maanantai 11. toukokuun 2015

The Struggle Is Real..

24OLYMPUS DIGITAL CAMERA3

Miksi, miksi, MIKSI kaikkien rannekellojen pitää olla niin isoja?(!!!!) Nääkin kaksi naisten kelloa on isoja jopa miehen ranteeseen (testasin Jyrille).. Oon niin aikaansaamaton tällästen asioiden suhteen, että toi hopea DKNY:n kello on lojunut kaapissa käyttämättömänä noin vuoden, koska on yksinkertaisesti mahdotonta viedä se lyhennettäväksi.. Yritin tänään itse lyhentää näitä netistä löytämieni ohjeiden mukaan, mutta eihän siitä mitään tullut. Nyt ei muutakun itseä niskasta kiinni ja kellojen kanssa kultasepälle!

Mulle on myös haasteellista löytää sopivan kokoisia sormuksia ja rannekoruja. Oon välillä ostanut rihkamasormuksia ja -rannekkoruja esim. H&M:än lasten puolelta! :D Harmi kun ne tuppaa suurimmaks osaks olemaan jotain Hello Kitty ja My Little Pony tyylisiä.. Onko muilla samankaltaisia ongelmia??

With love, Silja

*Kellot saatu


76 Responses to “The Struggle Is Real..”

 1. Avatar Kaisa sanoo:

  En kyllä tajuu miten oot saanu asiasta ongelman, mul on tosi kapeet sormet ja monista vaatekaupoista löytyy kuitenkin niinkin pieniä sormuksia :D Rannekorut saattaa olla vaikeempi. Ja eipä se tosiaan kova vaiva oo ottaa kelloi mukaan samal ku on kaupoilla ja viedä lyhennettäväks :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei se vaiva ookkaa, en vaan ikinä tietenkään lähtökiireessä muista ottaa mukaan! :) Itsellenihän mä tässä nauroin, kun en oo saanut aikaan!

 2. Avatar E sanoo:

  On joo!! Mulla on vielä niin että mulla on ihan aina ollut tosi ohuet ranteet, mutta käden kämmenosa on suht ”normaalikokoinen” niin jos on käteen pujotettavia (lukottomia&venymättömiä) koruja niin ne täytyy ahtaa sormien ja kämmenen läpi kovalla työllä ja ne saattavat silti olla liian löysiä ranteesta :D jos tosta nyt tajus yhtään mitään..onneks en oo kyllä mikään korujen suurkuluttaja :D

 3. Avatar Mira sanoo:

  Kellojen rannekkeet ovat tarkotuksella reiluja, just siks et on eri kokosia ranteita :D naisten kellojen rannekkeet ovat varmaan kaikille naisille liian isoja, mutta reilusta koosta on helppo ottaa palasia pois :) helpompaa, kuin mitottaa samaa kelloa eri ranteenympäryksellä!

 4. Avatar Mape sanoo:

  Aina täälläkin joutunut esim. sormukset teettämään, jos siis aidoista kysymys =(

  Nyt olen Edbladin ihania terässormuksia löytänyt koossa 16. Ennen tosin sekin oli suuri kun sormuskoko oli 15,5. Mutta siis 16 kokoa löytyy ja se pysyy sormessa, jos sormus on sellainen leveämpi ja jyhkeämpi.

  Kellojen pienennys voi tulla kalliiksi sepällä, kun yleensä ne pitää pyytää sopivaksi ostovaiheessa…..

  T. Mape

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Muutamat olivat kommentoineet että n. 5-10€ maksaa, eipä se nyt kamalan paha onneksi ole! :)

 5. Avatar adsfdgfhg sanoo:

  Jooooo!! En käytä kelloja mutta siis sormusten etsiminen tuottaa vaan itkua… D: Kaikki pienimmätkin koot aina liian isoja, rannekorutkin valuu helposti jonnekkin kyynärpäähän…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on vaan sellasia nahkarannekkeellisia kelloja, jotka vikassa rei’ässä on just sopivia! :D

 6. Avatar a sanoo:

  Siis noihin kelloihinhan on pistetty ihan runsaasti ylimääräistä just sen takia, että kun ostat kellon sen voit vaikka samantien lyhennyttää paikan päällä ittellesi sopivaksi. Erimuotoisia ihmisiä, kuten ranteitakin on… :)

  • Avatar maria sanoo:

   komppaan! iteki tilasin 1,5v sitten guessilta ihanan rannekellon ja vein sen jopa samana päivänä lyhennykseen kun sen sain postista :-D jouduin tosin käydä uudestaan, kun jäi vielä vähän isoksi. mutta yllätyin että se makso jopa 5-10€ lyhentää :o jotkut kun tekevät ilmaiseksi.

 7. Avatar mon sanoo:

  Joo sama ongelma täällä :D Minulla on ihan ylikapeat ranteet. Ärsyttävää kieltämättä.

 8. Avatar ansku sanoo:

  Ootko saanu kellot lahjaksi vai miksi alunperinkään olet hankkinut liian isoja kelloja? Kyllähän ne liikkeessä yleensä tarjoaa lyhennystä oston yhteydessä jos pienempää kokoa ei ole tarjolla.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oon saanut lahjaksi/blogin kautta, ja sen takia en oo päässyt heti paikanpäällä lyhentämään.

 9. Avatar Mynmeli sanoo:

  Mihis se mystinen, todella mystinen herra M jäi? Miksi et hänelle kokeillut? :(

  • Avatar Ihk sanoo:

   Etteikö olisi ollut herra Mielikuvitus?

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Herra Mielikuvituksen kanssa ei vaan ollut nyt oikea hetki. Hän mm. asui eri paikkakunnalla joka vaikeutti asioita, enkä mä jotenkin pystynyt nyt tosta vaan muuttamaan pois Helsingistä. :( Ihana ihminen anyways, ei mitään sen kummempaa draamaa!

 10. Avatar noora sanoo:

  Kuulostaa niin tutulle! Rannekelloja pitää lyhentää aina hurjasti! Sama noissa koruissaki… :D

 11. Avatar Ounou sanoo:

  No tässä postauksessa ei kyllä ollut mitään järkeä. Yhtä hyvin oisit voinut marssia pienennyttämään kellot ja tehdä niistä sen jälkeen jutun. Nyt oli ideana kerätä kommentteja kuinka laiha olet…? Joo, ei ole samankaltaisia ongelmia mulla.

  • Avatar Tuju sanoo:

   Omasta päästäsi olet tainnut tuon laihuus-kommentinkin vetäistä. En kyllä löytänyt postauksesta mitään laihuuteen viittaavaa.
   Mullekkin useimmat rannekorut ja varsinkin sormukset on ihan liian isoja, vaikken edes ole erityisen laiha.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Naurahdin myös tuolle laihuus -kommentille. Eihän ranteen paksuus ole suoraan verrainnollinen laihuuteen.. :) Ei mulla ainakaan ranteet ensimmäisen liho, vaikka se viisikin kiloa tähän tulee lisää.

 12. Avatar ella sanoo:

  Silja oot vaan niin ihana persoona ja kaikista lukuisista bloggareista suosikkini! En kyllästy suhun enkä sun juttuihin ikinä :) ois niin kiva tavata sut joskus haha! Hyvää alkanutta viikkoa :}

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä en voi uskoa kuinka moni on tänkin postauksen myötä vetänyt herneet nenään.. Haha, relax people :D Kiitos mukavasta kommentista, ja samoin! <3

 13. Avatar Kfkdjf sanoo:

  Sama ongelma, etenki rannekoruissa! :( ja välillä sellasissa rannekoruissa, jotka ei veny tai joissa ei oo lukkoo, on se ongelmana, etten millää meinaa saada niitä ton kämmenen kohdalta käteen ku mulla on niin levee kämmen, mutta sitte taas ne on ihan liian isoja ranteeseen :’D jos nyt tajusit tosta selostuksesta mitään :D

 14. Avatar Lili sanoo:

  Jep tiedän tunteen, turhaa ees katella ihania rannekoruja ku ei ne näin kapeissa ranteissa pysy. :D ärsyttävää, mut nomination on hyvä ku sen saa helposti itelleen sopivaks :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mullakin oli Nomination joskus mutta hukkasin sen.. Sellaset venyvät rannekorut on kyllä ainoita hyviä! :P

 15. Avatar o sanoo:

  Miks aina toi sama käsiposeeraus? :D

  • Avatar y sanoo:

   Mietin samaa ! Varmaan toi tatuoinnin ja ”haban” esittely kun on niin tullu salilla käytyä nostamassa rautaa

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Oiskohan vaikka vaan mulle luontainen asento? :) En tiedä onko jonkun mielestä vitun siistiä esitellä jotain tatuointia, mulla ei ainakaan ole sellaiselle mitään tarvetta – toi nyt vaan sattuu olemaan tossa, enkä mä muitakaan tatuointejani sen kummemmin esittele. :D
    Ja mitä salilla käymiseen tulee, niin se on mulla valitettavasti aika vähäistä, joten ei, en myöskään yritä esitellä kasvanutta hauistani…

 16. Avatar J sanoo:

  No eipä ole tuollasta ongelmaa kun kellon ostaessa tai saataessa lahjaksi käppäilee kuitin kanssa liikkeeseen lyhentämään? :D

  Jos on noin vaikea elää lahjoitettujen kellojen kanssa niin laita eteenpäin

 17. Avatar Satu sanoo:

  Heippa! Itselläni on myös toooosi ohut ranne ja kaikki kellot monta monta palaa liian isoja mutta aina oon vieny liikkeeseen ja ovat pienentäneet liikkeessä 5€n hintaan :) oon käyttäny useissa liikkeissä, enimmäkseen timanttisilla. Kellon merkillä ei oo ollut mitään väliä..

 18. Avatar Marika sanoo:

  mä olen kans niin kyllästynyt tohon.Tilaan kuiteski melkein kaikki tavarani netistä.Paikallisten koru liikkeiden valikoima on niin huono.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Jep, ja sitten kun lähtee johonkin ”ihmiset ilmoille” niin ei ikinä muistu mieleen että ”hei otampa sen kellon nyt mukaan”! :D :(

 19. Avatar jul sanoo:

  On todellakin sama ongelma! Mulla on kokoa 161cm 42kg ja housujakin oon viime aikoina etsinyt H&M:n lastenpuolelta… Hävettää melkeen viedä niitä sovitettavaks haha :D Sormuksina yleensä käytän midi-sormuksia, M-kokoisina ne menee normaaleiksi sormuksiksi! :)

  • Avatar Myy sanoo:

   Täällä yks ihan samoissa mitoissa Lasten osastot tuttuja ja AINA kaikki liian isoja!

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Mun mielestä on ihanaa shoppailla välillä lastenosastolla! :D Farkut on ihan samoja mutta puolet halvempia, hahaha! Oonkin menossa just huomenna ostamaan uusia farkkuja, joten taidankin suunnata lasten H&M:ään!!

    • Avatar Röööööööö sanoo:

     Mut kävit loppujen lopuks forumin ginas :D en viittiny moikkaa <3 oot nii kaunis hih

 20. Avatar Tuju sanoo:

  En käytä paljoa kelloja tai rannekoruja, mutta jos käytän niin isojahan ne tuppaa olemaan :| Sormuksia on kans välillä mahdoton löytää, pieninkin koko saattaa olla liian iso. Sellaiset puoleen väliin sormea tarkoitetut sormukset sopii usein ihan normisormuksiksi… :-D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Miks mä en oo tajunnut tota!! :D Välillä jotkut XS-koon sormukset tosin saattaa olla sopivia, varsinkin Ginatricotissa on välillä aika pieniä! :)

 21. Avatar Elina sanoo:

  On kyllä, varsinkin kihlasormusta etsittäessä meinasin vaipua epätoivoon.. Kaikkia sormuksia kun ei voi pienentää timanttien tms takia ja pieni koko myöskin karsi osan materiaaleista pois. Melkein jo itkettää ajatuskin siitä kun pitäisi vihkisormusta lähteä etsimään, sen kun on oltava täydellinen!:D
  Rannekoruja en edes yritä löytää/käyttää, nomination on ainoa kun sen saa helposti säädettyä8)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Eikä, toi on kyllä paha kun on varmaan jonkunlainen mielikuva mielessä millaisen haluaa – ja kuitenkin vähän eri asia kun joku rihkamasormus! :( Toivottavasti löydät täydellisen yksilön. <3

 22. Avatar emma sanoo:

  Siis, miten noita ei ole lyhennelty jo siinä kun olet nuo ostanut? Kyllähän ne yleensä siinä ne mätsää asiakkaalle sopiviksi :D Vai netistäkö on tilattu.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei oo liikkeestä itse ostettuja, niin en oo heti voinut pienennyttää! Ärsyttävää! :D

 23. Avatar antsa sanoo:

  Voi kyllä! Mulla on aina ollut sama ongelma. Mun ranteet on tosi kapeat ja kädet on kuin lapsen kädet ja niitä moni on ihmetellytkin. :) lähes poikkeuksetta siis kaikki rannekorut, kellot ja sormukset on aina liian isoja. Kihla- ja vihkisormuksetkin on mulla lähes huvittavan pienet :D pienikokoinen olen kyllä muutenkin eli myös jalat on kokoa 36-37 mutta muuten en kyllä ole mikään hoikka edes.

 24. Avatar iina sanoo:

  täällää painitaan samojen ongelmien kanssa. inhottaa kun lähes kaikki rannekorut ja kellot on ihan liian isoja. varsinkii ne kaikista kivoimmat.

 25. Avatar Aino sanoo:

  Miten silari prosessi etenee? Ootko milloi menossa ottaa:P

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Olin hetki sitten konsultaatiossa ja mietittiin koot yms. valmiiksi, ja nyt vaan pähkäilen ajankohtaa. :) En kyllä tässä kesän aikana ajatellut ottaa, pelottaa että haavat tulehtuu yms. :(

   • Avatar manna sanoo:

    älä mee ottaa niitä silareita… sä tuut niin katumaan sitä päätöstä myöhemmin :(

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Oon halunnut niitä varmaan 14-vuotiaasta asti, miksi katuisin? :)

     • Avatar aa sanoo:

      Eiks tästä pitänyt tulla postausta erikseen? :)

     • Avatar henna sanoo:

      Siljaa!! Oikeesti osallistu eka niihin missikisoihin, ois kerranki joku kaunis tyttö siellä. Sen jälkee ehit ottamaan ne silarit.

 26. Avatar johku sanoo:

  Itse tilasin ebaysta kelloa varten tarkoitetun työkalun minkä kanssa on helppo lyhentää itse kelloa, se on siis sellainen missä on molemmissa päissä ns. piikit ja vasaraa apuna käyttäen lähtee hyvin helposti ylimääräiset palaset. :) maksoi siis vaan 2 euroo :D

 27. Avatar linu sanoo:

  ainakin stockan alakerrasta löytyy suutari/kelloseppä/en nyt muista mikä monitoimipiste jolla kävin lyhentään oman kellon rannekkeen joka oli nykistä eikä suinkaan stockalta ostettu. en muista oisko ollu peräti ilmasta hupia, tai ainakin tosi halpaa!

 28. Avatar Emmi-Juulia sanoo:

  Heiii ei liity tähän mitenkää mut en löydä mistää tietoo nii kysympä täällä! Miten saa poistettua bloggerista käyttäjätunnuksensa? Eli on vain käyttäjätunnus, ei blogia, ja jossain joskus tullut kommentoitua omalla nimellä ja se on jäänyt googlen historiaan ikuisiksi ajoiksi :D Eli onko siis tuo koko tili mahdollista poistaa jotenkin ja saada näin pyyhittyä kommentointihistoria samalla?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Apuaa, en kyllä osaa sanoa! :O Veikkaan tosin että kommentit ei tule lähtemään vaikka saat profiilin poistettua. :/

 29. Avatar helena sanoo:

  Noi kellot on ihan älyttömän suuret ja ranteesi ihan normaalia kokoa älä huoli, ei ole ongelman aihe!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tää postaus nyt oli aikalailla huumorilla tehty, mutta tosiaan toi on kyllä ihan ongelma ettei mistään löydy sopivankokoisia sormuksia/rannekoruja. :) Ja kuten kommenteista huomaa, se on aika yleinen ongelma!

 30. Avatar Sherry sanoo:

  First world problems :D

  Jos normaalisti ostaisi kellokaupasta, kuuluisi lyhentäminen hintaan ja se tehtäisiin ammattilaisen otteella. Sulla nyt tietty vähän eri tapaus kun on ilmeisesti jostain saatuja.

  Mun mielestä noi kellotaulut on sun ranteeseen vähän turhan massiivisia. Joku siro naistenkello olisi paljon naisellisempi vaihtoehto. Lisäksi mä jotenkin karsastan kaikkia ”muotimerkkejä” kuten DKNY, Michael Kors, Tommy Hilfiger…ja kaikista pahin Guess. Samoilla hinnoilla saisi oikeasti tyylikkäitä, ajattomia ja laadukkaita sveitsiläisiä kvartsi- sekä automaattikoneistollisia kelloja, ja mineraalilasin sijasta safiirilasia.

  Toki koneistollisesti varsinkin kvartsikellot ovat kaikki merkistä riippumatta aika tasavertaisia, ja edullisemmat sveitsiläiset voi olla vain kasattu Sveitsissä muualta tuoduista osista. Eli edullisemmassa hintaluokassa puhtaasti imagokysymys – haluatko kantaa muotipiireissä arvostettuja merkkejä, vai jokseenkin konservatiivisia laadullisesti arvostettuja merkkejä.

 31. Avatar Riina sanoo:

  Kun käyttää nahkahihnaisia kelloja ei ole tuota ongelmaa (: Mun silmään nahkaset on viel paljo hienompiaki! Sullaki on vissii yks DWn kello? Toivottavasti sille on vieläki käyttöä! Se on jotenki niiiiin sun näkönen kello! (:

 32. Avatar Veera sanoo:

  Pakko kysyä että mitä kulmaväriä käytät kulmiin? Ne näyttää nimittäin tosi hyviltä! Oon itse kans vaaleat hiukset omaava ja en oo löytäny sitä hyvää. Tällä hetkellä käytössä on Joe Blascon kulmaväri mutta se on liian tummaa.. Kaikkea hyvää sinulle!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on vissiinkin just on samaiset! :) Tykkään ihan älyttömästi, sillä vaikka löytyy korkoa niin on älyttömän hyvät jalassa.

 33. Avatar Jenni sanoo:

  Kun käyt noin usein baareissa yms missä hippo on tämän ajan? Hoitaako joku ystävä vai meneekö hippo Jyrille :)?

  • Avatar nimetön sanoo:

   Koira pärjää opetettuna kotona kyllä useita tunteja, kunhan on virikkeet kunnossa ja muuna aikana viettää koiran kanssa aikaa.. joten baarissa käynti silloin tällöi ei ole koiralle haitaksi.

 34. Avatar aino sanoo:

  Tuleeko silari postausta erikseen?? Kiinnostaisi tietää mitä kokoa on suositeltu kun oot kuitenkin niin pieni ja laiha ettei näytä ihan järkyttävän epäluonnollisilta :)

 35. Avatar Ina Brito sanoo:

  Tuttu ongelma! :) Samasta syystä en voi ostaa mitään kelloja ollenkaan, koska ne vain hölskyisivät ranteessa. Jostain syystä vasta viime vuosina mulla on sormet turvonneet niin paljon, että sormukset jopa jäävät pieniksi ;o

Kommentoi