maanantai 08. joulukuun 2014

3 different outfits with SOREL boots

Muistatteko kun tässä Indiedaysin ja SORELin yhteistyökampanjan postauksessa esittelin teille kahdet testiin saamani kengät? Valitsin itselleni testiin yllänäkyvät Medina II ja Slimshortie blanket bootsit, ja nyt sain vielä tehtäväkseni stailata ne kolmeen mun näköiseen asuun!

Ensimmäinen asu on mulle aika perus arkipäivän asu, kun ei ole mitään sen kummempia menoja. Rento pitkä paita, sukkahousut, pitkä&lämmin neule sekä nahkatakki. Itse en edes keksi tähän asuun hirveesti muita kenkävaihtoehtoja kun bootsi-malliset kengät, sillä ne tuo asuun sitä jotain. =) SORELin bootsit on täydelliset näihin vesi ja loska säihin, sillä ne ovat laadukkaat, vedenkestävät ja hyvät jalassa!

Tämä seuraava asu on myös aika casual, mutta juuri sellainen jonka voisin pukea päälle esim. kaupungille kun olen menossa treffaamaan frendejä tai vaikka syömään. Tyylikkäät korolliset kumpparit ovat naiselliset ja bootsien tavoin erittäin käytännölliset näihin meidän sääolosuhteisiin. ;D Mun mielestä näitä saa tuijotella aika kauan, ennen kuin hoksaa niiden olevan kumisaappaat!

id-kuvaKolmas ja viimeinen asu on sellainen jota käyttäisin koulussa. Mukavat farkut, ruutupaita sekä neule jonka voi ottaa helposti pois tarvittaessa. Mä kävelen aina kouluun ja takaisin, joten kenkien tulee tietysti myös olla mahdollisimman mukavat. :P

Indiedaysin ja SORELin kampanjaan kuuluu myös lukijakilpailu, jossa teillä on mahdollisuus voittaa itsellenne omavalintaiset kengät SORELin mallistosta! :) Voit osallistua mukaan tykkäämällä lempi kenkäparistasi kampanjasivulla (täällä). Lisää kenkä -juttuja löydät instagramista @SORELfootewar ja #SORELstyle sekä facebookista.

With love Silja


21 Responses to “3 different outfits with SOREL boots”

 1. satu sanoo:

  Tosi kivoja asuja! Varsinkin noi korkkarit on kovasti mun mieleen. Ovatko muuten liukkaat? Musta on viime aikoina tullut äärettömän mukavanhaluinen pukeutumisen suhteen.. Vihaan sitä jos jalat kastuu kävellessä ja liukkailla keleillä menee myös hermo jos joutuu sipsuttelemaan jotta en olisi kokoajan kumossa liukastellessani.. :D
  Pakko kysyä edelliseen postaukseesi viitaten, miten Hippo nyt voi?

  • lifeofsilja sanoo:

   Veikkaan että pakkasella ne olisivat liukkaat, mutta siis sadekeleissä ei ole :) Muutenkin yllättävän hyvät jalassa, kun ottaa huomioon että korkoa on jonkun verran. :)

   Hippo voi hyvin, kerron koko jutun hieman myöhemmin!

 2. Sonja sanoo:

  Toi toine asu on tosi söpö!:)

 3. Tiia sanoo:

  Miten Hippo voi? Olen kuumeisesti odottanut päivitystä. Mikä lopulta selvisi diagnoosiksi? Toivottavasti kaikki on hyvin <3

 4. Kleo sanoo:

  Hei olis tosi kiva jos ehtisit vastata, että mitä klubia suosittelisit Helsingissä viikolla, kun parin kaverin kanssa ollaan tulossa sinne ja tarkotus olisi muutamilla käydä? :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Et kerro yhtään millaista musiikkia kuuntele tms. joten on hieman vaikea auttaa. Jos ihan perus baari/musiikki menee, niin suosittelen Namua, joka on lähestulkoon aina täynnä. Itse en viihdy kamalan hyvin tyhjässä baarissa, joten Namu on varma valinta. :) Musiikkityyli siellä ei ole mun mielestä mistään parhaasta päästä, mutta ihan ok.

 5. Minävainn sanoo:

  Heips!
  Semmoista postaustoivetta haluaisin esittää, että kertoisit vähän millainen Sheinside on verkkokauppana, millaiset toimtukset, kuinka luotettava ja sen semmoista. Ihastuin yhteen toppiin siellä ja haluaisin tilata sen, mutta en uskalla kun en tiiä mitään siitä kaupasta :D

  • lifeofsilja sanoo:

   Se on mun mielestä vähän kun joku ebay :D Siis tavarat tulee kyllä, mutta toimitusajat saattaa olla tosi pitkiä välillä. :(

 6. maria sanoo:

  kivoja asuja, mutta häiritsee tossa vikassa kuvassa, kun nuo farkut taitaa olla vähän isot sulle…:-D

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo en oo ihan hirveesti kerennyt vielä ostelemaan uusia farkkuja, suurin osa on vähän isoja tällä hetkellä :( :D

 7. Eva sanoo:

  Silja, pakko sanoa tosta sun instagram kuvasta missä oot ilmeisemmin eläintarhassa ja toi kuva antaa sellasen vaikutelman, että oot tuolla karjunu ja koputellut ihmisten ja eläinten välistä lasia yms. Tiedät varmaan jonkun verran, että eläimille oleellinen paikka ei ole eläintarha ja tuollainen käytös antaa todella ristiriitaisen kuvan susta kun itsekin omistat eläimiä.

 8. Anna sanoo:

  Hirmu kivat noi Slimshortie blanket bootsit! Onko noi miten lämpimät, onko vuorta sisällä? Tarttisin uudet talvikengät, mielellään semmoset joissa olis ainakin jonkunlainen lämmin vuori sisällä niin tarkenee pakkasellakin. :) Jos tänä talvena nyt mitään kunnon pakkasia ees tulee… :/ :( Mitä materiaalia noi on? Vedenkestävät kyllä ehdottomasti pitää olla, niin kuin noi näyttääkin olevan.

  • lifeofsilja sanoo:

   Ei oo mitään kunnon vuorta sisällä, eli itse en kyllä kovalla pakkasella ulkoillessa niitä välttämättä käyttäisi. Kyseiset kengät ovat nahkaa!

   Kannattaa tsekata muidenkin bloggaajien postaukset Sorelin kengistä, siellä on paljon pakkasillekkin sopivia kenkiä! Pääset lukemaan postaukset helposti tuolta kampanjasivulta, jonka linkki löytyy mun postauksen viimeisestä kappaleesta!

   • Anna sanoo:

    Hitsi, siis metsästin noita blanket bootseja tänään jumbosta ihan hullunlailla, mutta mistään kaupasta ei löytynyt. :( Sorelin muita kenkiä kyllä oli, mutta kun haluaisin juuri nuo xD kauhee pakkomielle, rakastuin niihin. Tuli soviteltua kyllä muutamia…

    Osaatko sanoa, että vaihteleeko noi koot paljon noissa sorelin kengissä? Mulla on yleensä koko 37, mutta huomasin, että ainakin niissä muutamissa, joita sovitin, niin piti ottaa 38. Lähinnä vaan siks, että ainut paikka, jossa oon nähnyt niitä myytävän, on noi sorelin nettisivut. Että eikai auta muu kuin tilata sieltä. :D Tai voishan sitä varmaan käydä ensin helsingistä stockalta/aleksi13/partioaitasta/urheilukaupoista metsästämässä, jos vaikka sattuis löytymään. Tiedätkö muita kauppoja jotka myy näitä kenkiä?

    • lifeofsilja sanoo:

     Suosittelen ottamaan yhen koon isompana! Mulla on 36 ja otin noistakin 36, joka on tosi tosi pieni :( just menee jalkaan!

 9. Aru sanoo:

  kuka on ottanut kuvasi? :)

Kommentoi