sunnuntai 17. toukokuun 2015

What I’ve Been Up To

Mä en ymmärrä mihin nää viikot vaan katoaa, ja miksi päivät kuluu niin nopeaa vauhtia.. Multa on jäänyt tällä viikolla monta suunniteltua postausta tekemättä vaan sen takia, että tuntuu että oon koko ajan menossa. Siksi päätinkin nyt koota teille mun Instagramista taas pitkästä aikaa kuvia, ja kertoa vähän mun touhuista!

collage3

1. Jenniä on purrut kunnon treenikärpänen, ja se on pyydellyt mua välillä mukaan salille tai lenkille. Oltiin viikko sitten yhdessä treenaamassa Fressillä, ja oli super kivaa. Mä oon tottunut aina treenaamaan yksin musiikit korvilla, mutta oli kivaa treenata myös parhaan ystävän kanssa ja juoruta siinä samalla. 🙂

2. Käytiin yks aurinkoinen päivä Jyrin kanssa hakemassa Hietsun kauppahallista smoothiet ja istuskeltiin terassilla auringonpaitseessa. Tulispa se kesä nyt äkkiä!!

3. Salilla treenaaminen on jostain syystä jäänyt mulla viimeaikoina todella vähälle, mutta sen sijaan oon innostunut lenkkeilemään. Oon aina vihannut lenkkeilyä ylikaiken, ja Hipon kanssa pidemmät lenkit on aina ollut vähän sellasta pakkopullaa. Nyt oon saanut siitä oikeasti hyvin kiinni, ja nautin lähteä selvittelemään omia ajatuksia lenkille. Mun ihan lemppari lenkki on kävellä kaivarin rantaan, ja tulla kauniin Ullanlinnan läpi kotiin.

4. Näin keväällä ja kesällä yks mun ihan lemppari paikka käydä treffaamassa frendejä on Kaivarin Café Carusel. Siellä on nytkin tullut käytyä jo ihan älyttömän paljon, vaikkei säät oo vielä olleetkaan kamalan lämpimiä. On jotenkin niin rauhottavaa istua terassilla meren äärellä ja nauttia hyvästä seurasta. 🙂

collage2

1. Mun lemppari koira heti Hipon jälkeen! Pelottavan näköinen jättiläinen, mutta niin suloinen ja hellyydenkipeä ettei ole toista! 😀

2. Käytiin alkuviikosta Jennin kanssa hoitelemassa vähän asioita, jonka jälkeen tultiin mun luokse hengailemaan. Otettiin pitkästä aikaa myös muutamia yhteiskuvia, ja näistä tuli kyllä niin kivoja! Myöhemmin lähdettiin vielä spontaanisti keskustaan katsomaan suomen peliä.

3. Näin kaveriani Ellaa pitkästä aikaa kun hän tuli käymään suomessa, ja tarkoituksena oli lähteä yksille vaihtamaan kuulumisia. Yhdet vaihtuikin Sedu’s barissa viinipulloon, ja siitä jatkettiin vielä Showroomiinkin.. Hohhoijaa, olihan ilta. Ootteko te muuten koskaan pesseet hampaita sähköhammasharjalla baarin vessassa?! 😀 Ella nimittäin pesi, ja mä meinasin kuolla nauruun!

4. Ihana kesäinen mekko-setti jonka sain Romwelta! Oon pitkään kaivannut tälläistä jossa yläosa ja alaosa ovat samaa sarjaa, mutta en oo mistään suomen ketjuliikkeistä löytänyt sopivaa. 🙁

collage1

1. Tämä myöskin pikkulauantailta, kun päädyttiin Ellan kanssa sinne Showroomiin.. En osaa itsekkään sanoa, miksi istun lavuaarissa. Kai se tuntui hyvältä kuvauspaikalta?

2. Sneak peek alusvaatekuvista, jotka ovat hieman myöhemmin tulossa tänne blogiin. Vaikka alusvaatteilla poseeraaminen onkin loppupeleissä ihan sama kuin vaikka bikinikuvan laitto, niin jotenkin se tuntuu mun mielestä paljon intiimimmältä, ja oon ehkä vähän jopa kauhuissani. Odotan ”innolla” kuvista tulevaa palautetta! 😀

3. & 4. Eilen oli kauan odotettu päivä – mentiin nimittäin mun iskän ja Jyrin kanssa katsomaan Kulttuuritalolle Cage 30 vapaaottelutapahtumaa. Mä tykkään tosi paljon vapaaottelusta, ja viime kerrasta olikin jo aikaa. Janna tuli myös veljensä kanssa katsomaan, ja päätettiin sitten yhdessätuumin jatkaa iltaa vielä Apolloon jossa oli Cagen viralliset jatkot. Jostain syystä meidän seurue sai vielä yön pikkutunneilla ideaksi vaihtaa baaria, ja kaikenmoista sekoilua tulikin taas harrastettua. Tänään mä oon nauranut ja itkenyt kotisohvalla eilisille kuva- ja videomateriaaleille… Oli kyllä hauskin ilta pitkään aikaan, vaikka olin niin vannonut itselleni että mulla on kotiviikonloppu.

With love, Silja


No Responses to “What I’ve Been Up To”

 1. Jaa sanoo:

  Juhlit joka viikonloppu ja ihmettelet että miten sulla ei riitä aikaa blogille… Jännää…

 2. jenni sanoo:

  Ootko jossain töissä/opiskeletko? 🙂 oon vasta alkanu lukeen sun blogia ja jäänyt vähän epäselväksi 😀 mutta sulla on ihana blogi, nousi heti yhdeksi lempiblogiksi! 🙂 harmi vaan kun postauksia tulee niin harvoin :/

  • lifeofsilja sanoo:

   Opiskelen vähän omaa tahtia aikuislukiossa. 🙂 En kirjoita koulujutuista tällä blogissa, koska ne ei mun mielestä vaan sovi aihealueeseen, eikä mua itseäni kiinnosta lukea muiden koulujutuista!

 3. Matilda sanoo:

  Nuo sinun hiukset on kyllä ihan täydelliset 🙂
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/05/video-post.html?m=1

 4. hmm sanoo:

  Ootko jyrin kans taas yhdessä tai oletteko palaamassa? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Emme ole yhdessä, emmekä palaamassa yhteen. Ihan kaverieita vaan – edelleenkin! 😀 🙂

 5. Anonyymi sanoo:

  Silja ootko sä vielä amiksessa? Millon valmistut?:D

 6. sldkfk sanoo:

  Lol etköhän osaa sanoa miksi istut lavuaarissa, humalaiselta et näytä. Noloa anyways

 7. alina sanoo:

  Ihana toi mekkosetti! 😀 Tuo one size vähä epäilyttää mut ehkä mäki uskallan tilata ku tuo istu sullekin niin hyvin 😀

Kommentoi