti pahanpäiväisesti, myrkkymakkaroita kun tuntuu löytyvän niin usein. Oma koira on niin käsittämättömän rakas, eikä sille halua mitään pahaa. Voin kuvitella miten pahalta susta tuntuu, paljon tsemppiä ja toivon koko sydämestäni että Hippo tulee kuntoon <3

 36. Avatar Saara sanoo:

  Mullakin on amstaffityttö nyt jo 9v, mutta meijän tytöllä oli myös märkäkohtu pari vuotta sitten ja kohtu jouduttiin leikata pois… Hyvin meni, mutta tyttö oli tietty viikon tokkurassa vahvoista lääkkeistä ja kalliiksi tuli… Tsemppiä hipolle! :-)

 37. Avatar Henna ja Tiitus sanoo:

  Paljon tsemppiä Hipolle ! Toivottavasti kaikki menee parhain päin. Paranemisia lähettää myös bichon frise Tiitus♥

 38. Avatar Katsku sanoo:

  Tsemppiä Hipon suhteen! Varmasti ollut kova paikka sinulle. Onko Hippo kova kiskomaan kadulta napaansa herkkuja vai mistä epäilet sen saaneen myrkytysen?

  Itse olin myös pari viikkoa sitten melkein hermoraunio, kun 11kk koirani sairastui yllättäen. Ei juonut, syönyt, liikkunut tai nukkunut. Vinkui ja läähätti vain. Siinä epäiltiin kaikkea meningiitistä selkävammaan. Onneksi oli lopulta vain ärhäkämpi suolistosairaus – jotain varmaan napannut ojan pohjalta kitaansa.

 39. Voi Hippoa! Toivottavasti kaikki menee parhain päin <3

 40. Avatar Ewy sanoo:

  Voi Hippoa! :( Toivottavasti ei olisi mitään vakavampaa ja tyttö saataisi pian kuntoon taas♥ Kohtutulehdukset on kauheita, kun tulevat monesti niin salakavalasti ja voivat viedä äkkiä huonoon kuntoon :( Onneksi ootte jo päässeet lääkäriin ja toivottavasti tilanne on kunnossa. Tsemppiä sinne, se on kauheaa kun lemmikki sairastaa :(

 41. Avatar i sanoo:

  Oksettavaa miten jotkut kommentoi tälläseen asiaan! Lemmikki voi olla yhtä rakas kun kuka muukin läheinen ja jos lemmikillä todetaan jotain ni miks aina omistajaa syytetään vaikka ei oliskaam mitään tekemistä sillä :( toivottavasti hipolla menee kaikki hyvin ja tulee kuntoon! :)

 42. Avatar ... sanoo:

  Kantsis steriloida se koira jos et pentuja tee. Ei tarttis pelätä märkäkohtua eikä kärsiä juoksuista .

 43. Avatar JereVii sanoo:

  Ihania kuvia ja noi Helsingin jouluvalot on kyllä niiin kauniita! Mun on muuten vielä pakko kysyä, vaikka tämä varmaan jostain löytyisikin, että mikä objektiivi sulla on sun kamerassa käytössä? Olen itse hankkimassa uutta linssiä, ja tarkoitus olisi hommata valovoimainen linssi, mutta vielä pitää miettiä, että kuinka valovoimainen sen todellisuudessa tarvitsee sitten olla:)

  http://omanelamanikuningas.blogspot.com

 44. Avatar Ursula sanoo:

  On jo aikasemmi pitäny tulla kehuun sun kasvoja!! <3 Ja ihana toi asu aah :-)

 45. Avatar Elina sanoo:

  En ole ennen kommentoinut sun blogiin, mutta tämä tapaus herätti paljon muistoja. Voi Hippoa :( toivottavasti kaikki on hyvin. Oma koirani menehtyi märkäkohtuun vuosia sitten..kamalan salakavala sairaus :(
  Onko muuten instagramissasi näkynyt hopea glittertoppi mistä? Aivan ihana!!!

Kommentoi