keskiviikko 10. joulukuun 2014

80’s Inspired Makeup

Ihan aluksi pahoittelut vielä täällä bloginkin puolella; nimittäin blogialustalla (wordpress) on ollut viikonlopun ja tämän alkuviikon ajan pahaa häikkää, ja sivusto on kaatunut(?) useita kertoja. Tästä syystä en ole itse päässyt kirjautumaan blogiin lähes ollenkaan, ja postauksia on jäänyt väliin monta. :( Toivottavasti tilanne saadaan mahdollisimman pian hallintaan, ja pääsen pian postailemaan teille rästissä olevia juttuja..

Aloitetaan kuitenkin ensimmäisenä seuraavasta Max Factorin 100-vuotis juhlavuoden meikistä, joka onkin jo toiseksi viimeinen lookki! Kyseessä on siis Indiedaysin ja Max Factorin kampanja, jonka mukana olen syksyn/talven mittaan päässyt toteuttamaan eri vuosikymmenistä inspiraatiota saaneita meikkeilookkeja itselleni. Tällä kertaa on vuorossa 80-luvulta vaikutteita saanut meikki.

Alun perin Max Factorin juhlavuoden keulakuvalle Gwyneth Paltrowlle luotu look on saanut suurimman inspiraationsa Madonnalta. Mulle itselleni noi yllä näkyvät meikit on ainakin yhdessä hieman liian räväköitä, mutta päätin nyt kerrankin repäistä ja vetää kunnon sotamaalaukset naamaan. ;) Yksittäin voisin käyttää lähes kaikkia meikkejä ongelmitta, mutta voi olla että noi luomivärit jäisi lähinnä erikoistilaisuuksiin.. Toi herkullisen pinkki huulikiilto sen sijaan oli kaikin puolin ihan täydellinen, ja sitä aijon ehdottomasti käyttää tulevaisuudessakin!

Meikkivoide; Facefinity 3in1, sävyssä 77 
Aurinkopuuteri; sävyssä 01 Golden
Ripsiväri; Falsse Lash Effect Fusion
Kajaali; Khol Pencil, sävyssä 010 White
Luomivärit; Wild shadow spots, sävyissä 40 Fierce pink ja 45 Sapphire rage
Huulikiilto; sävyssä 55 Dazzling fuchsia
Kynsilakka; Glossfinity, sävyssä 120 Disco pink

Mitäs tykkäätte tästä vähän erilaisesta meikistä? Onko teidän mielestä ihan ok käyttää esim. juhlameikissä muitakin kuin niitä tuttuja ja turvallisia sävyjä (musta, ruskea & harmaa), vai pitäiskö jatkossakin jättää räväkämmät meikit kaupan hyllyyn? :P Mun, Annikan ja Johannan meikit löytyvät muuten jälleen kerran pian täältä!

With love, Silja


25 Responses to “80’s Inspired Makeup”

 1. Avatar maijaleena88 sanoo:

  aika upeen näköset ripset ! suosittelisitko tota ripsaria (jos ihan rehellisesti omamielipide pitäis sanoa) näyttää aika hyviltä ja itellä ois just pidentävä+tuuheuttava ripsari haussa ja tuntuu ettei mistään löydy hyvää :)

  • Avatar k sanoo:

   Kai sä huomaat itekki et Siljal on tos tekoripset…? :D Ps mulla itellä oli tota ripsarii mut annoin äitille koska oli ihan tajuttoman kömpelö harja tossa.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Joo kuvissa mulla on tosiaan myös tekoripset! :) Mä itse tykkään älyttömästi yhdestä toisesta Max Factorin ripsiväristä, joten suosittelen sitä! Nimi on; Clump Defy, ja putelli on aika samannäköinen! :)

 2. Avatar Noora sanoo:

  Voi että mitkä ripset! todella kaunis meikki :)

 3. Avatar Essi sanoo:

  Tosi erilainen meikki, mut silti sopii sulle tosi hyvin! :-) Oot taitava meikkaamaan, kumpa mäkin osaisin tehdä jotain muutakin kun levittää meikkivoiteen ja tehdä kulmakarvat….

  essi-bltn.blogspot.fi

 4. Avatar S sanoo:

  Jee, hyvä Silja! Kerrankin jollain bloggaajalla on näissä meikkipostauksissa vähä enemmän meikkiä mitä arkena. :D joillakin ollu joka meikki saman näkönen ja no, tylsä:D kaunis oot :-)

 5. Avatar Anna sanoo:

  Oot kyllä tehnyt kaikki upeimmat meikit!

 6. Avatar A N O sanoo:

  Wau tää on kyllä sun näistä meikeistä paras :) kerranki jotain massasta erottuvaa!

 7. Avatar iipa sanoo:

  Oon tykännyt kaikista eniten juuri sun meikeistä näissä Max Factorin jutuissa, mutta tää on ihan ylivoimaisesti paras! Upeeta että uskallat oikeasti vähän ”leikkiä” meikeillä ja kokeilla jotain uutta ja rohkeeta, sehän on kai osittain näiden kampanjoiden tarkoituskin? Joillain kaikki meikkilookit on näyttäneet ihan samoilta ja melkein samalta kuin henkilön arkimeikki, niin sulla nää lookit erottaa selvästi toisistaan. Oot upea! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon, kiva että mun panos näkyy. :> Mutta meikkiä on myös todella vaikea ikuistaa kuvaan, joten senkin takia lookit saattavat näyttää aika samoilta. :(

 8. Avatar tarza sanoo:

  Ehdottomasti vaihtoehto sellaiseen tilanteeseen kun arkimeikki on pliisu valinta. Todella hyvin sopii tuo hyvin häivytetty utuinen sininen sulle, ei tee yhtään niin kovaa vaikutelmaa kuin sama toteutettuna mustalla :)

 9. Avatar Satu sanoo:

  Onko sulla tekoripset? Vai onko tuo ripsiväri noin huikee? :)

 10. Avatar Sara sanoo:

  Vitsi, miten upea meikki! :o Sillon, kun mä opettelin meikkaamaan, käytin aina turkoosia luomiväriä ja no, en kyllä näyttänyt noin hyvältä haha. :’D

 11. Avatar janita sanoo:

  Oot kyllä kaunis nainen! Kiva meikki myös vaikka ei ehkä ihan se maanantain arkimeikki :D

 12. Avatar Hanna sanoo:

  OMG! Sinä senkin upeus <3

 13. Avatar hanna sanoo:

  Vau! sopii sulle tosi hyvin tollanen räväkämpikin meikki :) minkä merkkiset nuo tekoripset ovat? näyttää tosi upeilta!

 14. Avatar Henrika sanoo:

  Nyt on ihan pakko kommentoida, ja varmaan ensimmäistä kertaa kommentoinkin tänne sun blogiisi, kun aina vaan olen ollut hiljainen huomaamaton lukija :D mutta siis wow mikä meikki! Ehdottomasti parhain tähän menneistä koko Max Factorin kilpailussa. Upeeta, että uskalsit heittäytyä nyt enemmän, useampi look on nimittäin näyttänyt useammassa blogissa niin arkiselta, ettei niitä edes voisi uskoa tähän Max Factoryn skabaan. Ja kommentoit jollekkin lukijalle, että meikkejä on vaikeaa kuvata kameralle, tai että ne näyttää erilaisilta, mutta näissä kuvissa meikit saavat todella hyvin oikeutensa, mahtavaa! Oot todella upea nuori nainen, ja menestyt varmasti elämässäsi nyt ja tulevaisuudessa hyvin! Toivon sulle ja Hipolle kaikkea hyvää :)

 15. Avatar miimi sanoo:

  mun makuun muut on ollut kivoja lookeista, tässä vähän liikaa meikkiä :)

Kommentoi