keskiviikko 06. toukokuun 2015

Kuvausten kuliseissa

Olin pari viikkoa takaperin mukan Indiedaysin ja Biozellin järjestämien kuvausten hälinöissä mukana, tällä kertaa ottamassa ns. behind the secenes -kuvia tänne blogiin! Mä oon varmaan monesti maininnutkin, että rakastan sitä tunnelmaa joka kuvauksissa vallitsee – oli sitten kyse millaisista kuvista vain, joten oli ilo päästä mukaan seuraamaan päivää. Varsinkin kun ei kerrankin tarvinnut itse jännittää kuvattavana olemista! ;D Olin muuten todella yllättynyt siitä että kaikki tytöt ja pojat olivat niinkin rennosti kameran edessä, vaikka kuvaukset taisivat olla monellekkin lähes ensimäiset. 🙂

Mallit oli valittu instagramissa käydyn #brandnewface -kilpailun myötä, ja paikalla kävi aikamoinen vilinä 15 mallin, sekä maskeeraajien, stylistien, eri kuvaajien yms. toimesta. Mukana ottamassa ”behind the scenes” -kuvia olivat mun lisäksi myös Helmi ja Katja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aluksi pääsin meikkiin ja hiuksiin seuraamaan millaisia taikoja Biozell loi malleille. Tänä kesänä muotiin on tulossa selkeästi 70-luku; paljon erilaisia lettejä, suuria – ehkä jopa vähän sotkuisia kiharoita sekä keskijakaus. Kannattaa siis varautua ainakin suolasuihkeen ja kevyen lakan kanssa tulevaan kesään! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osan hiuksia sävytettiin myös näillä Biozellin Color maskeilla, joista kerroinkin omia fiiliksiä hetki sitten. Mun ehdoton suosikki malleille tehdyistä sävytyksistä oli tietysti tämä pinkki Rasberry – jota sekoittamalla hoitoaineeseen, saatiin ihana hempeän vaaleanpunainen lopputulos! 🙂 Vedin itseasissa vappuna tällä myös omien hiusteni latvat! 😀 Pinkin lisäksi käytettiin ainakin oranssia Mandarin sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA id-kuva OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun hiukset ja meikit, sekä stailaus kokonaisuudessaan olivat tip top, siirryttiin alakertaan Lars Johnsonin kuvattavaksi. Mä oon myös itse ollut joskus Larsin kuvattavana, ja tiesin että hän osaa tehdä mallien olon mukavaksi kameran edessä. Oli hauskaa seurata kuvaustilannetta – kaikki olivat niin ammattimaisia, ja kuvista tuli älyttömän upeita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

With love, Silja


No Responses to “Kuvausten kuliseissa”

 1. Katja sanoo:

  Kävin lukemassa millaisen jutun sinä teit tästä, oli kyllä kiva mahdollisuus nähdä kulissien taakse! 🙂

 2. maksk sanoo:

  Ton vikan kuvan malli on ihan Amanda Seyfriedin näkönen. Ja huikee tuo toiseksi vikan kuvan blondi.

 3. vilma sanoo:

  hahaa, ihan ku mun suusta koko postaus! olin itekin just viime viikolla kuvaamassa behind the scenes -ruutuja, mutta yhen musiikkivideon kuvauksissa. lars otti kans bändistä promokuvia, hyvä sattuma 😀

 4. ella sanoo:

  Heei vau! Mikä toi Biozellin colormask hoitava sävyt niinkun on? Värjääkö se hiukset kevyesti ja lähtee seuraavassa pesussa pois vai miten? Ihan huippua! Tarviiko sitä sekoittaa minkään kanssa vai laittaa päähän ihan tuoltaansa? Mitä kaikkia värejä niitä on? Hahaa sorry kysymys vyöry!! 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Noi tarttuu lähinnä valmiiks värjättyyn tukkaan, ja sävyjä löytyy vaikka kuinka paljon. Jos sulla on esim punaiseksi värjätty tukka niin näillä on helppo ylläpitää sitä väriä kirkkaana ilman jatkuvaa värjäystä. Mä itse käytän sitä Silveriä ettei blondi tukka ala kellertää liikaa. 🙂

   Mulla lähti toi pinkki väri kahdessa pesussa oikeestaan kokonaan! Ja itse sekotin pienen tipan todella suureen määrään hoitoainetta. Sen näkee oikeestaan suoraan siitä et minkä värinen lopputulos on. Mitä enemmän hoitoainetta joukossa, sitä vaaleampi sävy ofc. 🙂

   http://www.biozell.fi/colormask.html

 5. Eve sanoo:

  Heei mites käytit tota color maskia :)? Lähtiks se iha pesussa pois vai miten se toimii?

  • lifeofsilja sanoo:

   Sekoitin ihan pienen pienen tipan hoitoaineen joukkoon, ja annoin vaikuttaa latvoissa 5min. 🙂 Lähti parissa pesussa!

 6. Nimetön sanoo:

  Olis tosi kiva nähdä kuva sun vapputukasta! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Siitä ei valitettavasti taida olla yhtään kunnon kuvaa! 🙁

 7. aino sanoo:

  kuka tän kisan voitti ? 🙂

 8. Rosa sanoo:

  Onko itiksessä tai kampissa mitään juhlamekko liikkeitä 🙂 ? Mistä löytyis kiva valmistujaismekko 🙂

  Kiitos jos vastaat ! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   En kyllä osaa sanoa, riippuu varmaan aika paljon siitä kuinka hienoa ja minkä hintaista haet! 🙂

 9. Enna sanoo:

  Näytät ihan siltä mallikoulun eveliinalta! Ootko seuraillut? Siis hyvällä tarkoitan 🙂

Kommentoi