maanantai 11. toukokuun 2015

Hollywood Waves / Tutorial

Yhteistyössä TRESemmén ja Indiedaysin kanssa.

Muistatteko kun vähän reilu kuukausi sitten laitoin tänne behind the scenes kuvia TRESemmén kampanjan videokuvauksista? Nyt tulee ensimmäinen katsaus siihen lopputulokseen!

Kuvasimme siis TRESemmén uuden Perfectly (un)Done -sarjan tuotteita hyödyntäen erilaisia kampaus -tutoriaaleja tulevaa kesää verten. Löytyy niin rentoa ”beach” -tukkaa, kuin punaiselta matolta inspiraation saaneita kiharoita. Mun ensimmäinen lookki olikin juuri nämä suuret ja ilmavat ”Hollywood kiharat”, jotka TRESemmén Lead stylisti Taavi Vuokkovaara loi mulle. Tarkemmat ohjeet kampauksen tekoon löytyy postauksen lopussa olevalta videolta!

unnamed-2 unnamed-3 unnamed Id-kuva

Tulen kirjoittelemaan teille myöhemmin vähän enemmän sarjan tuotteista, sekä jaan vielä toisen tutorialin rennosta beach lookista. Lisäksi pääsette kurkkaamaan vielä paremmin kuvausten kulisseihin. TRESemmé Suomen Youtube-tililtä löytyy tällä hetkellä myös pari muutakin videota, ja lisää on tulossa! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=e5gDdBMr2SU

With love, Silja


No Responses to “Hollywood Waves / Tutorial”

 1. Hg sanoo:

  Ootpa tympeen näkönen 🙁

  • lifeofsilja sanoo:

   Valitettavasti olin tehnyt typerän valinnan ja ollut koko viikonlopun ulkona.. Maanantaina meinasin nukahtaa tuolla kuvauksissa pystyyn parin tunnin yöunien jälkeen.

   Eli väsymys & jännitys = ei niin hyvä lopputulos. 😀 Välillä tulee tehtyä näitä virhearviointeja.. Ensi kerralla ei näin!

 2. el sanoo:

  Ompas ihanan väriset hiukset! Sulle sopii kyllä parhaiten toi tosi vaalea tukka 🙂

 3. jj sanoo:

  Tosi upeannäköinen yhdistelmä nuo hiukset + meikki. 🙂 Itselläni on myös ihan vaalea tukka ja vähän vierastan punaista huulipunaa, pitäisi rohkaistua kokeilemaan! Lukaisin muuten edellisen postauksen kommentteja, tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle <3

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä itse vierastan myös, tuolla oli meikkaaja meikkaamassa! 🙂 Kiitos paljon <3

 4. SIina sanoo:

  Kiva video! Itselläni on ollut pitkään käytössä noi Tresemmen tuotteet, kun en oo raaskinut ostaa mitään kampaamotuotteita. Olen ollut ihan tosi tosi tyytyväinen! Niin paljon halvempia ja todella hyväntuntuiset hiukset tulee.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on myös ollut välillä TRESemmén shampoita ja hoitoaineita, ja oon myös tykännyt. Hyvä tuoksu ja hiukset tuntuu pehemeiltä ja terveiltä! 🙂

 5. Milla sanoo:

  Mä kadehdin tosi harvojen ihmisten ulkonäköö, mutta sä oot kyllä ehottomasti yks niistä harvoista! Oot vaan niin älyttömän kaunis nainen!:)

  • lifeofsilja sanoo:

   Voi kiitos paljon! Omasta mielestäni näytän näissä kuvissa, sekä videolla todella väsyneeltä! 🙁

 6. jjees sanoo:

  Tosi kaunis meikki ja hiukset! mutta oot kyl tosi tympeen näkösenä koko videon ajan, tulee heti olo, että sua ei toi juttu huvita yhtään ja käy vähän sääliks tota kampaajaa. :’D ja kieltämättä sun silmistä näkyy väsymys.

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin, no mä en muutenkaan oo sellanen tekopirteä jenkki-smile tyylinen ihminen – mutta tosiaan väsymys oli uskomaton just tollon, harmittaa! 🙁 Sitä en kyllä ymmärrä, että miten mun käytös tossa videolla saa jonkun säälimään kampaajaa? Haha!

 7. Roosa sanoo:

  En mä huomannut mitään tympeyttä ennenkuin luin kommentit.. Ei kampaajan tuolissa istutakkaan pepsodent hymyllä.. 😀 Sullahan oli ihan peruslukema kasvoilla, hyvältä näytti! Ja oot älyttömän kaunis ja sun äänikin oli kaunis ja kohtelias. 🙂

 8. Kristina sanoo:

  Noi korvikset on niin mageet! Mist oot hankkinut? 🙂

 9. eveliina sanoo:

  Vau, tosi kauniina oot ollu ! 🙂

 10. Myy sanoo:

  En kyllä näe tuossa mitään tympeyttä, päinvastoin! Sun hiuksissa on ihan täydellinen sävy! Omani tahtoo aina jäädä aavistuksen liian lämpimäksi, kun punapigmentti tunkee läpi eikä mun päänahka kestä kovempia aineita tyveen.

Kommentoi