keskiviikko 20. toukokuun 2015

Parasta just nyt.

Tiiättekö mikä on parasta?

Se, kun sun paras kaveri juoksee sun luokse keskellä yötä kuuntelemaan täysin turhanpäiväistä valitusta asioista, joilla ei loppupeleissä edes ole mitään merkitystä. Istuttiin Jennin kanssa eilen yöllä kahdesta neljään pihalla sateessa ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Mihin niitä terapeutteja ja psykologeja edes tarvittais, jos kaikilla ois sellasia ystäviä joille voi puhua mistä vaan.. :D No ei, mutta kiitos rakas juttutuokiosta. ♥

Tänään otettiin uusintakierros – auringonpaisteessa Isoroballa Llamasin terassilla, kahvin ja cokiksen kera. Kun aurinko alkoi laskemaan sen verran ettei terassilla ollut enää lämmin, päätettiin jatkaa meidän juttuja kävelyn merkeissä. Kierreltiin Ullanlinnassa ja Eirassa ja ihasteltiin kauniita rakennuksia sekä upeaa Johanneksenkirkkoa. Mä harrastan tätä aina myös Hipon kanssa lenkkeillessä, en vaan pääse yli siitä kuinka kauniita keskustan vanhat jugend-talot on! :D Onneksi Jenni jakaa tän(kin) omituisen harrastuksen mun kanssa, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsjOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollage

Takki WalkTrendy (linkki) / Housut Ginatricot / Laukku ja balleriinat H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei muuten, näkyykö osa (tai kaikki) noista postauksen kuvista teille tosi epätarkkoina?? Mun koneella ne on aikamoista pikselmössöä, enkä tiedä mitä niille on tapahtunut tänne WordPressiin latauksen myötä.. Mur!

With love, Silja


25 Responses to “Parasta just nyt.”

 1. Avatar db sanoo:

  Luen blogiasi tabletilla ja tässä näkyy kuvat hyvinä! Zoomatessa ehkä vähän sameita…

 2. Avatar l sanoo:

  Sun blogista on taas tullu ihan jäätävä pissisblogi :/ Varmaan ero Jyristä vaikutti ja palautti sut takas omaks itteks.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Niimpä.. :( Oli kyl rankat 3 vuotta ku piti esittää jotain mitä ei oo!

 3. Avatar Hola sanoo:

  Siis. En tosiaankaa tosta ekasta kuvasta älynnyt että kumpi on Jenni ja kumpi sinä :D

 4. Avatar a sanoo:

  ei näy pikselimössönä tosi hyviä kuvia on ;) ootte jennin kanssa niin upeita ja näytätte ihan kaksosilta! :D

 5. Avatar c sanoo:

  Mistä toi sun takki!! Oon liian kauan ettiny tollasta :(

 6. Avatar Camilla sanoo:

  Tiiän niin ton tunteen! Siis sen että joku kuuntelee sua kauan jostain, millä ei oikeesti oo mitään merkitystä. :D Ihanaa että sullakin on niin ihania ystäviä, kuten Jenni! Joka kerta kun Helsinkiin tulen niin on pakko käydä ihastelemassa niitä rakennuksia.. kun ne näyttää vaan niin hyvältä! Tuossa kun muutan sinne niin varmaan aloitan samanlaisen harrastuksen mitä teillä on ! :D Kuvat on superhyvin otettuja, ei todellakaan mitään pikselimössöö ja sit molemmilla kaunokaisilla tosi ihanat asut !<3

 7. Avatar anette sanoo:

  Ei näy ainakaan mulle pikselimössönä :-) oot kyllä niin kaunis!! Mäkin rakastan tota ullanlinnan ja punavuoren aluetta, meri lähellä ja kaikki ihanat pikkukahvilat yms :p mistä muuten toi sun vihree takki on?

 8. Avatar Sofia sanoo:

  Ihan täydellinen toi bomberi, mistä se on ostettu?:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

 9. Avatar Matilda sanoo:

  Juuri tuo on hyvissä kavereissa parasta, kuuntelevat ne kaikki pienimmät ja turhimmat ongelmat, ymmärtävät ja antavat neuvoja. Ihana postaus, koskaan ei voi kylliksi kiittää jos on löytänyt jonkun ihanan ihmisen :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/05/vinkkeja-tyonhakuun.html

 10. Avatar e sanoo:

  Näyttäny varmaa tosi viisaalt ku muija istunu keskel jalkakäytävää :-D

 11. Avatar Linda sanoo:

  Tosi nättejä kuvia :) mistä toi sun vihreä takki on?

 12. Avatar Nelli sanoo:

  Mitä kokoa toi sun bomber takki on? :)

Kommentoi