torstai 11. kesäkuun 2015

Beach Waves / Tutorial


Nyt on tullut ulos seuraava video Indiedaysin ja TRESemmén kampanjan tiimoilta, ja halusin tulla heti jakamaan sen teille. Tämän lookin tarkoituksena oli luoda rento beach look, eli luonnollisen ja vaivattoman näköiset kiharat. Alla olevassa videossa on step-by-step ohjeet lookin luomiseksi. 🙂

TRESemmén Lead stylisti Taavi Vuokkovaara opasti mua kiharoiden tekemisessä, jonka jälkeen pääsin itse testaamaan erilaisia tekniikoita. Mä oon tottunut aina tekemään mun kiharat ihan vaan suoristusraudan avulla, hiusta ”kääntämällä”, joten oli hauskaa päästä kokeilemaan uusiakin juttuja. Oon kerran koittanut tehdä kiharoita kiharruspuikolla kotona ennen ulos lähtemistä, ja muistan ikuisesti kuinka kamalaa säätöä se oli. Pitäis vaan muistaa että harjoittelu tekee mestarin, ja pitää hermot kurissa kun opettelee jotain uutta (eikä opetella sitä nopean aikataulun puitteissa…). Mulla meinaa nimittäin aina palaa tosi herkästi pinna, jos en osaa jotain asiaa samalla sekunnilla. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=KPNu89iByVk

Edelliset kaksi postausta aiheesta (mm. Hollywood waves tutoriaalin) löydät täältä ja täältä. Lisäksi voit halutessasi tsekata TRESemmé Suomen Youtube-tililtä (täältä) muiden bloggaajien, sekä Mallikoulun Mayan ja Neten videot. 🙂

With love, Silja


No Responses to “Beach Waves / Tutorial”

 1. Lotta sanoo:

  Ihmettelen miten voit lisää kuvia ig jos teil on otettu phonet pois kun siis itse en oo ainkaa viel huomannu et pystyis ajastaa kuvien laittoo

  • lifeofsilja sanoo:

   Löytyisköhän tähänkin vastaus sieltä instasta? 🙂 Aikamoinen stalkkeri oot. 😀

  • jessika sanoo:

   ootko sä lotta vähän tyhmä 😀 siljahan laitto ig et ei lähtenytkään vielä puhelin :DDD

 2. 7#! sanoo:

  Onks Senni sun siskopuoli tai joku sukulainen?

  • lifeofsilja sanoo:

   Sennin äiti on mun isän avopuoliso, eli ei oo virallisesti siskopuoli. 🙂

 3. e sanoo:

  Wou! Tosi kiva video 🙂 Hyvä että löysin tän. Oot aina niin kauniina <3 😀

 4. rkfkdk sanoo:

  Stalkkeri jos seuraa sun instagramia? Ookoo 😀 Aikamoiset luulot.

Kommentoi