tiistai 19. toukokuu 2015

Talviturkki veks!

Yhteistyössä Indiedays ja Philips

Ahh, mä luulen että oon rakastunut!! Sain nimittäin Philipsiltä testiin uuden karvanpoisto valon. Jos mä jotain kesässä vihaan, niin sitä jatkuvaa säärien ja bikinialueen sheivaamista – jota mun tulee optimaalisen tuloksen säilyttämiseksi harrastaa n. joka toinen päivä. Myös mun iho ärsyyntyy helposti tästä jatkuvasta käsittelystä, ja se vasta kivaa onkin kun haluis pitää shortseja ja säärien karvatupet on ihan ärsyyntyneet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tää Philipsin uus IPL-tekniikalla toimiva valohoitomenetelmä toimii kuumentamalla kasvuvaiheessa olevien ihokarvojen juuret ihon alta, ja näin ollen stimuloi karvat siirtymään lepovaiheeseen. Hoitojen välillä ihokarvat putoavat, ja jossain vaiheessa uusien karvojen kasvu estyy kokonaan. Eli moikka moi jatkuvalle sheivaamiselle ja tyhmille karvoille paikoissa joihin niitä ei halua! Ohjekirjassa lukee että toisen hoitokerran jälkeen alkaa näkyä tuloksia – ja 4-5 käsittelyn jälkeen saavutetaan parhaat tulokset. Mitä tummemmat karvat, sitä enemmän ne imee itseensä valoa, ja sitä helpommin/nopeammin ne lähtee myöskin pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAid-kuva

Mä tein just toisen hoitokerran, ja ajattelin vielä myöhemmin raportoida miten homma on tästä edistynyt, ja kertoa ehkä muutenkin hieman enemmän kyseisestä vempeleestä. Mulla on siis testissä Lumea Precision Plus -niminen malli, mutta näitä lötyy muutamasta eri hintaluokasta (mallit löytyvät täältä). Tää mulla testissä oleva on  se tehokkain versio, joten odotan kyllä super innoissani niitä tuloksia! Jos tulee mieleen jotain kysymyksiä, niin laittakaa ihmeessä tulemaan, koitan viimeistään sitten 4-5 käyttökerran jälkeen kertoa vähän laajemmin omista kokemuksistani! :P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

With love, Silja


34 Responses to “Talviturkki veks!”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Ootko Jyrin kanssa taas yhdessä?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Emme ole yhdessä, emmekä palaamassa yhteen. :) Jyri on ehdottomasti mun yksi parhaita ystäviä. <3

 2. Avatar Heli sanoo:

  Ottiko tää kipeä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joistain kohdista hieman nipistää, mutta ei mitään pahaa kipua todellakaan! :)

 3. Avatar Taru sanoo:

  Odotan tuloksia! Tuo olisi loistava tapa poistaa karvat, jos se vain toimii :)

 4. Avatar noora sanoo:

  sattuuko tuo? siis repiikö mitenkää tms :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Ei revi mitenkään, kun se ei nypi niitä karvoja pois. :D Pieni nipistys saattaa tuntua jossain herkemmillä alueilla!

 5. Avatar v sanoo:

  Onko käsittely kivuliasta vai kivutonta? Nipistelyä yms? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Oikeastaan voisi sanoa että kivutonta. :) Joillain herkemmillä alueilla vähän nipistää, mutta se on niin nopea ja pieni nipistys, että hyvin kestää!

 6. Avatar laura sanoo:

  juu oishan tollanen varmasti kiva ja toimiva mut aika harvalla on varaa, ainakin opiskelijan tuloilla.. :D kiva kun toiset saa ilmatteeks (myönnän, oon kateellinen)…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tottakai se on kallis sijoitus, mutta kun vertaa siihen että karvojen laserpoisto ammattilaisella on aina +150€ per kerta / joku tietty alue – niin pidemmän päälle tää on paljon halvempi ratkaisu. :) Ja jos jotain haluaa kovasti, niin voihan siihen säästää pidemmän aikaa. :)

 7. Avatar Riikka sanoo:

  Kuinka hidasta ton käyttö on? :) Eli kauanko suurin piirtein menee aikaa kun käy koko jalat läpi? Ja voiko tosta valosta olla iholle jotain haittaa?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Apua.. En kyllä yhtään oo katsonut kelloa, kun siihen jotenkin niin uppoutuu! :D Lupaan ottaa ensikerralla aikaa!

 8. Avatar iipa sanoo:

  Saako tota käyttää ja toimiiko myös bikinialueella? :-) Kuulostaa ihan mahtavalta tuotteelta, tuu kertomaan kokemuksia niin tiedän kannattaako ostaa!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Saa käyttää oikeastaan kaikkialle. Mukana on myös erikseen kasvojen karvoille tarkoitettu pieni pää (eli siis esim ylähuuli). :)

 9. Avatar miumau sanoo:

  Kuinka usein tota sit käytetään?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Suositus on muistaakseni 2vk välein, ja tietysti säännöllinen käsittely tuottaa parhaita tuloksia! :)

 10. Avatar janna sanoo:

  Ei näihin yhteistyöpostausten tuloksiin voi ikinä sataprossasesti luottaa koska vaikka tuote olis huono ni tottakai bloggaaja silti hehkuttaa tuotetta koska se on ilmaiseksi saatu ja nimenomaan yhteistyö.

  • Avatar E sanoo:

   Mun täytyy kyllä sanoo omasta kokemuksesta, että ainakin kainaloihin ja bikinialueelle auttaa. Varsinkin, jos ongelmana on tulehtuneet karvatupet.

   Suurin virhe on laitteen laiska käyttäminen ja liian pitkät käyttövälit tai vajaaksi jäänyt käyttö. Mulla meni puolisen vuotta, että näkyi tuloksia.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Se että joku firma antaa testattavaksi tuotteen, ei tarkoita että bloggaajan pitää kehua tuote maasta taivaisiin. :) Tai itse en oo ainakaan ikinä törmännyt yhteistyöpyyntöön, jossa multa pyydettäisiin positiivistä kirjoitusta. Yleensä vaan jätän ne huonot/ei lupauksiaan täyttävät tuotteet kokonaan täältä pois! :)

 11. Avatar emmi sanoo:

  Ei vitsi rukouksiin on vastattu! Hei mistä se sun jumpsuit on mikä oli sulla siellä indiedays juhlissa ? :)

 12. Avatar Heltsu sanoo:

  Kerro ihmeessä miten toimi ja ennen ja jälkeen kuvatkin olisi plussaa :) Myös plussia ja miinuksia, paljon maksaa, kannaattako hankkia jne :)

  • Avatar jsjs sanoo:

   Heltsu, nuo hinnathan näet ihan prisman, verkkokaupan yms sivuilta.

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Joo pitää kyllä koittaa ottaa jotkut ennen/jälkeen kuvat ehdottomasti! :) Palaan myöhemmin kertomaan fiiliksiä!

 13. Avatar TiiaK sanoo:

  Moikka!
  Nyt tulee vähän outo kysymys, mutta ootko normaalisti aina sheivannu myös reisien karvat? :D Kun mulla niissä on vain sellaista pientä valkoista nukkamaista karvaa, mutta heti valoon osuessa ne näkyvät aika ikävästi.. Pelottaa, että jos poistan ne hennot, valkoiset reisien karvat vahalla, niin sitten ne kasvaa takaisin mustina ja karkeina.. XD tulipa sekava viesti, mutta toivottavasti ymmärsit!!

 14. Avatar sanni sanoo:

  Voi että! Ajatus siitä ettei tarvitsis kesäsin olla sheivaamassa vähänväliä ois kyllä unelmaa. Tuo laite kuulostaa varsin näppärältä. Pieni mutta vain. Kellä nuorella on tosta vain laittaa 500€ laitteeseen joka poistaa ihokarvat :D itse en raaskisi maksaa kyseistä summaa edes kännykästä :D

  • Avatar a sanoo:

   samaa täällä itsekkin mietin :) vaikka kävisikin töissä niin kyllä sitä rahaa muuhunkin menee :D

   • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

    Eihän sitä tarvitsekkaan tuosta noin vain laittaa..? :) Mäkin välillä mietin että miten ”kaikilla” nuorilla on varaa laittaa 800€ johonkin LV:n laukkuun.. Mutta isi ostamaan tai sitten aina palkasta vähän rahaa säästöön? Tuskin mitään isompia hankintoja kerralla tehdään yhden kuukauden palkasta!

 15. Avatar lillamy sanoo:

  Oon näitä ihaillut itsekin, mutta maksaa kyllä ihan liikaa kertasuorituksensa, varsinkin kun olen aina vähän epäileväinen tänkaltaisiin juttuihin. Ootan siis innolla, että saan lukea sun kokemuksista. Jos nimittäin tuolla saa pysyvän lopputuloksen, niin sitten EHKÄ joskus hamassa tulevaisuudessa saatan alkaa harkita tuollaiseen investoimista :)

  Ja teille ketkä valitatte, että ootte kateellisia, kun bloggajat saa tällaisia ilmaiseksi.. Miettikääpä, tekevätkö bloggaajat ehkä _jotain_ sen eteen? Ei siis ole tavallaan ihan ilmaisista lahjoista kyse, sillä ne vaativat sen, että oikeasti sitoutuu käyttämään näitä ahkerasti, kirjoittamaan niistä jne. Eikä se blogin pitäminenkään ihan iisiä hommaa ole. Eli joo, kyllähän mullekin kelpaisi tällainen, mutta en ole kateellinen, että esim. Siljalle tällainen lahjoitettiin. Mun mielestä se on ihan ansaittu :) Toivottavasti edes joku ymmärtäisi mun pointin.

  Ja jos tuollaisen oikeasti haluaa itselleen tilata, niin kai sen voi maksaa osissa. Ei sitä koko summaa tarvitse kerralla maksaa :) Mä ainakin olen todella innokas lukemaan tästä myöhemmin sitten, kun lopullisia tuloksia voi odottaa, enkä kyllä rupea mitään katkeruuden ja kateudensävyisiä kommentteja tänne laittamaan.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos kivasta ja fiksusta kommentista! :)

   Mun mielestä helpoin tapa tehdä joku suurempi ostos on ehdottomasti laittaa joka kk palkasta osa sivuun. Tai siis on järkevämpää säästää rahaa johonkin, kuin maksaa osissa. :) Mutta kukin tavallaan!

 16. Avatar Hertta sanoo:

  Moi! Pakko kysyä, kun itse olen vaalea ja myös ihokarvani ovat melko vaaleita… tuotteesta sanotaan, että toimii tummiin karvoihin parhaiten. Onko itselläsi tummat, vaaleat vai siltä väliltä….? Että mahtaako vaaleisiin tehota lainkaan?

Kommentoi