keskiviikko 21. tammikuun 2015

Insta Lately

collage1

1. No nyt vaan tuntu tältä. Ei kuitenkaan johdu rakkaasta kotikaupungistani Turusta.. 😀 2. Lause joka pätee aika moneen asiaan ja moniin ihmisiin.. 3. Maailman rakkain otus! Tulin siis eilen ”lomalle” Turkuun, ja nyt jo kamala ikävä Hippoa!  4. En oo pitkään aikaan käyttäny itseruskettavaa tms., ja rehellisesti sanottuna kävin tän kuvan jälkeen kolme kertaa putkeen solkussa 😀

collage2

1. Käytiin viime viikolla Jyrden kanssa shoppailemassa, ja löydettiin sattumalta kummallekkin Zaran alesta lähes identtiset pilottitakit! 😀 Oltiin vielä kummatki etsitty tollasia, joten huippu löytö siis (Mun takin alkuperänen hinta oli joku 90€?? ja nyt se oli alennuksessa 49€)! 2. Random selfie 😀 3. BFF ♥ Hirvee ikävä! 4. Mikään ei voita aurinkoista pakkaspäivää – ja Hippo on samaa mieltä ;D

collage3

1. Again and again 😀 2. Sovittiin Natalien kanssa että mennään kaakaoille yks päivä… Jostain kumman syystä kaakaot vaihtu tiskillä valkkareihin 😀 Mut oltiin ansaittu ne!! 3. Mun suurin heikkous ikinä.. Kerroinkin Instassa että oon viimisen puolen vuoden aikana syöny yksin niin monta näitä etten ees saa varmaan kahden käden sormilla laskettua?! 4. Mun oma väsypää.♥

With love, Silja


No Responses to “Insta Lately”

 1. Rena sanoo:

  How cool you discovered nearly identical jackets! You look amazing <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Rosa sanoo:

  MUDCAKE <3 myös meikäläinen heikkous, varsinkin viime vuonna kyseistä kakkua tuli syötyä aikas paljon….ja myös tehtyä. Ainut minkä missasin oli piparimudcake, mun piti valmistaa kyseistä kakkua jouluksia ja näin sitä jopa valmiina myynnissä Lidlin pakastehyllyssä – nyt sitä tuskin enään myydään ja piparisesonki taisi muutenkin jo mennä :-DD

 3. a sanoo:

  Miten voit olla jyrin kanssa ”kaveri”, vaikka olet nyt puhunut blogissasi siittä kuinka mielestäsi tytöt ja pojat eivät voi olla kavereita?

 4. Toi mutakakku jäi niin kummitelemaan mua.Tänään kaupassa sitä jo ihailin ja ajattelin että sit taas sen ostaa kun olen päässyt takasin tavoitepainooni.
  Toivottavasti se on hyvää…ihanku suklaa ihan missä vaan muodossa vois olla muka pahaa 😀

 5. Nipa sanoo:

  Oot kammottavan kaunis.

 6. sipu sanoo:

  Vähän random kysymys mut muistan et oot joskus seurustellu Katan kanssa, mut koska siit on monta vuotta niin pidätkö ittees kuitenki biseksuaalina? Ja jos pidät ni minkä tyylisist naisista tykkäät? Tyttömäisist vai poikamaisist vai molemmist?

 7. veera matilda sanoo:

  Ihania kuvia 🙂 tuo sinun koira on kyllä aivan valloittava!

 8. Olga sanoo:

  kantsii kokeilla laittaa vielä ton kakun päälle valion sitä paksua vaniljakastiketta, oiskohan se vieläpä ”vanhan ajan”.. Aivan TÖRKEEN HYVÄÄ!!!!

 9. Pikkulinnut lauloi sanoo:

  Vai että lomalla turussa.. Ettet vaan näädän luona? 😉 hyvä jos olet löytänyt itsellesi seuraa, todella täydellistä seuraa.

 10. Tintsa sanoo:

  Mistä ostat tota kyseistä mudcakea? 😀

 11. scarlett sanoo:

  Hei nyt kun selasin näitä kuvia ja sun blogia, nii tuli ehdotus tai tällainen idea vaan, että voisit ryhtyä missiksi! Uskon, että sinulla olisi kaikki valmiudet menestyä (tän poistauksen eka kuva- siinä on jotain missimäistä, ilman keskaria tietty :D), pärjäisit varmasti niin mittojen, iän kuin julkisuudenkin (blogin kautta tullut tunnettavuutta jo valmiiksi) puolesta. Lisäksi blogin perusteella saa käsityksen että sinua kiinnostaa edes jollain tasolla kuvaustyö, laittautuminen ja olisit riittävän itsevarma mediassa esimerkiksi haastattelujen suhteen, koska blogin avulla olet jo valmiiksiavannut paljon elämääsi.

  Mieti asiaa 🙂 mutta jos kieltäydyt edes hakemasta missikiertyeelle, kerrohan tähän edes yksi kunnon syy! 😉

Kommentoi