keskiviikko 03. kesäkuun 2015

No se video!!

https://www.youtube.com/watch?v=d5oz1eVP8uA

pääset videoon myös tästä. 🙂

With love, Silja


No Responses to “No se video!!”

 1. Kaisa sanoo:

  Mitä sulla on huulissa tässä? Näyttää tosi kivalle!

 2. heidi sanoo:

  Mikä on tuo sun tatuointi tuossa ranteessa? Et muistaakseni sitä oo esitelly mitenkää, haluatko kertoa jotain siitä 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   En oo aatellut esitellä sitä mitenkään.. Se on S kirjain, joka tulee mun sukunimestä. Merkkaa mulle perhettä ja muistuttaa mistä tuun. 🙂

 3. Roo sanoo:

  Ihan mieletön juttu! Oon tosi innoissaan teidän puolesta, tsemppiä, ootte fiksuja nuoria naisia, älkää miettikö liikaa seurauksia 🙂 Ihanaa matkaa teille ja ennenkaikkea upeita kokemuksia❤️ innolla odotetaan ohjelman julkaisua ! 🙂

 4. Ella sanoo:

  Ihana Silja <3 Oot hirmu luonnollinen persoona ja ihana tyyppi muutenkin. Toivotan ihan huikeen mahtavaa reissua sulle ja Jennille. Nauttikaa! Ps. kävitkö vielä fiksailemassa hiuksias sen viimesimmän kampaajareissun jälkeen? Näyttää taas niin platinanvalkosilta 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos paljon! En oo käynyt, värit haalistuu aika nopeesti kun on niin puhki blondattua hiusta siellä värin alla. 🙁 Mutta tää on nyt livenä tosi kiva, sellanen luonnollinen eikä ihan valkonen kuitenkaan!

 5. Nenni sanoo:

  voi reppana hippo.. Aina yksin kun juokset kaiken maailman avajaisissa ja juhlissa.. Sääliksi käy.

  • lifeofsilja sanoo:

   Voih! Munkin käy sääliksi ihmisten koiria jotka on 8-16 töissä joka päivä!

   • manna sanoo:

    Ööö sä tuskin oot ulkomailla 8-16? Juokset illat millon missäkin, hippo kuuluisi sun exälle, ei sulle. Nyt ties kuinka kauna pois, koira saa eroahdistusta ja kärsii. Sä ajattelet vaan ittees. Älä hommaa lemmikkiä jos et siitä voi huolehtia. Jos ei olisi hipolle hoitajaa, jättäsit varmaan yksin kotiin oman onnensa nojaan. Ja eipä ollu yllätys että sä lähdet johkin paskaan tosi tv sarjaan mukaan kun ffp jenni jo kertoi omasta reissustaan. Oot menny noloksi, ennen olit aito ja persoonallinen, nykyään yhtä bimbo kun kuka tahansa Vilma tai tyhjäpää blondi.

    • vilma sanoo:

     emmä oo bimbo 🙁

     • R sanoo:

      Niin ja kukaan muu koiranomistajahan ei käy koskaan missään ulkomaanmatkoilla lomailemassa? 😀 miten tää eroaa siitä?

    • Ella sanoo:

     Jos Silja joskus laittaa kuvia instagramiin missä on baarissa tai missä juomaa, ei se tarkoita että hän olisi koko illan pois eiköhän kaikki koiran omistajat joskus mene ulkomaille. Munkin vanhemmat käy tosi usein ulkomailla ja vie koirat koira hoitolaan tai tuo tuttaville, koirat on edelleen iloisia eikä niillä ole ikinä ollut eroahdistuksen oireita.
     Silja on kuitenkin fiksu ja rakastaa koiraansa, eiköhän olisi hän jäänyt kotiin jos ei olisihipolle hoitajaa saanut. 🙂

     Kannattaisvähän miettiä ennen kuin tulee huutelemaan, vai taitaako kateellinen huudella;)

    • Maria sanoo:

     Mitä sä tiiät Jyrin menoista ku sanoit että Hippo kuuluis Jyrille eikä Siljalle? :DDDD

    • lifeofsilja sanoo:

     Ei – oon kyllä ulkomailla pari viikkoa, ja mun koira on tällöin osaavissa, roduntuntevissa käsissä kasvattajansa luona. 😀 Jyrillä ei ole omaa kotia, niin missä hän pitäisi Hippoa – autossa?? Ollaan sovittu että kun Jyri saa oman pysyvän kämpän, niin Hippo on vaikka puolet ajasta siellä, niin mä voin mennä ja tulla miten huvittaa. Tällä hetkellä Hippo on mun kaikissa menoissa aina etusijalla. 🙂 Kiitos kuitenkin että huolehdit Manna, sydäntä lämmittävää huomata että on muitakin eläinrakkaita ihmisiä olemassa. Huolesi on kuitenkin täysin aiheeton ja turha.

     • Julia sanoo:

      Uskon jo valmiiks et tommoset tekstit menee sulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta halusin silti kommentoida että silja älä ikinä kuuntele tommosii sairaita ihmisiä. Huomaa että jollai on henkisesti vaikeet -,- pitää kaikest valittaa

 6. Inka sanoo:

  Tuli mieleen, että oisko kyse Viidakon Tähtösistä, vai jostain ihan uudesta sarjasta? 🙂

 7. Janina sanoo:

  postausehdotuksena vaikkapa faktoja itsestäs vaikka ootkin tainnut joskus sellasen tehä mutta niitä on kiva silti lukea ja laukun sisältöä 🙂 varmaan jännä lähtee kun on viä tuntematon kohdekkin mutta huippua matkaa varmaan infoot sitten kun ohjelma alkaa ainakin? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo infoon tietysti, ja tulee kyllä varmasti olemaan esillä muutenkin! :>

 8. iipa sanoo:

  Hui, oot rohkea kun uskallat tarttua tilaisuuteen! Mietitkö yhtään, miksi juuri sua on pyydetty mukaan? Itselläni on noista tositvsarjoista sellanen tunne, että niissä halutaan tehdä osallistujat ”tyhmiksi”, ja siellä leivotaan just sellasia turhia typeriä seiskajulkkiksia. Itse suhtautuisin vastaavaan tosi ennakkoluuloisesti, tyyliin ”luuletteko mua ihan bimboksi?”. Mut toivon teille kivaa reissua ja hyvää kokemusta, ja ettei ohjelman julkisuus vaikuttaisi ikävästi tulevaisuudessa! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin sitä ei oikein koskaan voi tietää, että millasta kuvaa ne loppupeleissä hakee. 🙁 Toivotaan ettei musta saa edes editoimalla ihan kamalan tyhmää ja huonoa kuvaa annettua! 😀

   • meeri sanoo:

    Vain bimbot suostuu tollaseen 😀

    • Haha sanoo:

     Ootsä meeri kateelline ku joka asiaan pitää tulla inisemää

     • meeri sanoo:

      Miks ihmeessä olisin kateellinen siitä että haluaa 7 päivää julkkikseks, niinku muutkin ton tyyliset? Silja oli hyvä ja jalat maassa oleva tyyppi, nyt hakee julkisuutta keinolla millä hyvänsä? Mun mielestä neito pilaa vaan maineensa joka tällä hetkellä on hyvä 🙁

    • sarkku sanoo:

     Voi meeri, pitäiskö sun ettiä omaan elämään sisältöä niin ei tarvis Siljan kommenttiboxis itkee 🙁

     • lifeofsilja sanoo:

      Onko se julkisuuden hakemista hinnalla millä hyvänsä, jos sua pyydetään johonkin ja tartut tilaisuuteen. Mähän sanon tossa videollakin että ainoa negatiivinen juttu tulee todennäköisesti olemaan se julkisuus.. 🙂

 9. Ajy sanoo:

  Hyvinhän sulla nää videot jo onnistuu, meinaan siis että ihan turhaa jännität aina näiden tekoa ja sitä että kameralle puhuminen ei olisi luontevaa! Oon ollut kokopäivän lapsenvahtina ja oottanut että saan lapset nukkumaan ja pääsen viettämään tän kahdeksan minuutin oman hetken kynsiä lakkaillen 🙂 Postausideaksi just näitä videoita ja tee vaikka mitä pakkaan ulkomaille postaus 🙂 itelläki reissu lähenee niin olisi ihan kohdillaan!

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla, itse kuitenkin huomaan että monet eleet johtuu jännityksestä – esim suuta jännitän jotenkin kameralle puhuessa hassusti! 😀 Kyllä se siitä..

 10. Joneev sanoo:

  Tässä videossa on todella surkeat äänet, ei voinu loppuun asti katsoa.

  • lifeofsilja sanoo:

   Harmi! Mulla kuullostaa ihan hyvälle, kännykässä vielä paremmalle kuin läppärillä! 🙂

   • maari sanoo:

    Mulla sama 🙁 Ei kuulunu ääni vaikka täysillä oli koneella äänet 🙁

  • S sanoo:

   Joo,äänet oli täysillä ja mitää ei kuulunu… =(

 11. heidie sanoo:

  Tsemppiä reissuun! Ootko Paratiisihotelli-ohjelman kuvauksiin menossa?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! 🙂 Mun ymmärtääkseni Paratiisihotellin kuvaukset on heinäkuussa, eli siitä voi jotain ehkä päätellä!

 12. M sanoo:

  millä oot valkassu hampaat?

  • lifeofsilja sanoo:

   Oon valkaissu mun hampaat hammaslääkärillä ööm, 2 vuotta sitten? Ja sen jälkeen joillain kotivalkaisuilla. Mm. Apteekista saatavalla iWhitellä ja Crestin 3D liuskoilla!

 13. Suvi sanoo:

  Mihin Hippo menee hoittoon reissusi ajaksi? 🙂

  Hiposta postausta kehiin!
  Mitä muita kesäsuunnitelmia sulla on? Festareita ym., kerro niistä jos jotain mielessä mihin menossa. Missä oot käyny ennen ja mitä suosittelet?

  Tsemppiä sulle kyllä sä pärjäät! 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Hippo on ollut mun suurin huolenaihe, mutta se pääsee onneksi osaavin käsiin kasvattajalleen hoitoon. 🙂 Kiitos!<3

 14. Vivian sanoo:

  Millä tuotteilla ja sävyillä teet noi sun kulmas? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Käytän vähän milloin mitäkin, mutta siitä postausta tulossa! 😛

 15. Jonna sanoo:

  Siis jos tää on paratiisihotelli niin oisin niiiiin innoissaan!!

 16. sara sanoo:

  Arkimeikkituto!

 17. Wendy sanoo:

  Huiii pelottavaa! et oo kyl selvästi miettiny tätä ihan läpi.. mut hauskaa tulee varmasti, hyvää reissua!

  • lifeofsilja sanoo:

   Tottakai mä oon miettinyt tän läpi miljoona kertaa, mutta onhan toi sen verran iso juttu, että kyllä ois varmasti paniikissa itse kukin.. 😀

 18. Roosa sanoo:

  Näytit tosi kauniilta ja hyvää matkaa teille!! 🙂
  Postausehdotuksii ois sen verran et olis kiva nähä miten laitat sun kulmat ihan vaihe-vaiheelta 🙂 Ja kuvaisit käyttämäsi tuotteet!

 19. Julia sanoo:

  Erilaiset meikkitutoriaalit olis tosi kivoja esim arki vs juhlameikki! Ja sit yks kans mielenkiintonen olisi jossa kertoisit sun tulevaisuudensuunnitelmista /-haaveista!:)

 20. Janni sanoo:

  Kulmakarva tutorial! Joko kuvina tai videona 🙂

 21. ggg sanoo:

  Kulmakarva tutoriaali ois kiva!:)

 22. Leena Niemi sanoo:

  käytätkö jotain liimattavia tekoripsiä ( mikä merkki jne?) vai onko sulla ripsipidennykset? Joku meikkivideo olis kiva nähdä 🙂 miten esim teet sun meikkipohjan, miten varjostat ja mitä tuotteita käytät! 🙂

 23. reija sanoo:

  Ex on the beeeeach 😉

 24. JnnaS sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen johon kokoaisit muutamia festariasuja? Aika ajankohtainen aihe ja itsellä on ainakin vielä kamala vaatekriisi päällä 😀 !
  Tsemppiä reissuun 🙂 !

 25. Anna sanoo:

  Ihana silja <3 zempit sulle matkaan, kyllä me uskolliset lukijat tuetaan sua ehkä tulevassa julkisuuspyörityksessä 😀

  Oon ennenki ehdottanu tällasia postausaiheita:
  – kuvia sun kauneusihanteesta, esim kokoa jotain kuvia susta kauniista naisista
  – vanhat kuvat ja sellaset 10 asiaa minusta postaukset on aina kivoja!
  – pahimmat muotimokat, tai sellaset sun mielestä totally nooot muotiilmiöt kuvien kera
  – sun kämpästä kuvia

  🙂 kiitos!

  • lifeofsilja sanoo:

   Tosi hyviä ehdotuksia, jee kiitti! Ja kiitos muutenkin. <3

 26. S sanoo:

  Vautsi aivan sairaan siistiä, aion kyllä ehdottomasti katsoa :)!
  Tuli nyt mieleen, että jos ehdit/tykkäät niin olisi kiva jos tekisit vinkki postauksen mitä laittaa päälle festareille. Kohta olisi parit festarit tiedossa eikä mulla ole mitään ideaa asujen suhteen :D.. Ja mulla on myös treffit silloin niin senkin takia oon vähän paniikissa kun ei ole ideoita…. Ja meikkijutut kiinnostaa kyllä myös!

 27. Oona sanoo:

  Oon niin innoissani Silja sun ja Jennin puolesta enkä malta oottaa et pääsen kattoo mun kahta lempi blogaajaa tv:stä ! Eihän tota nyt voi kieltää etteikö kuulostais tosi siistiltä. 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Orhan toi aika siistiä, toivotaan että lopputulos on hyvä! 😀

 28. L. sanoo:

  Paratiisihotelli on ohjelma seikkailunhaluisille yli 18-vuotiaille sinkuille. Mukaan valitut pääsevät nauttimaan luksuslomasta paratiisikohteessa, pitämään hauskaa ja tutustumaan toisiin kuumiin sinkkuihin.

  Sinkkujen tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista. Tämä tapahtuu löytämällä joka viikko itselle pari, jonka kanssa jakaa huone. Samalla ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu jättämään hotellin. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 30 000 euroa.

  Eli siis meinaako käytännössä sitä että treffailette, flirttailette ja panette päivät pitkät toisianne tuolla hotellissa :D?
  ”jonka kanssa jakaa huone”, onko sulla mikä periaate sen suhteen että aiotko harrastaa seksiä siellä? Outoa että lähet tollaiseen sarjaan missä ainut idea on pelleillä villinä sinkkuna. Toivottavasti ette nolaa itseänne jennin kanssa, ohjelman kuitenkin näkee koko suomen kansa.

 29. s sanoo:

  L. // ylempänä silja jo kertoi että tämän paratiisihotellin kuvaukset on heinäkuussa eikä viikon päästä jolloin he lähtevät kuvauksii ?:D mitä kohtaa et ymmärtänyt

 30. Elli sanoo:

  Oot super kaunis ja tsemppii sulle paljon!! Vaik on paljon niitä tv-ihmisii joista tulee huono kuva julkisuudessa ni kyllä on niitäki joista taas jää tosi positiivinen kuva joten älä liika stressaa siitä! Pidä hauskaa ja nauti!

  Ois kiva saada jotai hiustenlaittopostauksia ja just meikki juttuja tai esim. sun sisustuksesta tai jotai vanhoja matkakuvia tai ihonhoitojuttuja tai jotain sellasta 🙂

 31. :o sanoo:

  Tempation island oisko? 😀

 32. Emma sanoo:

  Kertoisit sin kuntoilusta, minkälaista ohjelmaa teet salilla ja kuinka monta kertaa reenaat.
  Ruokavaliosta voisit myös kertoa ?
  🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä en tiedä onko näistä aiheista ihan kamalasti mitään järkevää sanottavaa. 😀 Mun kuntoilu on aika laiskaa ja ruokavalio ihan kamala!!

 33. hampaidenvalkaisija sanoo:

  Hei mitä mieltä oot ollu iWhiten kotihammasvalkasusta? 🙂 oliko mielestäsi tehokas? Tai mikä on tehokkain/parhain kotivalkaisu mitä oot käyttänyt?
  Ja mistä oot tilannu crestin liuskoja? 😮 myydääks niitä jossain suomes, arastan ulkomailta tilaamista…

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä tykkäsin kyllä iWhitestä! 🙂 Crestin luiskoja saa tilattua esim. suomalaiselta http://www.isosmile.com -sivustolta. Tuotteet tulee muistaakseni suoraan jenkeistä! 🙂 Oon joskus saanut IsoSmilestä näitä kyseisiä liuskoja testiin, joten uskallan suositella. Palvelu oli myös hyvää ja nopeaa.

 34. Iina sanoo:

  Voi miten kaunis sä olet!
  Oot aikuistunut ihan älyttömästi neljän vuoden aikana kun oon sun blogia seurannut. 🙂
  Älä välitä noista ilkeistä kommenteista Hippoon liittyen, tuli tosi paha mieli itellekin lukea tollasta. 🙁
  Ihanaa matkaa, nauti ja Hippo odottaa sua varmasti ilosena kun tuut takaisin <3

 35. - sanoo:

  Villi veikkaus oisko Treffit auringon alla- kuvaukset? Ne meinaa on kesäkuussa 😉 muuten mahtava video ja mäkin lukisin mielelläni enemmän Hiposta!! Musta on hyvä että koira joutuu välillä hoitoon että tottuu siihen 🙂 Muista postausideoita esim. Miten valitset asukokonaisuudet, päivä kuvina ja faktoja itsestä

 36. s sanoo:

  mun on nyt pakko avautua tuosta kun jotkut sanoi miten huono koiranomistaja on jos lähtee viikoksi/pariksi lomalle. Ensinnäkin, hyvin, hyvin harva voi sanoa etteikö ikinä jättäisi koiraa hoitoon omien menojensa vuoksi (vanhemmille,poikaystävälle tai vaikka sille kasvattajalle). Oli se sitten yksi yö tai viikko, musta tuntuu että suurin osa huutelijoista on niitä jotka eivät koiraa edes omista, sillä jos koira kärsii eroahdistusta aina kun ei ole omistajansa kanssa niin silloin on koulutus pielessä, eli juurikaan ei ole opetettu sitä ”yksin” oloa, joka pitäisi jokaisen koiran tietää. Se ei ole rääkkäystä jättää koira hyvään hoitoon ulkomaan matkan vuoksi, jättäväthän vanhemmat lapsiaankin kun haluavat parisuhdelomalle? Ja tuskin kukaan siellä pidemällä lomalla viettää kuin sen kerran tai kaksi vuodessa?:D Ihmiset ovat töissä tai koulussa normaalisti n. 6-9 tuntia päivässä, jotkut viettävät illan viikonloppuna kavereiden kanssa juhlien. ja ei se ei tee huonoa omistajaa, huono omistaja on sellainen joka ei opeta koiralle että hetkellinen ero on ok koska tulee aina takaisin, ei ruoki oikein tai liikuta oikein, ei anna rakkautta eikä rajoja.
  terkuin Kasvattaja toisessa sukupolvessa
  🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Ihan totta. Mä oon ollut kerran lomalla sinä aikana kun Hippo on mulla ollut eli ihan just 2v. 🙂 Kasvattaja valikoitui hoitopaikaksi juuri nimenomaan siksi että pääsee varmasti osaaviin käsiin, kun rotukaan ei ole helpoimmasta päästä. Ihanaa että jollain on vielä järkeäkin päässä. 😀

 37. Marjo sanoo:

  Mä en yleensä kommentoi mitään, mut nyt on ihan pakko. miten kateellisia ihmiset tällä Suomessa voikaan olla! mun mielestä on upeaa että uskallat lähteä reissuun ja tehdä just niin ku susta hyvältä tuntuu. katse vaan eteenpäin ja nauti elämästä! Edessä on paljon upeita seikkailuja, nauti niistä kaikista ja elä täysillä! mun mielestä on mahtavaa lukea sun juttuja, oo just sellanen ku oot. Ja ne kateelliset voipi sitten mennä lukemaan muita juttuja, ei täällä kenenkää pakko oo olla 😉 Mä jatkan sun seuraamista, go girl!

 38. Sanni sanoo:

  Viidakon tähtöset!! :DD

  • SiniS sanoo:

   Eikös Jenni ja Silja ole molemmat sanoneet, että UUSI sarja. Sarja mitä ei ole ennen Suomessa nähty.

 39. xod sanoo:

  Mä luulen tietäväni mihin ohjelmaan meet, miksei Hippo muuten olis Jyrillä hoidossa? 😉 Mut tosi paljon tsemppiä, hauskaa tulee olee varmasti! Nyt kun sä ja Jenni ootte siellä ni meinaan ihan jo sen takia vaan kattoa 😀 Tulee varmaan syksyllä ulos?

  • lifeofsilja sanoo:

   Jyrillä ei ole omaa kämppää missä vois pitää Hippoa. 🙂 Ohjelman esitysaikaa ei ole vielä lyöty lukkoon, syksyllä tai keväällä!

 40. Maria sanoo:

  Olet hyvin kaunis ja toi hiusväri on tosi jees nyt! 🙂 Kyllä mä ainakin kauniita tyttöjä katson mielelläni telkkarista, oli vaikka kuinka bimboja tyrkkyjä tahansa (ette kyllä ole)! 😉 Älä välitä negatiivisista kommenteista, pah! Tsemppiä matkalle ja pitäkää hauskaa! Voitko kertoa yhtään milloin koko homma tulee telkkariin?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos ihana! Ohjelman esitysaikaa ei ole vielä lyöty lukkoon, voi olla että tulis jo syksyllä, mutta saattaa mennä myös 2016 keväälle! 🙁

 41. Saara sanoo:

  Miksi Hippo ei mene Jyrin luokse hoitoon? 😮

  • lifeofsilja sanoo:

   Jyrillä ei ole omaa kämppää, niin Hipon pitäminen olisi hankalaa. 🙂

 42. Vilma sanoo:

  Herranjumala oot kyllä upee, ihan täydellinen! Tsemppii sinne reissuun, pidä jalat maassa! 🙂

 43. Mil sanoo:

  Ihana Silja 🙂 Olet niin kaunis ja luonnollinen ja voiiii tsempit!!

 44. Pia S. sanoo:

  Rohkea valinta ja lykkyä tykö. Mietin vaan, ettei loppupeleissä satuttaisi sua liikaa. Olet vielä kuitenkin herkkä ja epävarma ja et ehkä niin sanavalmis tv- ohjelmaan.Mutta ajattele niin, että haasteet vahvistaa. Meni syteen tai saveen, olet kokemusta rikkaampi Tsemppiä!

 45. annika sanoo:

  mitä itseruskettavaa käytät ja monta kertaa viikossa ?:)

 46. Manu sanoo:

  Joku tuolla pyysi arki- vs. Iltameikki postausta, mutta kiinnostava olis myös sellanen jossa fiksailet arkimeikistä iltaimeikin :)?

 47. Veera sanoo:

  Oot kyllä aito ja mahtava persoona. Wau! Olisiko mahdollista että tekisit jonkun arki/perusmeikkivideon? Oot aina niin upean näkönen, ja osaat ehostaa itseäsi kauniisti. En tosin tiedä onko sellaista videota jo olemassa? Ihanaa tulevaa lomamatkaa sinulle ja jennille, nauttikaa arskasta!!

 48. Mira sanoo:

  Ihanaa että teit videopostauksen! Tuo mielestäni aina vähän lisää blogeihin ja kertoo ihmisestä enemmän kuin tekstit 🙂 Super hyvää matkaa sulle, toivottavasti tulee huippureissu! En malta odottaa että pääsee näkemään tv joskus tämän sarjan. U go girlll! :*

 49. mell sanoo:

  No mitä jotku oliki jo toivonu, ni just asuehdotuksia festareille, kesäjuhliin yms.! 🙂
  ja kesän must-tuotteet!!

  kuulostaapa jännältä, aion ehdottomasti kattoa!

 50. Suski sanoo:

  Tee summer bucket list 2015 postaus videona tai ihan normi postauksena 🙂 tää oli vain yks ehdotus! Ja pitäkää hauskaa siellä reissussa, must oot aivan upee persoona just tollasena ❤️

 51. elina sanoo:

  Ihana video, tosi aito:) Voisitko tehdä pitkästä aikaa jonkun asupostauksen?:) yhdistelet aina niin tyylikkäästi vaatteita ja kesäasu olis kiva nähdä! Tai sitten jotain pohdintoja tulevaisuuden suunnitelmista yms ne on aina mielenkiintosia:D

 52. sannni sanoo:

  musta ois kiva kun tekisit postauksen sun vaatekaapin ”kulmakivistä” tai muuten vaan sun tän hetkisistä lempivaatteista. toivoisin esim. asupostauksia tai muita sellasia useammin, koska musta sulla on hyvä tyylitaju! 🙂

 53. Maria sanoo:

  Vouu, mahtavaa reissua! Kysyisin, että onko tää Moskito televisionin tuottama? 🙂

 54. Empa sanoo:

  Voisitko tehdä koti postauksen:)? Et mispäin asut? Millanen kämppä? Millasia huonekalui jne ? Onko paljon muuttunut jyrin lähdön jälkeen jne :)? Koska oot ottanut tuon S tatuoinnin ?

 55. Sofia sanoo:

  IHANAVIDEO! <3 postausehdotuksia:
  -ihonhoito, miten ja millä hoidat sun hyvää ihoasi?
  -ruokavalio, mitä oot päivän aikana syöny, lempiruuat ym
  -PÄIVÄ SUN KANSSA 🙂 <3

 56. Lea sanoo:

  Joku ruokapostaus ois kiva vaikka söisitkin paskasti mut jtn helppoi sun lempiresepteii ym!! 🙂

 57. kisu sanoo:

  Hah mä tein ton keskustelun vauva.fihin! 😀 ja kirjoitin et mä ainakin haluun katsoo ton ohjelman.

  Ihanaa reissua teille, mä ootan jo innolla että se ohjelma tulee ulos!

 58. enpu sanoo:

  Voi ei, ihana rakas 😀 <3 katoin tän vasta nyt.. IKÄVÄ!

Kommentoi