maanantai 29. joulukuun 2014

SWE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC170227a OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olin hieman reilu viikko sitten minilomalla isänpuolen perheen kanssa, kun otettii äkkilähtö laivalla Ruotsiin. 😀 Oikeastaan matka ei ollut mikään ”äkkilähtö” sillä se oli varattu kauan sitten, mutta tietty mun lahopää oli päässyt unohtamaan koko reissun, ja mua muistutettiin siitä sitten vasta edellisenä iltana..

Kuvasaldo matkalta jäi todella pieneksi, sillä jotenkin perheen kanssa ollessa kameran olemassaolo unohtuu kokonaan. Yhteiset hetket on muutenkin niin harvinaista herkkua nykyään, että on kiva olla hetkessä mukana täysillä, eikä elää niitä hetkiä kameran takaa! 😀 Yksi ongelma oli myös se, ettei mun iskä osannut oikein käyttää mun kameraa, ja muutamat sen ottamat kuvat oli just tollaisia kun toi 4. viimeinen kuva jossa oon kävelemässä tossa kadulla. 😀 Haha!

Oli kuitenkin oikein onnistunut reissu, joka sai ajatukset hetkeksi muualle! 🙂 Suunniteltiin myös tyttöjen kanssa pientä shoppauslomaa Tukholmaan tässä ensi vuoden alussa – toivottavasti saatais se onnistumaan! 😉

With love, Silja


No Responses to “SWE”

 1. Julia sanoo:

  Hyvä parfyymi!

 2. Qwerty sanoo:

  Mitä sait joululahjaks? 🙂

 3. janina sanoo:

  Paljo makso toi absolut-pullo?

 4. saija sanoo:

  Ketä sun isän puolen perheeseen kuuluu? 🙂 eiks sun isän vaimo/avovaimo kuollu 🙁

 5. Ansku sanoo:

  Kelpaisi mullekin Tukholman reissu! Viime kerrasta onkin jo luvattoman pitkä aika. Mukavaa loppuvuotta!

  • lifeofsilja sanoo:

   Oli kyllä hauskaa, munkin viime reissusta oli jo pitkä aika! 🙂 Samoin!<3

 6. Krista sanoo:

  Kato sun jalkoja tossa katukuvassa. 😀

 7. Melissa sanoo:

  Moikka Silja,
  Voiko kysyy mistä tuo sinun hieno takki on? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Se on Stockmannilta ostettu, mutta taisi olla Vilan takki! 🙂

Kommentoi