torstai 07. toukokuun 2015

Today’s Snapshots

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä oon ollut koko viikon jotenkin ihan älyttömän stressaantunut ja/tai ahdistunut kaikesta, ja tänään oli ensimmäinen oikeesti hyvä päivä tällä viikolla. Janna tuli eilen mun luokse yöksi – vietettiin tyttöjeniltaa herkkujen ja lemppariohjelmien parissa, sekä keskusteltiin rakettitieteestä = miehistä… LOL.

Mun torstai pähkinänkuoressa; Aamulla herättiin ihmisten aikaan ja oon ollut siitä asti koko päivän menossa. Aamupalan jälkeen lähdettiin käyttämään Hippoa ulkona, jonka jälkeen käveltiin Munkkisaareen käyttämään vielä yhden mun kaverin koiraa ulkona. Munkkisaaresta saatiin ideaksi kävellä Caruselliin istuskelemaan ja syömään, mutta aurinko meni harmillisesti juuri silloin kokonaan piiloon, joten ei voinut hengailla terassilla. :( Carusellista mä lähdin himaan vaihtamaan vaatteita ja käyttämään Hippoa, jonka jälkeen vuorossa oli salitreeni Jennin kanssa Simonkadun Fressissä. Hyvän treenin jälkeen olo oli kyllä nimenomaan todella fresh, ja päätettiin lähteä vielä Kaivariin tekemään ainakin parin kilsan lenkki. Lenkin jälkeen kotiin kuumaan suihkuun, ruokaa ja nukkumaan. :) Nyt ainakin tuntuu siltä että suurin osa stressistä ja murheista alkaa helpottaa, joten ei muuta kuin nokka kohti perjantaita, ja rauhallista viikonloppua! ♥

Ps. Jos huominen sää on yhtä ihana kuin on luvattu, niin on ehkä aika korkata Mattolaituri ensimmäistä kertaa tänä vuonna! :P

With love, Silja

 


26 Responses to “Today’s Snapshots”

 1. Avatar Roosa sanoo:

  mistä ihanat tyynynpäälliset on hankittu? :)

 2. Avatar Milla sanoo:

  Hirmu kiva postaus taas kerran ja ihanat treenivaatteet!:)

 3. Avatar Sonja sanoo:

  O.o onks sul temppupyörä?

 4. Avatar jonna sanoo:

  hei onkstoi sun pyörä ? ;)

 5. Avatar E sanoo:

  Ask.fm/candyygurl käyttää sun kuvia! En tiä onko poistanu tilinsä kun näät tämän mutta on käyttänyt kuviasi profiilikuvanaan yms.

 6. Avatar Tyttö vaan sanoo:

  Mihin auton saa helsingissä jos menee kamppiin shoppaileen :) onko siinä kampin yhteydessä jorain parkkihallia? Kiitos jos vastaat! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Helsingin keskustahan on lähes täynnä parkkihalleja, Löytyy esim. Kampin, Forumin ja Stockmannin parkkihallit! :D Hinnat vaan on aika suolaisia!

 7. Avatar Rosa sanoo:

  Moi!

  Tiedätkö onko se helsingin magnum jäde paikka auki jo? Ja missäpäin helsinkiä se on :) ?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei oo mun mielestä vielä auki! Muistaakseni sain just kutsun vasta sinne avajaisiin! :) Se tulee olemaan Vanhalla ylioppilastalolla, eli Stockmannia vastapäätä!

 8. Avatar f sanoo:

  Sul kuulostaa olevan kyl helppo elämä ku et käy töissä tai koulussa :D

 9. Avatar Jenni sanoo:

  Moikka silja! En kestä hippo on nii ihana! Ite oon hankkimassa amstaffin ens syksynä:) upee koira! Ootko muuten vielä sen turkulaisen miehen kanssa? Näin teidät kerran turussa syömässä hihih :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Amstaffit on haastavia mutta todella ihania. :) Aijaa hah, ei olla enää yhdessä!

 10. Avatar Fatness sanoo:

  Ihanat treenivaatteet! Kuinka paljon sinne freshille maksaa kuukaudessa, ja sisältyykö esim jumpat tai onko siel ees? :)

 11. Avatar minävaan sanoo:

  Harmi että sulla on postaus inspis nykyään nii hukassa. Postauksia tulee aika harvoin ja ne on kokoajan lyhyempiä ja parhaillaan pelkkiä kuvia. Tää oli kiva blogi minkä takia on harmi et taso on näin laskenu. Ei lukijanakaan enää jaksa tulla tarkistaa et oisko tullu uutta postausta vaan todetakseen jaa no ei oo tullu :(

 12. Avatar Ellen sanoo:

  Joku käyttää sun kuvii faces http://www.facebook.com/gluecksbaerchiim

  #hullujaliikkeellä

 13. Avatar Nimetön sanoo:

  Oot paras bloggaaja, harmi ettet oo nyt kauheen usein postaillut mut ymmärrän kyllä ettei aina oo elämäntilanne sellanen että pystyisit aktiivisesti postaileen:) hyvää kesää ja kaikkea hyvää sinulle! :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva kun ymmärrät!<3 Valitettavasti nyt on ollut hirveesti muita juttuja, enkä oo saanut ihan haluttua tasapainoa elämääni – harmittaa mua itseänikin. :( Blogi on mulle kaikki kaikessa. <3

Kommentoi